SanakirjaReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla wipeout usa löytyy 6 tulevaa tv-ohjelmaa.

Wipeout USAU

huomenna 01.35 - 02.35 60 minSub

Vauhtia ja vaarallisia vesiesteitä. Kausi 8, 17/20. Pähkähullulla esteradalla kilpailevat tälla kertaa muun muassa kisan tähän mennessä vanhin pari, energiset barista sisarukset sekä nuudelikulhon voimalla eteenpäin jyräävä parivaljakko. Mutta miksi John Cena haaveilee Tyttökullista? Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla. Uusinta.

Wipeout USAU

to 18.08. klo 02.05 - 03.05 60 minSub

Serkummat ja herkummat. Kausi 8, 18/20. Luvassa on suuren sukujuhlan tunnelmaa, kun timeissä nähdään useampia sukulaispareja, nin sisaruksia kuin serkuksiakin. Vaan miksi yksi pareista uhoaa John Cenalle ja yrittää haastaa juontajaraukkaa taisteluun? Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla. Uusinta.

Wipeout USA

pe 19.08. klo 18.00 - 19.00 60 minSub

Ilmassa on taikaa. Kausi 8, 19/20. Petollisten ansoitettujen ovien ja jättimäisten boltsien maailmaan tutustuvat tällä kertaa muun muassa isästä ja tyttärestä koostuva velhopari sekä ihmeen aggressiivisesti käyttäytyvät lumilautailijat. Uudessa erikoiskatsauksessa tutustutaan Yhdysvaltain upeimpiin matkailunähtävyyksiin, eli muun muassa Oklahoman viljapeltoihin ja Santa Claritan kiinteistömarkkinoihin. Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla.

Wipeout USA

la 20.08. klo 18.00 - 19.00 60 minSub

Revanssi. Kausi 8, 20/20. Juontajat valitsevat kumpikin muutaman suosikkijoukkueensa, jotka ovat aiemmin karsiutuneet mutta saavat nyt uuden tilaisuuden tavoitella 25 000 dollarin palkintoa. Kaikki joukkueet janoavat revanssia, mutta vain kaksi joukkueista etenee finaaliin ja vain yksi joukkue voi voittaa. Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla.

Wipeout USAU

ke 24.08. klo 01.40 - 02.40 60 minSub

Ilmassa on taikaa. Kausi 8, 19/20. Petollisten ansoitettujen ovien ja jättimäisten boltsien maailmaan tutustuvat tällä kertaa muun muassa isästä ja tyttärestä koostuva velhopari sekä ihmeen aggressiivisesti käyttäytyvät lumilautailijat. Uudessa erikoiskatsauksessa tutustutaan Yhdysvaltain upeimpiin matkailunähtävyyksiin, eli muun muassa Oklahoman viljapeltoihin ja Santa Claritan kiinteistömarkkinoihin. Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla. Uusinta.

Wipeout USAU

to 25.08. klo 01.50 - 02.50 60 minSub

Revanssi. Kausi 8, 20/20. Juontajat valitsevat kumpikin muutaman suosikkijoukkueensa, jotka ovat aiemmin karsiutuneet mutta saavat nyt uuden tilaisuuden tavoitella 25 000 dollarin palkintoa. Kaikki joukkueet janoavat revanssia, mutta vain kaksi joukkueista etenee finaaliin ja vain yksi joukkue voi voittaa. Amerikkalainen kilpailuohjelma, jossa osallistujat joutuvat suorittamaan hurjia tehtäviä erilaisilla esteradoilla. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Pitääkö olla huolissaan?, Matador, Lemmen viemää, Haamu menneisyydestä, Unelma-asunto auringon alta, Uinnin EM, Viidakkoperhe, Foylen sota, Kauniit ja rohkeat, EM-viikko 2022 München, yleisurheilu

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity