VaihtoautotSanakirjaBlogitViihdeHoroskooppiReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 9.9.2012

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 09.09.2012 06.00 - 08.20 2h 20 minAVA

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

Ostoskanava

su 09.09.2012 08.20 - 09.20 60 minAVA

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Rachael Ray Show

su 09.09.2012 09.20 - 10.10 50 minAVA

Makeanhimo kuriin. Tohtori Fred Pescatore antaa vinkkejä makeanhimon hillintään. Lisäksi puhutaan juustoista ja siivouksesta. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

Rachael Ray ShowU

su 09.09.2012 10.10 - 11.00 50 minAVA

Mummoille kyytiä. Tähtivieraana Amerikan kaksi suosituinta tv-äitiä, Kardashian-klaanin matriarkka Kris Jenner ja NYC:n täydellisistä naisista suosioon noussut, suorasuinen Bethenny Frankel. Nyt nähdään, saako mummostakin seksikkään! Ensin tehdään vohveliviikon kunniaksi kinkku-juustotattarivohveleita. Sitten illalliseksii ehdotetaan Laiskaa lasagnea. Emmy-palkittu amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

Pihasta paratiisiksi

su 09.09.2012 11.00 - 11.30 30 minAVA

Rauhaa ja mietiskelyä. Kolmen teini-ikäisen lapsen yksinhuoltajaäiti saa iloisen yllätyksen, kun Jamie stailaa hänen tyhjästä takapihastaan kauniin ja rauhallisen keitaan. Haettuaan innoitusta Ojaista Jamie tuo pihalle luonnonkiviä, rentoutumiseen soveltuvia loikoilualustoja, helppohoitoisia viherkasveja sekä tulisijan, jonka ympärille perhe voi kokoontua. Lopputulos on levollinen ja vaaleasävyinen puutarha, jossa voi vaikkapa meditoida kaikessa rauhassa. Amerikkalaisessa realitysarjassa tunnettu maisema-arkkitehti Jamie Durie tiimeineen loihtii tylsistä, kuihtuneista ja tavallisista pihoista näyttäviä puutarhoja runsaine istutuksineen, yksilöllisine koristeineen ja viihtyisine oleilutiloineen.

Ravintolat syynissä

su 09.09.2012 11.30 - 12.25 55 minAVA

Johtamisoppia ja hymytreenejä. Northamptonilainen ravintola Vineyard on pulassa: sijainti on loistava, mutta palvelu kehnoa, sisustus mitäänsanomaton ja sinänsä hyvä ruoka ylihinnoiteltua. Nuori omistaja kuvittelee pitävänsä fine dining -ravintolaa, mutta totuus on vallan toinen. Kuoriutuuko ravintolasta Peiren opeilla kelpo ruokapaikka? Kuusiosaisessa brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Osa 3/6.

Viimeinen sauma

su 09.09.2012 12.25 - 13.15 50 minAVA

Näyttävä paluu. 90-luvulla Gemma Kahngin suunnittelemat vaatteet komeilivat joka muotilehden kannessa. Huonot ratkaisut ja väärien neuvojen kuunteleminen veivät Kahngilta sittemmin niin rahat kuin maineenkin. Joe Zee haluaa pelastaa uransa alkuaikojen kiintotähden ja saada hänen vaatteensa taas New Yorkin maineikkaimpiin putiikkeihin. Amerikkalainen muotisarja, jossa Elle-lehden luova johtaja Joe Zee auttaa ahdingossa olevia vaatesuunnittelijoita nousemaan jaloilleen.

Kokeilussa perhe-elämä

su 09.09.2012 13.15 - 14.15 60 minAVA

Leirielämää. Teinit kokevat kauhun hetkiä, kun joutuvat telttailemaan koululaisten kanssa. Mukana ovat muun muassa Down-lapsi Alex ja koti-ikävää poteva Trystan. Keneltä palaa pinna, ja ketkä nauttivat täysin siemauksin?

Bukowskin aarteet

su 09.09.2012 14.15 - 15.05 50 minAVA

Taidetta ja tyylisuuntia. Ruotsalaisessa realitysarjassa päästään tutustumaan taiteen, antiikin ja vintagen kiehtovaan maailmaan Bukowskin huutokauppakamarin kulisseissa! Tukholman sydämessä sijaitsevan perinteikkään Bukowskin huutokauppakamarin juuret ulottuvat 1870-luvulle. Vuosittain kamarissa järjestetään lukuisia huutokauppoja ja myydään tuhansia esineitä. Bukowskin kokeneet ammattilaiset arvioivat myyntikohteiden arvon selvitettyään ensin mahdollisimman paljon niiden historiasta ja rakentavat sitten kohteista vaikuttavia myyntinäyttelyitä, joissa kohteet pääsevät oikeuksiinsa. Ensimmäisessä jaksossa vuorossa on näyttely, jonka teemana on eklektisyys eli erilaisten tyylisuuntien yhdisteleminen.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 09.09.2012 15.05 - 16.00 55 minAVA

Myllyn komea paluu. Puolalaismies ihastui Newcastlen lähistön jylhiin maalaismaisemiin jo 20 vuotta sitten. Hän rakentaa nyt uuden kodin entisen vesimyllyn paikalle. Rakennus käsittää kunnostettavan maatalon, väliosan sekä vanhan myllyn jäljennöksen. Rima on korkealla ja laatu ratkaisee, mikä tietenkin lisää kuluja ja pidentää rakennusaikaa. Kesken kaiken iskee lama, mutta positiivinen asenne ja hurja määrä virtaa auttavat unelmien toteuttamisessa, vaikkei kiireinen liikemies ehkä sittenkään pysty kaikkeen yksin. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Stylisti Rachel Zoe

su 09.09.2012 16.00 - 16.50 50 minAVA

Muotiviikkomuotia Haitin hyväksi. Maanjäristyksen koetteleman Haitin hyväksi pidetään New Yorkin muotiviikolla näytös, jossa ovat mukana muun muassa supermallit Naomi Campbell ja Ralph Plaisimond. Rachelin tiimi tapaa myös lauluntekijä-muotisuunnittelija Gwen Stefanin. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

NYC:n täydelliset naisetU

su 09.09.2012 16.50 - 17.40 50 minAVA

Kaikenkarvaista paljastelua. LuAnn keksii passittaa miehennälkäisen Kellyn viininmaistajaisiin. Miten oluen ystävä Kelly pärjää tilaisuudessa? Alex ja Sonja yrittävät sopia riitansa, vaikka välienselvittelyä kaihtava Sonja ei vaikuta järin innokkaalta. Simon järjestää Alexille syntymäpäiväjuhlat hyytävän tuulisella Governors Islandilla lasten pyöriessä jaloissa. Ramona esiintyy muotinäytöksessä ja vastaanottaa yrittäjäpalkinnon työstään. Alex poseeraa mallikuvissa ja menee suoraan kuvauksista juhliin, joissa muut naiset kuittailevat avoimesti raisusta mallikampauksesta. Cindy tarjoaa naisille yksityistilaisuuden kauneussalongissaan, jossa aluksi kainosteleva LuAnn riehaantuu lopulta hoidattamaan itsensä täysin paljaaksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 09.09.2012 17.40 - 18.30 50 minAVA

Poskipussailevat pintaliitäjät. Kasino- ja koripallokeisarinna Adrienne kutsuu tytöt Vegasiin Jay-Z:n keikalle. Porukka majoittuu NBA-tähtien luksussviittiin ja pian yltäkylläinen juhlinta voi alkaa. Jopa Taylorin tosikkona pidetty mies Russel irrottelee hieman tanssilattialla, muttei pärjää liikkeissään seksiä tihkuvalle Camillelle. Muut naiset saavat vahtia tarkasti miehiään... Kim kokee olonsa yksinäiseksi seuratessaan sivusta muiden avioelämää. Kelseyn poissa ollessa Camille viettää aikaa komean ja urheilullisen ystävämiehensä seurassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

Valtatie 1312U

su 09.09.2012 18.30 - 19.00 30 minAVA

Valtatie 13 on AVAn katsojien kanssa yhdessä käsikirjoitettu lyhytelokuva, joka seuraa kahden siskoksen Marin ja Johkin matkaa iskelmäprinssin keikalle. Iskelmäprinssiin ihastunut Johki on matkassa rakkautta etsimässä, mutta isosisko Mari kantaa mukanaan salaisuutta. Seikkailujen ja yllättävien kohtaamisten värittämästä matkasta tulee tärkeä niin sisarussuhteen kuin molempien henkiöidenkin kannalta. Ohjaaja: Dome Karukoski, Suomi 2012. Pääosissa: Lotta Lindroos, Marjut Maristo.

Smash7U

su 09.09.2012 19.00 - 19.50 50 minAVA

Taiteen hinta. Musikaalin rahoitus on vaarassa tuottaja Eileenin kostonhimoisen ex-miehen jäädytettyä pian entisen vaimonsa varat. Eileen yrittää myydä häälahjaksi saamansa taulun rahoitusta kerätäkseen. Varainkeruuta jatketaan myös Broadwayn lapsitähdestä rikkaaksi televisiokuuluisuudeksi ponnahtaneen Lyle Westin (pop-tähti Nick Jonas) syntymäpäiväjuhlissa. Marilynin rooliin valittu Ivy ei ole mielissään siitä, että hänen entinen kilpakumppaninsa Karen on taustakuorossa ja yrittää vaivihkaa päästä hänestä eroon. Amerikkalainen musikaalidraama.

Muotiviikoilla: Syksy-Talvi 12/13U

su 09.09.2012 19.50 - 20.00 10 minAVA

Jonathan Saunders. Jonathan Saundersin malliston estetiikka kumpuaa hevosurheilun maailmasta. Selkeästi räätälöidyt siluetit, tikkitakit ja geometriset printit vievät laukkaradalle. Mukana on myös kukkakuoseja. Väripaletilla on suklaanruskeaa, smaragdinvihreää, kirkkaanpunaista ja liilaa.

Ravintolat syynissäU

su 09.09.2012 20.00 - 20.55 55 minAVA

Härkää sarvista. Espanjalaisravintola Iggs oli aikoinaan Edinburghin trendikkäin, mutta nyt se on jäänyt ajastaan jälkeen ja bisnes kuihtuu. Apuun kutsutaan ravintolaguru Fernando, joka tarttuu uudistustehtävään erityisellä mielenkiinnolla omien espanjalaisjuuriensa takia. Ongelmana on kuitenkin Iggsin härkäpäinen omistaja, joka pitää tiukasti kiinni entisen menestyksen rippeistä ja vastustaa muutoksia. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Erilaiset äidit - ajatuksia kulissien takaa

su 09.09.2012 20.55 - 21.00 5 minAVA

10 rohkeaa äitiä päästivät kamerat seuraamaan elämän suurimpia hetkiä, raskauden viimeisistä vaiheista uuden elämän syntymään. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo millaista oli päästä mukaan tekemään yhtä syksyn koskettavinta ohjelmaa.

Kallista kipua7

su 09.09.2012 21.00 - 21.50 50 minAVA

Vaivainen voimamies. Toimintaelokuvien tähtenä tunnettu parinsadan kilon painoinen lihaskimppu kärsii tasapainovaikeuksista ja raajojen tuntohäiriöistä. Hank yrittää selvittää, mistä voimamiehen oudot oireet johtuvat. Boris suivaantuu huomattuaan, että Hankin ja Evanin isä käyttäytyy kartanossa isännän elkein. Jaksossa vierailee vapaaottelija Paul Wight. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

PilanpäitenU

su 09.09.2012 21.50 - 22.00 10 minAVA

Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Muodon vuoksi16

su 09.09.2012 22.00 - 22.55 55 minAVA

Loinen. Pahoin haavoittunut Matt pyytää Christianilta apua, mutta uhkaa joutua suoraan poliisiasemalle. Klinikalle saapuu nainen, joka haluaa eroon jo kohdussa kehoonsa kiinnittyneestä loiskaksosesta. Sean saa kuulla yllättäviä ja järkyttäviä asioita Teddystä. Julia tulee käymään, mutta aiheuttaa Seanille vain enemmän stressiä. Amerikkalainen draamasarja plastiikkakirurgiaklinikan arjesta, 6. kausi.

AVA Dokumentti: Oman tien kulkijat12

su 09.09.2012 22.55 - 23.55 60 minAVA

Oman tien kulkijat. Dokumentti Karena-nimisen maoriperheen elämästä Uuden-Seelannin koskettavan kauniissa Ruahine Mountains -maisemissa. Perheeseen kuuluu isän, äidin, kuuden lapsen ja kotieläinten lisäksi viisikymmentä villihevosta. Eläytyvä kamera seuraa tätä luonnonmukaisuuteen, rohkeuteen ja itsenäisyyteen uskovaa, omaa tietään kulkevaa joukkoa neljän vuoden ajan käsitellen myös eteen ilmaantuvia uhkaavia ja pelottaviakin asioita. Perhe joutuu pohtimaan muun muassa, mitä tehdä, kun kotitalo palaa, hevosia varastetaan ja eräs lähisukulainen vastustaa yhteistyötä. Kuka haluaa Karenoille pahaa? Onko vihollisia useampia? Yleisöään monella tasolla puhutteleva "This Way of Life" -dokumentti on saanut useita palkintoja eri elokuvafestivaaleilla.

PariterapiaaU

su 09.09.2012 23.55 - 00.45 50 minAVA

Kuhertelusta karjuntaan. Tohtori Berman yrittää valaa joukkuehenkeä pariskuntaan, jonka keskinäinen läheisyys ja sen myötä seksi hiipui naimisiinmenon jälkeen. Tähän ja vaikutusmahdollisuuksiensa olemattomuuteen turhautunut mies saa mielestään äänensä kuuluviin vain huutamalla ja nimittelemällä, mikä saa vaimon pelkäämään häntä ja yksinjäämistä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Yön AVA

ma 10.09.2012 00.45 - 06.00 5h 15 minAVA

Yön interaktiivinen ikkuna!
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Naked Attraction Norja, Salatut elämät, Roy Grace, Utö, Syyttäjä Imma Tataranni, Taivaan tulet, Kova laki: Erikoisyksikkö, Lemmen viemää, Murha paratiisissa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity