ReseptitVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppiSanakirjaBlogit
TELSU.FI KÄYTTÖEHDOT

1. Sähköinen asiointi Telsu.fi-palvelussa ja ehtoihin sitoutuminen

Näitä ehtoja sovelletaan Telsu.fi-sivuston toimintaan (jäljempänä Palvelu). Näissä ehdoissa on määritelty Palvelun ja Mindmax Oy:n (jäljempänä Palvelun tarjoaja) oikeudet ja velvollisuudet. Palvelun tarjoajalla on oikeus tarvittaessa päivittää ja muuttaa näitä ehtoja ilman eri ilmoitusta.
Asiakas (jäljempänä Käyttäjä) sitoutuu näihin ehtoihin käyttämällä Palvelua jollain tavalla, esim. selaamalla Palvelun sivuja.

2. Kohdemaa

Palvelu on suunnattu ja tarkoitettu käytettäväksi Suomen markkinoilla suomalaisille tai Suomessa asuville Käyttäjille. Riippumatta siitä, mistä maasta Palvelua käytetään, sovelletaan Palveluun Suomen lakia.

3. Rekisteröityminen

Käyttäjä voi rekisteröityä Telsu.fin käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen, jossa edellytetään Käyttäjältä tietoja, joita voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli Käyttäjä on siihen antanut rekisteröitymiskaavakkeessa luvan.
Rekisteröityminen on ilmaista.
Rekisteröityessään Käyttäjä antaa käyttäjätunnuksen / sähköpostiosoitteen, jota hän käyttää aina käyttäessään Palvelua rekisteröityneenä. Käyttäjätunnuksen tulee olla sellainen, ettei se loukkaa ketään eikä ole karkea eikä sopimaton. Palvelun tarjoajalla on oikeus poistaa sopimaton käyttäjätunnus tai olla hyväksymättä rekisteröintiä tai peruuttaa se.
Rekisteröitymällä Käyttäjä saa oikeuden käyttää kaikkia Palvelun osia lukuunottamatta niitä osia, jotka edellyttävät erillistä maksua.
Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa haluamallaan tavalla rekisteröityneenä tarjottavan Palvelun laajuutta ja siirtää osia Palvelusta käytettäväksi ainoastaan käytettäväksi ilman rekisteröitymistä tai käytettäväksi erillisellä maksulla. Käyttäjällä ei tällaisessa tapauksessa ole oikeutta vaatia Palvelun tarjoajaa siirtämään osia Palvelusta käytettäväksi rekisteröityneenä taikka korvaamaan muutoksesta aiheutunutta haittaa tai kulua. Kulloinkin voimassa olevat maksut ovat nähtävissä Telsu.fi-sivuston yhteydessä olevasta hinnastosta.

4. Palvelun käyttäminen

Palvelu on tarkoitettu Käyttäjän yksityiseen käyttöön. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan hänelle Palvelussa annettuja ohjeita, näitä ehtoja sekä voimassaolevia lakeja, jotka asettavat rajoituksia tai ohjaavat Palvelun käyttöä.
Palvelua ei saa käyttää toisten käyttäjien yksityisyyden tai muiden oikeuksien loukkaamiseen eikä Palvelussa saa käyttää sopimatonta kieltä taikka muita loukkaavia ilmaisuja.
Käyttäjän on käytettävä Palvelua siten, ettei Palvelulle, Palvelun tarjoajalle, yhteistyötahoille, muille käyttäjille tai muille osapuolille aiheudu haittaa Käyttäjän toimista.
Palvelun tarjoajan ei tarvitse valvoa Palvelun käyttöä. Palvelun tarjoaja ei myöskään vastaa Käyttäjien Palveluun toimittamista viesteistä. Palvelun tarjoajalla on kuitenkin oikeus tarkastaa Palveluun lähetetyt viestit ja tarvittaessa poistaa niitä osittain tai kokonaan, mikäli se katsoo, että viestit ovat lainvastaisia tai loukkaavat muiden Käyttäjien yksityisyyttä tai mikäli viestissä on käytetty sopimatonta tai muutoin loukkaavaa kieltä tai viestit ovat palveluun liittymättömiä tai rikkovat muutoin palvelun sääntöjä tai määräyksiä.
Mikäli Palvelun tarjoaja katsoo, että Käyttäjän toiminta jatkuvasti häiritsee muita käyttäjia tai Palvelua, on Palvelun tarjoajalla oikeus estää Käyttäjää pääsemästä Palveluun.
Mikäli Käyttäjä ei noudata näitä ehtoja, netikettiä taikka lainsäädäntöä, käyttäytyy häiritsevästi tai muutoin sopimattomasti muita käyttäjia kohtaan taikka muulla tavalla loukkaa Palvelun tarjoajan, muiden käyttäjien taikka kolmannen osapuolen etuja, on Palvelun tarjoajalla oikeus peruuttaa Käyttäjän rekisteröityminen. Tällaisessa tapauksessa Palvelun tarjoajalla ei ole velvollisuutta palauttaa jo mahdollisesti maksettua maksua eikä suorittaa muitakaan peruuttamisesta aiheutuneita kustannuksia taikka vahinkoja.

5. Ohjelmiston käyttölupa

Käyttäjä ei saa muokata, kopioida, jakaa, vaihtaa, myydä taikka muullakaan tavalla hyödyntää Palvelussa tai sen sisältämissä ohjelmissa esiintyviä tietoja tai ominaisuuksia. Kaikki Palvelun tuottamiseen ja sen sisältöön sekä ohjelmiin liittyvät tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet, lukuun ottamatta Palvelussa esiintyviä kolmannen osapuolen toimittamia mainoksia ja muuta informaatiota, kuuluvat Palvelun tarjoajalle.
Käyttäjä luovuttaa Palvelun tarjoajalle oikeuden käyttää taikka muutoin hyödyntää Palvelussa, sen markkinoinnissa tai muussa Palveluun liittyvässä toiminnassa mitä tahansa Palvelussa luomaansa tietoa, tiedostoa, kuvaa tai muuta ominaisuutta. Käyttäjä ei voi esittää Palvelun tarjoajalle taloudellisia tai muitakaan vaatimuksia luomansa tiedon, tiedoston, kuvan tai muun omainaisuuden käyttämisestä taikka hyödyntämisestä.

6. Salasanat ja tunnukset

Käyttäjä on vastuussa kaikista salasanoista ja tunnuksista, joita palvelun käyttäminen edellyttää. Käyttäjän on säilytettävä salasanojaan ja tunnuksiaan huolellisesti, eikä niiden luovuttaminen ulkopuoliselle ole sallittua. Käyttäjä on vastuussa kaikista tunnuksillaan ja salasanoillaan tehdyistä toimenpiteistä Palvelussa. Mikäli Käyttäjän salasana on joutunut vääriin käsiin tai muuten ulkopuolisille, tai Käyttäjällä on syytä epäillä että näin olisi käynyt, on hänen ilmoitettava tästä välittömästi Palvelun tarjoajalle.
Palvelun tarjoajalla on oikeus peruuttaa tai ottaa määräajaksi pois käytöstä tunnukset ja salasanat, sekä estää pääsy Palveluun silloin, kun on syytä olettaa että Käyttäjä toimii lainvastaisesti tai tahallaan tai tuottamuksellisesti vaarantaa muiden Käyttäjien tai Palvelun tarjoajan tietoturvan tai loukkaa muiden Käyttäjien yksityisyyden suojaa taikka käyttää sopimatonta kieltä taikka muita loukkaavia ilmaisuja.

7. Laitteistot ja yhteydet

Käyttäjä hankkii itse Palvelun käyttämiseen tarvittavat päätelaitteet ja Internet-yhteyden. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa Palvelun käytöstä aiheutuvista puhelu- tai muista Palvelun käytöstä aiheutuvista maksuista.
Palvelun tarjoaja ei ole myöskään vastuussa maksujen suorittamisesta, jotka aiheutuvat osallistumisesta mahdollisesti järjestettäviin kilpailuihin.

8. Vastuunrajoitukset

Palvelun tarjoaja ei vastaa Palvelun häiriöttömästä toiminnasta. Palvelun tarjoaja ei vastaa Palvelussa mahdollisesti esiintyvistä ohjelmallisista tai ohjelman sisältöön liittyvistä virheistä.
Palvelun tarjoaja ei vastaa vahingoista tai muusta menetyksestä joka johtuu siitä, että Palvelu ei ole ollut käytössä tai Palvelussa on ollut ruuhkaa.
Palvelun tarjoaja vastaa Käyttäjälle ainoastaan sellaisesta vahingosta, joka on syntynyt kun Käyttäjä on suorittanut Palvelun edellyttämän maksun, mutta Käyttäjä on lopullisesti menettänyt mahdollisuuden käyttää maksun edellyttämää palvelua. Vahingon määrä on tällöin enintään se määrä, jonka Käyttäjä on maksanut Palvelun käyttämisestä.
Palvelun tarjoaja ei vastaa Palvelussa esiintyvien viestien sisällön tai muun aineiston paikkansapitävyydestä.
Käyttäjä käyttää Palvelua omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei vastaa muiden käyttäjien toiminnasta Palvelussa eikä Käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista hänen yksityisyyteensä tai muuhun oikeushyvään kohdistuvista oikeudenloukkauksista.
Palvelun tarjoaja ei vastaa maksun oikeasta suorittamisesta eikä siitä, että Käyttäjä matkapuhelimen näppäin- tai muun käyttövirheen vuoksi suorittaa maksun useampaan kertaan.
Palvelun tarjoaja voi milloin tahansa muokata tai lopettaa Palvelun tai sen osan ilman eri ilmoitusta. Palvelun tarjoaja ei ole tällöin vastuussa Käyttäjälle aiheutuneista seurauksista.

9. Vastuu kolmansien osapuolten tiedoista

Mikäli Palvelussa on linkkejä internetsivuille, joita ylläpitävät osapuolet, joihin Palvelun tarjoajalla ei ole määräysvaltaa, ei Palvelun tarjoaja vastaa näiden internetsivujen sisällöstä, linkkien toimivuudesta tai sivuilla olevan tiedon saatavuudesta.
Palvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoilla mahdollisesti kerättävistä henkilötiedoista.
Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa kolmannen osapuolen toimittaman mainosmateriaalin lain- ja hyvien tapojen mukaisuudesta.
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suunnistuksen MM: Sprint, Tervetuloa Sjölyckaniin, YleX esittää: Ilosaarirock 2024, Jalkapallon EM-karsinta 2025, ennakkostudio, Timanttiliiga: Monaco, Täydellinen kesä, Frendit, Syke, Unelmahäät, Haluatko miljonääriksi?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity