SanakirjaBlogitVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 16.4.2024

Näytä tiivistettynä

Saari ilman lakeja

ti 16.04. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Lopun loppu. Myrskyn laannuttua Sam ja poikansa Matt auttavat nostamaan naapurinsa uponneen veneen. Curly Leach lähtee pyytämään kuningaslohta ensi kertaa.

Vankilassa ulkomailla

ti 16.04. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Vankilapako Meksikosta. Surffarit Mike ja Mace jäävät kiinni marijuanan salakuljetuksesta purjehtiessaan Meksikon rannikolla. Pääsevätkö he kotiin vankilaa pakoon? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Järjestelmänmurtajat

ti 16.04. klo 06.00 - 06.25 25 minNational Geographic Channel

Ravintoloiden niksit. Ravintoloilla on käytössään monenlaisia hienovaraisia psykologisia manipulaatiokeinoja, joilla tyhjennetään asiakkaan taskut. National Geographic Channel.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 16.04. klo 06.25 - 07.10 45 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Jo Roger ja Ole Henrik yrittävät pelastaa suolalastin, joka uhkaa saastuttaa Norjan suurimman lohijoen. Vahinko voi aiheuttaa ympäristökatastrofin. Etelässä Thordin on pelastettava kuorma-auto, joka osui törmäysesteeseen niin kovaa, että se melkein lensi kalliolta alas. Toisaalla aloittelija Orjan kamppailee akselivikaisen traktorin kanssa, mutta vinssivaijerin vika aiheuttaa melkein katastrofin.

Meret ilman vettä

ti 16.04. klo 07.10 - 07.55 45 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Venetsia tunnettiin Adrianmeren kuningattarena, ja se valloitti itäiset Välimeren osat, mutta miten laivasto auttoi kaupunkia kasvamaan merimahdiksi? 1300-luvun sotalaiva paljastaa Venetsian laivaston salaisuuksia. Kauppalaivojen hylyt kertovat, miten Venetsiasta tuli talousmahti. Joukkohaudat venetsialaisella saarella paljastavat, että se kohtasi vihollisen, jota se ei onnistunut voittamaan.

Elä vapaana tai kuole

ti 16.04. klo 07.55 - 08.40 45 minNational Geographic Channel

Keinolla millä hyvänsä. Odottamaton myrsky pakottaa uudisraivaaja Colbertin luopumaan kalastusretkestään, ja katon korjaustyöt koettelevat Derikin muuleja. National Geographic.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

ti 16.04. klo 08.40 - 09.25 45 minNational Geographic Channel

Tutustu muinaisen Egyptin vaikutusvaltaisiin kuningattariin, kun arkeologit tulkitsevat hieroglyfejä selvittääkseen Kleopatran ja Hatšepsutin todelliset tarinat. He olivat voimakkaita ja loivat itsestään elämää suuremman kuvan, mikä on uhmannut aikaa. Nyt arkeologit paljastavat heidän salaisuuksiaan.

Ihmeellinen planeetta Maa

ti 16.04. klo 09.25 - 10.25 60 minNational Geographic Channel

Jakso 7/10. Siitä asti kun elämää on ollut maapallolla mikrobit, kasvit ja eläimet ovat muokanneet planeetan pintaa ja ilmakehää hämmästyttävillä tavoilla.

Ihmeellinen planeetta Maa

ti 16.04. klo 10.25 - 11.20 55 minNational Geographic Channel

Jakso 8/10. Löydämmekö samankaltaista elämää toiselta planeetalta? Miljardien vuosien ajan elämä Maassa oli yksisoluista. Milloin muutos tapahtui?

Yukonin eläinlääkäri

ti 16.04. klo 11.20 - 12.15 55 minNational Geographic Channel

Yukonin eläinlääkäri
Oakleyt lähtevät klinikan kanssa liikkeelle läpi Kaakkois-Alaskan saarten, jolloin he voivat hoitaa paikallisia eläimiä. Dinkey-vasikka selvisi raa'asta karhuhyökkäyksestä, mutta nyt tohtori Oakleyn on autettava sitä selviämään mahdollisesti tappavasta infektiosta. Seuraavaksi tohtori Oakley hoitaa paksua kanaa, kissanpentua, jolla on matoja, ja suorittaa kastraation veneessä.

Lentoturmatutkinta

ti 16.04. klo 12.15 - 13.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Sokkolaskeutuminen. Vuonna 2005 TANS Perun lento 204 syöksyi Amazonin sademetsään. Turma jätti jälkeensä ripoteltujen ruumiiden vanan viidakkoon.

Lentoturmatutkinta

ti 16.04. klo 13.10 - 14.10 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Onnettomuus Grand Canyonilla. Kaksi konetta syöksyi yhteentörmäyksen jälkeen Grand Canyoniin. Turmatutkijat löysivät koko lentojärjestelmää uhkaavan ongelman.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ti 16.04. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

On kulunut jo viikkoja sinieväkauden alusta Outer Banksissa. Kapteenit haluavat saalista. Reel E’ Buggingille kyse ei ole vain voitosta vaan kunnioituksesta. Pinwheel ei ole saanut kalaa, ja heille palkkio on kaikki kaikessa. Kun huono sää pakottaa laivaston pysymään satamassa, nämä kaksi alusta vaarantavat turvallisuutensa toivoen saavansa vielä yhden saaliin. Onnistuvatko ne vai uppoavatko ne?

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 16.04. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Syvällä Marokon Atlas-vuorilla kokki Gordon Ramsay lähtee mahtavalle seikkailulle tutustuakseen berbereitten ruoan salaisuuksiin.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ti 16.04. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Burj Kalifa varjostaa Dubain eloisaa kaupunkimaisemaa. Se on korkein koskaan rakennettu pilvenpiirtäjä. Kurkistamme tähän pilviä hipovaan torniin paljastaaksemme sen muttereita myöten ja näyttääksemme, miten sen uskomaton rakennusprojekti oli mahdollinen.

Tehtävä Aurinkoon

ti 16.04. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

NASA AIKOO ALOITTAA HUHTIKUUSSA 2018 ENSIMMÄISEN KERRAN TEHTÄVÄN TÄHTEEN. Historiallisen tehtävän tarkoitus on tutkia aurinkokuntamme viimeistä suurta arvoitusta: aurinkoa. Luotain on nopein ihmisen rakentama asia. Avaruusalus, joka voi matkata jopa 72 000 kilometriä tunnissa. Tehtävä on aivan ainutlaatuinen. Sen tarkoituksena on lentää tähden ”ilmakehään” ja saada aivan uutta tietoa siitä. Tämä dokumentti juhlistaa tätä mullistavaa tapahtumaa. Tarkastelemme aurinkoamme tieteen näkökulmasta ja menemme katsomaan kulisseihin, miten Nasa yrittää saavuttaa auringon. Tämän dokumentin on määrä ilmestyä niihin aikoihin, kun luotain saapuu auringon atmosfääriin (vuoden 2018 marraskuussa) ja media on täynnä tarinoita aiheesta. Dokumentin tarkoitus on juhlistaa sitä merkkipaalua, kun ihmiset yrittävät ensimmäisen kerran koskettaa aurinkoa.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 16.04. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Tutankhamonin epäilyttävää kuolemaa. Egyptologi Aliaa Ismail tutkii poikakuninkaan kuoleman olosuhteita saadakseen selville, josko Tutankhamon murhattiin. Asiantuntijat löytävät Sakkarasta upean sarkofagin Tutankhamonin aikakauden jälkeiseltä ajalta. Aswanin nekropoliista asiantuntijat löytävät jotain hälyttävää, mikä voi paljastaa, miten nuori faarao kuoli.

Lentoturmatutkinta

ti 16.04. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun heidän koneensa äkkiä putoaa kohti maata, Alaska Airlines 261 -koneen miehistö kamppailee saadakseen hallinnan takaisin. He tekevät pakolla vianmäärityksen järjestelmään. Sitten katastrofi iskee ja MD-83 kääntyy ympäri ja syöksyy Tyyneenmereen. Koska eloonjääneitä ei ole eikä merenpohjasta löydy hylkykenttää, on tutkijoiden tehtävä selvittää kriittinen heikkous, jolla oli tappavat seuraukset.

Mystiset muinaiskuolemat

ti 16.04. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Ihmisen jäännökset löydetään Croghan Hillin läheltä Irlannista - paikasta, jossa muinaiset kuninkaat kruunattiin. Tutkinta saa uuden käänteen, kun viranomaiset huomaavat, että ruumis ei olekaan nykyinen kadonnut henkilö tai murhan uhri, vaan tuhansia vuosia vanha. Kun arkeologit tutkivat jäännöksiä, avautuu tarina, joka paljastaa, että hänen seuraajansa murhasivat kuninkaan karmealla tavalla.

Rewind the '90s

ti 16.04. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Uusi teini-ikäisten sukupolvi, jolla on rahaa käytettäväksi, mullistaa maailman ja muovaa vuosikymmenen omaksi kuvakseen: TRL hallitsee radioaaltoja, Scream määrittelee koko genren uudelleen, House Party käynnistää tanssivillityksen, Dawsons Creek antaa tunteille vallan, ja Cher Cluelessista hallitsee hokemien kuningattarena. Ihan sama!

Tuhoisat suunnitteluvirheet

ti 16.04. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Ydinenergia ja sen tuhoavat voimat ovat kiistanalainen aihe, joten kun voimala Pennsylvaniassa melkein räjähti, alan olemassa olo oli ongelmissa. Toisella puolen maailmaa Venäjän vesivoimalapato rakennettiin, jotta se tuottaisi puhdasta energiaa, mutta 2009 katastrofaalinen onnettomuus tappoi 72 ihmistä. Miten voimme tehdä tulevaisuudesta vihreämmän menneisyyden traagisten oppituntien pohjalta?

Uskomaton eläinlääkäri PolU

ti 16.04. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kun klinikan pidetty Tater-kissa sairastuu, tiimi pyrkii pelastamaan sen yhdessä. Charlesilla on uusi ilme. Pol hoitaa puuta pureskelevaa härkää. Brenda hoitaa vatsaongelmaista labradoria. Utelias chihuahua syö myrkyllisen välipalan, joten Lisa antaa sotkuisen vastalääkkeen. Nicole lähtee pelastamaan synnyttävää emovuohta.

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 17.04. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Tutankhamonin epäilyttävää kuolemaa. Egyptologi Aliaa Ismail tutkii poikakuninkaan kuoleman olosuhteita saadakseen selville, josko Tutankhamon murhattiin. Asiantuntijat löytävät Sakkarasta upean sarkofagin Tutankhamonin aikakauden jälkeiseltä ajalta. Aswanin nekropoliista asiantuntijat löytävät jotain hälyttävää, mikä voi paljastaa, miten nuori faarao kuoli.

Rewind the '90sU

ke 17.04. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Uusi teini-ikäisten sukupolvi, jolla on rahaa käytettäväksi, mullistaa maailman ja muovaa vuosikymmenen omaksi kuvakseen: TRL hallitsee radioaaltoja, Scream määrittelee koko genren uudelleen, House Party käynnistää tanssivillityksen, Dawsons Creek antaa tunteille vallan, ja Cher Cluelessista hallitsee hokemien kuningattarena. Ihan sama!

Tuhoisat suunnitteluvirheetU

ke 17.04. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Ydinenergia ja sen tuhoavat voimat ovat kiistanalainen aihe, joten kun voimala Pennsylvaniassa melkein räjähti, alan olemassa olo oli ongelmissa. Toisella puolen maailmaa Venäjän vesivoimalapato rakennettiin, jotta se tuottaisi puhdasta energiaa, mutta 2009 katastrofaalinen onnettomuus tappoi 72 ihmistä. Miten voimme tehdä tulevaisuudesta vihreämmän menneisyyden traagisten oppituntien pohjalta?

LentoturmatutkintaU

ke 17.04. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kontrolli hukassa. Yhdysvaltain sisäinen lento näytti tuhoon tuomitulta, kun kone menetti propellinsa. Onnistuiko hätälasku Tyynen valtameren yllä?

Jättimäiset Koneet

ke 17.04. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Ihmiskunnan alusta lähtien olemme katsoneet taivaalle ja kadehtineet lintujen lentoa. Lentoliikenteen räjähdysmäisen kasvun jälkeen uskallamme uhmata tieteen rajoja ja matkata nopeammin, kauemmas ja suuremmalla lastilla. Tässä jaksossa avataan C5 Galaxy, Airbus Tanker Craft, CH53 Stallion King ja Airlander 10.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Jääkiekon MM, Jarno ja minä, MM-kisastudio, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Tabu, Kauniit ja rohkeat, Murdochin murhamysteerit, Lemmen viemää, Kova laki: Erikoisyksikkö

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity