TietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla food factory löytyy 1000 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Food Factory

ke 31.01. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tarvitaan 240 000 ahkeraa mehiläistä, jotta saadaan yksi tynnyrillinen raakahunajaa. Siinä auttavat Billybeen mehiläiset. Kalifornialainen leipomo taas tuottaa yli 2 000 vuotta vanhalla reseptillä 50 000 idätetystä vehnästä tehtyä leipää päivässä.

Food Factory

ti 30.01. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tämä vuosisatoja vanha San Franciscossa sijaitseva makeistehdas valmistaa 1,8 miljoonaa kuuluisaa kirsikkakarkkia yhdessä erässä. Toinen yhtiö taas kuluttaa siiloittain kanadalaista durumvehnää ajattomaan italialaiseen makaronireseptiin.

Food Factory

ma 29.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Amerikkalainen yhtiö tuottaa 200 000 pakettia punaista lakua päivittäin sen makeasta Kalifornian päätoimipaikasta. Kaksi hillitöntä torontolaisveljestä ovat keksineet uuden mausteen, jossa yhdistyy majoneesi ja sriracha.

Food Factory

su 28.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory hyppii kohti pääsiäisjaksoa kausisuosikkien kanssa: Hammondin porkkanan muotoiset tikkarit aloittavat matkan hehkuvan kuumana punaisena karkkina. La Cabosse d'Or Chocolateriessa tarvitaan vakaata kättä deluxe-suklaamunien tekemiseen. Ihanat Peepsit ovat suosituin pääsiäisherkku, jota ei tehdä suklaasta. Britit British Baked Goodsin takana luovat vanhanaikaisia ristipullia.

Food Factory

la 27.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory tutkii ystävänpäivän sisintä olemusta neljällä romanttisella herkulla: Tawse Wineryssä huipputekniset laitteet muuttavat Riesling-rypäleet kuplivaksi juomaksi. Regina Noodlen punavalkoinen, sydämenmuotoinen pasta tehdään rakkaudella ja kolmella juustolla. Wow Factor Dessertsin upea suklaakakku suorastaan huokaa romantiikkaa. Berry Blast Ring Popista on tullut kihlajaisperinne.

Food Factory

pe 26.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory puhaltaa synttärikynttilät: Reid's Dairyn Birthday Cake -jäätelössä on saaveittain sinisiä vaahtokarkkeja ja miljoonia nonparelleja. Joy Cone Company tuottaa herkullisia syötäviä vohvelikulhoja. Hammond’s Candy luo höyhenenkevyitä hattaroita. Gardners Candies BashCake on syötävä suklaapiñata, jonka mukana tulee puinen maila.

Food Factory

to 25.01. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory tarjoilee parhaita elokuvaillan herkkuja: Nestlén Toronton tehdas on tuottanut suklaisia Smartieita jo 1940-luvulta. Lucky Fox Snack Companyn Island Mix yhdistää suolaiset perunalastut ja rapeat makeat popparit. Kaksi eeppistä välipalaa yhdistyy Marble Slab Creameryn keksijäätelöissä. Moon Pie Bites räjäyttää potin.

Food Factory

ke 24.01. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory maustaa juhlia: Kaliforniassa moderni teknologia ja meksikolaiset perinteet yhdistyvät chili- ja juustotamaleissa. Blackfly Beverage Companyn tequilamargaritat jäätyvät täydellisiksi alkoholipitoisiksi slushieiksi. Snack King tuottaa 24 miljoonaa guacamolen makuista Guacachips-lastua päivässä. Too Good Gourmet’n sitruunapolvoronesit muotoillaan käsin täydellisiksi.

Food Factory

ti 23.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory juhlistaa kiitospäivää neljällä juhlasuosikilla: Pepperidge Farms' -täyte saa inspiraationsa äidin reseptistä. Wendel's True Foods -kurpitsapiirakka on gluteeniton ja tehty rakkaudella. Taiteellinen innoitus auttoi luomaan Lady Fortunen rapeat vaahtokarkkiherkut. Terra Beatan karpalokastike tehdään tuoreista karpaloista suoraan yrityksen omistajan omalta suolta.

Food Factory

ma 22.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory juhlii talvilomia ja hemmottelee kaikkia: Fol Epin luomu-pannetonet ripustetaan ylösalaisin, jotta ne säilyttävät muotonsa. Hammondin Star of David -taidekarkin valmistaminen vaatii vuosien harjoittelun. Purdy’s luo upeita kookosmangokermasuklaita Diwalia varten. Lady Fortunen joulutryffelikakkutikkarit ovat yhtä söpöjä kuin ne ovat herkullisia.

Food Factory

su 21.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory juhlistaa rakkautta rakkausruoilla: Sanotaan, että Safie’s Sexy Hot Pickled Asparagus nostattaa lempeä, koska siinä on E-vitamiinia ja tulisia chilejä. Bissinger’s Apple Ghost Chili Salt Caramels yhdistävät kielletyn hedelmän ja tulisen suklaan. Niitä valmistaa yritys, joka toimitti karkkeja Louis XIV:lle.

Food Factory

la 20.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Kanadan päivänä Food Factory vahtii joitain todellisia herkkuja: voipiiraat ovat olleet kanadalainen perinne jo 500 vuotta. B.C:ssä Wendel’s true Foods loihtii yhdessä erässä 3 500 gluteenitonta piirasta. Ontarion Stratfordissa Rheo Thompsonin karkkien takana on makea rakkaustarina, mutta ikonisiin vaahterasiirappikarkkeihin tarvitaan yksi tärkeä ainesosa.

Food Factory

pe 19.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory laittaa grillin tulille BBQ-jaksossa: chipotle- ja vaahterasiirappikastikkeessa on makeutta ja mausteita. Yksi erä riittää 4 000 pulloon. Ananakset muuttuvat grillivalmiiksi makeiksi ananastikuiksi. Mustapavuista ja quinoasta valmistuvat terveelliset, mutta tuhdit, kasvishampurilaiset. Kaksi lisukkeita rakastavaa veljestä käyttää isoäitinsä reseptiä päästäkseen kurkkujen kuninkaiksi.

Food Factory

to 18.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Halloweenjaksossa Cheryl tarjoilee voikuorrutteisia kurpitsanlyhtykeksejä. Tutustumme Jelly Belly Candy Companyn tehtaaseen, jossa kummittelee ja jossa on tehty karkkia sitten vuoden 1898. Sitten kiidämme Melville Candyyn, jossa valmistuu yli 40 000 Booger Popsia päivässä. Menemme myös kolmen hauskan sisaren luo. He käyttävät titaania, jotta Spooktacular Gummi -seos saa tunnetun kiiltonsa.

Food Factory

ke 17.01. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Tämä Food Factoryn jakso tarjoilee täydellistä ruokaa autonperästä syötäväksi. Aluksi tutustumme Chocolate Pizza Companyyn, jonka valmentaja on keksinyt makean version klassisesta pizzan ja siipien yhdistelmästä. Sitten näemme, miten vuori maissilastuja ja tiede auttavat valmistamaan TGI:n jalopenopoppereita.

Food Factory

su 31.12.2023 02.35 - 03.05 30 minNational Geographic Channel

Katso, miten paahdetut munakoisot muuttuvat täyteläiseksi ja makoisaksi baba ganoushiksi, miten omenastruudeli letitetään lehteväksi, voiseksi herkuksi, miten kermainen ranchkastike saa tunnetun makunsa ja miten pehmeitä, makeita ja purtavia suklaahippukeksejä tehdään suurissa määrissä iltapalakysynnän kattamiseksi.

Food Factory

la 30.12.2023 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten aromaattiset ja eksoottiset mausteet lisätään pakoraan eli uppopaistettuun intialaiseen ruokaan, miten syntisten, kermaisten Napoleon-patukoiden leipojat taittavat tuhansia ohuita kerroksia lehtevään ranskalaiseen leivonnaiseen, miten polttavat jalopenot lisätään pähkinäisen kermaiseen hummukseen ja miten merisuola korostaa presidentillisen makeisen ihanaa karamellista makua.

Food Factory

pe 29.12.2023 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten Kettle-sipsit tehdään ryppyisiksi täydellisen dippauksen takaamiseksi, miten makeat, suussa sulavat marenkikeksit saavat herkän rakenteensa erikoisessa uunissa, miten purtava kaurataikina ja mansikkahillo liittoutuvat omegarikkaan herkullisen ja ravinteikkaan välipalan valmistuksessa ja miten suolaisen välimerellisen leivän valmistajat saavat jokaiseen suupalaan mahtavaa rapeutta.

Food Factory

to 28.12.2023 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten riisi ja sokeri muuttuvat sateenkaaren värisillä suklaahipuilla kuorrutetuksi vaahtokarkkipatukaksi, miten japanilaisen kasvin juuri, varsi ja kukka käytetään sushin polttavaan lisukkeeseen, miten lihattomat Tofurkyn delitaikurit muuttavat soijamaidon italialaisiksi makkaroiksi ja miten mikroskooppiset taikinakerrokset leivotaan Mini Choco -leivonnaisen lehteväksi taikinaksi.

Food Factory

ke 27.12.2023 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten vanhan maailman makuja leivotaan kuorelliseen maailaisruisleipään, miten makeat ja purtavat Duo-keksit vetoavat suklaan ja vaniljan ystäviin, miten kirpeä japanilainen inkivääriporkkanakastike sopii täydellisesti niin aasialaisiin kuin länsimaisiin ruokiin ja miten ilmavat, rapeat ja suklaiset Rocky Road- patukat valmistetaan varovasti täyteläisen vaahtokarkkipohjan päälle.

Food Factory

ma 25.12.2023 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Food Factory

su 24.12.2023 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten herkullisten Tortetufojen tekivät saavat suklaapraliinemoussekakun toisen sisään, miten kikherneet muuttuvat herkulliseksi boondiksi eli rapeiksi intialaisiksi välipaloiksi, miten syntisen herkät, kuorrutetut sokerikeksit tulevat uunista värikylläisinä ja miten herkullisen lehtevät, aromaattiset kreikkalaiset pinaattitaskut muuttuvat moderneiksi filotaikinaisiksi pinaattipiiraiksi.

Food Factory

pe 22.12.2023 04.10 - 04.35 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten makeat ja rapeat Boston Baked Beans -pavut muokataan alkuperäisen lisukkeen näköisiksi, miten kirpakka mansikkatäyte Welchin hedelmäjogurttivälipaloissa saa kermaisen kuorrutteen, miten skottilainen, syntisen juustoinen brocato-piiras saa tunnetun kuorensa ja miten Kerr’s saa vastustamattomiin piparminttusuklaamakeisiinsa autenttisen mausteisen maun.

Food Factory

pe 22.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Food Factory

to 21.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Food Factory

to 21.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

ke 20.12.2023 04.15 - 04.35 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten syntiset Waggonerin maapähkinäsuklaat on tehty pähkinän malliin, miten hörpittävän hyvän japanilaisen ramenkeiton nuudelit saavat kiharan muotonsa, miten Amazing Dad -grillikastike saa ylistetyn makean kirpakan makunsa ja miten täyteläiset kookoksen makuiset suklaavaahtokarkkikupit saavat ihanan pehmeän keskustansa.

Food Factory

ke 20.12.2023 03.55 - 04.15 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten makeat ja sokeriset Mike ja Ike -karkit saavat sitkeän keskustan ja kovan ulkokuoren, miten täyteläistä ja juustoista mozzarellaraastetta tehdään nachoiltaa varten, miten viileä ja virkistävä Arizona-jäätee saa tasalaatuisen ja terveellisen makunsa ja miten banaaninmakuinen Turkish Taffy on samaan aikaan rapeaa ja pehmeää ja venyvää.

Food Factory

ti 19.12.2023 04.15 - 04.35 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten piparminttukarkit saavat kevyen ja ilmavan rakenteensa ja säilyttävät vahvuutensa, miten lehtevät juustotikut saavat täydellisen määrän rasvaista cheddaria ja rapeaa taikinaa, miten viileä ja makea mangochutney on Intian vastine ketsupille, relissille ja sinapille ja miten tunnetut sydänherkut saavat koristeeksi suloisia sanoja.

Food Factory

ti 19.12.2023 03.55 - 04.15 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten rapea, juustoinen pitsa muuttuu helposti kuljetettavaksi taskuksi, miten virkistävä inkivääriolut saa mausteisen ja makean makunsa, miten tomusokeri pakataan paineella kahdenmaun tikkareihin ja miten addiktoivat suklaatoffeepähkinäpalat saavat rapean muotonsa.

Food Factory

ma 18.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten klassiset Tootsie Popsit saavat sitkaan täytteensä, miten makea ja kirpeä ketsuppi sisältää kaikki viisi makua, miten perinteinen italialainen tiramisu saa pilvimäisen rakenteensa rapeista kekseistä ja miksi suolaista, pretzeltaikinaa väännellään.

Food Factory

ma 18.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten monta maustetta menee aromaattiseen tikka masalaan ja miksi se on Britannian suosituin ruoka, miten kirpeät karkkimadot saavat makunsa, miten rapeat, kultaiset tortillat pysyvät kasassa, kun ne täytetään meksikolaisilla herkuilla tacoiltana ja miten pääsiäisen kausiherkku, eli kermatäytteiset munat, saavat pehmeän ja keltuaismaisen täytteensä.

Food Factory

pe 15.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten kirpakka sinappi saa kirkkaan värinsä, miten luksusappelsiinikerma tarjoilee makeita ja kirpeitä makuja, miten pähkinäiset myslipatukat täyttyvät eksoottisista aineista ja mistä Tootsie Rollsit saavat vanhanaikaisen leukojen puruvoimaa haastavan koostumuksensa.

Food Factory

pe 15.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten moderni teknologia on muuttanut tapaa, jolla perinteistä intialaista leipää leivotaan, miten rapeat juustonaksut saavat maun, joka vastaa niiden neonkirkasta väriä, miten kermatäytteiset keksit saavat tunnetun kanadalaisen muotonsa ja makunsa ja miten dekadentit suklaat täytetään irlantilaisella onnella.

Food Factory

to 14.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten makeat, rapeat vohvelikartiot valmistetaan jäätelöä varten, miten täyteläinen tummasuklaamaito muuttuu kermaisesta unelmien herkuksi, miten kirpeät Dorito-nachot valmistetaan aina jyvästä lastuun asti ja miten juustoisen intialaisen Kesar Rasmalai -jälkiruoan erityinen ainesosa voi räjäyttää pankin.

Food Factory

to 14.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten viileä ja virkistävä jogurttijäätelö saa hurjan määrän rouskuvia toffee- ja pähkinävoikerroksia, mistä kevätrullat tulevat ja mistä luumukastike koostuu, miten Purdyn ihanan valuvat Sweet Gergia Brownsit saavat veden kielelle herauttavan suolaisen ja makean tasapainon ja miten mahtava brie saa pörröisen valkean takkinsa ja kermaisen herkullisen makunsa.

Food Factory

ke 13.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten väkevä salsa saa potkunsa pippurista, miten munkkien muinainen juusto saa modernin ilmeen, miten rouskuvat, makeat ja makoisat onnenkeksit saavat täytteekseen hyviä neuvoja ja miten suosittu kesävälipala saa viileän jäätelötäytteen.

Food Factory

ke 13.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten tahmeat, valuvat kuorrutedonitsit kastuvat kuorruteputouksessa ja jäätelöpatukat saavat suklaakylvyn, miksi terveystietoiset korealaiset astronautit ottavat kimchiä avaruuteen ja miten pitkälle suolakaivoksen työntekijät menevät saadakseen valkoista kultaa ihmisille.

Food Factory

ti 12.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten 9,7 miljardia Danonen Activia -jogurttia tehdään vuosittain, miten tehdään terveellinen ja herkullinen evässekoitus, miksi vain vähän sekoittamalla tulee makoisampia vauvan ruokia ja miksi ajoitus on kaikki kaikessa, kun tehdään sieniriisikasvishamppareita.

Food Factory

ti 12.12.2023 03.45 - 04.10 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten perinteiset menetelmät ovat vieläkin mukana nykyaikaisten croissanttien teossa, miksi repiminen auttaa valmistamaan herkullista raparperimansikkahilloa, miten mausteiden kääntely koneessa tuottaa parhaan maun ja miten kolme miljoonaa tomaattia käsitellään päivittäin Primo-tomaattikastiketta valmistettaessa.

Food Factory

ma 11.12.2023 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten maukkaat täytetyt oliivit päätyvät puusta purkkiin, miten päivittäin tehdään 12 000 lautasellista makoisia tortellineja, miten paikallisista aineksista saadaan parhaita karpalo-kurpitsansiemenpatonkeja ja mikä on se hetki, jona viljelmä tulee lisätä jogurttiin, jotta saadaan ihania probioottisia juomia.

Food Factory

ma 11.12.2023 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten ilman hyönteismyrkkyjä vapaana laiduntavat lehmät tuottavat parhaimman makuista maitoa, miksi kuivatut kikherneet pitävät kuumasta höyrystä, kuinka samosakone tekee takuulla Intian maukkaimmat pallurat ja miten joka päivä tehdään 250 000 minituulihattua.

Food Factory

pe 08.12.2023 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä vientituotetta, miten vuosittain tehdään 144 miljoonaa makeaa italialaista pizelle-keksiä, miksi tyhjiötä tarvitaan maistuvien kanansiipien valmistamiseen ja miten kuu toimi innoituksena aivan ainutlaatuiselle Super Caramel Crunch -kakulle.

Food Factory

pe 08.12.2023 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten viikoittain tehdään 15 tonnia makoisaa vuohenjuustoa, miksi asiantuntijaryhmä valmistaa joka viikko 8 000 mansikkakakkua, miten magneetit liittyvät suurten vehnämäärien jauhamiseen ja miten päivässä säilötään 15 000 kg herkullista silliä

Food Factory

to 07.12.2023 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten huippukoneet tuottavat 50 000 täydellistä pakastepitsaa päivässä, miksi rypsiöljystä tulee täyteläistä ja levitettävää voita, miten vehnän varsi ja typpirikastettu lannoite tuottavat uskomattomia orgaanisesti viljeltyjä sieniä ja mikä on voinen salaisuus pienten florentiinilaispiiraiden takana.

Food Factory

to 07.12.2023 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miksi kaura käy läpi perusteellisen prosessin ennen kuin siitä valmistetaan herkullisia myslipatukoita, miten eräs yhtiö valmistaa BBQ-kasvissekoituksia, jotka on helppo laittaa ruoaksi. Tutustu siihen, miten täyteläinen sinihomejuusto alkaa pienestä pisarasta luolasta saatavaa hometta ja miksi kuumuus ja paine tekevät riisikakuista keveitä ja täyttäviä.

Food Factory

ke 06.12.2023 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Katso, mitä vaaditaan vuosittain 600 000 makoisan taimenen kalastukseen, miksi öljysuihku tekee makoisimmat cashew’t, miten omenanviipalointikone on leipurien ykkösapuri kautta maan ja mitkä ovat suussa sulavan maissikuorrutetun pekonin salat.

Food Factory

ke 06.12.2023 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten 32 000 ravinteikasta ja herkullista bagelia tehdään kahdeksassa tunnissa, miten yksi yhtiö tuottaa ihania lentokoneruokia, jotka ovat aina valmiit lähtöä varten, miksi raksuviin Sun Chips -sipseihin tarvitaan marjoja ja miten luomuporkkanat muuttuvat syntisen ihanaksi vegaanijälkiruoaksi.

Food Factory

ti 05.12.2023 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Katso, miksi kasvihuone on tärkeä makeimpien tomaattien kasvatuksessa, miten 40-metrinen tunneli auttaa valmistamaan ihania muffineja, mikä on Breathsavers-pastillien salainen resepti ja miten nykyiset koneet voivat valmistaa parhaita gnoccheja vain kymmenessä minuutissa.

Food Factory

ti 05.12.2023 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten virkistävät Freezies-mehujäät pysyvät tuoreina 820 päivää, miten saat pastalle täydellisen kosteaa parmesaania, miksi kypsistä banaaneista tulee parhaat ja tuoksuvimmat suklaahippupatukat ja miten 600 000 kalabrialaista leipää muutetaan maukkaiksi crostineiksi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Harjunpää ja ahdistelija, Rillit huurussa, Kauniit ja rohkeat, Snooker: MM-kisojen 2. kierros, SuomiLOVE, Hakekaa kätilö!, Taivaan tulet, Tähdet, tähdet, Syyttäjä Imma Tataranni

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity