TietovisatHoroskooppiSanakirjaViihdeReseptitVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 30.9.2012

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 30.09.2012 06.00 - 08.00 2h 0 minAVA

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

Ostoskanava

su 30.09.2012 08.00 - 09.00 60 minAVA

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Rachael Ray Show

su 30.09.2012 09.00 - 09.50 50 minAVA

Kurinalaisuutta kehiin!. Rachaelin vieraina ovat USA:n Tanssii tähtien kanssa -kisan voittaja Brooke Burke sekä Cliff ja Lisa Bolton USA:n Ankara isäntäperhe -sarjasta. Lopuksi kokataan Thai-kanaa. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

Rachael Ray ShowU

su 30.09.2012 09.50 - 10.40 50 minAVA

Idols-tähdet keittiössä. Tänään American Idolin kolme suosikkia, Pia Toscano, Paul McDonald ja Stefano Longano, ottavat mittaa toisistaan keittiössä ja kilpailun tuomaristossakin vilisee tuttuja nimiä. Tänään hyvästellään myös 25 vuotta pyörinyt Oprah. Clinton Kelly What No To wear -ohjelmasta jakaa tuomioita muotirikkeistä. Ruoaksi on tänään pinaatti-artisokka-tonnikalatortellinit. Amerikkalainen Emmy-palkittu liestyle-ohjelma.

Jamie Oliverin keittiössä

su 30.09.2012 10.40 - 11.35 55 minAVA

Huipputasoiset raaka-aineet. Jokaisen kokin on tiedettävä, mistä asiakkaan lautaselle päätyvät raaka-aineet ovat peräisin. Jamie vie oppilaansa telttaretkelle ja opettaa heille herkullisen retkiruuan tekoa. Samalla hän näyttää, mistä huipputasoiset raaka-aineet tulevat. Kokkikandidaatit opettelevat täydellisen pihvin paistoa sekä maittavan makkaran valmistusta. Valitettavasti muutaman oppilaan motivaatio on hukassa ja Jamie pitää puhuttelun heille. Paineet ovat kovat, sillä kotona Jamieta odottaa vaativa vaimo ja vastasyntynyt vauva. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

Ravintolat syynissä

su 30.09.2012 11.35 - 12.30 55 minAVA

Mamman muistolle. Sarjan päätösjaksossa ravintolatarkastaja vierailee italialaisravintola Mamma Rosassa, jolla on kilometrin mittainen ruokalista, kummallisen väriset seinät ja epämukavat tuolit. Pienellä patistelulla omistajapariskunta alkaa miettiä konseptiaan uudesta näkökulmasta ja pian ravintolassa puhaltavat raikkaammat - ja maukkaammat - tuulet. Kuusiosaisessa brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Osa 6/6.

Viimeinen sauma

su 30.09.2012 12.30 - 13.20 50 minAVA

Hermorauniosta ammattilainen. Hupsun oloinen Leila Shams myy jopa asuntonsa pitääkseen vaatemerkkinsä hengissä. Eläinhahmoihin rakastunut Leila etsii Joe Zeen kanssa inspiraatiota entisiä siveämmän mittaisiin mekkoihin muun muassa Coney Islandilta. Ostajatapaamiseen tulee peräti Intermix-vaateliikeketjun toimitusjohtaja. Amerikkalainen muotisarja, jossa Elle-lehden luova johtaja Joe Zee auttaa ahdingossa olevia vaatesuunnittelijoita nousemaan jaloilleen.

Kokeilussa perhe-elämä

su 30.09.2012 13.20 - 14.25 1h 5 minAVA

Kaiken jälkeen. Kasvatuskokeilu on ohi, ja nuoret palaavat kotiin. Miten arki lähtee käyntiin, ja onko kokemus opettanut mitään? Keiden suhde kestää, ja kuka on kasvanut eniten?

Bukowskin aarteet

su 30.09.2012 14.25 - 15.15 50 minAVA

Nykytaidetta ja modernia muotoilua. Nykytaiteeseen keskittyvässä huutokaupassa on tarjolla muiden muassa legendaarisen Helmut Newtonin mustavalkoinen alastonmallia esittävä valokuva suurena hopeagelatiinivedoksena, julkisilla tilataideteoksillaan mainetta hankkineen Olafur Eliassonin installaatio, nykytaiteilija Linn Fernströmin vaikuttava ja värikäs maalaus sekä kohahduttavista teoksistaan tunnetun Andres Serranon keskustelua herättävä valokuva. Mukaan on otettu myös modernin muotoilun helmiä, kuten Arne Jacobsenin kenties tunnetuin luomus Muna-tuoli ja Mats Theseliuksen nahkainen nojatuoli. Ruotsalaisessa realitysarjassa tutustutaan taiteen, antiikin ja vintagen kiehtovaan maailmaan Bukowskin huutokauppakamarin kulisseissa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 30.09.2012 15.15 - 16.15 60 minAVA

Taiteilijakoti makasiiniin. Taiteilijaperhe muuttaa Lontoosta maalle isomman kodin perässä. Vanhemmille on kertynyt melkoinen lelukokoelma muumeineen kaikkineen, mutta tilaa tarvitaan myös omien teosten luomiseen. 700 neliön perintömakasiini 1500-luvulta tarjoaa oivan mahdollisuuden uuteen alkuun. Sen sisään rakennetaan väljät asuin- ja työtilat mahdollisimman helläkätisesti alkuperäistä kunnioittaen. Mistään ei tohtisi luopua, joten roskalavallakin käy kuhina. Taiteilijoilta löytyy luovuutta, mutta mahtaako useamman talon kokoisesta asunnosta saada mitenkään viihtyisää? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Stylisti Rachel Zoe

su 30.09.2012 16.15 - 17.10 55 minAVA

Oscarin kokoisia ongelmia. Rachelin tiimi etsii Oscar-juhlavaatteita Milanon muotiviikolta niin kiihkeästi, että Rodgerinkin täytyy jättää ruoka kerran kesken Giorgio Armani -näytöksen alkamisen vuoksi. Seuraavaksi sitten Gucci-näytös, ja sen jälkeen supermoderni Pucci. Takaisin Los Angelesiin: uusi assistentti Ashley on sairastunut ja jäänyt kotiin. Kotiin? Oscar-viikolla? Oscar-viikolla kotiin? Would you believe it. Bradin mielestä tyttö on jotenkin jo good-bye, ja jos vielä palaisi työpaikalle, olisi Rachel ehtinyt unohtaa koko ihmisen. Brad ennustaa potkuja. Miten käy? Rachel saa uuden asiakkaan - olympiataitoluistelija Johnny Weirin, joka tekee myös mallintöitä ja pukeutuu joskus naisten vaatteisiin. Brad näyttää lähes maskuliiniselta hänen rinnallaan. Miksi Rachel itse näyttää niin anorektiselta? Johtuuko se bitch-asenteesta, kuten Joey sanoo? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

NYC:n täydelliset naisetU

su 30.09.2012 17.10 - 18.05 55 minAVA

Kaksinaamaiset naamiaiset. Jill ja Cindy avautuvat lapsista ja tietenkin myös Ramonasta. Sonja järjestää naamiaiset ja palkkaa avuksi Muodin huipulle -sarjasta tutun muotisuunnittelija Chris Marchin. Harmi vain, että Sonja unohtaa puvun alaosan kotiin ja vilauttelee estottomasti vieraille. Jill menee sovittelemaan naamiaisasuja LuAnnin kanssa ja tulee paljastaneeksi jotain rinnoistaan. Cindyn hedelmöityshoidoilla aikaansaatujen kaksoslasten isä tulee käymään lasten luona, ja Cindy selvittää suhdettaan mieheen. Ramona kuulee yllättäviä uutisia Jillistä ja haluaa selvittää asian välittömästi keskellä omia juhliaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 30.09.2012 18.05 - 19.00 55 minAVA

Riidoissa ikuisesti?. Naiset jatkavat kiivasta kärhämöintiään New Yorkissa: kuka sanoi mitä kenellekin ja mihin sävyyn? Uskomatonta kyllä, konflikti kytee vielä seuraavan päivän brunssillakin. Camille arvelee kaiken johtuvan kateellisuudesta. Beverly Hillsiin enonsa hautajaisiin jäänyt Adrienne avautuu miehensä käytöksestä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

Smash7U

su 30.09.2012 19.00 - 20.00 60 minAVA

Esityskunnossa. Marilyn-musikaali esitetään ensimmäistä kertaa kokonaisuutena mahdollisille sijoittajille. Mutkia matkaan tuovat niin Julian ja Michaelin kiihtyvä salasuhde kuin esitystilan reistaileva lämmityskin. Lisäksi Ivyn paineet vain kasvavat, kun hänen ylikriittinen äitinsä, Broadway-legenda Leigh Conroy (Broadway-veteraani Bernadette Peters) saapuu seuraamaan harjoituksia ja varastamaan huomiota. Amerikkalainen musikaalidraama.

Ravintolat syynissäU

su 30.09.2012 20.00 - 20.55 55 minAVA

Pähkinä purtavaksi. Tienvarsiravintola Acorns Somersetissa on varsinainen murheenkryyni. Paikan omistaa kokematon 19-vuotias Ollie, joka haaveilee tienaavansa ravintolabisneksellä miljoonia. Fernandon järkytykseksi ravintoloitsijanalku ei kuitenkaan ole järin kiinnostunut asiakkaistaan, henkilökunnastaan eikä itse ruoasta. Ravintolatarkastaja alkaa jo epäillä, että nuorukainen on väärällä alalla. Löytyykö Acornsin porukasta ainesta ravintolabisneksen pyörittämiseen? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Muotiviikoilla: Syksy-Talvi 12/13U

su 30.09.2012 20.55 - 21.00 5 minAVA

Giorgio Armani. Armanin syksy-talvimalliston keskeisintä antia ovat housut, jotka lyhenevät välillä kaupunkishortseiksi. Housut puetaan nyt kaikkien asujen kanssa. Värimaailma on musta-harmaa, jota kirkkaat oranssit ja pinkit piristävät.

Kallista kipua7

su 30.09.2012 21.00 - 22.00 60 minAVA

Viinin monet vivahteet. Tuckerin paras ystävä Oliver kärsii väsymyksestä ja oudoista huimauskohtauksista. Hän itse vähättelee oireitaan, mutta Hank haluaa selvittää asian perin pohjin. Viinitilalla vieraillessaan Evan saa selville, että hänellä on varsinainen superkyky: hänen huipputarkka makuaistinsa pystyy erottamaan viinien makujen hienoimmatkin vivahteet. Jaksossa vierailee Damages-sarjasta tuttu Zachary Booth! Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

Muodon vuoksi16

su 30.09.2012 22.00 - 22.55 55 minAVA

Barbie ja Ken. Vastaanotolle ilmaantuu nukkemainen pariskunta, joilla on mielessään vähintäänkin eriskummallinen toimenpide. Christian löytää itsestään uusia puolia joutuessaan tekemisiin Lizin pyylevän nudistiystävän kanssa. Sean saa toimistolle seksikkään yllätyslähetyksen. Kimber oivaltaa jotain merkittävää hänen ja Christianin suhteesta. Amerikkalainen draamasarja plastiikkakirurgiaklinikan arjesta, 6. kausi.

AVA Dokumentti: Jean-Paul Gaultier, Haute Couturen kapinallinenU

su 30.09.2012 22.55 - 23.55 60 minAVA

Haute couturen kapinallinen kertoo omista päämääristään ja esikuvistaan. Millainen persoona on mies, joka puki miehet hameisiin ja teki vaatteiden päälle puetuista alusvaatteista hitin? Jean-Paul Gaultier on onnistunut luomaan kokonaan uuden kauneuskäsityksen ja määritelmän "klassiselle".

PariterapiaaU

su 30.09.2012 23.55 - 00.45 50 minAVA

Salapornoa parisuhteessa. Karen on saanut tarpeekseen avioliittonsa seksittömyydestä ja tivaa tähän syytä mieheltään. John myöntää, että hän on riippuvainen pornosta. Tohtori Berman auttaa Johnia pääsemään asian aiheuttamasta häpeästä ja opastaa paria kertomaan tarpeistaan, jotta he löytäisivät toisensa uudelleen sängyssä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Yön AVA

ma 01.10.2012 00.45 - 06.00 5h 15 minAVA

Yön interaktiivinen ikkuna!
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Poliisikoira Rex, Rillit huurussa, MM-kisastudio, Jääkiekon MM, Vihdoinkin!, Suuri seikkailu, Murdochin murhamysteerit, Kova laki: Erikoisyksikkö, Hankala perintö, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity