ReseptitViihdeHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla food factory löytyy 80 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Food Factory

huomenna 03.50 - 04.10 20 minNational Geographic Channel

Food Factory paljastaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Joka päivä suklaalla kuorrutetaan 25 miljoonaa auringonkukansiementä herkuiksi. Eräs kalifornialainen valmistaja, jolla on lähes 400-vuotinen historia taas muuttaa riisin etikaksi, jossa on potkua.

Food Factory

huomenna 04.10 - 04.30 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tarvitaan kaksi valtavaa jäähdytystunnelia ja jatkuva suklaavirta, jotta vuosittain voidaan tuottaa 10 miljoonaa U-NO-patukkaa. Mausteinen tiimi valmistaa tuhansia juustocanneloneja joka päivä käyttäen isointa pastalevyä, jonka tulet koskaan näkemään.

Food Factory

ke 05.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tässä quebeciläisessä tehtaassa vakuumipumppu imee mahlaa ympäröivistä puista. Sitten mahla keitetään, jotta saadaan 100-prosenttisen puhdasta vaahterasiirappia. Washingtonilaisella tehtaalla on taas torni, joka sekoitetaan hellästi käsin kasoittain toffeepopcornia.

Food Factory

ke 05.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Makoisien ja hauskojen hedelmäliuskojen tekemiseen tarvitaan rekoittain Okangan Valley -omenia, salainen vakuumi ja giljotiini. Quebeciläinen yritys taas valmistaa vinkuvaa raejuustoa, jota riittäisi neljään olympialaisten altaaseen

Food Factory

to 06.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Vieraile suklaatehtaassa, jossa raa’at kaakaopavut yhdistetään inkivääriin, limeen ja kookokseen eksoottisen tryffelin valmistamiseksi. Yksi kone taas tuottaa yli 10 000 ympäristöystävällistä gurmeekahvinappia tunnissa yhdistäen kahvin ja syyllisyydestä vapaan nautinnon.

Food Factory

to 06.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Valtavassa Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevassa kalankasvattamossa kestää 10 vuotta ennen kuin kala voi tuottaa yhden annoksen kestävää kaviaaria, mikä maksaa 12 000 dollaria. Bataatteja ja extra-rasvatonta kalkkunaa – tämä piiras on uusi versio brittien klassisessa pubiruoasta.

Food Factory

pe 07.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Juustokeksit ja pähkinävoi kuulostaa oudolta yhdistelmältä, mutta Toascheen välipalaleivät ovat olleet hitti jo 100 vuotta. Äläkä anna nimen huijata, sillä Philly Swirlin jäiset hedelmäpatukat on tehty Floridassa paikallisista mansikoista ja runsaasta määrästä valuvaa suklaata.

Food Factory

pe 07.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Historiallinen ohiolainen makeistehdas on tosissaan täydellisyyden suhteen. Siellä varmistetaan, että jokainen suussa sulavista minttusuklaista koristellaan käsin rakkaudella. Chipotlemaustetussa parsa-alkuruoassa taas eräs tähtiaines haetaan pellolta purkkiin samana päivänä.

Food Factory

la 08.10. klo 13.30 - 14.00 30 minNational Geographic Channel

Vilkaise kovien karkkien tehtaaseen, Tim Hortonin valtavaan paahtopaikkaan ja näe niiden lisäksi hurja määrä empanadoja.

Food Factory

la 08.10. klo 14.00 - 14.30 30 minNational Geographic Channel

Katso, miten tehdään perinteistä baklavaa, miten huipputekniset koneet muovaavat karkkinappeja ja miten fetajuustoa tehdään muinaisella tekniikalla.

Food Factory

la 08.10. klo 14.30 - 15.00 30 minNational Geographic Channel

Vilkaise, miten tehdään Cherry Garcia -jäätelöä, Earl Grey -teetä ja tikkareita.

Food Factory

la 08.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Vilkaise, miten joitain lemppareista valmistetaan valtavissa erissä: Nitwitz candy -karkkeja, ilmapaahdettuja lastuja, Mighty Maltseja ja kanakeittoa!

Food Factory

la 08.10. klo 15.30 - 16.00 30 minNational Geographic Channel

Tutustu, miten maapähkinäherkkua ja bageleita tehdään.

Food Factory

ma 10.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Nämä pähkinävoiherkut ja niiden ainutlaatuinen toffeekuorrute keksittiin toisen maailmansodan aikana. Sara Lee saa innoituksen vanhasta 1700-luvun reseptistä ja luo kolme miljoonaa kakkua vuodessa valtavista voikasoista alkaen.

Food Factory

ma 10.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Vain kymmenestä aineesta tehty, ympäristöystävällinen aamiaismuro tekee hyvää linnuille, joiden mukaan se on nimetty. Historiallinen Jacksonvillen rakennus on eräs Amerikan suurimmista karkkikaupoista, jossa artesaanisuklaantekijät muuttavat nesteen ihaniksi vadelmaherkuiksi.

Food Factory

ti 11.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Ikoniset kirsikkakurkkupastillit eivät ole muuttuneet vuosisataan, ja niitä tuotetaan vieläkin lähes viisi miljoonaa joka päivä. Southwest-tyylisten, gluteenittomien kasvistaskujen reseptin hiomiseen meni kuukausia ja kymmeniä yrityksiä.

Food Factory

ti 11.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Katso, miten pelletit poksautetaan historiallisessa Alphabits-tehtaassa Michiganissa, jossa tuotetaan päivittäin 60 000 laatikollista rouskuvia oppitunteja. Syvänmustaan, erittäin antioksidanttirikkaaseen fettucineen tarvitaan erää kohti 3 litraa mustekalan mustetta.

Food Factory

ke 12.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Jo kerran lopetettu jäinen herkku, joka tarjoaa mansikkajuustokakun makuja, on palannut yleisön pyynnöstä. Chicagolainen karkkiyritys on ylpeä käyttäessään vain terveellisiä raaka-aineita. Hullunkurinen vempele tuottaa pieniä eriä vastustamattoman hyviä merisuolakaramelleja.

Food Factory

ke 12.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Nämä New Brunswickissa valmistetut hedelmävälipalat ovat niin suosittuja, että niitä valmistuu linjalta 10 000 minuutissa. 1 300 sushikokkia ja kuusi tuotantolaitosta kautta mantereen varmistaa, että tämä kanadalainen yritys tuottaa vuosittain yli 100 miljoonaa sushia.

Food Factory

to 13.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Kaksi veljestä teki perunafarmista ison yrityksen, jossa tuoreet potut muuttuvat ketsupin makuisiksi sipseiksi. Pal-o-Mine-patukoissa on suklaata, kermaista fudgea ja maapähkinävoita. Ne ilmestyivät ensikerran tarjolle 1920, eikä voittoisa resepti ole muuttunut niistä ajoista.

Food Factory

to 13.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Sacramenton messut ovat käynnissä, ja tarvitaan satoja gurmeeleipä, joissa on pekonia, salaattia ja tomaattia. Pääkokki Keith Breedlovella ja hänen henkilökunnallaan on kuumat paikat. Draama alkaa, kun leipomossa pahasti palaneilla briosseilla ja huipentuu, kun pekonia ei näy ja tomaatit ovat vielä vihreitä.

Food Factory

pe 14.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Jännitystä riittää loppuun asti, kun perheomisteinen leipomo valmistautuu toimittamaan yhden maan arvostetuimman hotelliketjun tilauksen. The Four Seasons Hotel -hotelli pitää hienon äitienpäiväbrunssin. Kun uupuneet leipurit lopettelevat yövuoroa, heidän paras asiakkaansa pyytää viime hetkellä lisää bageleita.

Food Factory

pe 14.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Torontolainen ryhmä tuottaa öisin tuhansia ravinteikkaita aterioita esikoululaisille kautta kaupungin. Kokit joutuvat takaisin leikkuulaudan ääreen vain tunteja ennen toimitusta kiitos perusteellisten terveystarkastusten ja liikaa maustetun keiton.

Food Factory

la 15.10. klo 13.00 - 13.30 30 minNational Geographic Channel

Tämä hirvittävän herkullinen erikoisjakso kertoo, miten lempihalloweenherkkumme tehdään: kallokarkit, noitapatukat ja paljon muuta.

Food Factory

la 15.10. klo 13.30 - 14.00 30 minNational Geographic Channel

Näe kulissien takana, miten ruokaa oikeasti tehdään. Tässä jaksossa seurataan, miten tehdään kanadalaista karkkia, Pastel de Nataa ja paljon muuta.

Food Factory

la 15.10. klo 14.00 - 14.30 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, millaisilla koneilla tehdään suklaahippukeksijäätelöä, suklaaminttutikkuja, Extreme Beanseja ja paljon muuta.

Food Factory

la 15.10. klo 14.30 - 15.00 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään lohkottavia suklaa-appelsiineja, paahdetaan valkosipulia, tehdään pastel de nataa ja paljon muuta.

Food Factory

la 15.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään pieniä Clark Barsseja, paholaisen muna- ja perunasalaattia, juustoleivoksia ja paljon muuta.

Food Factory

la 15.10. klo 15.30 - 16.00 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, millaisilla ihmetekniikoilla tehdään Warhead-karkkia, tekolihaa, hapankaalia ja paljon muuta.

Food Factory

ma 17.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Edellisenä vuonna toiseksi tullut ohiolainen tacotaiteilijoiden tiimi on päättänyt voittaa paikallisen gurmeeautojen kisan. Aluksi heidän on saatava tarpeeksi ruokaa lähes tuhannelle hengelle. Ja vaikka he pääsevät hyvään alkuun, varhain tapahtuva takaisku pakottaa liikkuvan ravintolan pikakaistalle.

Food Factory

ma 17.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Sin Cityn tiimi koettaa pysyä viileänä aavikolla, mutta heillä on vain yksi yö aikaa selvitä kahden päivän hommista. He valmistavat useita viimehetken hääkakkuja ja yhden kolmikerroksisen kunnianosoituksen Elvikselle. Virheisiin ei ole varaa. Kun Vegasin kuumuus aiheuttaa tahmaisen ongelman, lopputulos voi olla katastrofi.

Food Factory

ti 18.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Valtava kalatilaus Harvardin yliopistolta merkitsee aikaista aloitusta Cape Codin kalastajille, mutta luontoäiti on se, joka päättää saaliin määrän. Tyhjin käsin ei ole kuitenkaan palaamista. Sillä välin kampus heräilee, mutta pääkokit eivät vieläkään tiedä, mitä tarjotaan lounaalla.

Food Factory

ti 18.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät yöt töitä. Päivän saaliin on tehtävä vaikutus osavaltion parhaimpiin kalaruokien asiantuntijoihin. Kaikkia tarvitaan kannella, kun kalastusalus suuntaa aamuyön tehtävälle. Tuoreus on tärkeää, joten miehistö lajittelee ja jäädyttää katkaravut aluksella. Kun vika uhkaa pilata saaliin, se on korjattava pian tai suunnattava kotiin.

Food Factory

ke 19.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Ohjelma seuraa tuntemattomia kulinaarisia sankareita, jotka tekevät töitä yöt läpeensä. Yhdysvaltain ilmavoimien kadetit juhlivat Colorado Springsissä suurta virstapylvästä. Kun he tilaavat 440 syntymäpäiväkakkua tilaisuutta varten, niiden tekemiseen tarvitaan leipurien armeija. Kun kakut leivotaan aivan alusta asti, valtavan tilauksen valmistamiseen menee kuusi tuntia ja useita eriä.

Food Factory

ke 19.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Tämä Food Factoryn jakso tarjoilee täydellistä ruokaa autonperästä syötäväksi. Aluksi tutustumme Chocolate Pizza Companyyn, jonka valmentaja on keksinyt makean version klassisesta pizzan ja siipien yhdistelmästä. Sitten näemme, miten vuori maissilastuja ja tiede auttavat valmistamaan TGI:n jalopenopoppereita.

Food Factory

ke 19.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Katso, miten paljon kermaa uppoaa premiumtoffeeseen, mitä aineita tarvitaan maukkaaseen vegaanipestoon, miksi viisi sekuntia voi ratkaista täydellisen kahvikupillisen kohtalon ja mitä yhteistä on mehujäillä ja kanadalaisilla koivuilla.

Food Factory

ke 19.10. klo 15.30 - 16.00 30 minNational Geographic Channel

Katso, miksi suklaakylpy on tärkeä osa täydellistä jäätelötötteröä, miten uusi sukupolvi limufaneja saa kuplajuomansa, miksi pasta tarvitsee leikkaamista ja kuivaamista ennen lautaselle pääsyä ja miten 17 miljoonaa purkkapalaa tehdään joka päivä.

Food Factory

to 20.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Halloweenjaksossa Cheryl tarjoilee voikuorrutteisia kurpitsanlyhtykeksejä. Tutustumme Jelly Belly Candy Companyn tehtaaseen, jossa kummittelee ja jossa on tehty karkkia sitten vuoden 1898. Sitten kiidämme Melville Candyyn, jossa valmistuu yli 40 000 Booger Popsia päivässä. Menemme myös kolmen hauskan sisaren luo. He käyttävät titaania, jotta Spooktacular Gummi -seos saa tunnetun kiiltonsa.

Food Factory

to 20.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory laittaa grillin tulille BBQ-jaksossa: chipotle- ja vaahterasiirappikastikkeessa on makeutta ja mausteita. Yksi erä riittää 4 000 pulloon. Ananakset muuttuvat grillivalmiiksi makeiksi ananastikuiksi. Mustapavuista ja quinoasta valmistuvat terveelliset, mutta tuhdit, kasvishampurilaiset. Kaksi lisukkeita rakastavaa veljestä käyttää isoäitinsä reseptiä päästäkseen kurkkujen kuninkaiksi.

Food Factory

to 20.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Katso, kuinka monta juustokakkua saadaan aikaan 15 tonnista tuorejuustoa, miten tehdään 500 000 piirasta joka päivä laadusta tinkimättä, miksi ihmistä tarvitaan keksijäätelöiden tekoon ja mitä yhteistä on miljoonalla marmeladipurkillisella ja Formula 1 -kilpailulla.

Food Factory

to 20.10. klo 15.30 - 16.00 30 minNational Geographic Channel

Katso, miten tehdään 15 miljardia historiallista makeista, mikä on parhaan pilsnerioluen todellinen salainen aine, miten egyptiläisen teknologian moderni versio yhdistää ihanasti suklaan ja mustikat ja miten tyhjiö tuottaa kaikkein maukkaimman ankkapaistin.

Food Factory

pe 21.10. klo 03.45 - 04.05 20 minNational Geographic Channel

Kanadan päivänä Food Factory vahtii joitain todellisia herkkuja: voipiiraat ovat olleet kanadalainen perinne jo 500 vuotta. B.C:ssä Wendel’s true Foods loihtii yhdessä erässä 3 500 gluteenitonta piirasta. Ontarion Stratfordissa Rheo Thompsonin karkkien takana on makea rakkaustarina, mutta ikonisiin vaahterasiirappikarkkeihin tarvitaan yksi tärkeä ainesosa.

Food Factory

pe 21.10. klo 04.05 - 04.30 25 minNational Geographic Channel

Food Factory juhlistaa rakkautta rakkausruoilla: Sanotaan, että Safie’s Sexy Hot Pickled Asparagus nostattaa lempeä, koska siinä on E-vitamiinia ja tulisia chilejä. Bissinger’s Apple Ghost Chili Salt Caramels yhdistävät kielletyn hedelmän ja tulisen suklaan. Niitä valmistaa yritys, joka toimitti karkkeja Louis XIV:lle.

Food Factory

pe 21.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Katso, miten täydellinen Cambellin keitto tehdään, miksi tarvitaan valtava paine, jotta saadaan makeaa Razzles-purkkaa, miten olut muuttuu hienoksi kanadalaiseksi viskiksi ja miksi kuivajäätä tarvitaan makeiden ja tahmeiden briossien tekoon.

Food Factory

pe 21.10. klo 15.30 - 16.00 30 minNational Geographic Channel

Näemme, miksi näppärät sormet ovat tärkeät kreikkalaisen piirakan eli spanikopitan valmistamisessa, miksi vähäinen kitka tekee pikkuleivistä terveellisempiä, miten sisiliaisesta yhden perheen jälkiruoasta tuli maailmanlaajuinen herkku, ja mikä lisää omenamehun säilyvyyttä jopa vuodella.

Food Factory

la 22.10. klo 13.00 - 13.30 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään etikkakurkkuja, Fizziesejä, vaahterasiirappisuklaata ja paljon muuta.

Food Factory

la 22.10. klo 13.30 - 14.00 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään jättisateenkaaritikkareita, kuumaa ja hapanta keittoa ja näet monia muitakin salaisuuksia kulissien takaa siitä, miten lempiruokiasi valmistetaan.

Food Factory

la 22.10. klo 14.00 - 14.30 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään vadelmamakeisia, Rangoon-rapua, karpalo- ja pekaanipaloja ja paljon muuta.

Food Factory

la 22.10. klo 14.30 - 15.00 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään kähäriä ranskalaisia, punaista kakkua, kasvispiiraita ja monia muita suosikkejasi.

Food Factory

la 22.10. klo 15.00 - 15.30 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään kalapuikkoja, bataattiranskalaisia, keksitaikinaa ja paljon muuta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Muumilaakso, Emmerdale, Simpsonit, Salatut elämät, Rikkaat ja rahattomat, Maalaislääkäri Kiminkinen, Vain elämää, McLeodin tyttäret, Kova laki: Erikoisyksikkö (Needs parental rating evaluation), Latela 2022

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity