HoroskooppiTietovisatSanakirjaViihdeBlogitVaihtoautotReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla asuntoflippaajat triplaavat löytyy 55 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Asuntoflippaajat triplaavatU

pe 18.08. klo 02.45 - 03.30 45 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Tulipalotalo, pyromaanien palatsi. Kausi 1, 9/10. Parempien vaihtoehtojen puutteessa tiimi joutuu remontoimaan taloa, joka on sytytetty kaksi kertaa palamaan. Tulipalotalossa on paljon vaurioita ja pieni voittomarginaali. Kaiken lisäksi sitä vahtaa pyromaani, joka yrittää polttaa sen vielä kolmannen kerran. Triplaflippi taitaa jäädä vain haaveeksi, kun taloon kohdistuva ilkivalta kasvattaa kustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

pe 18.08. klo 01.10 - 01.55 45 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Vernon-talon budjettikatastrofi. Kausi 1, 10/10. Jamil ihastuu Vernon-talon perinteiseen arizonalaiseen ilmeeseen. Hän haluaa kerrankin käyttää jotain muuta kuin mustaa ja valkoista, mutta Rahima murskaa hänen punatiiliunelmansa. Kunnianhimoinen projekti muuttuu varsinaiseksi murheenkryyniksi, kun lupaprosessi venyy, materiaaleja ei ole saatavilla ja palkkakustannukset kohoavat taivaisiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

to 17.08. klo 03.00 - 03.50 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ke 16.08. klo 12.25 - 13.17 52 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Vernon-talon budjettikatastrofi. Kausi 1, 10/10. Jamil ihastuu Vernon-talon perinteiseen arizonalaiseen ilmeeseen. Hän haluaa kerrankin käyttää jotain muuta kuin mustaa ja valkoista, mutta Rahima murskaa hänen punatiiliunelmansa. Kunnianhimoinen projekti muuttuu varsinaiseksi murheenkryyniksi, kun lupaprosessi venyy, materiaaleja ei ole saatavilla ja palkkakustannukset kohoavat taivaisiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ti 15.08. klo 12.20 - 13.15 55 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Tulipalotalo, pyromaanien palatsi. Kausi 1, 9/10. Parempien vaihtoehtojen puutteessa tiimi joutuu remontoimaan taloa, joka on sytytetty kaksi kertaa palamaan. Tulipalotalossa on paljon vaurioita ja pieni voittomarginaali. Kaiken lisäksi sitä vahtaa pyromaani, joka yrittää polttaa sen vielä kolmannen kerran. Triplaflippi taitaa jäädä vain haaveeksi, kun taloon kohdistuva ilkivalta kasvattaa kustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 14.08. klo 12.20 - 13.17 57 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ma 14.08. klo 03.40 - 04.30 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Mummolan kasvojenkohotus. Kausi 1, 7/10. Tässä jaksossa remontoidaan taloa, josta on pidetty hyvä huoli, mutta aika on silti tehnyt tehtävänsä. Kaikki sisätilat täytyy uusia ja pihapuutkin ovat kuolleet vanhuuteen. Jamilin surressa vanhaa jalavaa Rahima panee töpinäksi ja saa kerrankin tahtonsa läpi talon värityksen suhteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 12.08. klo 02.00 - 02.50 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

pe 11.08. klo 12.01 - 12.50 49 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Mummolan kasvojenkohotus. Kausi 1, 7/10. Tässä jaksossa remontoidaan taloa, josta on pidetty hyvä huoli, mutta aika on silti tehnyt tehtävänsä. Kaikki sisätilat täytyy uusia ja pihapuutkin ovat kuolleet vanhuuteen. Jamilin surressa vanhaa jalavaa Rahima panee töpinäksi ja saa kerrankin tahtonsa läpi talon värityksen suhteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

pe 11.08. klo 01.40 - 02.30 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Arkkitehtuurin arvostajat. Kausi 1, 5/10. Jamil haluaa ottaa työn alle kuuluisan arkkitehti Ralph Haverin suunnitteleman talon, mutta Pacen mielestä urakka olisi liian epävarma ja työläs triplaflipiksi. Vaihtoehtona on surkeaan kuntoon päässyt rötiskö, jota täytyy lähestyä suojapukuun verhoutuneena. Päätös on vaikea, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tulokseen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

to 10.08. klo 11.55 - 12.48 53 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

to 10.08. klo 04.00 - 04.55 55 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ke 09.08. klo 11.55 - 12.48 53 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Arkkitehtuurin arvostajat. Kausi 1, 5/10. Jamil haluaa ottaa työn alle kuuluisan arkkitehti Ralph Haverin suunnitteleman talon, mutta Pacen mielestä urakka olisi liian epävarma ja työläs triplaflipiksi. Vaihtoehtona on surkeaan kuntoon päässyt rötiskö, jota täytyy lähestyä suojapukuun verhoutuneena. Päätös on vaikea, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tulokseen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ti 08.08. klo 11.55 - 12.49 54 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ma 07.08. klo 02.55 - 03.40 45 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 05.08. klo 01.40 - 02.25 45 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Ikävien yllätysten Aurinkotalo. Kausi 1, 2/10. Aurinkoisessa Arizonassa odottaa täydellinen flippauskohde, mutta vastoinkäymiset uhkaavat nostaa remonttibudjetin taivaisiin. Aurinkotalosta löytyy kalliita katto-ongelmia ja vieressä kulkeva kuusikaistainen tie karkottaa ostajia. Triplaflippi näyttää mahdottomalta tavoitteelta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

pe 04.08. klo 12.25 - 13.15 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

pe 04.08. klo 02.00 - 02.50 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Eläintalosta huippulukaaliksi. Kausi 1, 1/10. Jamil etsii uusia kohteita ja päätyy taloon, jonka entinen asukas on hamstrannut kissoja. Talo on erittäin huonossa kunnossa, mutta triplavoittojen kiilto silmissä tiimi päättää tarttua toimeen ja remontoida siitä korttelin kauneimman kodin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamilista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

to 03.08. klo 12.25 - 13.15 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Ikävien yllätysten Aurinkotalo. Kausi 1, 2/10. Aurinkoisessa Arizonassa odottaa täydellinen flippauskohde, mutta vastoinkäymiset uhkaavat nostaa remonttibudjetin taivaisiin. Aurinkotalosta löytyy kalliita katto-ongelmia ja vieressä kulkeva kuusikaistainen tie karkottaa ostajia. Triplaflippi näyttää mahdottomalta tavoitteelta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ke 02.08. klo 12.25 - 13.15 50 minMTV3

Asuntoflippaajat triplaavat
Eläintalosta huippulukaaliksi. Kausi 1, 1/10. Jamil etsii uusia kohteita ja päätyy taloon, jonka entinen asukas on hamstrannut kissoja. Talo on erittäin huonossa kunnossa, mutta triplavoittojen kiilto silmissä tiimi päättää tarttua toimeen ja remontoida siitä korttelin kauneimman kodin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamilista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 13.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Vernon-talon budjettikatastrofi. Kausi 1, 10/10. Jamil ihastuu Vernon-talon perinteiseen arizonalaiseen ilmeeseen. Hän haluaa kerrankin käyttää jotain muuta kuin mustaa ja valkoista, mutta Rahima murskaa hänen punatiiliunelmansa. Kunnianhimoinen projekti muuttuu varsinaiseksi murheenkryyniksi, kun lupaprosessi venyy, materiaaleja ei ole saatavilla ja palkkakustannukset kohoavat taivaisiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 10.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Vernon-talon budjettikatastrofi. Kausi 1, 10/10. Jamil ihastuu Vernon-talon perinteiseen arizonalaiseen ilmeeseen. Hän haluaa kerrankin käyttää jotain muuta kuin mustaa ja valkoista, mutta Rahima murskaa hänen punatiiliunelmansa. Kunnianhimoinen projekti muuttuu varsinaiseksi murheenkryyniksi, kun lupaprosessi venyy, materiaaleja ei ole saatavilla ja palkkakustannukset kohoavat taivaisiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 08.05. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Vernon-talon budjettikatastrofi. Kausi 1, 10/10. Jamil ihastuu Vernon-talon perinteiseen arizonalaiseen ilmeeseen. Hän haluaa kerrankin käyttää jotain muuta kuin mustaa ja valkoista, mutta Rahima murskaa hänen punatiiliunelmansa. Kunnianhimoinen projekti muuttuu varsinaiseksi murheenkryyniksi, kun lupaprosessi venyy, materiaaleja ei ole saatavilla ja palkkakustannukset kohoavat taivaisiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 06.05. klo 15.00 - 15.55 55 minAVA

Tulipalotalo, pyromaanien palatsi. Kausi 1, 9/10. Parempien vaihtoehtojen puutteessa tiimi joutuu remontoimaan taloa, joka on sytytetty kaksi kertaa palamaan. Tulipalotalossa on paljon vaurioita ja pieni voittomarginaali. Kaiken lisäksi sitä vahtaa pyromaani, joka yrittää polttaa sen vielä kolmannen kerran. Triplaflippi taitaa jäädä vain haaveeksi, kun taloon kohdistuva ilkivalta kasvattaa kustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 03.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Tulipalotalo, pyromaanien palatsi. Kausi 1, 9/10. Parempien vaihtoehtojen puutteessa tiimi joutuu remontoimaan taloa, joka on sytytetty kaksi kertaa palamaan. Tulipalotalossa on paljon vaurioita ja pieni voittomarginaali. Kaiken lisäksi sitä vahtaa pyromaani, joka yrittää polttaa sen vielä kolmannen kerran. Triplaflippi taitaa jäädä vain haaveeksi, kun taloon kohdistuva ilkivalta kasvattaa kustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 01.05. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Tulipalotalo, pyromaanien palatsi. Kausi 1, 9/10. Parempien vaihtoehtojen puutteessa tiimi joutuu remontoimaan taloa, joka on sytytetty kaksi kertaa palamaan. Tulipalotalossa on paljon vaurioita ja pieni voittomarginaali. Kaiken lisäksi sitä vahtaa pyromaani, joka yrittää polttaa sen vielä kolmannen kerran. Triplaflippi taitaa jäädä vain haaveeksi, kun taloon kohdistuva ilkivalta kasvattaa kustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 29.04. klo 15.05 - 16.00 55 minAVA

Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 26.04. klo 11.05 - 12.00 55 minAVA

Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 26.04. klo 11.01 - 12.00 59 minAVA

Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 24.04. klo 18.00 - 18.55 55 minAVA

Labyrinttitalo näköalalla. Kausi 1, 8/10. Tämänkertainen remonttikohde on 70-luvulla rakennettu talo, jonka pohjaratkaisu on Jamilin mielestä harvinaisen toimimaton. Käytäviä ja suljettuja tiloja riittää, joten tiimi pääsee taas purkamaan seiniä. Keskellä taloa tönöttävä takka aiheuttaa päänvaivaa, koska Jamil haluaa purkaa sen, mutta se saattaa kannatella tärkeitä rakenteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 22.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Mummolan kasvojenkohotus. Kausi 1, 7/10. Tässä jaksossa remontoidaan taloa, josta on pidetty hyvä huoli, mutta aika on silti tehnyt tehtävänsä. Kaikki sisätilat täytyy uusia ja pihapuutkin ovat kuolleet vanhuuteen. Jamilin surressa vanhaa jalavaa Rahima panee töpinäksi ja saa kerrankin tahtonsa läpi talon värityksen suhteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 19.04. klo 11.00 - 11.55 55 minAVA

Mummolan kasvojenkohotus. Kausi 1, 7/10. Tässä jaksossa remontoidaan taloa, josta on pidetty hyvä huoli, mutta aika on silti tehnyt tehtävänsä. Kaikki sisätilat täytyy uusia ja pihapuutkin ovat kuolleet vanhuuteen. Jamilin surressa vanhaa jalavaa Rahima panee töpinäksi ja saa kerrankin tahtonsa läpi talon värityksen suhteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 17.04. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Mummolan kasvojenkohotus. Kausi 1, 7/10. Tässä jaksossa remontoidaan taloa, josta on pidetty hyvä huoli, mutta aika on silti tehnyt tehtävänsä. Kaikki sisätilat täytyy uusia ja pihapuutkin ovat kuolleet vanhuuteen. Jamilin surressa vanhaa jalavaa Rahima panee töpinäksi ja saa kerrankin tahtonsa läpi talon värityksen suhteen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 15.04. klo 15.05 - 16.00 55 minAVA

Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 15.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 12.04. klo 11.00 - 11.55 55 minAVA

Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 10.04. klo 18.05 - 19.00 55 minAVA

Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 10.04. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Yllätystalo. Kausi 1, 6/10. Jamil ja Pace joutuvat kahden karmean asunnon loukkuun valitessaan seuraavaa remppakohdetta, mutta yllättävä onnenpotku pelastaa tilanteen. Työt aloitetaan pienessä töllissä, jossa kaksikko päättää säästää kustannuksissa tekemällä osan töistä itse. Rahima pelkää, että säästöjen sijaan he saavat aikaan tuhoja ja lisäkustannuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 08.04. klo 10.25 - 11.20 55 minAVA

Arkkitehtuurin arvostajat. Kausi 1, 5/10. Jamil haluaa ottaa työn alle kuuluisan arkkitehti Ralph Haverin suunnitteleman talon, mutta Pacen mielestä urakka olisi liian epävarma ja työläs triplaflipiksi. Vaihtoehtona on surkeaan kuntoon päässyt rötiskö, jota täytyy lähestyä suojapukuun verhoutuneena. Päätös on vaikea, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tulokseen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 05.04. klo 11.00 - 11.55 55 minAVA

Arkkitehtuurin arvostajat. Kausi 1, 5/10. Jamil haluaa ottaa työn alle kuuluisan arkkitehti Ralph Haverin suunnitteleman talon, mutta Pacen mielestä urakka olisi liian epävarma ja työläs triplaflipiksi. Vaihtoehtona on surkeaan kuntoon päässyt rötiskö, jota täytyy lähestyä suojapukuun verhoutuneena. Päätös on vaikea, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tulokseen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 03.04. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Arkkitehtuurin arvostajat. Kausi 1, 5/10. Jamil haluaa ottaa työn alle kuuluisan arkkitehti Ralph Haverin suunnitteleman talon, mutta Pacen mielestä urakka olisi liian epävarma ja työläs triplaflipiksi. Vaihtoehtona on surkeaan kuntoon päässyt rötiskö, jota täytyy lähestyä suojapukuun verhoutuneena. Päätös on vaikea, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tulokseen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 01.04. klo 11.05 - 12.00 55 minAVA

Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 01.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 29.03. klo 11.00 - 11.53 53 minAVA

Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 27.03. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Sitruunankirpeitä pettymyksiä. Kausi 1, 4/10. Tiimin talojahti johtaa ikävään erehdykseen ja he joutuvat flippaamaan röttelöä, jonka seinät halkeilevat ja kylpyhuone on pelkkä betonilevy pihamaalla. Pettymys on kuitenkin saatava tuottamaan riihikuivaa, joten he käärivät hihansa ja ryhtyvät urakoimaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 25.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavatU

ke 22.03. klo 11.00 - 11.55 55 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 20.03. klo 18.05 - 19.00 55 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavat

ma 20.03. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Menneisyyden aikakapseli . Kausi 1, 3/10. Jamil ja Pace astuvat uudessa kohteessaan suoraan 1970-luvulle. Talossa riittää työnsarkaa, mutta Rahima haluaa säilyttää myös jotain vanhaa, kuten sisäpuhelimen ja mehiläispesän muotoisen takan. Jamilin mielestä vain takka on säilyttämisen arvoinen ja kaikki muu pitää uusia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa.

Asuntoflippaajat triplaavatU

la 18.03. klo 11.05 - 11.55 50 minAVA

Asuntoflippaajat triplaavat
Ikävien yllätysten Aurinkotalo. Kausi 1, 2/10. Aurinkoisessa Arizonassa odottaa täydellinen flippauskohde, mutta vastoinkäymiset uhkaavat nostaa remonttibudjetin taivaisiin. Aurinkotalosta löytyy kalliita katto-ongelmia ja vieressä kulkeva kuusikaistainen tie karkottaa ostajia. Triplaflippi näyttää mahdottomalta tavoitteelta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja arizonalaisesta Jamillista, joka kumppaneineen ostaa rähjäisiä omakotitaloja ja kunnostaa ne perinpohjaisesti suurten tuottojen toivossa. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Selviytyjät Suomi, Salatut elämät, Suomen huutokauppakeisari, NCIS Los Angeles, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Vain elämää, Kauniit ja rohkeat, Kansan vihollinen, Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity