Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Käyttäjien suosikkiohjelmat

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Opiskelijatar ja herra Henri7u

tänään 13.30 - 15.10 Yle Teema & Fem
IMDb 6.7»Traileri»

Opiskelijatar ja herra HenriSukupolvet joutuvat törmäyskurssille monellakin tapaa kun äreän pariisilaisvanhuksen on otettava nuori opiskelija alivuokralaiseksi. Pääosissa Claude Brasseur, Guillaume de Tonquedec, Noémie Schmidt ja Frédérique Bel. Ohjaus: Ivan Calbérac. (L'étudiante et Monsieur Henri, Ranska 2015) HD

Step Up: Revolution7

tänään 13.45 - 15.25 Hero
IMDb 6.5»Traileri»

Step Up: Revolution(Step Up Revolution 2012). Musiikkidraaman pääosassa on Emily (Kathryn McCormick), joka saapuu Miamiin tähtäimessään ura tanssijana. Hän rakastuu paikallisen Mob-tanssiryhmän johtajaan, Seaniin, ja kaikki luistaa kuin tanssi. Matkaan tulee mutkia, kun käy ilmi, että Emilyn kiinteistöpohattaisä aikoo jyrätä Seanin ja kumppaneiden kulmat maan tasalle. Pääosissa: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Misha Gabriel, Peter Gallagher, Stephen "tWitch" Boss. Ohjaaja: Scott Speer. (94')

Yökylässä Maria VeitolaSu

tänään 15.00 - 15.50 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Siken vieraana Muhun-saarella. Kausi 5, 7/10. Maria matkaa Viroon Sikke Sumarin luo. Tutustutaan paikalliseen hevostilaan ja herkutellaan Siken kuuluisalla mustikkapiiraalla. Yökyläily täyttää talon naurulla ja ilolla. Uusinta.

Boulderoinnin PMS

tänään 15.15 - 16.45 Yle TV2

Kooste boulderoinnin PM-kilpailuista. Selostus Toni Hellinen. Helsinki. HD

Hours12

tänään 15.25 - 17.00 Hero
IMDb 6.5»Traileri»

Hours(Hours 2013). Nolan vie vaimonsa Abigailin synnyttämään New Orleansiin samana päivänä, kun hurrikaani Katrina iskee kaupunkiin tuhoisin seurauksin. Vaimo kuolee komplikaatioihin, ja keskoslapsi joutuu tehohoitoon. Sairaala päätetään evakuoida, jolloin Nolan ja vastasyntynyt jäävät oman onnensa nojaan. Kun sähköt katkeavat ja tulvavesi nousee, Nolanin on yritettävä pitää lapsensa ja itsensä hengissä, kunnes he saavat apua. Jännitysdraaman pääosissa nähdään Paul Walker, Génesis Rodríguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen ja Natalia Safran. Ohjaus: Eric Heisserer. (92')

Doc Martin12u

tänään 16.00 - 16.50 Yle TV1
Katso ohjelma»

Kausi 8, 8/8. Pää pölkyllä. Martin on kuin kissa pistoksissa kuulemisensa alla. Vaikka lääkärinlaukku on pantu naulaan, avunhakijaa lappaa ovesta. Tähänkö tyssää tökerön tohtorin ura jo toistamiseen? (U) HD

Beethovenin viides7

tänään 16.25 - 18.15 TV5
IMDb 4.1»Traileri»

Beethovenin viides(Beethoven's 5th, perhe-elokuva, USA, 2003) Beethoven-elokuvasarjan viidennessä osassa 12-vuotias Sara ja hänen koiransa Beethoven matkustavat kesäksi tylsään pikkukaupunkiin Freddy-sedän vieraiksi. Hiljainen maalaiselämä muuttuu jännittäväksi seikkailuksi, kun herää epäilys, että kylässä kummittelee. 85 min. Ohjaus: Mark Griffiths. Pääosissa: Dave Thomas, Faith Ford, Daveigh Chase, Tom Poston, Sammy Kahn.

Hitch - lemmentohtoriS

tänään 16.30 - 18.55 Frii
IMDb 6.6»Traileri»

Hitch - lemmentohtori(Hitch, komedia, USA, 2005) Lemmentohtori Hitch (Will Smith) auttaa miehiä löytämään unelmiensa naisen. Hänen avullaan vaikeatkin asiakkaat saavat tavoittelemansa naisen pauloihinsa. Miten on lemmentohtorin oman rakkauselämän laita? 113 min. Ohjaus: Andy Tennant. Pääosissa: Kevin James, Eva Mendes, Will Smith, Amber Valletta.

Up - kohti korkeuksia7

tänään 16.30 - 18.25 Nelonen
IMDb 8.3»Traileri»

Up - kohti korkeuksia(Up 2009). Parhaan animaatioelokuvan Oscarilla palkittu tarina 78-vuotiaasta Carl Fredricksenista, joka lähtee vanhoilla päivillään seikkailulle, josta hänen edesmennyt vaimonsa haaveili. Pian Carl taloineen nousee ilmapallojen avulla taivaalle ja aloittaa matkansa kohti tutkimattomia maailmankolkkia. Mukaan matkalle tempaistaan myös nuori partiopoika Russell, ja villin seikkailun edetessä kaksikosta muotoutuukin erottamaton tiimi. Äänirooleissa: Edward Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, Bob Peterson, Delroy Lindo, Jerome Ranft, Josh Cooley. Ohjaus: Pete Docter, Bob Peterson. (92')

Arto NybergS

tänään 18.45 - 19.30 Yle TV1
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Arto NybergSuorassa lähetyksessä haastateltavina 40 vuotta sitten uransa aloittanut rockmuusikko Michael Monroe, liftari Emma Vepsä ja Somalian maajoukkueessa vieraillut vantaalainen jalkapalloilija Ahmed Said Ahmed. HD

Mitä odottaa kun odotat7

tänään 19.00 - 21.05 Hero
IMDb 5.5»Traileri»

Mitä odottaa kun odotat(What to Expect When You're Expecting/USA 2012). Hollywood-supertähdillä roolitettu romanttinen komedia viidestä pariskunnasta, jotka valmistautuvat elämänsä suurimpiin mullistuksiin lukeutuvaan muutokseen, vanhemmuuteen. Kaikki suhtautuvat uuteen tilanteeseen omalla, usein koomisella tavallaan. Ennen pitkää jokainen saa huomata, ettei elämän yllätyksiä sittenkään ole mahdollista ennakoida. Elokuva perustuu Heidi Murkoffin samannimiseen menestyskirjaan. Pääosissa: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Dennis Quaid, Chris Rock, Anna Kendrick. Ohjaus: Kirk Jones. (105')

Kiviset ja Soraset: Viva Rock VegasS

tänään 19.20 - 21.00 TV5
IMDb 3.6»Traileri»

Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas(The Flintstones in Viva Rock Vegas, perhekomedia, USA, 2000) Näin alkoi legendaaristen Kivisten ja Sorasten tarina! Retu ja Tahvo kohtaavat mielitiettynsä Vilman ja Bettin, mutta onnen tiellä on niljakas playboy, jolla on katala suunnitelma. 90 min. Ohjaus: Brian Levant. Pääosissa: Jane Krakowski, Joan Collins, Kristen Johnston, Mark Addy, Stephen Baldwin.

Tanssii Tähtien KanssaS

tänään 19.30 - 21.30 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Tanssii Tähtien KanssaSatumainen ilta. Kausi 12, 9/11. Taistelu tanssiparketin mestaruudesta kiihtyy. Tähtipareilla on edessään ennennäkemätön lisätehtävä, kun tanssiparketti muuttuu maagiseksi satumetsäksi.

Selviytyjät SuomiS

tänään 19.30 - 21.00 Nelonen
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Selviytyjät SuomiKausi 3. Jakso 11/15. Viimeinen voitelu. Väki vähenee ja tunnelma viilenee. Kukaan ei koe olevansa turvassa enää, kun pelissä on vain seitsemän kilpailijaa jäljellä. Kenelle himoittu lunastussymboli on päätynyt ja minkä palkinnon sillä saa napattua? Ja kuka lähteekään seuraavaksi saaresta, onko vanhoihin liittoihin luottaminen vai alkaako voitto kutkuttaa porukan mieliä? Pensaissa suhisee aina vaan ahkerammin, mutta kaikkien juonimiset eivät voi tuottaa tulosta. Kotimainen realitysarja. (66') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Syyttäjä12

tänään 19.30 - 20.30 Yle TV1

SyyttäjäKausi 12, 1/7. Vaarallinen sitoumus. Surmasiko makkaratehtailija kotiapulaisensa - niin väittää todistaja ja myös jäljet puhuvat teon puolesta. Toisaalta todistajan lausuntoa ei voida pitää pätevänä terveydellisistä syistä. HD

Rakkaus lainassa12

tänään 21.00 - 23.20 AVA
IMDb 5.9»Traileri»

Rakkaus lainassaRakkaus lainassa.

Aika on meidän12

tänään 21.00 - 22.00 Yle Teema & Fem
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Aika on meidänKolmas kausi, osa 3/8. Nina's on nyt saanut Callesta uuden keittiömestarin, joka pyrkii uudistamaan ruokalistan Carmenin kanssa. Ester ja Mirko yrittävät jälleen heittää kapuloita yökerhon ja diskon rattaisiin. John ja hänen vasemmistolaiset ystävänsä keksivät laittoman keinon rahoittaa toimintaansa. Christina pääsee asiasta vihille ja hermostuu pahan kerran. John alkaa epäillä, että Uno onkin poliisin kätyri. Lehdet ovat saaneet tietää, että kunnallisneuvos Maggan käy kielletyllä klubilla, ja ajojahti kiihtyy. Angelo saa uuden liikeidean. Ruotsalainen draamasarja. HD

Fifty Shades Darker16

tänään 21.00 - 23.25 TV5
IMDb 4.6»Traileri»Lue artikkeli»

Fifty Shades DarkerSUOMEN TV-ENSI-ILTA! (Fifty Shades Darker, eroottisromanttinen draama, USA, 2017) Kun sydänsuruista kärsivä Christian Grey yrittää houkutella Anastasia Steelen takaisin elämäänsä, epäileväisellä Anastasialla on omat ehtonsa. Heidän rakentaessaan luottamusta ja vakaampaa suhdetta salaperäiset ihmiset Christianin menneisyydestä palaavat kuvioihin aikeenaan tuhota pariskunnan onni. 108 min. Ohjaus: James Foley. Pääosissa: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eric Balfour, Eloise Mumford, Luke Grimes, Andrew Airlie, Rita Ora.

Sex Tape - kadonneen videon metsästys12

tänään 21.00 - 23.00 Sub
IMDb 5.1»Traileri»Lue artikkeli»

Sex Tape - kadonneen videon metsästysSex Tape - kadonneen videon metsästys. TV-ENSI-ILTA! Kymmenen vuoden ja kahden lapsen jälkeen Jay ja Annie kaipaavat lempeensä uutta kipinää ja he päättävät kuvata kotivideon itsestään kokeilemassa läpi Rakasta hellästi -kirjan kaikki asennot. Idea tuntuu loistavalta, mutta sitten video päätyy aivan vääriin käsiin. Ohjaus: Jake Kasdan, Pääosissa: Cameron Diaz ja Jason Segel. USA 2014.

Life16

tänään 21.05 - 23.15 Hero
IMDb 7.6»Traileri»

Life(Life 2015). Draamaelokuva Hollywood-valokuvaaja Dennis Stockista (Robert Pattinson), joka kiinnostuu kohutusta uudesta näyttelijästä, ja haluaa tehdä hänestä kuvaesseen Life-lehteen. Näyttelijän nimi on James Dean (Dane DeHaan). Lehti kiinnostuu ideasta, mutta ailahtelevainen Dean ei ole helppo kuvauskohde. Pääosissa: Robert Pattinson, Dane DeHaan, Alessandra Mastronardi, Ben Kingsley. Ohjaus: Anton Corbijn. (106')

Suljettu saariS

tänään 21.05 - 23.40 FOX
IMDb 8.1»Traileri»

Suljettu saariMartin Scorsesen ohjaama trilleri seuraa kahta Yhdysvaltain liittovaltion tutkijaa, jotka selvittävät vaarallisen potilaan katoamista saarella eristyksissä olevassa vankimielisairaalassa. Pääosissa Leonardo DiCaprio, Ben Kingsley, Mark Ruffalo, Max von Sydow ja Michelle Williams.

Mortdecai12

tänään 21.35 - 23.50 Nelonen
IMDb 5.5»Traileri»

Mortdecai(Mortdecai 2014). Johnny Depp loistaa veijarikomedian pääosassa omalaatuisena lordi Charlie Mortdecaina, joka hankkii elantonsa muun muassa hankkimalla taidetta pohatoille. Kun arvokas Goyan maalaus varastetaan, pahasti veloissa oleva Mortdecai lähtee uskollisen miespalvelijansa Jockin kanssa jahtiin, joka johdattaa heidät niin Moskovaan kuin Los Angelesiinkin. Tilannetta vaikeuttaa entisestään MI5:n tarkastaja, joka myös haluaa maalauksen sekä Mortdecain vaimon. Pääosissa: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, Jeff Goldblum. Ohjaus: David Koepp. (102')

Ennen kuolemaa12

tänään 21.45 - 22.45 Yle TV1
Lue artikkeli»

Kausi 2, 6/8. Mimican perhe on nyt suuri uhka. Christian yrittää selvittää vimmaisesti, onko Davor palannut. Nyt Hannan ja Björnin on selvittävä sekä Mimican perheestä että uudesta rikollisorganisaatiosta, josta he tietävät yhä hyvin vähän. Lenan on pakko noudattaa ylemmän tahon määräyksiä pelastaakseen Christianin. Hanna yrittää selvittää, mitä Christian oikeastaan teki Costa Ricassa. Onko tämä valehdellut roolistaan siellä? Myös Hannan omat vallheet romahtavat korttitalon lailla, millä on vakavat seuraukset. Ruotsalainen rikossarja. HD

Big Driver - Iso kuski16u

tänään 23.15 - 01.00 Hero

Big Driver - Iso kuski(Big Driver 2014). Mysteerejä kirjoittava Tess joutuu hirvittävän väkivallanteon kohteeksi, mutta selviää hengissä ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä oikein huolella. Pääosissa: Maria Bello, Ann Dowd, Will Harris, Joan Jett, Olympia Dukakis. Ohjaus: Mikael Salomon. (83')

Brick Mansions16

tänään 23.50 - 01.40 Nelonen
IMDb 5.7»Traileri»

Brick Mansions(Brick Mansions 2014). Luc Bessonin käsikirjoittamassa ja tuottamassa ja hänen District 13 -elokuvaansa perustuvassa lähitulevaisuuden visiossa rikolliset on teljetty omiin kivikortteleihinsa. Tutkijapoliisi Damien Collier (Paul Walker viimeisenä valmistuneessa roolityössään) soluttautuu alueelle tarkoituksenaan pysäyttää häikäilemätön rikollisjohtaja. Pääosissa: Paul Walker, David Belle, RZA. Ohjaus: Camille Delamarre. (86')

La república - tasavalta12

ke 20.11. klo 20.00 - 21.00 Yle Teema & Fem

La república - tasavaltaKausi 2, 9/19. Espanjan pelastamiseksi. On kulunut kuukausia ja Beatrizin on määrä palata kotiin matkoilta. Hugo joukkoineen on voimansa tunnossa ja vannoo pysäyttävänsä roskasakin. Joko Asturiasissa räjähtää? HD

Kauniit ja rohkeatS

ma 25.11. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Sankariäiti Steffy. Ridge auttaa Steffyä lastenhoidossa onnellisen isoisän ottein. Hänen mielestään Liam ei hoida omaa osuuttaan kunnialla. Myös Wyatt kyseenalaistaa veljensä panoksen ja arvelee, että Hopen ehdotus vaimon vaihtamisesta saattaisi olla paras ratkaisu tilanteeseen. Flo on aikeissa kertoa Hopelle jotakin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 26.11. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kadonnut poikaystäväni Wyatt Fuller. Flo törmää Bikinissä Wyattiin ja vaatii selitystä tämän vuosien takaiselle katoamistempulle. Flon olemassaolo aiheuttaa hämminkiä myös muualla, kun Hope kertoo Liamille tavanneensa Phoeben biologisen äidin. Zoen osuus asiassa kummastuttaa Liamia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 27.11. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Yllättävä illallisseurue. Wyatt odottaa jo illallisvieraitaan. Kun Flo kolkuttaa oveen, he saavat viettää hetken kahdestaan ennen muiden saapumista. Liam yrittää saada vastahakoisen vaimonsa innostumaan illanvietosta Wyattin luona, mutta Hopen on vaikea saada kyläilyvaatteita ylleen. Zoe ja Xander hempeilevät kahdestaan, mutta puhe kääntyy väkisinkin Reeseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat7

to 28.11. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kyyneleitä grillin äärellä. Wyattin illalliskekkerit keskeytyvät kiusallisesti, kun vieraat alkavat kyynelehtiä menettämiensä lasten vuoksi. Kaikki yrittävät kilvan lohduttaa Flota, jolla on jotain kerrottavaa Hopelle. Xander ja Zoe viettävät romanttista iltaa, mutta Wyattin postaama valokuva pilaa tunnelman. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 29.11. klo 16.00 - 16.30 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Aion paljastaa totuuden!. Flo teki lähtemättömän vaikutuksen Wyattin illallisilla, ja hänestä riittää puhuttavaa niin Wyattin kuin Liaminkin kotona. Zoe ryntää vaatimaan selitystä Flon ilmestymisestä Wyattin postaamaan valokuvaan. Flon mielestä heidän täytyy paljastaa totuus Phoebesta, ennen kuin tilanne mutkistuu entisestään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 02.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Tein kaiken rakkaudesta. Reese yrittää saada Flon pitämään suunsa kiinni lapsikaappauksesta, mutta Flo ei enää näe häntä ruusunpunaisten lasien läpi. Reese varasti lapsen äitinsä käsivarsilta vain saadakseen rahaa, ja Flo aikoo paljastaa rikoksen tyttärensä menettäneelle Hopelle. Toisaalla Hope ei saa erikoisia illallisjuhlia mielestään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 03.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Henkiinherätettyjä ideoita. Bill pitää kokousta Spencer Fashionsin perustamisesta, mutta joutuukin vastailemaan kysymyksiin sosiaalisesta elämästään. Katie joutuu samanlaisten utelujen kohteeksi, kun Donna epäilee hänen rakastuvan Billiin aivan huomaamattaan. Steffyllä on tärkeää asiaa Liamille ja Hopelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 04.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Yllätystreffit Il Giardinossa. Bill ja Katie huomaavat tulleensa läheistensä huijaamiksi törmätessään toisiinsa Il Giardinossa. Donna on valmis lyömään vetoa, että he päätyvät vielä yhteen. Steffy on lähdössä lastensa kanssa Eurooppaan liikematkalle. Taylorin mielestä hän tekee virheen, ja hänen pitäisi jäädä taistelemaan miehestään. Bill ja Taylor saavat kauhistuttavia uutisia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 05.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Tragedian äärellä. Traaginen tapahtuma saa Forresterit, Loganit ja Spencerit jälleen kerääntymään yhteen. Suru puhdistaa vanhat kaunat. Bill ja Katie kohtaavat uutiset yhtenä rintamana. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 06.12. klo 17.30 - 18.00 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Yksi on joukosta poissa. Brooke on ainoa, joka ei ole suremassa yllättäen menehtynyttä perheenjäsentä. Ridge kaipaa vaimoaan, mutta onneksi lohdutusta on saatavilla myös hänen ex-vaimoiltaan. Thomas joutuu kohtaamaan entisen tyttöystävänsä Sallyn. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 09.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Surun musta sumu. Carolinen yllättävä menehtyminen saa hänen läheisensä arvostamaan toisiaan entistä enemmän. Sallykin näkee entisen kilpakumppaninsa hyvässä valossa. Taylorista Brooken poissaolo on erittäin sopimatonta. Siirsihän Steffykin työmatkaansa ja jäi Thomasin ja Douglasin tueksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 10.12. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Paripeliä losangelesilaisittain. Taylorin mielestä Hope sopisi erinomaisesti Thomasin ja Douglasin perheeseen. Silloin Liam olisi taas vapaa ja voisi palata yhteen Steffyn kanssa. Bill suree Carolinea ja tekemiään virheitä siskontyttönsä suhteen. Katie on aina valmis auttamaan entistä miestään pääsemään yli mielipahastaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 13.12. klo 16.00 - 16.30 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Pelastava enkelini Flo. Forresterille etsitään uutta vaatesuunnittelijaa Thornen ja Sallyn lähdettyä. Wyattillakin on henkilökuntaongelmia, sillä hänen sihteerinsä ei selviydy tehtävistään. Onneksi Flo sattuu parahiksi paikalle ja pelastaa Wyattin pulasta. Flolla on lukioheilalleen tärkeää kerrottavaa. Sally menee hyvästelemään Forrestereita, mutta poislähtö ei käykään niin helposti kuin hän kuvitteli. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Lemmen viemää, Murhanauhat, Pientä laittoa, Casualty, Syke, MasterChef Australia, Salatut elämät, Sittenkin syytön?, Aika on meidän

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2019