SanakirjaBlogitReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Haulla this is us löytyy 7 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

This Is Us7

to 04.03. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 9/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

to 11.03. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 10/18. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')

This Is Us

to 18.03. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 11/18. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')

This Is Us

to 25.03. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 12/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')

This Is Us

to 01.04. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 13/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')

This Is Us

to 08.04. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 14/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')

This Is Us

to 15.04. klo 21.00 - 22.00 60minLiv

Lue juttu»Kausi 5. Jakso 15/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (48')
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
This Is Us
Kausi 5. Jakso 9/16. Yhdysvaltain katsotuin draamasarja jatkuu Livillä ja Ruudussa! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia.  Amerikkalainen draamasarja. (41')
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 2.4/5, annettu 144 ääntä.
Hiihdon MM-kisojen ohjelmaopas

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Pitääkö olla huolissaan?, Anna, a lopussa, Kauniit ja rohkeat, Kotilieden lämpöä, Astral-TV, Simpsonit, Rallin MM: Rovaniemi, huippuhetket, Exit, Ivalo, Hiihdon MM: M yhdistetyn 4 x 5 km

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity