ReseptitSanakirjaViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogit

Käyttäjien suosikkiohjelmat

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitusSu

tänään 08.12 - 08.22 Yle TV2

Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitusOsa 1/24. Joulu on tulossa ja täällä on miljoona lahjaa paketoimatta! Tonttutyttö Pirpana on kiinnostuneempi poroista kuin lahjojen paketoinnista. Kaupungissa asuva Väinö tuo kotiinsa löytökoiran, joka on hyvin, hyvin nälkäinen. (U) Kuvailutulkkailumahdollisuus tv-versiossa. HD

Aktivistit12

tänään 13.15 - 15.05 Yle TV1
IMDb 5.3»Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Aktivistit(Suomi 1939, 104') O: Risto Orko. N: Tauno Majuri, Helena Kara, Uuno Laakso, Tuulikki Paananen ja Ville Salminen. Historiallinen elokuva kohti itsenäisyyttään ponnistelevasta Suomesta sortovuosina 1899 - 1916. Mv.

Lemmen viemää7

tänään 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lemmen viemääValheita ja videonauhaa. Linda antaa Dirkille syyn elää. Steffen avaa sydäntään Franzille, mutta Franzi ei ole vielä päässyt yli Timistä. Lucyn kuvaama Paul-painotteinen videomateriaali aiheuttaa kitkaa Lucyn ja Belan välille. Franzi löytää Belan kadonneen dronen. Dronen muistikortilta vasta mielenkiintoista materiaalia löytyykin. Natascha muuttaa takaisin kotiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Kauniit ja rohkeatS

tänään 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatPyhän Flon mieslainaamo. Sally tarvitsee jo apuvälineitä pärjätäkseen kotona, ja pientä kieroilua pitääkseen Wyattin etäällä Flosta. Tohtori Escobarilla on vaikeuksia pitää omatuntonsa hiljaisena, vaikka Sally lupailee hänelle upeaa uraa muotialalla. Zoe ilmestyy Flon ovelle ja lietsoo epävarmuutta Sallyn ja Wyattin yhdessäasumisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitusSu

tänään 17.47 - 18.00 Yle TV2

Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitusOsa 1/24. Joulu on tulossa ja täällä on miljoona lahjaa paketoimatta! Tonttutyttö Pirpana on kiinnostuneempi poroista kuin lahjojen paketoinnista. Kaupungissa asuva Väinö tuo kotiinsa löytökoiran, joka on hyvin, hyvin nälkäinen. (U) Kuvailutulkkailumahdollisuus tv-versiossa. HD

Taivaan tulet12

tänään 19.00 - 19.50 Yle TV2

Taivaan tuletKausi 1, 9/12. Gerard saapuu juhannusjuhliin. Koplalla on pahat mielessä, mutta lopulta totuus ja rakkaus voittavat. (2007) HD

The Boss12

tänään 21.00 - 23.00 TV5
IMDb 5.4»Traileri»

The BossYritysmoguli Michelle Darnell joutuu vankilaan sisäpiirikauppojen takia. Suoritettuaan rangaistuksensa Michelle on valmis tekemään mitä vain päästäkseen takaisin huipulle, mutta kaikki hänen jyräämänsä ihmiset eivät ole valmiita unohtamaan menneitä. 92 min. Ohjaus: Ben Falcone. Pääosissa: Melissa McCarthy, Ella Anderson, Peter Dinklage, Kristen Bell, Kathy Bates, Tyler Labine. (Boss, The, Komedia, Yhdysvallat, 2016)

Spider-Man: Homecoming12

tänään 21.00 - 23.50 Nelonen
IMDb 7.4»Traileri»

Spider-Man: Homecoming(Spider-Man: Homecoming 2017). Toimintaelokuvassa Hämähäkkimies Peter Parker (Tom Holland) on kyllästynyt auttamaan vain oman naapurustonsa asukkaita. Hän tahtoo todistaa kykynsä Tony Starkille (Robert Downey Jr.) päästäkseen osaksi isompia sankarikuvioita. Tähän tarjoutuukin tilaisuus, kun mystinen lentävä rikollinen (Michael Keaton) alkaa myydä vierasta teknologiaa hyödyntäviä aseita. Pääosissa: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Jacob Batalon, Laura Harrier, Marisa Tomei, Jon Favreau. Ohjaus: Jon Watts. (127')

Jäätävä polte16

tänään 21.00 - 23.00 Sub
IMDb 4.1»Traileri»Lue artikkeli»

Jäätävä polteJäätävä polte. Renny Harlinin ensimmäinen pitkä elokuva kertoo kolmesta amerikkaisnuorukaisesta, jotka lomallaan Suomessa päättävät koukkaista Neuvostoliiton puolelle ja joutuvat selkkaukseen, jolla on kohtalokkaat seuraukset. Ohjaaja: Renny Harlin, USA/Suomi 1986. (92') Pääosissa: Mike Norris, Steve Durham, David Coburn, Thalmus Rasulala, Albert Salmi, Vesa Vierikko, Ismo Kallio, Pauli Virtanen, Piita Vuosalmi, Laura Heimo.

Lapsia ja aikuisia12u

tänään 21.45 - 23.20 Yle Teema & Fem
IMDb 6.2»Traileri»

Lapsia ja aikuisia(2004) Komedia lapsettomuusklinikan psykologista, joka ryhtyy hankkimaan perheenlisäystä salaa mieheltään. N: Minna Haapkylä, Minttu Mustakallio, Kari-Pekka Toivonen. O: Aleksi Salmenperä. (U) HD

Lemmen viemää7

huomenna 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lemmen viemääElämäni virhe. Steffenin näytettyä videopätkän Timille tämä uskoo vihdoin Franzin syyttömyyteen. Steffen pelkää tehneensä elämänsä virheen. Myös Timillä on samanlaisia ajatuksia. Voiko Franzi antaa ikinä anteeksi? Vanessan miekka on kadonnut, ja hänen syyttävä sormensa osoittaa ensin Paulin, sitten Belan suuntaan. Christoph ja Ariane ryhtyvät toteuttamaan juontaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Kauniit ja rohkeatS

huomenna 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatÄlä luovuta, Sally!. Flo menee tapaamaan Sallyn lääkäriä selvittääkseen, onko Sallylle olemassa mitään hoitokeinoa. Forresterilla kaikki tuntuvat jo tietävän Sallyn sairaudesta, mutta kukaan ei ole vieläkään kertonut hänen perheelleen. Wyatt saa tietää, miksi hänen ex-morsiamensa tyytyy kuolettavaan kohtaloonsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Lemmen viemää7

to 03.12. klo 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lemmen viemääYövieras. Franzin ja Steffenin välit lämpenevät entisestään, ja asia tulee harvinaisen selväksi myös Timille. Christoph ja Ariane saavat lavastetulle ryöstölle todistajaksi Michaelin. Jotain kummallista tapauksessa kuitenkin tuntuu olevan. Robert ihmettelee, minne Eva oikein on kadonnut. Lucy tajuaa, että hänellä on yhä tunteita Paulia kohtaan. Baijerin businessjuoksu saa uusia osallistujia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Kauniit ja rohkeatS

to 03.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatWyatt, olet ainoani. Sally paljastaa korttinsa ja pyytää Wyattia omakseen, vaikka tietää, että Flolla on voimakas ote hänen miehestään. Forresterilla pohditaan uuden couture-malliston muotoutumista. Ridge on matkoilla hoivaamassa särkynyttä sydäntään ja Sallyn sairaus etenee pelottavaa vauhtia. Entä jos hän ei ehdi nähdä asujaan näytöksessä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, Linnan juhlat 2020, Remppa vai muutto Vancouver, Lemmen viemää, Emmerdale, Yökylässä Maria Veitola, Ostoskanava Tvins.com, Kaikenkarvaiset ystäväni, Panttilainaamo

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity