ViihdeSanakirjaBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla unelma-asunto auringon alta löytyy 109 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Unelma-asunto auringon alta

tänään 19.00 - 20.00 60 minAVA

Oleron kutsuu. Kausi 12, 57/80. Ranskassa syntynyt Martine on asunut Britanniassa 45 vuotta ja haaveillut paluusta juurilleen 26 vuoden ajan. Nyt hän etsii Remy-poikansa kanssa luonteikasta lomakotia, jossa hän voisi asua pysyvästi eläkkeelle jäätyään. Kohteena on kaunis Oleronin saari Lounais-Ranskassa. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

huomenna 09.00 - 10.00 60 minAVA

Uusi elämä Benidormissa. Kausi 5, 8/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Wendy Tyler on pitkään unelmoinut muutosta Espanjaan ja toteutti haaveensa viisi kuukautta sitten. Hänellä on työ Benidromissa, ja hän etsii nyt unelmiensa kotia vuokra-asunnon tilalle. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

huomenna 14.00 - 15.00 60 minAVA

Oleron kutsuu. Kausi 12, 57/80. Ranskassa syntynyt Martine on asunut Britanniassa 45 vuotta ja haaveillut paluusta juurilleen 26 vuoden ajan. Nyt hän etsii Remy-poikansa kanssa luonteikasta lomakotia, jossa hän voisi asua pysyvästi eläkkeelle jäätyään. Kohteena on kaunis Oleronin saari Lounais-Ranskassa. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

huomenna 19.00 - 20.00 60 minAVA

Limogesin lumo. Kausi 12, 58/80. Eläkeläispariskunta Maggie ja Gary etsii Keski-Ranskan idylliseltä maaseudulta pysyvää kotia, jossa olisi tilaa myös lasten ja lastenlasten vierailuille. Entiset partiojohtajat pitävät ulkoilmaelämästä, ja puutarhanhoito on lähellä Maggien sydäntä. Mikä viidestä hyvin erilaisesta ehdokkaasta miellyttää heitä eniten? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 24.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Eläkepäivien koti Menorcalta. Kausi 5, 9/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Lea ja Tony Desborough etsivät Menorcalta loma-asuntoa, josta voisi myöhemmin tulla heidän eläkepäivien kotinsa. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 24.03. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Limogesin lumo. Kausi 12, 58/80. Eläkeläispariskunta Maggie ja Gary etsii Keski-Ranskan idylliseltä maaseudulta pysyvää kotia, jossa olisi tilaa myös lasten ja lastenlasten vierailuille. Entiset partiojohtajat pitävät ulkoilmaelämästä, ja puutarhanhoito on lähellä Maggien sydäntä. Mikä viidestä hyvin erilaisesta ehdokkaasta miellyttää heitä eniten? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

pe 24.03. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Pala Italiaa. Kausi 12, 59/80. Clive ja Shammi etsivät Sisiliasta taloa, johon voisi muuttaa pysyvästi jossakin vaiheessa. Parin toiveet eivät kuitenkaan ole täysin linjassa heidän budjettinsa kanssa, joten kompromissit tulevat auttamatta eteen. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

la 25.03. klo 07.00 - 07.55 55 minMTV3

Kaksi kotia. Kausi 11, 7/89. Tim ja Lili ovat myyneet Lontoon-kotinsa ja aikovat nauttia tulevista eläkepäivistään kahden maan kamaralla. Suurin osa vuodesta on tarkoitus viettää Espanjan Costa Blancalla, ja kesistä nautitaan kotimaassa, Great Yarmouthin merenrantakaupungissa. Ben Hillmanin ja Jasmine Harmanin tehtävänä on löytää heille kaksi toiveet täyttävää kotia. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

su 26.03. klo 07.00 - 07.55 55 minMTV3

Kalastajan unelma. Kausi 11, 8/89. John ja Alison aikovat muuttaa pois Teignmouthista ja etsivät uutta kotia Dorsetin rannikolta ja Teneriffan saarelta. John tahtoisi muuttaa Kanarialle kokonaan, kun taas Alison tahtoisi asua puolet vuodesta Dorsetissa lähellä perhettä. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ma 27.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Koti Marina Altasta. Kausi 5, 10/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Phil ja Caroline Mansell ovat lomailleet vuosien varrella usein Espanjan Marina Altassa ja huomanneet, miten suotuisasti sen ilmasto vaikuttaa Philin vaikeaan nivelreumaan. Senpä vuoksi he ovat päättäneet muuttaa sinne pysyvästi ja etsivät sieltä nyt sopivaa 100 000 punnan budjettiin sopivaa asuntoa. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ti 28.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Tyylikäs Mallorca. Kausi 5, 11/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Emily ja Peter etsivät romanttista lomakotia aikuiseen makuun Mallorcalta, mutta sen tulisi soveltua myös lastenlasten vierailuihin. Varsinkin tyylikäs Port de Sóllerin alue viehättää. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ti 28.03. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Pala Italiaa. Kausi 12, 59/80. Clive ja Shammi etsivät Sisiliasta taloa, johon voisi muuttaa pysyvästi jossakin vaiheessa. Parin toiveet eivät kuitenkaan ole täysin linjassa heidän budjettinsa kanssa, joten kompromissit tulevat auttamatta eteen. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ti 28.03. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Remontoitavaa Ranskasta. Kausi 12, 60/80. Rakennusalan ammattilainen Gary ja hänen vaimonsa Carol etsivät Ranskan maaseudulta remonttikohdetta, josta voi tehdä mieleisensä kodin ja jossa on tilaa lasten ja lastenlasten vierailuille. Romahtanut katto saa Garyn haltioihinsa, ja Carol ihastuu taloon, jonka keittiössä ei ole mitään. Pariskunta yllättää kerta toisensa jälkeen, mutta löytyykö heille oikea remontoijan unelma? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

ke 29.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Irtiotto Torreviejaan. Kausi 5, 12/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Eläkkeellä oleva Denise etsii tyttärensä avulla kotia Torreviejasta, missä hän aikoo vastaisuudessa asua puolet vuodesta ja nauttia aktiviteeteista muiden brittien kanssa. Tytär kantaa huolta äitinsä viihtymisestä ja aikoo tuoda perheensä vierailulle. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ke 29.03. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Remontoitavaa Ranskasta. Kausi 12, 60/80. Rakennusalan ammattilainen Gary ja hänen vaimonsa Carol etsivät Ranskan maaseudulta remonttikohdetta, josta voi tehdä mieleisensä kodin ja jossa on tilaa lasten ja lastenlasten vierailuille. Romahtanut katto saa Garyn haltioihinsa, ja Carol ihastuu taloon, jonka keittiössä ei ole mitään. Pariskunta yllättää kerta toisensa jälkeen, mutta löytyykö heille oikea remontoijan unelma? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ke 29.03. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Ranta vai näköala?. Kausi 12, 61/80. Gary ja Linda etsivät Espanjan Aurinkorannikolta loma-asuntoa ja eläkeiän kotia. Parin toiveet rannan ja palvelujen läheisyydestä eivät kuitenkaan mene yksiin budjetin kanssa, asunnon tilavuudesta, terassista ja maisemista puhumattakaan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

to 30.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Kefalonian lumo. Kausi 5, 13/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Kreikkalaistaustaiset Elaine ja Nick etsivät rauhallista lomakotia ja luovuuden lähdettä kauniilta Kefalonian saarelta Kreikasta. Budjetti on pieni, joten tarjolla on rustiikkeja remontoijan unelmia. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

to 30.03. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Ranta vai näköala?. Kausi 12, 61/80. Gary ja Linda etsivät Espanjan Aurinkorannikolta loma-asuntoa ja eläkeiän kotia. Parin toiveet rannan ja palvelujen läheisyydestä eivät kuitenkaan mene yksiin budjetin kanssa, asunnon tilavuudesta, terassista ja maisemista puhumattakaan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

to 30.03. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Luontoa Lot-et-Garonnessa. Kausi 12, 62/80. Luonnosta pitävät Poppy ja John etsivät Lounais-Ranskasta eläkepäivien kotia, jossa olisi iso tontti ja tilaa Poppyn ateljeelle ja isolle vaatevarastolle sekä Johnin miesluolalle. Toteutuvatko pariskunnan toiveet, ja voiko vaistoon luottaa päätöksenteossa? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 31.03. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Koti Bretagnesta. Kausi 5, 14/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Eläkeläispariskunta Denise Grahame ja Roger Denis etsivät pysyvää kotia Ranskan Bretagnesta. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 31.03. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Luontoa Lot-et-Garonnessa. Kausi 12, 62/80. Luonnosta pitävät Poppy ja John etsivät Lounais-Ranskasta eläkepäivien kotia, jossa olisi iso tontti ja tilaa Poppyn ateljeelle ja isolle vaatevarastolle sekä Johnin miesluolalle. Toteutuvatko pariskunnan toiveet, ja voiko vaistoon luottaa päätöksenteossa? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

pe 31.03. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Siestan kutsu. Kausi 12, 63/80. Chris ja Alan etsivät ensimmäistä yhteistä kotia Malagan alueelta ensin lomapaikaksi ja myöhemmin pysyväksi kodiksi. He haaveilevat hitaasta elämästä omassa rauhassa, mutta etsintöjen tiimellyksessä toiveet kirkastuvat. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

la 01.04. klo 07.00 - 07.55 55 minMTV3

Merta päin. Kausi 11, 9/89. Elisa ja Alan hakevat eläkepäivikseen merenranta-asuntoa. Löytyykö se Cornwallista ensimmäisen lapsenlapsen läheltä vai suosikkilomakohteesta Kanariansaarilta? Lanzarotella pienemmällä budjetilla saa enemmän neliöitä. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

su 02.04. klo 07.00 - 07.55 55 minMTV3

Barbadoksen biitseillä. Kausi 11, 10/89. Surreyläiset Jackie ja Kevin Harper ovat käyneet perhelomilla Barbadoksella 30 vuoden ajan, mutta nyt lapset ovat lentäneet pesästä, ja pariskunta haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa omasta asunnosta trooppisessa paratiisissa. Ensisijaisiin vaatimuksiin kuuluvat uima-allas ja merinäköala, mutta tiukahko budjetti rajoittaa vaihtoehtoja. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ma 03.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Kakkoskoti Kreetalta. Kausi 5, 15/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Sarah Hadley on lomillaan ihastunut Kreetaan siinä määrin, että on päättänyt hankkia sieltä kakkoskodin, jossa voisi käydä muutaman kerran vuodessa. Paras ystävä Sue toimii makutuomarina, kun Sarah etsii loma-asuntoa 150 000 punnan budjetillaan. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ti 04.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Maihinnousu Normandiaan. Kausi 5, 16/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Elainen ja Patin intohimona ovat 1940-luvun sotavuodet, ja he haluavat muuttaa Normandiaan Pohjois-Ranskaan päästäkseen nauttimaan historiasta ja idyllisistä maalaismaisemista. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ti 04.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Siestan kutsu. Kausi 12, 63/80. Chris ja Alan etsivät ensimmäistä yhteistä kotia Malagan alueelta ensin lomapaikaksi ja myöhemmin pysyväksi kodiksi. He haaveilevat hitaasta elämästä omassa rauhassa, mutta etsintöjen tiimellyksessä toiveet kirkastuvat. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ti 04.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Costa Calidan lämpöön. Kausi 12, 64/80. Karibialta muuttaneet Nadine ja Tyler ovat kyllästyneet Britannian talviin ja etsivät kotia Espanjan lämmöstä. Oman haasteensa tuo se, että toinen toivoo perinteistä tyyliä ja toinen modernimpaa, ja budjettikin on rajallinen. Nadinen tukena on paras ystävä Janette, sillä Tyler jäi työkiireiden vuoksi kotimaahan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

ke 05.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Lounais-Ranskan romantiikkaa. Kausi 5, 17/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Giovanna ja Avon etsivät lomakotia Lounais-Ranskasta vehreältä ja idylliseltä Dordognen alueelta, joka on tunnettu linnoistaan ja kauniista kylistään. Aktiivinen pariskunta haaveilee ulkoilmaelämästä ja romanttisesta kylätalosta. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ke 05.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Costa Calidan lämpöön. Kausi 12, 64/80. Karibialta muuttaneet Nadine ja Tyler ovat kyllästyneet Britannian talviin ja etsivät kotia Espanjan lämmöstä. Oman haasteensa tuo se, että toinen toivoo perinteistä tyyliä ja toinen modernimpaa, ja budjettikin on rajallinen. Nadinen tukena on paras ystävä Janette, sillä Tyler jäi työkiireiden vuoksi kotimaahan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ke 05.04. klo 19.05 - 20.05 60 minAVA

Mojacarin maisemiin. Kausi 12, 65/80. Wendy ja Chris ovat lomailleet Espanjassa 10 vuoden ajan, ja nyt he etsivät lomakotia suosikkialueeltaan Mojacarista, jossa myös heidän ystävillään on loma-asunto. Sen tulisi olla muuttovalmis ja sijainniltaan täydellinen, mutta kumpi toive painaa vaakakupissa enemmän? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

to 06.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Kaksio Kyprokselta. Kausi 5, 18/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Dellan ja Johnin tytär on lentänyt pesästä Kyprokselle, ja he haluavat päästä lomailemaan hänen lähelleen. Haussa on kaksio ja toiveena kunnon merinäköala. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

to 06.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Mojacarin maisemiin. Kausi 12, 65/80. Wendy ja Chris ovat lomailleet Espanjassa 10 vuoden ajan, ja nyt he etsivät lomakotia suosikkialueeltaan Mojacarista, jossa myös heidän ystävillään on loma-asunto. Sen tulisi olla muuttovalmis ja sijainniltaan täydellinen, mutta kumpi toive painaa vaakakupissa enemmän? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

to 06.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Mielessä Menorca. Kausi 12, 66/80. Karl ja Naomh menivät naimisiin Menorcalla ja ihastuivat saaren rentoon elämänmenoon. He tekevät töitä etänä ja haluavat muuttaa lempimaisemiinsa pysyvästi. Toiveissa on koti läheltä kaakkoisrannikon kauniita rantoja ja paljon tilaa heille ja heidän kahdelle koiralleen. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 07.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Muistojen Algarve. Kausi 5, 19/19. Leyla ja Will haluavat lomakodin Algarvesta, missä Leylan isä asuu ja missä Leyla on viettänyt aikaa lapsuudesta asti. Tuntuvalla budjetilla heillä on varaa taloon, johon maailmalle lennähtäneet aikuiset lapsetkin mahtuvat käymään. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 07.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Mielessä Menorca. Kausi 12, 66/80. Karl ja Naomh menivät naimisiin Menorcalla ja ihastuivat saaren rentoon elämänmenoon. He tekevät töitä etänä ja haluavat muuttaa lempimaisemiinsa pysyvästi. Toiveissa on koti läheltä kaakkoisrannikon kauniita rantoja ja paljon tilaa heille ja heidän kahdelle koiralleen. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

pe 07.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Algarven aurinkoon. Kausi 12, 67/80. Pienenä Britanniaan muuttanut Teresa haluaa löytää yhteyden portugalilaisiin juuriinsa ja etsii loma-asuntoa aurinkoisesta Algarvesta, veljentytär Emily apunaan. Toiveissa on perinteistä tunnelmaa ja tilaa perheen vierailuille, ja luvassa on yllätyksiä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

la 08.04. klo 10.00 - 11.00 60 minMTV3

Tasamaalla Kissimmeessä. Kausi 11, 11/89. Jason ja Lindsay Crossland etsivät Floridan Kissimmeen seudulta itselleen ja 11-vuotiaalle Matthew-pojalleen loma-asuntoa, jonka tulee sopia myös vuokrattavaksi ja lopulta parin eläkeasunnoksi. Lindsayn nivelrikon vuoksi asuntoon on päästävä hissillä, eikä siinä saa olla korkeuseroja. Avointen asuinalueiden turvallisuus ja monessa paikassa vaivaava liikennemelu epäilyttävät.

Unelma-asunto auringon alta

su 09.04. klo 10.00 - 11.00 60 minMTV3

Pysyvästi Teneriffalle. Kausi 11, 12/89. Wendy ja Brian ovat ihastuneet Teneriffaan monilla lomamatkoilla. Nyt he ovat myymässä sekä kotinsa että yrityksensä Isossa-Britanniassa ja ovat valmiina toteuttamaan unelmansa leppoisista eläkepäivistä Teneriffan auringon alla. Jaksossa vieraillaan myös ylellisessä huvilassa, joka kelpaa poptähdillekin. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ma 10.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Devon vai Costa del Sol?. Kausi 8, 1/10. Alix Sinclare ei osaa päättää, muuttaisiko Devonin rannikolle vai Espanjan Aurinkorannikolle, jossa hänellä on nyt vuokra-asunto puolen vuoden ajan. Tärkeää olisi löytää yhteisö, johon tämä sinkkuna elävä nainen voisi solahtaa. Ystävä on mukana etsinnöissä. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon alta

ti 11.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Lancaster vai Etelä-Ranska?. Kausi 8, 2/10. Eläkkeelle jääneet Jane ja Nick Purser etsivät uutta asuntoa, jossa voisivat pitää lemmikkieläimiä. Heitä viehättävät historialliset kanavakaupungit: Englannin Lancaster ja Ranskan Marseillan. Kumman he valitsevat kotipaikakseen? Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ti 11.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Algarven aurinkoon. Kausi 12, 67/80. Pienenä Britanniaan muuttanut Teresa haluaa löytää yhteyden portugalilaisiin juuriinsa ja etsii loma-asuntoa aurinkoisesta Algarvesta, veljentytär Emily apunaan. Toiveissa on perinteistä tunnelmaa ja tilaa perheen vierailuille, ja luvassa on yllätyksiä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ti 11.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Toiveiden Torrevieja. Kausi 12, 68/80. Seurallinen pariskunta Bev ja Paul aikoo muuttaa eläkepäivikseen Espanjan kauniille Costa Blancan alueelle. Toiveissa on täydellinen koti ja täydellinen sijainti, tilaa muusikko Paulin musiikkihuoneelle ja 92-vuotiaalle äidille sekä muille sukulaisille ja ystäville. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

ke 12.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Dorset vai Costa Tropical?. Kausi 8, 3/10. Ginny Lunn haluaa ostaa saamallaan perinnöllä kakkoskodin joko Dorsetin rannikolta tai Etelä-Espanjasta, josta hänen edesmennyt kumppaninsa piti kovasti. Sarah-sisko on mukana auttamassa päätöksessä. Kumman seudun tämä innokas uimari lopulta valitsee? Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

ke 12.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Toiveiden Torrevieja. Kausi 12, 68/80. Seurallinen pariskunta Bev ja Paul aikoo muuttaa eläkepäivikseen Espanjan kauniille Costa Blancan alueelle. Toiveissa on täydellinen koti ja täydellinen sijainti, tilaa muusikko Paulin musiikkihuoneelle ja 92-vuotiaalle äidille sekä muille sukulaisille ja ystäville. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

ke 12.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Portugalin sydämessä. Kausi 12, 69/80. Paul ja Clare viettivät häitään neljä vuotta sitten. Nyt he etsivät Keski-Portugalin kauniista maisemista taloa, josta tulisi myöhemmin pysyvä koti. Haussa on tilava talo ja iso tontti tarpeeksi syrjässä naapureista, sillä suunnitelmissa on myös ekologinen lomapaikka motoristeille. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

to 13.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Devon vai Dordogne?. Kausi 8, 4/10. Yhteisen firmansa myyneet Juliette ja Jonathan Cottam aikovat luopua Lontoon kodistaan. He eivät osaa päättää, viettäisivätkö eläkepäivänsä Jonathanin lapsuudenmaisemissa Devonissa vai puoliksi ranskalaisen Julietten toiveesta Ranskassa. Talovaihtoehtojen katsominen kummassakin maassa auttaa valinnassa. Brittiläinen lifestyleohjelma.

Unelma-asunto auringon altaU

to 13.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Portugalin sydämessä. Kausi 12, 69/80. Paul ja Clare viettivät häitään neljä vuotta sitten. Nyt he etsivät Keski-Portugalin kauniista maisemista taloa, josta tulisi myöhemmin pysyvä koti. Haussa on tilava talo ja iso tontti tarpeeksi syrjässä naapureista, sillä suunnitelmissa on myös ekologinen lomapaikka motoristeille. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Uusinta.

Unelma-asunto auringon alta

to 13.04. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Saarielämää. Kausi 12, 70/80. Trevor etsii itselleen pysyvää kotia Gozolta siskonsa Janetin avustuksella. Toiveissa on päästä osaksi jotakin saaren kyläyhteisöä mutta samalla nauttia omasta rauhasta ja ulkoilmasta. Onneksi budjetissa on pelivaraa. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 14.04. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Cornwall vai Carcassonne?. Kausi 8, 5/10. Alison ja Victor Dennis ovat myyneet IT-alan firmansa ja etsivät nyt kiinteistöä, jossa voisi asua ja pitää myös aamiaismajoitusta. Mehiläishoidosta innostunut Alison tahtoisi Cornwalliin, mutta Victor taas Ranskaan, jossa perhe on asunut aiemminkin. Kummasta maasta löytyy helpommin talo, joka sopisi sekä kodiksi että liiketoimintaan? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Muodin huipulle, Mooseksen perintö, Tulossa: Mestarileipurit, Van der Valk, kanavakaupungin kyttä, Emmerdale, Poliisikoira Rex, Hudson & Rex, Yökylässä Maria Veitola, Crime Scene Confidential, Hiihdon stadionsprintti

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity