ReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla tonnikalan saalistajat löytyy 23 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Tonnikalan saalistajat

huomenna 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kalastajat ovat miettineet pitkään, miten jäljittää sinievätonnikaloja, mutta jatkuvat ostokatkot vaikeuttavat parhaimpienkin kapteenien strategioita. Kun usein alakynnessä oleva kapteeni Dave Marciano pitää kiinni johdosta, viisinkertainen mestari, kapteeni Dave Carraro ja tämän yleensä tuottelias miehistö kärsivät yhdestä Dot Comin historian pisimmistä kuivista kausista.

Tonnikalan saalistajat

to 02.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kun kiintiö on täyttymässä ja kausi lopuillaan, kapteenit ottavat kalapaikan kanssa riskin yrittäessään saada valtavia korkealaatuisia sinievätonnikaloja isojen palkkasekkien toivossa, mutta he eivät voi vaikuttaa siihen, mikä nappaa kiinni koukkuun. Valtavan tonnikalan saaminen on sekä hyvä että huono asia laivastolle, sillä se vie ison osan kiintiöstä ja vauhdittaa kauden loppua.

Tonnikalan saalistajat

pe 03.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kiintiön täyttyessä ja ostajien tauon lähestyessä Wicked Pissah ja Hard Merchandise ottelevat ykkössijasta. Kun moottoriongelmat aiheuttavat takapakkia Paul Herbertille, koko laivasto huomaa tilaisuuden päästä edelle. Pinwheelin Tyler McLaughlin ottaa riskin vellovan meren kanssa. Sillä aikaa Hard Merchandise kapteeni Dave Marciano joutuu improvisoimaan, kun mekaaninen ongelma hämmentää miehistöä.

Tonnikalan saalistajat

su 05.02. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Dave Marciano tekee yhteistyötä Wounded Warrior Projectin kanssa ja värvää viisi muuta kapteenia jättämään kisan sikseen uuden tavoitteen vuoksi: he ottavat veteraaneja mukaan mahtavalle kalareissulle. Laivasto tutustuu kalastajavieraansa kunnioitettavaan armeijamenneisyyteen. Jokaisesta veteraanista tulee osa miehistöä, ja he pääsevät kokemaan kalan kanssa kamppailun riemun.

Tonnikalan saalistajat

ma 06.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kun kausi on lopuillaan, laivasto yrittää saada viimeiset voitot epävarmoilla markkinoilla. Useimmat kapteenit päättävät pelata varman päälle ja kalastaa tunnetussa paikassa, mutta ensimmäisellä sijalla oleva Hard Merchandise ottaa riskin ja menee syrjempään. Aika on loppumassa ja Wicked Pissah on aivan kannoilla, joten alukset joutuvat kisaamaan korkeimmasta sijasta.

Tonnikalan saalistajat

ti 07.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kova kausi on ollut täynnä yllätyksiä aina rajallisista kalastuspäivistä alhaisiin hintoihin, mutta kukaan ei arvannut, millainen kauden loppu olisi. Kun yksi ostajakatko on jäljellä, Hard Merchandise aikoo todistaa ansaitsevansa toisen voiton huonojen kausien jälkeen, mutta Wicked Pissahin Paul ja tämän miehistö eivät ole koskaan saaneet titteliä, joten he aikovat tehdä kaikkensa unelmansa eteen.

Tonnikalan saalistajat

ti 07.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Kaikki seuraavat Wicked Pissahia, kun trio on laivaston kärjessä. Paul paljastaa, miksi haluaa voittaa tänä vuonna, mutta he eivät ole ainut miehistö valmiina tekemään kaikkensa. Markkinoiden rauhoittaminen kalastuspäivien rajoituksella tuottaa viimein tulosta. Sinievätonnikalan kovempi kysyntä nostaa laadukkaiden saaliiden markkinahintaa, mikä kuumentaa kilpailua.

Tonnikalan saalistajat

ke 08.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gloucesterissa on taas sinievätonnikalakausi. Laivasto on valmis karistamaan viime vuoden murheet kannoiltaan ja tekemään töitä valoisamman tulevaisuuden puolesta. Hurja paine saada saalista ajaa kilpailijoita. Kun kapteenit taistelevat edetäkseen sijoituksissa, jokainen päätös tuo dollareita tai katastrofeja. Heidän on pelattava fiksusti tai maksettava hinta. On aika palata kuilun partaalta.

Tonnikalan saalistajat

to 09.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Laivaston toimeentulo on vaakalaudalla, kun he yrittävät vaikuttaa siihen, mikä kala nappaa. Pinwheel taistelee pysyäkseen edellä, kun kapteeni Tyler McLaughlin löytää mekaanisen ongelman. Tyler ja perämies Marissa työskentelevät yrittääkseen hallita kaaosta saadakseen saalista. Sillä välin Dot Com ottaa epätavallisen riskin ja jahtaa kaloja, kun taas muu laivasto taistelee päästäkseen eteenpäin.

Tonnikalan saalistajat

pe 10.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Mestareita täynnä olevassa laivastossa aiemmat voittajat tunteva painetta saada tittelinsä takaisin. Hard Merch haluaa pärjätä paremmin, sillä se tuli viime kaudella toiseksi viimeiseksi, kun taas Fat Tuna taistelee saadakseen kärkipaikan Pinwheeliltä. Sillä välin viime kauden voittaja Wicked Pissah kamppailee saadakseen ensimmäisen kalansa ja puolustaakseen titteliään.

Tonnikalan saalistajat

su 12.02. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Kun kello käy ja kaikkien aikojen vaikein kausi on loppumaisillaan, Gloucesterin parhaat kapteenit nojaavat perämiehiin, jotta sinievätonnikalaa saadaan napattua vaikeissa markkinaolosuhteissa. Osa miehistöistä on voimiensa tunnossa, mutta toisilta puuttuu tekijöitä. Kun paine kasvaa, kaikki yrittävät parhaansa saadakseen kannelle sinistä kultaa ja päästäkseen huipulle.

Tonnikalan saalistajat

ma 13.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kun Gloucesterin kausi on täydessä vauhdissa, Hot Tunan vuosi muuttuu huonosta huonompaan, koska TJ:n on vietävä rakas Rebansa ensiapuun terveysongelmien jälkeen. Sillä välin vesillä laivasto kokoontuu Ott-klaanin ympärille, kun Tim, Mike ja Jarrett vievät aluksensa Chathamiin yrittäessään saada Hot Tunan tulostaululle.

Tonnikalan saalistajat

ti 14.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kaudella, jossa on kyse menetetyn ajan ja rahan korvaamisesta, osa laivastosta säästää kuluissa ja kalastaa lähellä kotia, kun taas toiset tekevät pitkän koukkauksen Chathamiin. Viime vuoden hallitseva mestari kapteeni Paul Hebert hermoilee ilman kalaa ja laittaa kaiken peliin pitkällä matkalla etelään. Muut kapteenit ansaitsevat suurimman palkan vuosiin. Pääseekö Wicked Pissah vihdoin peliin?

Tonnikalan saalistajat

ti 14.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Gloucesterin rannikon merivedet ovat täynnä sinievätonnikaloja, mutta kesämyrskyt runnovat laivastoa. Kun vuoksi ja tuuli ovat hurjat, ei vaaroilta pääse pakoon. Tiimit tietävät, että lyhyen kalastusajan vuoksi vesille on vain lähdettävä. Tarvitaan paljon apua ja taitoa, jotta kalastus saadaan sujumaan vaikeassa säässä palkkashekkejä varten.

Tonnikalan saalistajat

ke 15.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Viisinkertaisen mestarin, FV-Tuna.comin, hitaan alun jälkeen taitava miehistö on päättänyt hoitaa homman, mutta paluun tekeminen ei ole helppoa. Samalla kun muu laivasto pyrkii saamaan jalansijaa, Daven ja hänen miehistönsä on kestettävä uuvuttavat 48 tuntia yhden kovimman kamppailunsa aikana. Hyvin öljytty kone joutuu äärimmäiseen testiin saadakseen mahdollisuuden parempaan sijoitukseen.

Tonnikalan saalistajat

to 16.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Time Flies, Fat Tuna ja Dot Com ovat hyvässä vauhdissa sinisen kullan perässä, kun Hot Tuna, Moonshine ja Hard Merchandise ovat jäljessä. Veteraanikapteenit aikovat käyttää kokemustaan ja vähän onneakin päästäkseen pohjalta. Auttaako Hot Tunan onnenkalu heitä? Toipuuko Moonshine odottamattomista onnettomuuksista? Selvitä, kuka saa saalista ja kuka epäonnistuu Tonnikalan saalistajat -ohjelmassa.

Tonnikalan saalistajat

pe 17.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kun moraali on alhaalla ja uupumus alkaa vaikuttaa, Pinwheelillä kasvava stressi aiheuttaa riidan, joka voi rikkoa veli- ja sisarjoukkueen. Kapteeni Tyler McLaughlinin on otettava enemmän vastuuta sen jälkeen, kun erimielisyydet hänen perämiehensä ja sisarensa Marissan kanssa vaarantavat jättiläismäisen sinievän kiinnioton. Sillä välin laivasto levittäytyy Atlantin rannikon myötäisesti.

Tonnikalan saalistajat

su 19.02. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Kun kautta hankaloittavat jo vähät kalastuspäivät, laivasto kohtaa ongelman, johon he eivät voi vaikuttaa: syönti hiljenee. Sinievätonnikalat hajaantuvat veden lämmetessä kesäisin, ja nyt ajan käydessä vähiin, kukaan ei löydä niitä. Laivastolla on enää kolme päivää saada palkkaa, joten paine saa kapteenit miettimään strategioita uusiksi.

Tonnikalan saalistajat

ma 20.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa tiimityö on pelin nimi. Jotkut miehistöt työskentelevät paremmin yhdessä kuin toiset. Kun Time Fliesin Jack ja Nick vetävät yhtä köyttä yrittääkseen todistaa arvonsa laivastossa, viime vuoden mestarit Wicked Pissahissa hajoavat suorituspaineiden alla. Mikä joukkue on paras?

Tonnikalan saalistajat

ti 21.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Kauden lähestyessä puoliväliä huippualusten ainutlaatuiset strategiat kannattavat edelleen. Mutta Wicked Pissahilla on nimissään vain yksi kala, jännitteet aluksella saavuttavat murtumispisteen, kun Paul jättää Dougin odottamaan laiturille koko päiväksi. Kun he vihdoin pääsevät vesille, Doug turhautuu ja ottaa asiat omiin käsiinsä.

Tonnikalan saalistajat

ti 21.02. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Tavallisenakin päivänä kaupallisen sinievätonnikalan nappaamisessa on monia vaikeuksia, mutta huonon sään jälkeen ja ostajien tauon lähestyessä, merellä on ruuhkaa ja kilpailu on kovaa. Fat Tunalla oli vaikea kauden alkupuolisko, kun sen saaliit olivat pieniä ja huonolaatuisia, mutta miehistö ei anna minkään pysäyttää sitä ja tekee kaikkensa päästäkseen kärkeen.

Tonnikalan saalistajat

ke 22.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Sinievätonnikalan kalastaminen on maraton. Pinwheelin Tyler ja Marissa venyvät äärimmilleen. He ottavat mittaa suurimasta tonnikalastaan pisimmässä ja haastavimmassa taistelussa tällä kaudella, jolloin kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee. Kun muut kapteenit kamppailevat yhtä massiivisten hirviöiden kanssa, kaikki riippuu siitä, kuka saa muutettua suuret tavoitteensa suuremmiksi kaloiksi.

Tonnikalan saalistajat

to 23.02. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Tämä kausi on varsinainen yllätyksien aallokko. Edellisen kauden voittajilla on vaikeuksia saada jalansijaa, kun taas uudet kasvot lisäävät kierroksia. Fat Tuna koettaa onneaan vieläkin Chathamissa, ja kilpailevalla Time Flies -aluksella on mahdollisuus ennätyskauteen. Mutta jos joku tarvitsee parempaa onnea, se on Hot Tuna. Vain aika kertoo, kuka pääsee huipulle.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Frendit, Koskinen, NCIS Los Angeles, Rakastaa, ei rakasta, Hiihdon MC, sprinttikilpailut (v), Fosca, Hudson & Rex, Professori T, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity