ViihdeReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla tonnikalan saalistajat: outer banks löytyy 17 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 17.04. klo 13.05 - 14.00 55 minNational Geographic Channel

On viimeinen päivä aikaa napata tonnikaloja Outer Bankseilla. Kaikki alukset yrittävät saada vielä yhden palkkasekin ja mestareiden mestarin tittelin. Kapteeni Robert Earlilla on vahva johtoasema ja maalitaulu selässään. Kun aikaa on vain muutama päivä, jokainen kapteeni haluaa kunnon lopun kaudelle.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 10.04. klo 13.05 - 14.00 55 minNational Geographic Channel

Kun kiintiö täyttyy vauhdilla, Reel E’ Bugging haluaa varmistaa paikkansa huipulla, kun muu laivasto taas koettaa päästä sen ohi ennen kuin on myöhäistä. Kilpailu ei ole vielä ohi, sillä napattavana on valtavia vonkaleita ja suuria palkintoja.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 03.04. klo 13.05 - 14.00 55 minNational Geographic Channel

Outer Banksin sinieväkiintiö alkaa täyttyä kiivaalla tahdilla, kun eteläiset kapteenit ottavat omat vetensä haltuun. Pohjoisen alukset eivät aio luovuttaa vaan taistelevat palkkakuitistaan. Kun aika on loppumassa, yksi alus saa kauden suurimman saaliin ja mullistaa koko kilpailun. Onko kyseessä tuuri vai taidonnäyte?

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 27.03. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Kun lämpötilat nousevat ja tusinoittain aluksia on kalassa, kiintiö alkaa kutistua. Kapteeni Tyler McLaughlingilla oli vaikea kauden alku ja nyt aika päästä peliin mukaan on loppumassa. Hänen on voitettava kaikenlaisia vaikeuksia, jos hän aikoo saavuttaa muut. Tämänhetkiset johtajat eli FV.Tuna.Com ja Reel E’ Bugging haluavat säilyttää asemansa.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 20.03. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Reel E’ Buggingin miehistö on melkein saamassa kymmenettä kalaansa, kun myrskyt vyöryvät kohti Outer Banksia. Miehistö päättää noudattaa omia tuttuja tapojaan eli he tekevät toisin kuin muut. Kun muut kapteenit odottavat parempia säitä, Bobby lähtee etsimään tonnikalaa, joka nostaisi hänen aluksensa takaisin johtoon. Ykkössijan nappaaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin hän luulee.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 13.03. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Kun kaloja on vaikea löytää, strategia on avain tonnikalojen saantiin. Kuka onnistuu löytämään sinieviä fiksuimmalla tavalla ja viemään voiton? Sillä välin Reel E’ Buggingin kapteeni Robert Earlin on todistettava huono maineensa vääräksi. Pinwheelin Tyler McLaughling taas esittelee perheensä yllätyslisäyksen laivastolle.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 06.03. klo 13.05 - 14.00 55 minNational Geographic Channel

Kun kausi on jo yli puolen välin, mahdollisuudet korvata menetetty aika ovat loppumassa. Se on huono uutinen Pinwheelin miehistölle, kun se koettaa päästä pohjalta takaisin kisaan. Kovempia aikoja on kuitenkin luvassa, kun kapteeni Tyler sairastuu, mikä uhkaa laittaa heidän kaudelleen päätepisteen. Sillä välin Fishing Frenzy paahtaa menemään ja ottaa johdon pohjoisen aluksilta.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 27.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Eteläiset alukset ovat pitäneet koko kauden kisan kärkisijoja, mutta nyt pohjoisen kapteenit tekevät ison peliliikkeen. Kun yhdellä pohjoisen mestareista, kapteeni Dave Carrarolla, on ongelmia aluksen hydrauliikan kanssa, FV-Tuna.com on ongelmissa merellä.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 20.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Kun alkuperäinen kiintiö täyttyy vauhdilla ja Little Shell on viimeisellä sijalla, heidän kautensa menee vieläkin huonompaan suuntaan, sillä laitteisto irtoaa alustastaan ja aiheuttaa tulipalon aluksella. Sillä välin muulla laivastolla on paineita saada saalista, sillä he odottavat ilmoitusta mahdollisesta lisäkiintiöstä.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 13.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Talven Outer Banks -kauden sinieväkiintiö supistuu nopeasti, kun kalastajat kohtaavat yllättäviä vaaroja Atlantin hautausmaalla. Eräs kapteeni kohtaa synkimmät ajatuksensa, kun toinen herpaantuu hetkeksi, mikä muuttaa koko kauden kulun. Kun palkkasekki on kyseessä, otetaan mittaa sekä miehistä että valtavista kaloista.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 06.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Mestarien taistelun jatkuessa Pinwheelin Tyler tuskailee viimeisellä sijalla, mutta ainoana kapteenina, joka on voittanut sekä pohjoisen että etelän mestaruuden, hän on päättänyt ottaa muut kiinni ja taistelee säässä, jossa vain paikalliset uskaltavat ulos. Laivasto on nähnyt Tylerin toiminnassa ennenkin ja tietää, että jos Tyler pääsee kiinni kunnon putkeen, se tietää kaikille ongelmia.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 30.01. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Kauden lähestyessä puoliväliään Fishin’ Frenzyn kapteeni Greg Mayer huomaa olevansa toisella sijalla juuri pohjoisen mestarin, FV-Tuna.comin, jälkeen. Gregin on käytettävä koko arsenaaliaan, mukaan lukien upouutta sivuskannausluotainta, noustakseen sijoituksessa. Reel E’ Bugginin kapteeni Robert Earl hyödyntää A Fish a Day Keeps the Frenzy Away -strategiaansa pysyäkseen kilpailussa.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 16.01. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Tällä kaudella kapteenit ovat kohdanneet julmia säitä, mutta nyt sää on hyvä ja kalastajat toivovat voivansa hyödyntää ajan ennen kuin seuraava myrsky pakottaa heidät maihin. Sillä välin kapteeni Robert Earl tekee ensimmäisen kalastusreissun sen jälkeen, kun hän vahingoitti kapteeni Tyler McLaughlinin alusta.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 09.01. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

On kulunut jo viikkoja sinieväkauden alusta Outer Banksissa ja kapteenit haluavat saalista. Reel E’ Buggingille kyse ei ole voitosta, vaan kunnioituksesta. Pinwheel ei ole saanut kalaa, ja heille palkkio on kaikki kaikessa. Kun huono sää pakottaa laivaston pysymään satamassa, nämä kaksi alusta vaarantavat turvallisuutensa toivoen saavansa vielä yhden kalan enemmän kuin muut. Onnistuvatko he?

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 02.01. klo 13.15 - 14.10 55 minNational Geographic Channel

On kulunut jo viikkoja sinieväkauden alusta Outer Banksissa. Kapteenit haluavat saalista. Reel E? Buggingille kyse ei ole vain voitosta vaan kunnioituksesta. Pinwheel ei ole saanut kalaa, ja heille palkkio on kaikki kaikessa. Kun huono sää pakottaa laivaston pysymään satamassa, nämä kaksi alusta vaarantavat turvallisuutensa toivoen saavansa vielä yhden saaliin. Onnistuvatko ne vai uppoavatko ne?

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 19.12.2022 12.55 - 13.54 59 minNational Geographic Channel

Mestareiden taistelun ollessa käynnissä Reel E’ Bugging ottaa valtavan riskin päästäkseen karkuun yrittäessään toimia kauheissa olosuhteissa. Sillä välin pohjoinen laivasto yrittää toipua hitaasta alusta käyttämällä kaikkia mahdollisia taktiikoita kuroakseen umpeen kuilun eteläisiin veneisiin.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ma 12.12.2022 13.00 - 13.59 59 minNational Geographic Channel

Outer Banksissa on talvi. Vain vahvat selviävät. Tällä kaudella sinievät ovat suurempia, kannattavampia ja vaikeampia saada kiinni. Pohjoiset mestarit eli Hot Tuna, Dot Com ja Pinwheel palaavat kohtaamaan eteläiset kilpailijansa eli Fishing Frenzyn, Little Shellin ja Reel E’ Buggingin todistaakseen, kuka on paras. Kuka lopettaa kauden Tonnikalan saalistajat -mestareiden mestarina?
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Kesäillan valssi, Lemmen viemää, Latela - luonto kutsuu, Milanon naisten paratiisi, Yleisurheilun GP Jyväskylä, Salatut elämät, Midsomerin murhat, Syke, Downshiftaajat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity