HoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatSanakirjaBlogit
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

McLeodin tyttäret12u

tänään 09.00 - 09.45 45minYle TV2

McLeodin tyttäretKausi 7, 6/32. Palvelus palveluksesta. Jodi epäilee, että Mattilla on toinen nainen kiikarissa ja Riley puolestaan tuntuu iskeneen silmänsä Jodiin. Mutta kipinöikö Stevien ja Alexin välillä rakkaus vai kiukku? (U)

Lutheru

tänään 15.45 - 16.00 15minYle Teema & Fem

1/10. Kiusankappaleita ja pikku enkeleitä. Uskonpuhdistaja Martti Luther on vasta lapsi, mutta hänen isällään on jo suuria suunnitelmia pojan varalle. Hän toivoo Martista lakimiestä ja lähettää tämän kouluun toiseen kaupunkiin. (U) HD

Lemmen viemää7

tänään 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Karvainen malli. Florian pääsee Shirinin malliksi videoon rintakarvojen vahauksesta, muttei aavistakaan miten tuskallinen kokemuksesta tulee. Lia muuttaa Robertin luo ja kokee vielä hiukan epävarmuutta, koska kyseessä on Robertin ja Evan yhteinen koti. Georg Fichtl tarjoaa Vanessalle romanttisen kynttiläillallisen, ja Max kihisee mustasukkaisuudesta. Romanttisia hetkiä viettävät myös Ariane ja Erik. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Milanon naisten paratiisi7

tänään 16.00 - 16.45 45minYle Teema & Fem

Milanon naisten paratiisiKausi 5, 38/160. Tiukka linja. Silvia koettaa kaikin keinoin saada Federicon lauhtumaan ja Stefania tukee häntä siinä. Armando tekee suuren uhrauksen pelastaakseen Marcellon liemestä. Kuinkahan siinä käy? HD

Kauniit ja rohkeatS

tänään 16.30 - 16.55 25minMTV3

Kauniit ja rohkeatLue juttu»Miksi kiivastut, Bill?. Bill saa epämiellyttävää seuraa, kun Thomas piipahtaa tapaamaan häntä. Thomas huomaa heti hänen tavallistakin huonomman tuulensa. Vinnystä puhuminen saa Billin erityisen pisteliääksi. Liam pelkää menettävänsä perheensä Vinnyn kuoleman takia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset12

tänään 17.10 - 17.55 45minYle TV1

Neiti Fisher nuoremman tutkimuksetLue juttu»Kausi 2, 3/8. Verihäät. James matkustaa kotiseudulleen tutkiakseen lapsuudenystävänsä murhaa. Ystävä surmattiin paikallisten seurapiirihäiden kynnyksellä. Peregrine värvää itsensä mukaan rikoksen tutkintaan. Löytyykö sukujen saloista tietoja, jotka eivät kestä päivänvaloa? HD

Emmerdale7

tänään 18.30 - 19.00 30minMTV3

EmmerdaleLue juttu»Pilattuja elämiä. Moira yrittää saada Bellen tunnustamaan tietäneensä yliajosta. Aaron kohtaa tajuamattaan menneisyyden miehen. Gabbyllä on sydänsuruja, tai ainakin siltä aluksi vaikuttaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Puoli seitsemän

tänään 18.30 - 19.00 30minYle TV1

Puoli seitsemänLue juttu»Vieraana kotimaahan palannut koripallotähti Petteri Koponen. Pääsemme tutustumaan Suomen suurimpaan urheilulukioon. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. HD

Salatut elämät12

tänään 19.30 - 20.00 30minMTV3

Salatut elämätLue juttu»Jakso 4053: Jere päätyy kadulle. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Suomen kaunein koti

tänään 20.00 - 21.00 60minMTV3

Suomen kaunein kotiLue juttu»Modernit omakotitalot. Kausi 7, 5/12. Savonlinnassa, Liedossa ja Littoisissa tuomarikolmikkomme vierailee vastavalmistuneissa lapsiperheiden tarpeisiin suunnitelluissa käytännönläheisissä kodeissa. Savonlinnasta löytyy tutkittavaksi skandinaavisen maanläheisesti sisustettu selkeälinjainen koti riemastuttavilla yksityiskohdilla. Liedossa sijaitsevassa persoonallisessa hirsitalossa nähdään kaunis kodinhoitohuone ja vierastilana palveleva pihasauna. Littoisissa tuomareita odottaa kauniin pelkistetty u-muotoinen puutalo atrium-pihoineen. Tuomareina Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen.

Suomen huutokauppakeisari

tänään 20.00 - 20.58 58minNelonen

Suomen huutokauppakeisariLue juttu»Kausi 13. Jakso 15/16. Jou-Jou Man. Uskaltaako kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen eli rap-artisti Adikia friistailata Akia vastaan? Markku tekee rakkauden töitä pajulla ja valolla. Kotimainen realitysarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Suuri ompelukisa

tänään 20.00 - 21.00 60minYle TV2

Suuri ompelukisaKausi 5, 1/8. Kotelomekko. Ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden täytyy tehdä Dior-vaikutteinen naisellisia muotoja korostava kotelomekko. Tuomareina toimivat tunnetut englantilaiset muotisuunnittelijat Patrick Grant ja Esme Young ja he tutkivat huolellisesti jokaisen piston. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja muotolaskosten on oltava oikeilla paikoillaan. Suunnittelutaitoja testataan myös, kilpailijoiden on valmistettava kolmesta käytetystä vaatteesta tyylikäs uusi asu. Kuka onnistuu parhaiten ja kuka joutuu ensimmäisenä jättämään kisan? HD

Dos vidas - Kaksi elämää

tänään 20.00 - 20.55 55minYle Teema & Fem

Dos vidas - Kaksi elämääLue juttu»Uusi sarja, 1/64. Viesti menneisyydestä. Julia on menossa naimisiin unelmamiehen kanssa. Häiden alla iskee paniikki - onko liitto tosiaan se mitä Julia itse haluaa? Sitten saapuu kirje, joka mullistaa kaiken. HD

Ensitreffit alttarilla

tänään 21.00 - 22.00 60minMTV3

Ensitreffit alttarillaLue juttu»Lähellä ja kaukana. Kausi 8, 5/15. Oman ajan tarve saa parit pohtimaan kuinka paljon läheisyyttä on liikaa läheisyyttä. Yksi vaimo haluaa ottaa takapakkia, mikä saa hänen puolisonsa varpailleen. Yhteisen seikkailun jälkeen ajatukset kääntyvät jo kohti kotia ja tulevaa yhteiselämää, ja parit miettivät minne he muuttavat asumaan.

300: Imperiumin nousu16u

tänään 21.00 - 23.00 2h 0minHero

300: Imperiumin nousuIMDb 6.2»Traileri»(300: Rise of an Empire 2014). Suursuosion saavuttaneen sarjakuvafilmatisointi 300:n jatko-osassa seurataan Themistokles Ateenalaisen (Sullivan Stapleton) meritaisteluja jumalkuningas Kserkseksen (Rodrigo Santoro) joukkoja vastaan. Merellä Themistokles saa vastaansa kreikkalaissyntyisen Artemisian (Eva Green), joka on tunnettu kostonhimostaan ja armottomuudestaan. Pääosissa: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Rodrigo Santoro, Jack O'Connell, David Wenham. Ohjaus: Noam Murro. (98')

This is 4012

tänään 21.00 - 00.00 3h 0minTV5

This is 40IMDb 6.2»Traileri»Pete ja Debbie täyttävät 40. Heidän lapsensa vihaavat toisiaan, yritykset ovat konkurssin partaalla ja ihmissuhteet rakoilevat. 123 min. Ohjaus: Judd Apatow. Pääosissa: Paul Rudd, Megan Fox. (This is 40, Komedia, Yhdysvallat, 2012)

ReinikainenSu

tänään 21.00 - 21.25 25minYle TV2

Lue juttu»5/15. Pieni yösoitto. Klassiseen musiikkiin ja kaneihin erikoistuneeseen pikku murtovarkaaseen törmäävät yövuorollaan konstaapelit Reinikainen ja Jänkälä. (U)

McLeodin tyttäret12u

huomenna 09.00 - 09.45 45minYle TV2

McLeodin tyttäretKausi 7, 7/32. Sydämiä ja saalistajia. Jodin ja Mattin rakkaus kukoistaa, mutta Matt pelkää jälleen saaneensa tappajan kannoilleen. Jodi on kauhuissaan, voiko hän luopua rakastetustaan? Stevieä piiritetään kahdelta taholta. (U)

Synnitön lankeemusSu

huomenna 13.15 - 14.36 1h 21minYle TV1

Synnitön lankeemusIMDb 4.1»Jännityskomedia kunnon miehestä, joka joutuu vedetyksi mukaan asepiirrosten ryöstöjuttuun. O: Hannu Leminen. N: Toini Vartiainen, Hannes Häyrinen, Pentti Viljanen. T: SF. (1943) (Mv) (U)

Lemmen viemää7

huomenna 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Kaksinaamainen Christoph. Erik alkaa harkita vaihtoehtoisia hoitomuotoja ja suosittelee Arianea kääntymään luontaishoitajan puoleen. Tieto siitä kantautuu myös Christophin korviin, ja Christoph pelkää juonensa paljastuvan. Samanaikaisesti hän kuitenkin lohduttaa Arianen diagnoosista järkyttynyttä Selinaa. Max yrittää tunnustaa Vanessalle tunteensa, mutta Vanessa on jo Georg Fichtlin lumoissa. Florian haluaa Shiriniltä hyvityksen tuskallisesta vahauskokemuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Kauniit ja rohkeatS

huomenna 16.30 - 16.55 25minMTV3

Kauniit ja rohkeatLue juttu»Mieheni on murhaaja. Liam kertoo Hopelle kaiken Vinnyn yliajosta, vaikka pelkää menettävänsä sen takia vaimonsa ja perheensä. Bill ei tunne hitustakaan myötätuntoa Thomasia tai Vinnyä kohtaan. Hän antaa Thomasin kuulla kunniansa, vaikka tämä suree yhä ystäväänsä. Ridge kehottaa Flota varomaan tulevaa appeaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Emmerdale7

huomenna 18.30 - 19.00 30minMTV3

EmmerdaleLue juttu»Jamien on aika kertoa totuus. Bellen ansa laukeaa, eikä Jamiella ole enää pakotietä. Aaron pyytää hirmutekojaan anteeksi Beniltä. Victoria ottaa rohkeasti askeleita eteenpäin Luken kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

McLeodin tyttäret12u

to 30.09. klo 09.00 - 09.45 45minYle TV2

McLeodin tyttäretKausi 7, 8/32. Kaikki keinot käytössä. Kate ei jätä kiveäkään kääntämättä ryhtyessään etsimään syyllistä Jodin ja Mattin kuolemiin. Hautajaisten jälkeen Meg vie Katen kauaksi tilalta, ja tapahtumien kulku alkaa viimein valjeta. (U)

Kauniit ja rohkeatS

to 30.09. klo 16.30 - 16.55 25minMTV3

Kauniit ja rohkeatLue juttu»Tunnusta rikoksesi, Liam. Bill ei saa Vinnyä ja Thomasin vierailua mielestään. Hänen tavallistakin kiukkuisempi käytöksensä saa Wyattin epäilemään, että Vinnyn kuolema liittyy jotenkin Billin ja Liamin riitelyyn. Hope vaatii Liamia tunnustamaan liikennepaon poliisille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Emmerdale7

to 30.09. klo 18.30 - 19.00 30minMTV3

EmmerdaleLue juttu»Mustavalkoinen maailma. Jamie on pidätettynä, mutta kyläläisten ilo on lyhytaikainen. Tracy vaatii Natelta selitystä katoamiselleen. Piilopaikan asiakas flirttailee Billylle, eikä Dawn siedä sitä. Emmerdalen kylän asiakkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Maajussille morsian, Miehen puolikkaat, Simpsonit, Milanon naisten paratiisi, Casualty, Dos vidas - Kaksi elämää, Ensitreffit alttarilla, Syke, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity