ReseptitVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 19.3.2024

Näytä tiivistettynä

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 19.03. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Ramsay on Michiganin niemen yläosissa tutustumassa paikallisiin ruoka-aarteisiin. Hän kalastaa hylkyjen seassa keihäällä, metsästää kurppia ja auttaa paikallista munkkia rakentamaan aidan vastineeksi munkin kuuluisasta valkovatukkahillosta. Mutta jos Gordon ei opi paikallisia ruokasalaisuuksia tarpeeksi nopeasti tehdäkseen vaikutuksen paikallisiin, hän saa ikiajoiksi häviäjän leiman.

Vankilassa ulkomailla

ti 19.03. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Kun asekauppias Peter Bleachiä pyydetään toimittamaan aseita terroristeja vastaan, hän suostuu Brittiläisen tiedustelun salatehtävään estääkseen viattomien ihmisten teurastuksen. Jotta Peter onnistuu tehtävässään, hänen on matkattava Intian kaukaisiin kolkkiin ja riskeerattava henkensä ja päädyttävä vankilaan, jossa selviää vieläkin suurempi salaliitto, jossa mikään ei ole miltä vaikuttaa.

Lyödään ällikällä

ti 19.03. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Vetovoiman lait. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 19.03. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Ole Henrik yrittää pelastaa poravaunun, joka roikkuu 15-metrisellä kalliolla. Hän joutuu tekemään hengenvaarallisen päätöksen.

Meret ilman vettä

ti 19.03. klo 07.05 - 07.50 45 minNational Geographic Channel

Kesällä 1940 Hitlerin natsit valloittivat Ranskan. Vain muutaman kymmenen kilometrin levyinen merialue erottaa armeijan Iso-Britanniasta. Luftwaffe pommittaa Britanniaa, jotta se nöyrtyy ja kuninkaalliset ilmavoimat saadaan tuhottua ennen merivoimien hyökkäystä. Pääsemme katsomaan niitä hylkyjä, jotka paljastavat totuuden siitä, miten Britannia puolusti itseään natsihyökkääjiä vastaan.

Äärimmäistä selviytymistä: toinen maailmansota

ti 19.03. klo 07.50 - 08.35 45 minNational Geographic Channel

Jakso 5/6. Selviytymisen mestari Hazen Audel on Salomonsaarilla, jotka ovat saariketju kaukana Tyynellämerellä. Hän jäljittää luutnantti Hugh Millerin 43 päivän selviytymismatkaa. Miller joutui vedenvaraan toisen maailmansodan aikana ja joutui selviämään haita kuhisevista vesistä ja sankasta viidakosta japanin armeija kannoillaan. Hazenilla on samat varusteet, ja hän aikoo viedä taitonsa äärimmilleen.

Aleksanteri Suuren kadonnut hauta

ti 19.03. klo 08.35 - 09.20 45 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään kiperiä tutkimuksia ja hämmästyttäviä paljastuksia, kun saamme seurata, miten arkeologi Geoffrey Tassie ja professori Emad Khalil metsästävät Aleksanteri Suuren viimeistä leposijaa.

Meret ilman vettä

ti 19.03. klo 09.20 - 10.15 55 minNational Geographic Channel

Dinosaurusten aika – muinainen maailma täynnä hurjia t-rexejä jahtaamassa kasveja syöviä diplodocuksia. Tuttua kyllä, mutta väärin. Paljon siitä, mitä kuvittelemme tietävämme dinosauruksista aina niiden väristä siihen, miten ne muodostivat laumoja, on vanhentunutta tai kuvitelmaa. Uusi paleontologien sukupolvi haastaa nyt laajalle levinneet karikatyyrit paljastaakseen aidon jurakauden Amerikan.

Meret ilman vettä

ti 19.03. klo 10.15 - 11.10 55 minNational Geographic Channel

Arkeologit tutkivat Oregonin rannikkoa löytääkseen yli kolme sataa vuotta sitten uponneen aluksen jäänteet. Alkuperäisten amerikkalaisten tarinat näet kertovat haaksirikosta ja sen selviytyjistä. Arkeologit rakentavat kuvaa uponneesta hylystä käyttäen historiallisia tietoja ja omaa asiantuntemustaan. He paljastavat, miten suuri laiva kuljetti satojen tonneja lastia lähes toiselle puolen maailmaa.

Yukonin eläinlääkäri

ti 19.03. klo 11.10 - 12.05 55 minNational Geographic Channel

Tohtori Oakley pelkää, että ontuvalla peuralla on vakava luutulehdus. Hän tarkastaa myös myskihärän. Tiimi hoitaa vanhaa hammasongelmaista hevosta. Lopuksi Oakleyn perheen mopsi viedään kardiologille, jotta sen krooniseen yskään saadaan selvyys.

Lentoturmatutkinta

ti 19.03. klo 12.05 - 13.05 60 minNational Geographic Channel

Kuolettava väärinymmärrys. Vuonna 1996 United Express 5925 ja yksityiskone törmäsivät. Tapaus hämmensi tutkijoita, kunnes he saivat tietää kolmannen lennon osallisuudesta turmaan.

Lentoturmatutkinta

ti 19.03. klo 13.05 - 14.00 55 minNational Geographic Channel

Pelkoa San Franciscossa. Kun Asiana Airlinesin lento 214 putoaa San Franciscon lentokentälle, tutkijat saavat selville ongelman, joka saattaa vaarantaa matkustajat.

Tonnikalan saalistajat: Pohjoinen vs Etelä

ti 19.03. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Tällä kaudella talvisää on haastava eteläisellä alueella. Alukset joutuvat nököttämään satamassa päiväkausia sinievien syödessä rannikolla. Ennuste on viimein muuttunut. Sää on vuoden paras ja kaupalliset alukset kerääntyvät yhteen saadakseen saalista. Kapteenit väistelevät ja luovivat, mutta joutuvat kasvokkain karun todellisuuden kanssa, kun pilvet vaihtuvat ruuhkaan.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safariU

ti 19.03. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Hazen on matkan toisella osuudella. Se vie hänet Itä-Afrikan Ison hautavajoaman läpi. Hazen Audel laskeutuu vajoaman jyrkkää länsiseinämää etsiessään kunnioitettua norsulaumaa. Käyttäen paikallisen heimon selviytymisoppeja ja tärkeitä tietoja hän laskeutuu petollisen kielekkeen kautta norsut hyvin tuntevien kalastajien luokse. Heidän avullaan Hazen jäljittää laumaa Kerio-joen törmällä.

Autonraadot rahaksi

ti 19.03. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

SuperMinit. Tällä kertaa joukkueet kilpailevat siitä, kumpi tekee enemmän rahaa hajottamalla Minejä osiin. Kohteina ovat mm. Mini City ja klassinen Mini Cooper. Tosi-tv-sarja, National Geographic.

Autonraadot rahaksi

ti 19.03. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Maastureiden jämät. Joukkueiden tehtävänä on etsiä maastoautot, joista saisi paljon voittoa myymällä niiden osat. Kumpi on tuottoisampi, Land Rover 90 vai Mitsubishi Pajero? Tosi-tv-sarja, National Geographic.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 19.03. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 2/6. Arkeologit tutkivat Hatšepsutia, joka oli yksi historian mahtavimmista naisfaaraoista. Faaraon kuuluisan temppelin luona ryhmä pyrkii etsimään vihjeitä tämän hallintokaudesta.

Lentoturmatutkinta

ti 19.03. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 1/10. Lastia kuljettava lentokone putoaa nousun jälkeen. Tutkijat etsivät todisteita ymmärtääkseen, mikä sinetöi Emery Worldwiden lennon 17 kohtalon.

Rooman kadonneet aarteet

ti 19.03. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Pompejin vuonna 79 haudannut tappava tulivuorenpurkaus vaati myös toisen uhrin: Herculaneumin. Lähempänä Vesuviuksen kraatteria sijainnut merenrantakaupunki oli viisi kertaa paksumman tuhkakerroksen peitossa kuin Pompeiji, mutta uskomatonta kyllä, se on vielä paremmin säilynyt. Ehjän luurangon löytyminen auttaa tutkijoita hahmottamaan Herculaneumin viimeiset tunnit.

Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!

ti 19.03. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Nopea ajattelu ja kekseliäisyys auttavat hinausautonkuljettajia. Thord ja Torbjoern pyytävät ystävää siirtämään hiekka-auton nosturilla. Jo Roger ja Stig raivaavat toisen hylyn matkalla päätehtäväänsä, joka on täysi glyseriinisäiliöauto. Onneksi läheiseltä rakennustyömaalta löytyy lisää vetovoimaa kaivinkoneen muodossa. Ja Bjoern melkein uhraa varusteensa pelastaakseen maanviljelijän traktorin.

Tuhoisat suunnitteluvirheet

ti 19.03. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Korkeat tavoitteet johtivat joihinkin ilmailun mahtavimmista saavutuksista ja suurimmista epäonnistumisista. Miten armeijan kallis superase USS Macon päätyi Tyynenmeren pohjaan? Monen miljoonan dollarin avaruusaluksen VSS Enterprisen oli määrä tehdä siviiliavaruuslennoista totta, kunnes se syöksyi alas. Miten onnettomuus vaikutti seuraavan sukupolven koneisiin?

Uskomaton eläinlääkäri PolU

ti 19.03. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kiperät tapaukset tarvitsevat PVS:n hoitoa jännittävän halloween-kauden aikana! Eläinlääkäri Pol auttaa minipossua, joka on joutunut kahden koiran hyökkäyksen kohteeksi. Secretariat-laukkahevosen jälkeläisellä on ongelmallinen korvavaiva. Labradori, jonka synnytys on viivästynyt, tuo maailmaan joukon suloisia koiranpentuja. Pol auttaa suloista kissanpentua löytämään uuden kodin.

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 20.03. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 2/6. Arkeologit tutkivat Hatšepsutia, joka oli yksi historian mahtavimmista naisfaaraoista. Faaraon kuuluisan temppelin luona ryhmä pyrkii etsimään vihjeitä tämän hallintokaudesta.

Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!U

ke 20.03. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Nopea ajattelu ja kekseliäisyys auttavat hinausautonkuljettajia. Thord ja Torbjoern pyytävät ystävää siirtämään hiekka-auton nosturilla. Jo Roger ja Stig raivaavat toisen hylyn matkalla päätehtäväänsä, joka on täysi glyseriinisäiliöauto. Onneksi läheiseltä rakennustyömaalta löytyy lisää vetovoimaa kaivinkoneen muodossa. Ja Bjoern melkein uhraa varusteensa pelastaakseen maanviljelijän traktorin.

Tuhoisat suunnitteluvirheetU

ke 20.03. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Korkeat tavoitteet johtivat joihinkin ilmailun mahtavimmista saavutuksista ja suurimmista epäonnistumisista. Miten armeijan kallis superase USS Macon päätyi Tyynenmeren pohjaan? Monen miljoonan dollarin avaruusaluksen VSS Enterprisen oli määrä tehdä siviiliavaruuslennoista totta, kunnes se syöksyi alas. Miten onnettomuus vaikutti seuraavan sukupolven koneisiin?

Lentoturmatutkinta

ke 20.03. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Transairin rahtikone vie öljykalustoa Nigeriaan ja lentää Ranskan Alppien yllä. Se kohtaa voimakasta turbulenssia juuri kun räjähdys irrottaa kummatkin oikean siiven moottorit siivestä. Lentäjillä on vaikeuksia hallita Boeing 707 -konetta. Tuli leviää koneessa, mutta miehistö onnistuu vaarallisessa laskeutumisessa. Nyt on tutkijoiden vuoro selvittää mikroskooppinen, mutta hengenvaarallinen vika.

Autonraadot rahaksi

ke 20.03. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Vie minut kotiin. Jakson teemana on vuokra-ajoneuvot, kuten klassinen Lontoon taksi ja venytetty limusiini. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MM-kisastudio, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Jääkiekon MM, Kauniit ja rohkeat, Pikku Kakkonen, Erikoisjoukot, Farmi Suomi, Unelma-asunto auringon alta, Vihdoinkin!, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity