SanakirjaTietovisatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 16.9.2012

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 16.09.2012 06.00 - 08.00 2h 0 minAVA

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

Ostoskanava

su 16.09.2012 08.00 - 09.00 60 minAVA

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Rachael Ray Show

su 16.09.2012 09.00 - 09.50 50 minAVA

Tom Selleck. Rachaelin vieraana on iättömän hurmaava Tom Selleck. Lisäksi tutkaillaan muotitrendejä ja kokataan katkarapusalaattia ja kalkkunapurilaisia. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

Rachael Ray ShowU

su 16.09.2012 09.50 - 10.40 50 minAVA

Whoopin äitienpäiväsoppa. Äitienpäivän tähtivieraana hieman epäsovinnaisempi äiti ja The View-keskusteluohjelmassa vaikuttava Whoopi Goldberg, joka ei tänäänkään arkaile laukoa mielipiteitään. Christinalla on vielä monta kiloa päättäjäistansseihin, mutta hän on päättänyt päästä tavoitteeseensa. Äitienpäiväateriaksi ehdotetaan sitruunaista miilunpolttajan pastaa. Emmy-palkittu amerikkalainen lifestyle-sarja.

Jamie Oliverin keittiössä

su 16.09.2012 10.40 - 11.35 55 minAVA

Uuden haasteen edessä. Sarja alkaa! Sympaattinen tähtikokki Jamie Oliver on suuren haasteen edessä: samaan aikaan kun perheeseen odotetaan jälkikasvua, hän päättää avata uuden ravintolan. Jamiella on vain seitsemän kuukautta aikaa kouluttaa työttömistä nuorista osaavia ravintola-alan ammattilaisia. Onnistuuko hän tavoitteessaan? Ensimmäisessä jaksossa tutustumme kilpailijoihin, joilla ei kokkiveitsi tunnu pysyvän hyppysissä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

Ravintolat syynissä

su 16.09.2012 11.35 - 12.30 55 minAVA

Menyy uusiksi ja sassiin. Kreikkalaisravintola Olive Mill Sommersetissa on tyhjillään illasta toiseen. Kun ravintolamaestro Fernando Peire käy siellä syömässä, alkaa syykin selvitä: ruoka on ylikypsää, tarjoilija ärsyttävä ja tunnelma lattea. Omistajalle Peiren arvio on karua kuultavaa, mutta totuus on hyväksyttävä - tienvarsiravintolan kreikkalaisille antimille ei kerta kaikkiaan ole kysyntää. Kuusiosaisessa brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Osa 4/6.

Viimeinen sauma

su 16.09.2012 12.30 - 13.20 50 minAVA

Kylmä totuus muotimaailmasta. Dana-Maxx on saanut muotisuunnittelijan urallaan kaiken kultatarjottimella. Hän on niin hemmoteltu, että on jopa vetänyt vaatteitaan myynnistä joissakin liikkeissä. Joe Zee yrittää saada firman talouden kuntoon ennen malliston esittelyä Bergdorf Goodman -tavaratalolle. Amerikkalainen muotisarja, jossa Elle-lehden luova johtaja Joe Zee auttaa ahdingossa olevia vaatesuunnittelijoita nousemaan jaloilleen.

Kokeilussa perhe-elämä

su 16.09.2012 13.20 - 14.25 1h 5 minAVA

Kapinaa ja paljastuksia. Teinit saavat maistaa omaa lääkettään kasvattaessaan vain pari vuotta itseään nuorempia lapsia. Hermot kiristyvät, kun huollettavat kapinoivat, ja Jason kertoo vihdoin Zenille järkyttävän totuuden.

Bukowskin aarteet

su 16.09.2012 14.25 - 15.15 50 minAVA

Modernismin aika. Bukowskin huutokaupan teemana on vuorossa modernismi. Yksi halutuimpia ja kalleimpia kohteita on Helene Schjerfbeckin maalaama pienikokoinen muotokuva, joka esittää vihreään leninkiin pukeutunutta tyttöä. Kaupan on myös muiden muassa Serge Poliakoffin ja Olle Baertlingin maalauksia, Henri Laurensin pronssiveistos, Greta Magnussonin muotoilema lamppu sekä leikkisyydestään tunnetun Stig Lindbergin suunnittelema humoristinen kala-aiheinen astiasto ja emalipintainen sohvapöytä. Ruotsalaisessa realitysarjassa tutustutaan taiteen, antiikin ja vintagen kiehtovaan maailmaan Bukowskin huutokauppakamarin kulisseissa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 16.09.2012 15.15 - 16.15 60 minAVA

Kartano vanhuuden varalle. Kun lapset lentävät pesästä, on aika pistää koti uusiksi. Tällä kertaa ei kuitenkaan muuteta pienempään vaan rakennetaan vanhan kodin tilalle entistäkin ehompi kartano, joka sopii aiempaa paremmin Lontoon esikaupunkialueen perinteiseen tyyliin. Miljoonan punnan budjetilla voi odottaa aika paljon, mutta 30-luvun muotokieli teräsrakenteineen ja valtavine ikkunoineen herättää epäluuloja. Ongelmia ilmenee heti alkumetreillä, kun tontti paljastuu vanhaksi kaatopaikaksi. Pariskunta joutuu vaikeiden valintojen eteen vetäessään valtavaa rakennusurakkaa ensimmäistä kertaa elämässään. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Stylisti Rachel Zoe

su 16.09.2012 16.15 - 17.10 55 minAVA

Oscar-vaatejahti Manhattanilla. Oscar-juhlat lähestyvät, ja Rachelin tiimillä on kuuma muotityöviikko coolissa New York Cityssä. Yksi tämänvuotisista Oscar-asiakkaista on Cameron Diaz, ja Manhattan-tiimi etsii hänelle osumia mm. Michael Korsin, Donna Karanin, Calvin Kleinin ja Marc Jacobsin näytöksistä. Viikon varrelle sijoittuu tähtinimi toisensa jälkeen: Jessica Biel, Brian Atwood, Oscar de la Renta, Demi Moore, Susan Sarandon. Rachel Zoe esittelee muotiviikolla omankin vaatekokoelmansa, ja häntä haastatellaan sinne ja tänne. Twiittaukset visertävät, että Taylorkin olisi paikalla. Onko hän? Tuo Rachelin tiimistä erotettu assistentti, joka Bradin mukaan muovasi hänestä idioottia niin antaumuksellisesti että ihmiset todella alkoivat uskoa Brad Goreskin olevan idiootti. Rachel ja Rodger yrittävät viettää kaiken keskellä myös hääpäiväänsä. Miten se onnistuu? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

NYC:n täydelliset naisetU

su 16.09.2012 17.10 - 18.05 55 minAVA

Ramona tekee ramonat. Cindy kutsuu Sonjan lounaalle, mutta he eivät koskaan saa sitä syötyä, koska Cindyltä on lohjennut hammaskuori edellisillan kokkareiden jälkimainingeissa. Sonja kertoo aikovansa kutsua Ramonan ja Kellyn lapsineen luokseen kokkauskurssille, jotta naiset voisivat sopia välinsä. Heille itselleen Sonja ei kerro suunnitelmasta mitään. Cindy päättää varoittaa Kellyä tuomasta lapsiaan paikalle. Sonja yrittää selitellä asiaa Kellylle, joka tavoilleen uskollisena kieltäytyy kuuntelemasta ja heittäytyy hiekkaan piehtaroimaan. LuAnn kutsuu naiset luoksensa Hamptonsiin pitkän viikonlopun kunniaksi. Ramona arvostelee LuAnnin päätöstä yöpyä arkisin miesystävänsä Jacquesin eikä lastensa luona ja kutsuu naista viikonloppuäidiksi. Cindyn syntymäpäiväjuhlissa Ramona yrittää setviä välejään sekä Cindyn veljen Howien että Kellyn kanssa, mutta kumpikaan ei vaikuta halukkaalta puhumaan. Kelly kutsuu Sonjan ratsastamaan, mutta liian innokas Sonja riehaantuu ja putoaa hevosen selästä. Kuinka hänelle käy? Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 16.09.2012 18.05 - 19.00 55 minAVA

Lastenjuhlaspektaakkeli. Taylorin tytär täyttää pian neljä: on aika ostaa hänelle ensimmäiset timanttikorut ja järjestää hulppeat teemajuhlat. Myös Kyle suunnittelee lastenjuhlia - luvassa on ainakin junarata, pomppulinna ja eläintarha. Camille lähtee lastensa ja henkilökuntansa kanssa Havaijille kevätlomalle. Lisa iloitsee nähdessään lapsiaan pitkästä aikaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

Smash7U

su 16.09.2012 19.00 - 19.55 55 minAVA

Tuhmuuksia. Ivy on helisemässä, kun ohjaaja Derek kyykyttää häntä musikaalin harjoituksissa. Karen yrittää löytää sisäisen viettelijättärensä. Julian poika pidätetään marijuanan polttamisesta Keskuspuistossa.

Erilaiset äidit - ajatuksia kulissien takaa

su 16.09.2012 19.55 - 20.00 5 minAVA

10 rohkeaa äitiä päästivät kamerat seuraamaan elämän suurimpia hetkiä, raskauden viimeisistä vaiheista uuden elämän syntymään. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo millaista oli päästä mukaan tekemään yhtä syksyn koskettavinta ohjelmaa.

Muoto2012

su 16.09.2012 20.00 - 20.30 30 minAVA

Muoto2012-gaala palkitsi nyt jo toistamiseen suomalaista muotoiluosaamista. Finlandia-talon Verandassa 5.9. pidetyssä gaalassa palkittiin suomalaisen muotoilun huippuja mm. designteon, sisustustuotteen ja tekstiilin saralta. Tilaisuudessa julkistettiin myös Muoto2012-stipendin saanut nuori, lupaava suunnittelija sekä jaettiin elämätyötunnustus. Juontajana Jaakko Selin.

Ravintolat syynissäU

su 16.09.2012 20.30 - 21.25 55 minAVA

Afrikkalainen unelma. UK Mama -ravintola tarjoaa afrikkalaisia erikoisuuksia keskellä Sheffieldiä. Omistaja Godson jätti lääkärinuransa toteuttaakseen haaveensa omasta ravintolasta. Unelman tiellä ovat vain kelvoton ruoka ja asiakkaiden puute. On aika kutsua Fernando puhumaan järkeä epäonniselle ravintoloitsijalle. Onko UK Mama vielä pelastettavissa? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Kallista kipua7

su 16.09.2012 21.25 - 22.15 50 minAVA

Kuuban kuumuudessa. Hank ja Evan pääsevät nauttimaan Kuuban kuumasta ilmapiiristä, kun Boris lennättää heidät sinne yksityiskoneellaan. Salaperäisestä perinnöllisestä sairaudesta kärsivä Boris aikoo kokeilla uudenlaisia hoitoja Havannassa ja haluaa lääkärinsä olevan paikalla. Hankin hoitaessa ammatillisia velvollisuuksiaan Evan nauttii sukeltelusta ja metsästää hyviä sikareita. Jaksossa vierailee Damages-sarjasta tuttu Anastasia Griffith. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

Muodon vuoksi16

su 16.09.2012 22.15 - 23.05 50 minAVA

Sittenkin se oikea?. Sean joutuu itsetuhoisen uintiretkensä jälkeen mielenterveydelliseen tarkkailuun. Julian äiti Erica on sitä mieltä, että lapsilla olisi paremmat oltavat hänen luonaan. Christian rypee itsesäälissä ja makaa identiteettikysymysten kanssa kamppailevan kaunottaren kanssa kuultuaan Miken aikovan kosia Kimberiä. Amerikkalainen draamasarja plastiikkakirurgiaklinikan arjesta, 6. kausi.

AVA Dokumentti: Grace Kelly, Monacon ruhtinatar

su 16.09.2012 23.05 - 00.10 1h 5 minAVA

Ranskalainen dokumenttilähikuva Grace Kellystä (1929-1982), amerikkalaisesta elokuvanäyttelijästä, josta tuli ruhtinas Rainierin puoliso ja Monacon ruhtinatar. Kamera rakasti Gracen veistoksellisen kauniita, viileitä piirteitä, ja hän itse rakasti pientä amatöörikameraansa. Se oli hänen ystävänsä melankoliankin keskellä - se ja sen kuvaama läheinen, intiimi aineisto. Grace oli kasvanut amerikkalaisen home-movie -perinteen parissa ja dokumentoi nyt oman kolmilapsisen perheensä arkea. Ohjelmassa on mukana kotielokuvia myös ruhtinas Rainierin lapsuudesta, ja lisäksi inserttejä Grimaldien hyväntekeväisyysgaaloista ja kohtaamisista kuninkaallisten, valtionpäämiesten ja elokuvamaailman vaikuttajien kanssa. Kuvissa näkyvät muun muassa John ja Jacqueline Kennedy, Maria Callas, Aristoteles Onassis, Alfred Hitchcock ja Frank Sinatra. Näyttelijätär Ava Gardner tanssii mamboa partnerinaan Gregory Peck. Grace Kelly menehtyi auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin vuonna 1982.

PariterapiaaU

ma 17.09.2012 00.10 - 01.00 50 minAVA

Luottamus lujilla. Lapsuudessa ja avioliitossa hylätty kahden lapsen äiti pelkää mennä uusiin naimisiin ja tehdä lisää lapsia miesystävänsä kanssa, jolle taas avioliitto on ihanne ja sinetöisi parisuhteen. Nainen pelkää menettävänsä hallinnan elämästään, mutta sängyssä hän on miehen mielestä liiankin alistuva. Tohtori Berman antaa heille tehtäviä luottamuksen lisäämiseksi ja sänkyroolien sekoittamiseksi. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Yön AVA

ma 17.09.2012 01.00 - 06.00 5h 0 minAVA

Yön interaktiivinen ikkuna!
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kova laki: Erikoisyksikkö, Suuri seikkailu, Syyttäjä Imma Tataranni, 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää, Race Across The World Suomi, Viisukupla - Eurovisionsbubblan, Lemmen viemää, Tabu, Hankala perintö, Haluatko miljonääriksi?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity