ReseptitVaihtoautotSanakirjaViihdeHoroskooppiTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla grand designs - unelma-asunnot löytyy 7 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Grand Designs - unelma-asunnotU

huomenna 14.00 - 15.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Perheen kesken. Kausi 19, 4/8. Leskeksi jäänyt Gretta on palannut pitkältä Malesian-komennukselta Isoon-Britanniaan ja aikoo rakennuttaa uuden, Kaukoidän vaikutteita henkivän kodin aivan sisarensa naapuriin. Arkkitehtinä toimii sisaren poika ja projektipäällikkönä sisaren mies, mikä saattaa kiristää perhesuhteita, mutta kaikki lupaavat yrittää välttää riitatilanteita. Viivytyksiltä ei vältytä, mutta hiljaa hyvä tulee. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Uusinta.

Grand Designs - unelma-asunnot

huomenna 15.00 - 16.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Unelmien lampi. Kausi 19, 5/8. Designer-aviopari Dan ja Nina haluavat rakentaa tyttärilleen ja itselleen talon Englannin etelärannikolle, ja ovat ostaneet tontin, jolla on väsähtänyt 1930-luvun talo ja levää täynnä oleva lampi. Suunnitelmana on rakentaa uusi talo ja purkaa vanha sekä muuntaa lampi kirkasvetiseksi luonnon uimakeitaaksi vesikasveineen ja -eläimineen. Danin isän vakava sairaus, brexit ja koronarajoitukset mutkistavat jo valmiiksi vaikeaa projektia entisestään. Brittiläinen rakentamisen ohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnotU

pe 09.06. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Unelmien lampi. Kausi 19, 5/8. Designer-aviopari Dan ja Nina haluavat rakentaa tyttärilleen ja itselleen talon Englannin etelärannikolle, ja ovat ostaneet tontin, jolla on väsähtänyt 1930-luvun talo ja levää täynnä oleva lampi. Suunnitelmana on rakentaa uusi talo ja purkaa vanha sekä muuntaa lampi kirkasvetiseksi luonnon uimakeitaaksi vesikasveineen ja -eläimineen. Danin isän vakava sairaus, brexit ja koronarajoitukset mutkistavat jo valmiiksi vaikeaa projektia entisestään. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Uusinta.

Grand Designs - unelma-asunnot

ma 12.06. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Unelmien raunioilla. Kausi 19, 6/8. Cumbrialaiset Rob ja Ruth haluavat rakentaa unelmiensa talon syrjäiseen laaksoon, jossa on vanhan myllyn rauniot. Arkkitehtipariskunta suunnittelee, että moderni talo tulee raunioiden sisälle, mutta pian projektin aloittamisen jälkeen he huomaavat, että vaikeuksia on sekä viranomaisten, sähköyhtiön että sijainnin kanssa. 1,5 vuoden projektista uhkaa tulla ikuisuusprojekti, joka näännyttää ensikertalaiset rakentajat. Brittiläinen rakentamisen ohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnotU

su 18.06. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Unelmien raunioilla. Kausi 19, 6/8. Cumbrialaiset Rob ja Ruth haluavat rakentaa unelmiensa talon syrjäiseen laaksoon, jossa on vanhan myllyn rauniot. Arkkitehtipariskunta suunnittelee, että moderni talo tulee raunioiden sisälle, mutta pian projektin aloittamisen jälkeen he huomaavat, että vaikeuksia on sekä viranomaisten, sähköyhtiön että sijainnin kanssa. 1,5 vuoden projektista uhkaa tulla ikuisuusprojekti, joka näännyttää ensikertalaiset rakentajat. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Uusinta.

Grand Designs - unelma-asunnot

ma 19.06. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Tulvankestävä koti. Kausi 19, 7/8. Entinen mainosmies Geoff myy huvilansa Espanjassa ja päättää rakentaa tulvankestävän kodin Essexiin, mutta miten projekti etenee, kun mies haluaa hoitaa kaiken yksin? Geoffin sinnikkyyttä koetellaan, kun korona viivästyttää aikatauluja, eikä työmaaparakissa asuminen kohota miehen mielialaa. Seisooko lopussa kuitenkin kiitos? Brittiläinen rakentamisen ohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

ma 26.06. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Betoniunelma. Kausi 19, 8/8. Adrian on ihastunut betoniin jo nuorena skeittiparkeissa, mistä kumpuaa hänen haaveensa rakentaa perheelleen brutalistinen koti. Lisähaasteita koituu täysin uudenlaisesta tekniikasta ja palkkatyön aiheuttamista poissaoloista. Vastaako karkea lopputulos lopulta Adrianin ja hänen vaimonsa Meganin visiota? Kevin vierailee nyttemmin viimeistellyssä talossa uudemman kerran. Brittiläinen rakentamisen ohjelma.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Simpsonit, LEGO Masters Suomi, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Maajussille morsian maailmalla, Turvetta ja timantteja, Hudson & Rex, Kauniit ja rohkeat, Lemmen viemää, Amazing Race

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity