TietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 14.10.2012

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 14.10.2012 06.00 - 08.10 2h 10 minAVA

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

Ostoskanava

su 14.10.2012 08.10 - 09.10 60 minAVA

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Rachael Ray Show

su 14.10.2012 09.10 - 10.00 50 minAVA

Vauvauutisia. Tapaamme hääjärjestelynsä traagisesti perumaan joutuneet morsiamet, joilla on nyt suloiset vauvat. Perehdymme myös vihanhallintaan ja tapaamme pikkupojan, joka innostui solmioista. Ohjelman lopuksi Rachael opastaa, miten vanhentunutta leipää voi hyödyntää lasagnen valmistuksessa. Emmy-palkittua sarjaa tähdittää Rachael Ray. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

Rachael Ray ShowU

su 14.10.2012 10.00 - 10.50 50 minAVA

Asiaa sairauksista. Tällä kertaa ohjelman aihe on vakava: sairaudet, joihin kuka tahansa voi sairastua, mutta joista ei paljon tiedetä. Voisiko syy pömppövatsaan olla "W-syndrooma"? Amerikkalainen lifestyleohjelma.

Jamie Oliverin keittiössä

su 14.10.2012 10.50 - 11.45 55 minAVA

Tulikoe. Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

Ravintolat syynissä

su 14.10.2012 11.45 - 12.40 55 minAVA

Härkää sarvista. Espanjalaisravintola Iggs oli aikoinaan Edinburghin trendikkäin, mutta nyt se on jäänyt ajastaan jälkeen ja bisnes kuihtuu. Apuun kutsutaan ravintolaguru Fernando, joka tarttuu uudistustehtävään erityisellä mielenkiinnolla omien espanjalaisjuuriensa takia. Ongelmana on kuitenkin Iggsin härkäpäinen omistaja, joka pitää tiukasti kiinni entisen menestyksen rippeistä ja vastustaa muutoksia. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Viimeinen sauma

su 14.10.2012 12.40 - 13.30 50 minAVA

Jälkiviisaat. Kertausjaksossa käydään läpi Viimeisen sauman parhaat hetket ja hassuimmat sattumukset. Mukana on myös ennen näkemätöntä kuvamateriaalia. Joe Zee ja Keith Pollock kertovat, mitä ohjelman vaatesuunnittelijoille sarjan jälkeen on tapahtunut. Amerikkalainen muotisarja, jossa Elle-lehden luova johtaja Joe Zee auttaa ahdingossa olevia vaatesuunnittelijoita nousemaan jaloilleen.

Bukowskin aarteet

su 14.10.2012 13.30 - 14.20 50 minAVA

Aurinkoinen arviointikäynti. Bukowskin edustajat tekevät kotikäyntejä myös ulkomailla haaliakseen huutokauppoihinsa kiinnostavimmat ja harvinaisimmat esineet. Tällä kertaa teoksia arvioidaan aurinkoisessa Málagassa. Tukholman kamarilla omistajaa vaihtavat muiden muassa 1700-luvulta peräisin oleva taidokas kiinalainen teetarjotin, Gösta Adrian-Nilssonin kubistinen maalaus sekä Vilhelm Hammershöin levollinen öljyväriteos, joka kuvaa vaaleasävyistä interiööriä. Ruotsalaisessa realitysarjassa tutustutaan taiteen, antiikin ja vintagen kiehtovaan maailmaan Bukowskin huutokauppakamarin kulisseissa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 14.10.2012 14.20 - 15.15 55 minAVA

Konehallista kodiksi. Cornwallilainen pariskunta ryhtyy elämänsä urakkaan. He remontoivat kodin ikivanhan kaivoksen ränsistyneisiin konehalleihin. Tehtävä on oikea unelma, kun mies on kivenhakkaaja, mutta tiukasti suojellut rakennukset sijaitsevat maailmanperintöalueella, mikä ei ainakaan helpota taakkaa. Kevin pitää pientä budjettia romanttisena haihatteluna. Se saadaan kuitenkin pidettyä kurissa lukuisten ystävänpalvelusten avulla. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Muotiviikoilla: Syksy-Talvi 12/13

su 14.10.2012 15.15 - 15.25 10 minAVA

Giorgio Armani. Armanin syksy-talvimalliston keskeisintä antia ovat housut, jotka lyhenevät välillä kaupunkishortseiksi. Housut puetaan nyt kaikkien asujen kanssa. Värimaailma on musta-harmaa, jota kirkkaat oranssit ja pinkit piristävät.

Stylisti Rachel Zoe

su 14.10.2012 15.25 - 16.15 50 minAVA

Lapsi, muoti - vai molemmat?. Love -lehden kuvaukset alkavat Malibussa. Malli on välillä Brigitte Bardot, välillä rock-tähti. Brad ja Jordan ovat välillä vaateräkkien raijaajia. Rodgerin huoli Rachelin ADHD-tyyppisestä suhtautumisesta työntekoon kasvaa. Mies haluaisi lapsen, mutta kahdenkeskistä aikaa vaimon kanssa ei enää juuri ole. Rachel on laihtunutkin lähes höyheneksi. Tiimi stailaa asiakkaita New York Cityn Metropolitan-museon Met Ball -juhlaan. Rachel ja Rodger osallistuvat siihen itsekin. Näyttelijä Anne Hathaway on Bradin mielestä eräänlainen gaymies verhoutuneena naisen vartaloon. Rachelin mielestä Anne on yliälyllinen, mutta hyvässä mielessä. Rachel ja Rodger pystyvät kaikesta huolimatta yhteisyöhön ja tilaavat ajan hedelmällisyysklinikalle. Onko 38-vuotias liian iäkäs kantamaan lasta? Onko pariskunta yrittänyt lasta aikaisemmin? Mitä herkkää tapahtuu kotiparvekkeella? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa. - Kolmannen tuotantokauden päätösjakso.

NYC:n täydelliset naisetU

su 14.10.2012 16.15 - 17.05 50 minAVA

Pahaenteisiä ennustuksia. Ruskeaveriköt Jill, LuAnn, Kelly ja Cindy lähtevät lomamatkalle Marokkoon. Seuraavana päivänä perästä saapuu vaalea kolmikko Ramona, Sonja ja Alex. Alkuasetelma jakaa porukan kahtia, eikä jako tunnu häviävän millään. Ramona ja Sonja ovat tyytymättömiä lomakohteen tasoon, mikä saa matkan järjestäneen LuAnnin hermostumaan. Cindy taas syyttää Ramonaa ja Sonjaa henkariensa varastamisesta. Jill törmää ystäväänsä Bradiin, joka kutsuu naiset syntymäpäiväjuhliinsa. Ramonan hän kuitenkin toivoo liukastuvan vastavahatulla lattialla. Sonja innostuu juomaan itsensä tukevaan humalaan, ja Jill tanssii käärmeiden kanssa. Paikalla on myös selvänäkijä, joka näkee Ramonan tulevaisuudessa karmivan näyn. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 14.10.2012 17.05 - 18.00 55 minAVA

Hyvällä asialla. Taylor kutsuu Adriennen pokeriteemaiseen varainkeruutilaisuuteen, jossa hän paljastaa itsestään yllättävän seikan. Kyle haaveilee miehensä kauhuksi viidennestä lapsesta ja valmistautuu hyväntekeväisyyspyöräretkeen alapäävahauksella - mukavampi istua satulassa, nääs. Lisa ja Cedric käyvät teoriakokeessa saadakseen amerikkalaiset ajokortit. Cedricin olisi aika muuttaa jo omilleen, mutta toisaalta Lisa ei haluaisi luopua rakkaasta kotihomostaan. Kim tapaa kiinnostavan miehen marketin kanahyllyllä ja kutsuu tämän kylään. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

Maajussille morsian

su 14.10.2012 18.00 - 18.55 55 minAVA

Jakso 3. Neljä maajussia esittele Miia Nuutilalle Ruissalon kylpylään kutsumiaan morsiamia ja sulhasia. Viimein koittaa suuri hetki: maajussit pääsevät tapaamaan kirjeiden kirjoittajia viiden minuutin pikatreffeillä. Pitävätkö suosikit pintansa valinnan hetkellä vai löytääkö joku maajusseista uuden, ennalta arvaamattoman ihastuksen?

Esittelyssä MuotitietoinenU

su 14.10.2012 18.55 - 19.00 5 minAVA

Syksyn muodikkain ohjelma Muotitietoinen alkaa marraskuussa. Ohjelman juontaja Maria Veitola kertoo mistä ohjelmassa on kyse ja paljastaa samalla omat tyyli-ikoninsa ja hurjimmat muotimokansa.

Smash7U

su 14.10.2012 19.00 - 19.55 55 minAVA

Helvetti maan päällä. Musikaaliin päätetään puhaltaa puhtia pestaamalla päärooliin kuuluisa näyttelijä. Syrjäytetty Ivy ottaa uutisen vastaan raskaasti ja tuhoisin seurauksin. Frank saa tietää Julian uskottomuudesta, eikä hänkään ilahdu kuulemastaan.

Miljonäärit kodittominaU

su 14.10.2012 19.55 - 21.05 1h 10 minAVA

Rikkauksista ryysyihin. Kodittomat ovat tuttu näky maailman suurkaupungeissa, mutta harva meistä ymmärtää, mitä kodittomuus todella tarkoittaa. Viisi hyväosaista brittiä ottaa asiasta selvää lähtemällä Lontoon kaduille kymmeneksi päiväksi ilman rahan tai läheisten tuomaa turvaa. Tunteet nousevat pintaan, kun luksuselämään tottunut aristokraatti ja muut osallistujat yrittävät selviytyä yksin ensimmäisistä öistä ulkona. Luopuuko joku leikistä? BBC:n kolmiosainen realitysarja, osa 1/3.

Kallista kipua7

su 14.10.2012 21.05 - 22.00 55 minAVA

Parit polttarit. Divyan häät lähestyvät, joten hän ja Jill päättävät juhlistaa asiaa pienimuotoisilla polttareilla. Samaan aikaan Hank ja Evan järjestävät polttarit Divyan sulhaselle Rajille. Iltaan mahtuu hauskanpidon ja cocktailien lisäksi myös huolia ja kyseenalaisia muotivalintoja. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

Muodon vuoksi16

su 14.10.2012 22.00 - 22.55 55 minAVA

Vapauden hinta. Seanille ja Christianille tarjotaan vaihtokauppaa: jos he tekevät kuolemaantuomitulle miehelle teloituksen kannalta välttämättömän operaation, pääsee Matt vapaalle jalalle. Christianin ja Kimberin parisuhteessa ollaan suurten ratkaisujen äärellä. Liz toimii tukipilarina Kimberin vaikeana hetkenä. Jaksossa vierailee Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Eric Stonestreet. Amerikkalainen draamasarja plastiikkakirurgiaklinikan arjesta, 6. kausi.

AVA Dokumentti: Isä numero 150U

su 14.10.2012 22.55 - 00.05 1h 10 minAVA

Isä numero 150. 20-vuotiaalla JoEllen Marshilla on kaksi äitiä. Aikuisuuden kynnyksellä hän kiinnostuu sukujuuristaan ja alkaa etsiä biologista isäänsä, luovuttajaa numero 150. Lehtijutun perusteella isä lopulta löytyy. Hänen elämäntyylinsä ei kuitenkaan ole kovin perinteinen ja luonnekin on varsin omalaatuinen. Verkkopalvelun kautta JoEllen löytää myös sisaruspuoliaan, joita on yllättävän suuri joukko. Ainutlaatuinen dokumentti tarkastelee herkkää aihetta monesta eri näkökulmasta ja tulee kyseenalaistaneeksi perinteisen ydinperheen määritelmän.

PariterapiaaU

ma 15.10.2012 00.05 - 00.55 50 minAVA

Rikas, rakas. Kun Rick ja Trish menivät naimisiin, Rick oli menestyvä ja varakas, ja hän lupasi, ettei rahasta tarvitsisi koskaan kantaa huolta. Kun Rickin talous romahti, Trish tunsi, että lupaus oli petetty, mikä heijastui myös parin seksielämään. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Yön AVA

ma 15.10.2012 00.55 - 06.00 5h 5 minAVA

Yön interaktiivinen ikkuna!
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Utö, Latelan Laurin hurja remontti, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Syyttäjä Imma Tataranni, Roy Grace, Piinaava pakkomielle, Farmi Suomi, The Real Housewives Suomi, Emmerdale, Murhia ja kantrimusiikkia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity