VaihtoautotBlogitViihdeReseptitTietovisatSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Käyttäjien suosikkiohjelmat

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
UusinnatTiivistetty

Ylen aamu

tänään 06.25 - 09.30 3h 5 minYle TV1

Ylen aamu
6.39 Mihin hyvinvointialueiden rahat riittävät? 7.11 Pelaako Kiina länttä vastaan Ukrainalla? 7.45 Jälkiviisaat 8.12 Miten nuoret saadaan lopettamaan tupakointi? 8.50 Mustan huumorin Peluri-elokuva

Pikku pelimannista viulun kuninkaaksiSU

tänään 13.21 - 14.30 1h 9 minYle TV1

Viulutaituri Heimo Haiton lapsuudesta ja elämästä kertova elokuva. O: Toivo Särkkä. N: Heimo Haitto, Aku Korhonen, Regina Linnanheimo, Jalmari Rinne. (1949) (Mv) (U)

La Promesa - Salaisuuksien kartano12

tänään 15.00 - 15.55 55 minYle Teema & Fem

La Promesa - Salaisuuksien kartano
24/122. Piilossa katseilta. Curron kopeasta käytöksestä huolimatta Jana yrittää saada Curron huomaamaan heidän sisarussuhteensa. Alonso on hukkumaisillaan velkoihin, mutta markiisitar löytää rahat syntymäpäivänsä viettoon. Leonor haluaa tehdä suhteensa Mauroon viralliseksi. Lope suostuu kertomaan Simonalle salaisuutensa, mutta haluaa jotain vastineeksi.

Sweeter Than Chocolate

tänään 18.20 - 19.55 1h 35 minFrii

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Toimittaja tutkii paikallista leipomoa, josta liikkuu huhu, että siellä olisi salainen resepti todellisen rakkauden löytämiseen ystävänpäivänä. 84 min. Ohjaus: David Weaver. Pääosissa: Kim Beyer-Johnson, Tracy Andreen ja Lizzie Shane.

Jalkapallon Nations League FIN - SVK

tänään 18.20 - 20.20 2h 0 minYle TV2

Jalkapallon Nations League FIN - SVK
Jalkapallon naisten Nations Leaguen ottelu Suomi - Slovakia. Selostus Matti Härkönen. Turku. Ruotsinkielinen selostus Sebastian Backman.

EmmerdaleS

tänään 18.30 - 19.00 30 minMTV3

Emmerdale
Monta hoitajaa. Manpreet pelkää jäävänsä ulkopuoliseksi Naomin ja Esmen tunkiessa auttamaan Charlesia. Clemmie tuodaan kartanoon, ja alku on vähän jähmeä. Mackenzie intoilee isyydestä Charityn mielestä vähän liikaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava dramaasarja.
Lue juttu

Puoli seitsemän

tänään 18.30 - 19.00 30 minYle TV1

Puoli seitsemän
Suomen suuri moukarilupaus Silja Kosonen paljastaa erikoiset harrastuksensa. Olli-Pekka jännittää imitaatioshow'n kulisseissa. Juontajina Tuulianna Tola ja Olli-Pekka Kursi.
Lue juttu

Hyvän karman sairaala12

tänään 19.00 - 19.46 46 minYle TV1

Hyvän karman sairaala
Kausi 4, 3/6. Hieman taikaa. Samir ymmärtää, että Karishma tarvitsee toipuakseen muutakin kuin pelkkää lääketiedettä. Miten hän pystyisi piristämään tytön apeaa mieltä? Lydia löytää ratkaisun Gregin viisumiongelmaan.
Lue juttu

Maajussille morsian: Kaikki tarinat

tänään 19.30 - 20.00 30 minMTV3

Maajussille morsian: Kaikki tarinat
Pikatreffeillä. Kausi 1, 2/8. Pikatreffit ovat täydessä vauhdissa ja ihastusta ilmassa.
Lue juttu

Vain elämää

tänään 20.00 - 22.10 2h 10 minNelonen

Vain elämää
Kausi 14. Jakso 3/15. A. W. Yrjänän päivä. Unta vai sittenkin totta? Antiikin Rooman pääviemärijärjestelmän Cloaca Maximan mukaan nimetyn legendaarisen yhtyeen perustajajäsen, säveltäjä, sanoittaja, solisti, basisti, tuottaja ja runoilija istuu tänään Satulinnan pöydän päässä. Virve Rosti, Robin Packalen, Anna Puu, Jouni Hynynen, Ellinoora, Janna ja Hätä-Miikka vastaavat pöydän runsaasta ja herkullisesta musiikillisesta annista. Kotimainen musiikkiohjelma. (96') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Lue juttu

TähtitytötS

tänään 21.00 - 22.50 1h 50 minLiv

(Poms 2019). Ilahduttava komedia eläkeläisyhteisöön muuttavasta Marthasta, joka muuttaa eläkeläisyhteisöön vain odottamaan kuolemaa. Uusi tuttavuus saa hänet kuitenkin aloittamaan jälleen cheerleadingharrastuksen. Pääosissa: Diane Keaton, Jacki Weaver, Alisha Boe, Charlie Tahan, Celia Weston. Ohjaus: Zara Hayes. (86')

90 päivää morsiamena: Pariterapiaa

tänään 21.00 - 22.55 1h 55 minTLC

90 päivää morsiamena: Pariterapiaa
UUSI KAUSI Viisi eron partaalla olevaa 90 päivää morsiamena -paria ovat saavuttaneet suhteensa murtumispisteen ja suuntaavat paratiisiretriittiin toivoen, että terapia pelastaa heidän suhteensa. Ketkä pystyy parantamaan haavat ja jatkamaan yhdessä, ja ketkä eroavat? Viisi eron partaalla olevaa 90 päivää morsiamena -paria ovat saavuttaneet suhteensa murtumispisteen ja suuntaavat paratiisiretriittiin toivoen, että terapia pelastaa heidän suhteensa. Ketkä pystyy parantamaan haavat ja jatkamaan yhdessä, ja ketkä eroavat?

Joker

tänään 21.00 - 23.35 2h 35 minKutonen

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Väkijoukossakin itsensä yksinäiseksi tunteva Arthur Fleck etsii edes jonkinlaista yhteyttä. Kulkiessaan pitkin Gotham Cityn nokisia katuja hän pitää yllä kahta naamiota. Yhden hän maalaa kasvoilleen päivätyötään varten. Toista hän ei pysty poistamaan; se on hahmo, johon hän turhaan pakottaa itsensä tunteakseen olevansa osa ympäröivää maailmaa eikä väärinymmärretty mies, jota elämä jatkuvasti kohtelee kaltoin. Isättömällä Arthurilla on hauras äiti, hänen paras ystävänsä, joka nimittää häntä Happyksi. Tämä lempinimi on luonut Arthurille hymyn, joka kätkee hänen tuskansa. Mutta teinien pahoinpidellessä häntä kadulla, pukumiesten pilkatessa häntä metrossa ja klovnikollegojen kiusatessa häntä töissä Arthur ajautuu yhä kauemmaksi yhteiskunnasta. 122 min. Ojhaus: Todd Phillips. Pääosissa: Joaquin Phoenix, Robert De Niro ja Zazie Beetz.

Lainkuuliainen kansalainen16

tänään 21.00 - 23.10 2h 10 minSub

Lainkuuliainen kansalainen. Toimintatrillerissä Clyde Sheltonin perhe murhataan, ja tämä päättää panna kaikki vastuussa olleet maksamaan.

Elle16

tänään 21.01 - 23.08 2h 7 minYle Teema & Fem

Isabelle Huppert oli Oscar-ehdokkaana roolistaan piinkovana liikenaisena, joka jouduttuaan raiskatuksi alkaa itsepäisesti jäljittää tuntematonta hyökkääjäänsä. O: Paul Verhoeven. (Ranska 2016)

Nuotin vierestä7U

tänään 21.30 - 23.30 2h 0 minHero

(Nuotin vierestä 2014). Lauri Nurksen ohjaamassa draamakomediassa Arto Mulkonsaari (Riku Nieminen) lähtee Leena-äitinsä (Leena Uotila) kanssa kohti Kotkassa järjestettäviä karaoken SM-kilpailuja. Aluksi Arto panee koko hankkeelle vastaan mutta heltyy pikku hiljaa, kun huomaa, kuinka tärkeä asia laulaminen juuri puolisonsa menettäneelle äidille on. Onpa äidillä toki omatkin tarkoitusperänsä sille, miksi hän haluaa juuri poikansa matkalle mukaan. Pääosissa: Riku Nieminen, Leena Uotila, Essi Hellén, Pihla Viitala, Juha Muje. Ohjaus: Lauri Nurkse. (94')
Lue juttu

Olavi Virta12

tänään 22.35 - 01.00 2h 25 minMTV3

Olavi Virta. Elokuva Suomen kaikkien aikojen suosituimmasta laulajasta. Miehestä, jonka unelman sota katkaisi, miehestä, joka nousi köyhyydestä huipulle ja Suomen kansan rakastamaksi esiintyjäksi niin estradeilla kuin elokuvissakin ja joka menetti lopulta kaiken muun paitsi ainutlaatuisen äänensä. Koko sodanjälkeinen Suomi halusi kiihkeästi unohtaa ankeat ajat ¿ tanssia, juhlia, unelmoida ja rakastaa. Tähän tarpeeseen Olavi Virta vastasi. Syntyi sadoittain levytyksiä ja ikivihreitä lauluja. Huikealla menestyksellä on kuitenkin myös aina hintansa. Sairastuttuaan vakavasti, Virta opetteli uudelleen kävelemään, puhumaan ja laulamaan. Hän nousi estradille keppiinsä nojaten, halveksivan yleisön pilkatessa ja nauraessa, mutta kun hän alkoi laulaa, yleisö hiljeni, ja kyyneleet kimalsivat kuulijoiden silmissä. Mestari oli palannut, vielä kerran. Ohjaaja: Timo Koivussalo, Suomi 2018. Pääosissa: Lauri Tilkanen, Malla Malmivaara, Vesa Vierikko, Martti Suosalo, Jonna Järnefelt, Hannu-Pekka Björkman, Heikki Nousiainen , Raimo Grönberg.
Lue juttu

Ei mitään menetettävää12

tänään 23.10 - 01.00 1h 50 minSub

Ei mitään menetettävää. Vauhdikas komedia pikaistuksissa kotoaan häipyneestä petetystä aviomiehestä sekä häneen huonoimmalla mahdollisella hetkellä törmänneestä pikkurikollisesta. He suunnittelevat yhdessä tuumin ryöstön, josta toivovat kostuvansa sekä koston että hyvät rahat. Matkalla he törmäävät niin heitä jahtaaviin lainvalvojiin kuin roistoihinkin. Ohjaaja Steve Oedekerk, USA 1997 (94') Pääosissa Tim Robbins, Martin Lawrence, John C. McGinley, Giancarlo Esposito, Michael McKean, Kelly Preston.

Grantchester12

huomenna 19.40 - 20.29 49 minYle TV1

Grantchester
Kausi 8, 2/6. Kiirastuli. Will on tehnyt elämänsä pahimman virheen. Yrittääkö Geordie nyt vain peitellä sitä vai onko totuus jotain aivan muuta? Miksi armo ja anteeksiantaminen itselleen on Willille niin vaikeaa?

The Mechanic16

huomenna 21.00 - 23.00 2h 0 minAVA

Arthur Bishop on kylmähermoinen palkkamurhaaja, aina yhtä tehokas. Kun oppi-isä ja hyvä ystävä murhataan, työ muuttuu henkilökohtaiseksi kostoksi. Ohjaaja: Simon West, USA 2011. Pääosissa: Jason Statham, Tony Goldwyn, Ben Foster.

Elämäni Biisi

huomenna 21.00 - 22.15 1h 15 minYle TV1

Elämäni Biisi
Tampereelle lauantai-iltaan Katjan vieraiksi saapuvat Katri Niskanen, Marjatta Leppänen, Vieno Kekkonen, Dome Karukoski ja Gogi Mavromichalis.
Lue juttu

Black Sea12

huomenna 21.00 - 22.50 1h 50 minYle TV2

Toimintajännärissä sukellusveneen kapteeni miehistöineen etsii Mustanmeren pohjasta natsien vanhaa sukellusvenettä ja sen kulta-aarretta. N: Jude Law, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn O: Kevin Macdonald (Iso-Britannia 2014)

Inho16

huomenna 21.06 - 22.47 1h 41 minYle Teema & Fem

Jännityselokuva Lontoossa asuvasta nuoresta naisesta, joka riutuu masennuksen, seksuaalisten kuvitelmien ja väkivaltaisten painajaisten puristuksessa. N: Catherine Deneuve. O: Roman Polanski. (Repulsion, Britannia 1965)

Oikeuden metsästäjät16

su 24.09. klo 21.00 - 22.51 1h 51 minYle Teema & Fem

Ulkomailla palvellut sotilas Markus joutuu palaamaan kotiin teini-ikäisen tyttärensä Mathilden luokse, kun hänen vaimonsa menehtyy junaturmassa. Se vaikuttaa olleen sattumaa, kunnes matematiikkanörtti Otto osuvat paikalle kahden kollegansa Lennartin ja Emmentalin kanssa. Otto oli matkustajana turmajunassa ja on vakuuttunut siitä, että turma oli jonkun järjestämä. Aihetodisteiden alkaessa kasaantua Markus on varma, että kyseessä saattoi olla tarkkaan harkittu isku, jonka uhriksi hänen vaimonsa sattumalta joutui. (Retfærdighedens Ryttere, Tanska 2021. O: Anders Thomas Jensen. N: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Gustav Möller).
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Ihmeiden äärellä, Vain elämää, Hyvän karman sairaala, Tietäjät tietää, Latela 2023, Kaikki hänen salaisuutensa, Kauniit ja rohkeat, Alone - yksin erämaassa, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity