Uudenvuoden illallispöytään kuuluu hummerialkuruoka, ankanrintaa, karamellisoituja perunoita ja maa-artisokkia. Jälkiruoaksi glace au four, jossa on vaniljajäätelöä, mansikkasorbettia, mantelilikööriä ja Dajm-suklaata. (U)
Uudenvuoden illallispöytään kuuluu hummerialkuruoka, ankanrintaa, karamellisoituja perunoita ja maa-artisokkia. Jälkiruoaksi glace au four, jossa on vaniljajäätelöä, mansikkasorbettia, mantelilikööriä ja Dajm-suklaata. (U)
Tina valmistaa tänään mm. grillattua kanaa, pekonia ja tomaatti-mozzarellasalaattia sekä oman versionsa Strindbergin pihvistä. Sillitehtaassa Kungshamnissa kehitetään uusia tapoja säilöä silliä. (U)
Tina valmistaa tänään mm. grillattua kanaa, pekonia ja tomaatti-mozzarellasalaattia sekä oman versionsa Strindbergin pihvistä. Sillitehtaassa Kungshamnissa kehitetään uusia tapoja säilöä silliä. (U)
Tina valmistaa joulupöytään sopivaa keitettyä lohta kirpeän kastikkeen kera. Tarjolla on myös useita sillejä. Lisäksi valmistetaan kahdenlaista kotisinappia joulukinkkua varten. (U)
Tina valmistaa joulupöytään sopivaa keitettyä lohta kirpeän kastikkeen kera. Tarjolla on myös useita sillejä. Lisäksi valmistetaan kahdenlaista kotisinappia joulukinkkua varten. (U)
Tina tarjoilee glögi- tai cocktailkutsuille sopivia pikkuruokia sekä tartarpihvejä piparjuuren ja kapriksen kera. Tomas käy osterinviljelijän luona. Vinkki stressaantuneille: kahden minuutin kalakeitto. (U)
Tina tarjoilee glögi- tai cocktailkutsuille sopivia pikkuruokia sekä tartarpihvejä piparjuuren ja kapriksen kera. Tomas käy osterinviljelijän luona. Vinkki stressaantuneille: kahden minuutin kalakeitto. (U)
Tarjolla on kalaruokia, mm. sahramilla ja sitruunalla maustettua kalapataa sekä paistettua turskaa haudutetun lehtikaalin ja beurre blancin kera. Tomas käy kosher-keittiössä. Etikka käy kotona muuhunkin kuin ruoanlaittoon. (U)
Tarjolla on kalaruokia, mm. sahramilla ja sitruunalla maustettua kalapataa sekä paistettua turskaa haudutetun lehtikaalin ja beurre blancin kera. Tomas käy kosher-keittiössä. Etikka käy kotona muuhunkin kuin ruoanlaittoon. (U)
Tina tekee kolme erilaista pastaruokalajia, mm. pappardellea äyriäisten ja gremolatan kanssa. Tomas käy aamuvierailulla Göteborgin kalasatamassa. Drinkkikoulu jatkuu. (U)
Tina tekee kolme erilaista pastaruokalajia, mm. pappardellea äyriäisten ja gremolatan kanssa. Tomas käy aamuvierailulla Göteborgin kalasatamassa. Drinkkikoulu jatkuu. (U)
Tina valmistaa jauheliharuokia, mm. riistajauhelihapihvejä peruna-persiljamuhennoksen ja hillotun kukkakaalin kera. Tomas käy opintomatkalla valurautapannujen valmistajan luona. Mukana myös drinkkikoulun toinen osa. (U)
Tina valmistaa jauheliharuokia, mm. riistajauhelihapihvejä peruna-persiljamuhennoksen ja hillotun kukkakaalin kera. Tomas käy opintomatkalla valurautapannujen valmistajan luona. Mukana myös drinkkikoulun toinen osa. (U)
Tina tekee mm. tortilloja paahdetun maissin, mozzarellajuuston, guacamolen ja savulohen kera. Tomas menee drinkkikouluun ja vierailee Operakällaren-ravintolan kellariholvissa. (U)
Tina tekee mm. tortilloja paahdetun maissin, mozzarellajuuston, guacamolen ja savulohen kera. Tomas menee drinkkikouluun ja vierailee Operakällaren-ravintolan kellariholvissa. (U)
Tinan ruokalistalla on mm. kaurispaistia savipadassa valkosipuliperunoiden ja kanelihillottujen päärynöiden kera. Tomas käy pääkaupungin nakkikioskilla, jossa muuan saksalainen makkaranystävä kertoo suosikeistaan. (U)
Tinan ruokalistalla on mm. kaurispaistia savipadassa valkosipuliperunoiden ja kanelihillottujen päärynöiden kera. Tomas käy pääkaupungin nakkikioskilla, jossa muuan saksalainen makkaranystävä kertoo suosikeistaan. (U)
Tina valmistaa brunssille mm. sipulipiirasta portobellosienten ja parmesaanin kera sekä miedosti sitruunaisia aamiaispullia. Tomas tutustuu Marsvinsholmin linnaan Skånessa.
Tina valmistaa brunssille mm. sipulipiirasta portobellosienten ja parmesaanin kera sekä miedosti sitruunaisia aamiaispullia. Tomas tutustuu Marsvinsholmin linnaan Skånessa.
Tina valmistaa jälkiruokia, mm. erikoispehmeää toffeeta mansikoiden ja pehmytjäätelön kera sekä maailman nopeimman herkun, joka syntyy sorbetista ja kuohuviinistä. Tomas tutustuu kylmäkön työhön Ramlösa Wärdshusissa. (U)
Tina valmistaa jälkiruokia, mm. erikoispehmeää toffeeta mansikoiden ja pehmytjäätelön kera sekä maailman nopeimman herkun, joka syntyy sorbetista ja kuohuviinistä. Tomas tutustuu kylmäkön työhön Ramlösa Wärdshusissa. (U)
Tina tekee silakkaruokia ja maustettua perunasosetta sekä perinteisen cordon bleun. Viinitilalla Flenissä valmistaja esittelee eisweinia, jonka rypäleet kerätään pakkasella sokeripitoisen mehun saamiseksi. (U)
Tina tekee silakkaruokia ja maustettua perunasosetta sekä perinteisen cordon bleun. Viinitilalla Flenissä valmistaja esittelee eisweinia, jonka rypäleet kerätään pakkasella sokeripitoisen mehun saamiseksi. (U)
Tina valmistaa sienikeittoa ja paahdettua valkosipulia sekä sitruuna-latva-artisokkakeittoa tillin ja kalafileiden kera. Hänelle paljastetaan myös erinomaisen leivän salaisuus. Tomas vierailee perhehotellissa. (U)
Tina valmistaa sienikeittoa ja paahdettua valkosipulia sekä sitruuna-latva-artisokkakeittoa tillin ja kalafileiden kera. Hänelle paljastetaan myös erinomaisen leivän salaisuus. Tomas vierailee perhehotellissa. (U)
Tina valmistaa ruokaisia salaatteja, joihin hän on saanut innoitusta eri puolilta maailmaa. Tarjolla on mm. waldorfinsalaattia. Tomas on perehtynyt ilmiöön nimeltä ravintoladesign. (U)
Tina valmistaa ruokaisia salaatteja, joihin hän on saanut innoitusta eri puolilta maailmaa. Tarjolla on mm. waldorfinsalaattia. Tomas on perehtynyt ilmiöön nimeltä ravintoladesign. (U)
Tina tekee paahtopaistista kolme eri ruokalajia, mm. persiljanjuuricrèmellä täytettyjä paahtopaistirullia. Tomas on vainunnut pienen, jättiläisyritysten kanssa kilpailevan kahvipaahtimon. (U)
Tina tekee paahtopaistista kolme eri ruokalajia, mm. persiljanjuuricrèmellä täytettyjä paahtopaistirullia. Tomas on vainunnut pienen, jättiläisyritysten kanssa kilpailevan kahvipaahtimon. (U)
Tinan pitää valmistaa kahden ruokalajin päivällinen neljälle hengelle sadalla kruunulla. Alkuruoaksi on ajvar relishiä, toast Melbaa sekä grillattua kesäkurpitsaa. Pääruoaksi on pastagratiinia pekonin ja pinaatin kera. (U)
Tinan pitää valmistaa kahden ruokalajin päivällinen neljälle hengelle sadalla kruunulla. Alkuruoaksi on ajvar relishiä, toast Melbaa sekä grillattua kesäkurpitsaa. Pääruoaksi on pastagratiinia pekonin ja pinaatin kera. (U)
Tina tekee raikasta syyskesän ruokaa. Jälkiruoaksi herätetään henkiin lapsuusajan klassikko - kotona tehdyt jäätelöpuikot. Tomas vierailee Ruotsin parhaassa ravintolassa. (U)
Tina tekee raikasta syyskesän ruokaa. Jälkiruoaksi herätetään henkiin lapsuusajan klassikko - kotona tehdyt jäätelöpuikot. Tomas vierailee Ruotsin parhaassa ravintolassa. (U)
Tina tapaa somistaja Josefine Öhmanin. Hän valmistaa myös tapaksia: taateleita ja rapeaa pekonia, gorgonzolagratinoituja viikunoita, fenkolia pernodin ja ravunpyrstöjen kera sekä osterivinokkaita ja valkosipulia. (U)
Tina tapaa somistaja Josefine Öhmanin. Hän valmistaa myös tapaksia: taateleita ja rapeaa pekonia, gorgonzolagratinoituja viikunoita, fenkolia pernodin ja ravunpyrstöjen kera sekä osterivinokkaita ja valkosipulia. (U)
Tina antaa neuvoja suurten päivällisten suunnitteluun ja toteutukseen. Ruokalistalla on parsaterriiniä vuohenjuuston ja yrttien kera, paistettua paahtopaistia sherrykastikkeen kera sekä kuskussalaattia. (U)
Tina antaa neuvoja suurten päivällisten suunnitteluun ja toteutukseen. Ruokalistalla on parsaterriiniä vuohenjuuston ja yrttien kera, paistettua paahtopaistia sherrykastikkeen kera sekä kuskussalaattia. (U)
Tänään Tinan keittiössä tehdään arkiruokaa. Luvassa on kaalilaatikkoa, uunikalaa ja munakastiketta sekä perunalättyjä korvasienten ja tomaattisalaatin kera. (U)
Tänään Tinan keittiössä tehdään arkiruokaa. Luvassa on kaalilaatikkoa, uunikalaa ja munakastiketta sekä perunalättyjä korvasienten ja tomaattisalaatin kera. (U)
Tina ja Tomas menevät puolalaiseen ravintolaan maistamaan pötsikeittoa sekä muita erikoisuuksia. Tomasin drinkkikoulu alkaa. Mukana on myös drinkkikynäilijä Ulrika Nyström. Lisäksi Tina valmistaa retkievästä. (U)
Tina ja Tomas menevät puolalaiseen ravintolaan maistamaan pötsikeittoa sekä muita erikoisuuksia. Tomasin drinkkikoulu alkaa. Mukana on myös drinkkikynäilijä Ulrika Nyström. Lisäksi Tina valmistaa retkievästä. (U)
Tina Nordström valmistaa maa-artisokkakeittoa ja pyttipannuvoileipiä sekä mausteisessa lihaliemessä valmistetettuja porsaanfileevartaita maapähkinäkastikkeen kera. (U)
Tina Nordström valmistaa maa-artisokkakeittoa ja pyttipannuvoileipiä sekä mausteisessa lihaliemessä valmistetettuja porsaanfileevartaita maapähkinäkastikkeen kera. (U)
Mikael Skog näyttää, miten tylsistä veitsistä tulee kuin uusia. Tina antaa myös ohjeita ja neuvoja keittiöveitsien oikeasta hoidosta. Keittiössä tehdään pelkkiä jälkiruokia! (U)
Mikael Skog näyttää, miten tylsistä veitsistä tulee kuin uusia. Tina antaa myös ohjeita ja neuvoja keittiöveitsien oikeasta hoidosta. Keittiössä tehdään pelkkiä jälkiruokia! (U)
Tina Nordström valmistaa intialaisittain marinoituja lampaankyljyksiä ja inkivääri- ja curryporkkanoita mausteista riisiä katkaravunpyrstöjen ja kermaviilin kera sekä jogurttijälkiruoan, jossa on mangoa ja kardemummaa. (U)
Tina Nordström valmistaa intialaisittain marinoituja lampaankyljyksiä ja inkivääri- ja curryporkkanoita mausteista riisiä katkaravunpyrstöjen ja kermaviilin kera sekä jogurttijälkiruoan, jossa on mangoa ja kardemummaa. (U)