ReseptitSanakirjaBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihde

Haulla true crime: sarjamurhaaja dennis nilsenin tarina löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

True crime: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina12u

to 29.07. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

True crime: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarinaSarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina. Skotlantilainen sarjamurhaaja Dennis Nilsen murhasi omien sanojensa mukaan 15 nuorta miestä Lontoossa 1970 - 80-lukujen taitteessa. Ruumiinosia löytyi runsaasti, mutta vain osa uhreista on tunnistettu. Murhat olivat niin järkyttäviä, että niistä uutisoitiin laajalti ympäri maailmaa. Nilsen säilytti uhriensa jäänteitä kodissaan ja jatkoi samalla normaalia arkeaan työvoimatoimiston virkailijana. Brittiläisessä dokumentissa kuullaan ensimmäistä kertaa uhrien omaisia ja nähdään tallenteita, joilla murhaaja kertoo itse tarinaansa. Uusinta.
> >
True crime: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina
Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina. Skotlantilainen sarjamurhaaja Dennis Nilsen murhasi omien sanojensa mukaan 15 nuorta miestä Lontoossa 1970 - 80-lukujen taitteessa. Ruumiinosia löytyi runsaasti, mutta vain osa uhreista on tunnistettu. Murhat olivat niin järkyttäviä, että niistä uutisoitiin laajalti ympäri maailmaa. Nilsen säilytti uhriensa jäänteitä kodissaan ja jatkoi samalla normaalia arkeaan työvoimatoimiston virkailijana. Brittiläisessä dokumentissa kuullaan ensimmäistä kertaa uhrien omaisia ja nähdään tallenteita, joilla murhaaja kertoo itse tarinaansa. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/true-crime-sarjamurhaaja-dennis-nilsenin-tarina_9751453_1.jpg
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kunnes kuolema meidät erottaa, Unelmien poikamies, Soturi, Simpsonit, Tokion olympiakisat, kouluratsastus, El Chapo, Saaristolaislääkäri, Kaikenkarvaiset ystäväni, Milanon naisten paratiisi, Tokion olympiakisat, yleisurheilu

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity