ViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitSanakirja

Haulla frendit löytyy 172 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

FrenditSu

tänään 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRahaa ja riippuvuutta. Kausi 1, 3/24. Monican uusi poikaystävä herättää odottamatonta ihastusta. Phoeben pankkitilille napsahtaa stressaava yllätys, ja hänen kohdalleen osuu myös limsatölkki, jossa on harvinaisen vahvaa peukaloinnin makua. Chandler lankeaa vanhan paheensa pauloihin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

tänään 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditLätkässä. Kausi 1, 4/24. Chandler, Joey ja Ross viettävät miehistä laatuaikaa lätkämatsissa. Ross latistaa tunnelmaa haikailemalla entisen vaimonsa perään, kunnes kohtalo puuttuu peliin, ja tie viekin ensiapuun. Rachel ajautuu kriisiin tavattuaan vanhoja ystäviään, mutta hän piristyy kummasti Monican ja Phoeben pyjamabileissä, kun vastapäisestä talosta löytyy korkean tason silmänruokaa. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

tänään 20.00 - 20.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRomanssi pyykkituvassa. Kausi 1, 5/24. Ross ujuttautuu Rachelin seuraksi pesulaan tehdäkseen lähempää tuttavuutta. Rachel osoittautuu pyykkääjänä ensikertalaiseksi, ja lopputulos on sen mukainen. Joey törmää jättämäänsä Angelaan, joka on nyt entistä hehkeämpi mutta ikävä kyllä myös varattu. Joey pyrkii takaisin entisen heilansa suosioon ja värvää valkoisen valheen turvin avukseen pahaa aavistamattoman Monican. Phoebe tarjoaa vinkkejään, kun Chandler yrittää heivata maanvaivaksi muodostuneen tyttöystävänsä Janicen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

tänään 20.30 - 21.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditAurora, Aurora!. Kausi 1, 6/24. Joeylla on kiikarissa vilkasta keskustelua herättävä rooli Al Pacinon uudesta elokuvasta. Chandler onnistuu iskemään unelmiensa kaunottaren mutta työntää samalla lusikkansa melkoiseen soppaan. Monica yrittää hillitä jatkuvaa järjestelyvimmaansa todistaakseen, ettei hän ole ihan toivoton tiukkapipo. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

huomenna 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKynttilät, tähdet ja kuu. Kausi 1, 7/24. Sähkökatko pimentää koko kaupungin. Chandler jää lukkojen taakse hemaisevan alusvaatemallin kanssa ja yrittää hieroa tuttavuutta. Ross kerää rohkeutta kertoakseen tunteistaan Rachelille, joka taas lähtee Phoeben kanssa etsimään löytämänsä kissan omistajaa. Seikkailu pimeillä käytävillä poikii lopulta sydämentykytyksiä taholla jos toisella. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

huomenna 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKahdesti kuollut. Kausi 1, 8/24. Rossin ja Monican isoäiti tekee kuolemaa ja onnistuu tekemään sen kahdesti. Chandler selvittelee, miksi häntä yritetään parittaa miesten kanssa. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

huomenna 20.00 - 20.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditPerunat pilalla. Kausi 1, 9/24. Joey saa viimein mallikeikan. Monican kiitospäiväaterialle käy huonosti. Ross puhuu syntymättömälle lapselleen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

huomenna 20.30 - 21.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditMarcel. Kausi 1, 10/24. Uusivuosi lähestyy ja ahdistaa. Ystävykset sopivat, että juhlivat vuoden vaihtumista ihan vain oman porukan kesken. Mutta kuinkas käykään, kun mukava tiedemies valloittaa Phoeben sydämen? Ross ottaa apinan lohduttamaan yksinäistä elämäänsä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselämästä. Uusinta.

FrenditS

ma 07.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditOngelmaäiti. Kausi 1, 11/24. Chandlerin huikentelevainen äiti saapuu New Yorkiin markkinoimaan uutta romaaniaan ja innoittaa Rachelinkin kokeilemaan siipiään kirjailijana. Ross saa tarpeekseen Rachelin ja Paolon kuhertelusta ja jää tequilanhuuruisen illanvieton päätteeksi kiinni nolosta suudelmasta. Monica ja Phoebe ravaavat kilpaa sairaalassa komean koomapotilaan vuoteen äärellä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ma 07.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHyvä leipuri. Kausi 1, 12/24. Rossin elämä menee tukalaksi. Hän ei haluaisi tietää jälkikasvunsa sukupuolta etukäteen, mutta Carolin lapsivesitutkimuksessa saama tieto leviää kaveripiirissä kulovalkean tavoin. Chandler ja Joey maistavat pöytäostoksilla yhteiselon ihanuutta ja kurjuutta. Lopulta löytyy kuitenkin oikea poikamieskaksikon unelma. Phoebe potee tunnontuskia, kun Paolo käy hänen luonaan hieronnassa ja saa huomattavan reaktion. Monica paistaa tädilleen läjän vääränlaisia lasagneja ja yrittää päästä niistä jollain ilveellä eroon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ti 08.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditTissit. Kausi 1, 13/24. Chandlerin silmiin vilahtavat Rachelin paljaat rinnat, mikä johtaa säännölliseen suihkutirkistelyyn. Phoeben uusi psykiatripoikaystävä ahdistaa kaikkia ja Joey saa kuulla, että hänen isällään on suhde. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ti 08.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditPalavat muistot. Kausi 1, 14/24. Ystävänpäivä lähestyy ja aiheuttaa paineita partnerin löytämiseen. Chandler ei pääse irti Janicesta ja Ross taas ei haluaisi päästää irti Carolista. Tytöt päättävät järjestää puhdistautumisrituaalin ja päästä eroon huonojen poikaystävien kirouksesta polttamalla ex-poikaystävien antamia tavaroita. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ke 09.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHerkkuja. Kausi 1, 15/24. Rossilla on tosi kiihkeä tyttöystävä. Monican maukkaat suunnitelmat lässähtävät. Chandlerin uraputki ei tahdo taipua toiveiden mukaiseksi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ke 09.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 1/2. Kausi 1, 16/24. Phoebellä on kaksoissisar, johon Joey on iskenyt silmänsä. Chandler saa töissä tehtäväkseen antaa potkut naiselle, johon hän on ihastunut. Ross käy ahkerasti isyysvalmennuksessa. - Vierailijoina Helen Hunt ja Leila Kenzle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

to 10.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 2/2. Kausi 1, 17/24. Rachel aikoo tehdä Monican avulla vakuutuspetoksen. Sairaalassa tytöt törmäävät kahteen hurmaavaan lääkäriin. Phoeben ja Ursulan yhteinen syntymäpäivä tuottaa ongelmia. Ross epäilee, onko hän valmis isäksi. - Vierailijoina George Clooney ja Noah Wyle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

to 10.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRaaka peli. Kausi 1, 18/24. Pokeripelin syvin olemus ei heti aukea tytöille, mutta harjoitus tekee mestarin. Lemmenkipeä Ross joutuu kiperien valintojen eteen. Rachel hakee töitä ja saa kiikariinsa oikean unelmapestin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 20.30 - 21.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditOngelmaäiti. Kausi 1, 11/24. Chandlerin huikentelevainen äiti saapuu New Yorkiin markkinoimaan uutta romaaniaan ja innoittaa Rachelinkin kokeilemaan siipiään kirjailijana. Ross saa tarpeekseen Rachelin ja Paolon kuhertelusta ja jää tequilanhuuruisen illanvieton päätteeksi kiinni nolosta suudelmasta. Monica ja Phoebe ravaavat kilpaa sairaalassa komean koomapotilaan vuoteen äärellä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 21.00 - 21.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditHyvä leipuri. Kausi 1, 12/24. Rossin elämä menee tukalaksi. Hän ei haluaisi tietää jälkikasvunsa sukupuolta etukäteen, mutta Carolin lapsivesitutkimuksessa saama tieto leviää kaveripiirissä kulovalkean tavoin. Chandler ja Joey maistavat pöytäostoksilla yhteiselon ihanuutta ja kurjuutta. Lopulta löytyy kuitenkin oikea poikamieskaksikon unelma. Phoebe potee tunnontuskia, kun Paolo käy hänen luonaan hieronnassa ja saa huomattavan reaktion. Monica paistaa tädilleen läjän vääränlaisia lasagneja ja yrittää päästä niistä jollain ilveellä eroon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 21.30 - 22.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditTissit. Kausi 1, 13/24. Chandlerin silmiin vilahtavat Rachelin paljaat rinnat, mikä johtaa säännölliseen suihkutirkistelyyn. Phoeben uusi psykiatripoikaystävä ahdistaa kaikkia ja Joey saa kuulla, että hänen isällään on suhde. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 22.00 - 22.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditPalavat muistot. Kausi 1, 14/24. Ystävänpäivä lähestyy ja aiheuttaa paineita partnerin löytämiseen. Chandler ei pääse irti Janicesta ja Ross taas ei haluaisi päästää irti Carolista. Tytöt päättävät järjestää puhdistautumisrituaalin ja päästä eroon huonojen poikaystävien kirouksesta polttamalla ex-poikaystävien antamia tavaroita. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 22.30 - 23.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditHerkkuja. Kausi 1, 15/24. Rossilla on tosi kiihkeä tyttöystävä. Monican maukkaat suunnitelmat lässähtävät. Chandlerin uraputki ei tahdo taipua toiveiden mukaiseksi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 23.00 - 23.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 1/2. Kausi 1, 16/24. Phoebellä on kaksoissisar, johon Joey on iskenyt silmänsä. Chandler saa töissä tehtäväkseen antaa potkut naiselle, johon hän on ihastunut. Ross käy ahkerasti isyysvalmennuksessa. - Vierailijoina Helen Hunt ja Leila Kenzle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 11.12. klo 23.30 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 2/2. Kausi 1, 17/24. Rachel aikoo tehdä Monican avulla vakuutuspetoksen. Sairaalassa tytöt törmäävät kahteen hurmaavaan lääkäriin. Phoeben ja Ursulan yhteinen syntymäpäivä tuottaa ongelmia. Ross epäilee, onko hän valmis isäksi. - Vierailijoina George Clooney ja Noah Wyle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 12.12. klo 00.00 - 00.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditRaaka peli. Kausi 1, 18/24. Pokeripelin syvin olemus ei heti aukea tytöille, mutta harjoitus tekee mestarin. Lemmenkipeä Ross joutuu kiperien valintojen eteen. Rachel hakee töitä ja saa kiikariinsa oikean unelmapestin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 12.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditOngelmaäiti. Kausi 1, 11/24. Chandlerin huikentelevainen äiti saapuu New Yorkiin markkinoimaan uutta romaaniaan ja innoittaa Rachelinkin kokeilemaan siipiään kirjailijana. Ross saa tarpeekseen Rachelin ja Paolon kuhertelusta ja jää tequilanhuuruisen illanvieton päätteeksi kiinni nolosta suudelmasta. Monica ja Phoebe ravaavat kilpaa sairaalassa komean koomapotilaan vuoteen äärellä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 12.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHyvä leipuri. Kausi 1, 12/24. Rossin elämä menee tukalaksi. Hän ei haluaisi tietää jälkikasvunsa sukupuolta etukäteen, mutta Carolin lapsivesitutkimuksessa saama tieto leviää kaveripiirissä kulovalkean tavoin. Chandler ja Joey maistavat pöytäostoksilla yhteiselon ihanuutta ja kurjuutta. Lopulta löytyy kuitenkin oikea poikamieskaksikon unelma. Phoebe potee tunnontuskia, kun Paolo käy hänen luonaan hieronnassa ja saa huomattavan reaktion. Monica paistaa tädilleen läjän vääränlaisia lasagneja ja yrittää päästä niistä jollain ilveellä eroon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 12.12. klo 20.00 - 20.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditTissit. Kausi 1, 13/24. Chandlerin silmiin vilahtavat Rachelin paljaat rinnat, mikä johtaa säännölliseen suihkutirkistelyyn. Phoeben uusi psykiatripoikaystävä ahdistaa kaikkia ja Joey saa kuulla, että hänen isällään on suhde. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 12.12. klo 20.30 - 21.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditPalavat muistot. Kausi 1, 14/24. Ystävänpäivä lähestyy ja aiheuttaa paineita partnerin löytämiseen. Chandler ei pääse irti Janicesta ja Ross taas ei haluaisi päästää irti Carolista. Tytöt päättävät järjestää puhdistautumisrituaalin ja päästä eroon huonojen poikaystävien kirouksesta polttamalla ex-poikaystävien antamia tavaroita. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

su 13.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHerkkuja. Kausi 1, 15/24. Rossilla on tosi kiihkeä tyttöystävä. Monican maukkaat suunnitelmat lässähtävät. Chandlerin uraputki ei tahdo taipua toiveiden mukaiseksi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

su 13.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 1/2. Kausi 1, 16/24. Phoebellä on kaksoissisar, johon Joey on iskenyt silmänsä. Chandler saa töissä tehtäväkseen antaa potkut naiselle, johon hän on ihastunut. Ross käy ahkerasti isyysvalmennuksessa. - Vierailijoina Helen Hunt ja Leila Kenzle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

su 13.12. klo 20.00 - 20.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKaksoiskappale, osa 2/2. Kausi 1, 17/24. Rachel aikoo tehdä Monican avulla vakuutuspetoksen. Sairaalassa tytöt törmäävät kahteen hurmaavaan lääkäriin. Phoeben ja Ursulan yhteinen syntymäpäivä tuottaa ongelmia. Ross epäilee, onko hän valmis isäksi. - Vierailijoina George Clooney ja Noah Wyle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

su 13.12. klo 20.30 - 21.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRaaka peli. Kausi 1, 18/24. Pokeripelin syvin olemus ei heti aukea tytöille, mutta harjoitus tekee mestarin. Lemmenkipeä Ross joutuu kiperien valintojen eteen. Rachel hakee töitä ja saa kiikariinsa oikean unelmapestin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditS

ma 14.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditMarcel karkaa. Kausi 1, 19/24. Rachel tekee pahan mokan vahtiessaan Marcelia, minkä takia Ross joutuu painiskelemaaan ristiriitaisten tunteitten aallokossa. Chandlerille ja Joeylle tarjoutuu odottamaton tilaisuus, kun he osallistuvat Rossin silmäterän pelastusoperaatioon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ma 14.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHekumallinen hammaslääkäri. Kausi 1, 20/24. Rachel antaa vanhalle suolalle periksi. Chandlerin elämän täyttää puhelin, joka ei soi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ti 15.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditTanssi väärän Monican kanssa. Kausi 1, 21/24. Monican luottokortti on varastettu. Hän löytää varkaan ja samalla uuden villimmän puolen itsestään. Rossin on aika luopua sukukypsyyden saavuttaneesta lemmikistään. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ti 15.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditKauhea ikäero. Kausi 1, 22/24. Monican poikaystävä on POIKAystävä. Rachel näkee yhä mehukkaampia unia ja se saa Rossin mustasukkaiseksi. Phoebe kokeilee taitojaan Chandlerin sihteerinä ja kertoo järkyttyneelle Chandlerille, että muut työntekijät inhoavat tätä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ke 16.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditBig Ben. Kausi 1, 23/24. Koko ystäväparvi on paikalla, kun Carolin on määrä synnyttää. Ross ja Susan ajautuvat tohkeissaan napit vastakkain ja joutuvat olosuhteiden pakosta miettimään syntyjä syviä. Joey tarjoaa synnytysvalmennusta pettämättömään tyyliinsä. Rachel iskee silmänsä komeaan lääkäriin, ja Monicaan taas iskee äkillinen vauvakuume. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

ke 16.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRachel valaistuu. Kausi 1, 24/24. Frendit kokoontuvat juhlimaan Rachelin syntymäpäivää. Ross ilmoittaa yllättävästä ulkomaankomennuksestaan ja liukenee paikalta parantelemaan mustankipeyttään. Chandler möläyttää kiusallisen salaisuuden, kun ilo on ylimmillään. Joeyn seurustelu menee hankalaksi, kun hän osallistuu hedelmällisyystutkimukseen eikä saa sen aikana harrastaa seksiä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

to 17.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditRossin uusi rakkaus. Kausi 2, 1/24. Rachel menee lentokentälle Rossia vastaan ja aikoo tunnustaa tälle rakkautensa, mutta Ross ei palaakaan Kiinasta yksin. Joey suosittelee Chandlerille räätäliä, joka ottaa asiakkaastaan hiukan liian läheistä mittaa... Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditS

to 17.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditMaidonmakeaa. Kausi 2, 2/24. Joeylla ei mene erityisen hyvin töissä tavaratalon hajuvesiosastolla, kun hänen reviirilleen tunkee miehekäs Hombre-cowboy. Monica lähtee Julien kanssa shoppaamaan, eikä Rachel tiedä, voiko hän antaa sitä anteeksi. Ross ei voi ymmärtää, kuinka joku voi juoda rintamaitoa. Vierailijana Emily Procter (C.S.I. Miami) Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 20.30 - 21.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditMarcel karkaa. Kausi 1, 19/24. Rachel tekee pahan mokan vahtiessaan Marcelia, minkä takia Ross joutuu painiskelemaaan ristiriitaisten tunteitten aallokossa. Chandlerille ja Joeylle tarjoutuu odottamaton tilaisuus, kun he osallistuvat Rossin silmäterän pelastusoperaatioon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 21.00 - 21.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditHekumallinen hammaslääkäri. Kausi 1, 20/24. Rachel antaa vanhalle suolalle periksi. Chandlerin elämän täyttää puhelin, joka ei soi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 21.30 - 22.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditTanssi väärän Monican kanssa. Kausi 1, 21/24. Monican luottokortti on varastettu. Hän löytää varkaan ja samalla uuden villimmän puolen itsestään. Rossin on aika luopua sukukypsyyden saavuttaneesta lemmikistään. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 22.00 - 22.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditKauhea ikäero. Kausi 1, 22/24. Monican poikaystävä on POIKAystävä. Rachel näkee yhä mehukkaampia unia ja se saa Rossin mustasukkaiseksi. Phoebe kokeilee taitojaan Chandlerin sihteerinä ja kertoo järkyttyneelle Chandlerille, että muut työntekijät inhoavat tätä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 22.30 - 23.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditBig Ben. Kausi 1, 23/24. Koko ystäväparvi on paikalla, kun Carolin on määrä synnyttää. Ross ja Susan ajautuvat tohkeissaan napit vastakkain ja joutuvat olosuhteiden pakosta miettimään syntyjä syviä. Joey tarjoaa synnytysvalmennusta pettämättömään tyyliinsä. Rachel iskee silmänsä komeaan lääkäriin, ja Monicaan taas iskee äkillinen vauvakuume. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 23.00 - 23.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditRachel valaistuu. Kausi 1, 24/24. Frendit kokoontuvat juhlimaan Rachelin syntymäpäivää. Ross ilmoittaa yllättävästä ulkomaankomennuksestaan ja liukenee paikalta parantelemaan mustankipeyttään. Chandler möläyttää kiusallisen salaisuuden, kun ilo on ylimmillään. Joeyn seurustelu menee hankalaksi, kun hän osallistuu hedelmällisyystutkimukseen eikä saa sen aikana harrastaa seksiä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

pe 18.12. klo 23.30 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

FrenditRossin uusi rakkaus. Kausi 2, 1/24. Rachel menee lentokentälle Rossia vastaan ja aikoo tunnustaa tälle rakkautensa, mutta Ross ei palaakaan Kiinasta yksin. Joey suosittelee Chandlerille räätäliä, joka ottaa asiakkaastaan hiukan liian läheistä mittaa... Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 19.12. klo 00.00 - 00.30 AVA
Lue artikkeli»

FrenditMaidonmakeaa. Kausi 2, 2/24. Joeylla ei mene erityisen hyvin töissä tavaratalon hajuvesiosastolla, kun hänen reviirilleen tunkee miehekäs Hombre-cowboy. Monica lähtee Julien kanssa shoppaamaan, eikä Rachel tiedä, voiko hän antaa sitä anteeksi. Ross ei voi ymmärtää, kuinka joku voi juoda rintamaitoa. Vierailijana Emily Procter (C.S.I. Miami) Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 19.12. klo 19.00 - 19.30 Sub
Lue artikkeli»

FrenditMarcel karkaa. Kausi 1, 19/24. Rachel tekee pahan mokan vahtiessaan Marcelia, minkä takia Ross joutuu painiskelemaaan ristiriitaisten tunteitten aallokossa. Chandlerille ja Joeylle tarjoutuu odottamaton tilaisuus, kun he osallistuvat Rossin silmäterän pelastusoperaatioon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.

FrenditSu

la 19.12. klo 19.30 - 20.00 Sub
Lue artikkeli»

FrenditHekumallinen hammaslääkäri. Kausi 1, 20/24. Rachel antaa vanhalle suolalle periksi. Chandlerin elämän täyttää puhelin, joka ei soi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Frendit
Rahaa ja riippuvuutta. Kausi 1, 3/24. Monican uusi poikaystävä herättää odottamatonta ihastusta. Phoeben pankkitilille napsahtaa stressaava yllätys, ja hänen kohdalleen osuu myös limsatölkki, jossa on harvinaisen vahvaa peukaloinnin makua. Chandler lankeaa vanhan paheensa pauloihin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/frendit.jpg
Arvosana 2.6/5, annettu 679 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Masked Singer Suomi, Taivaan tulet, Linnan juhlat 2020 : Linnan jatkot, Järjen jättiläinen, Alppihiihdon MC: Santa Caterina, Temptation Island Suomi 8, Kauniit ja rohkeat, Tohtori Intiasta, Ostoskanava Tvins.com

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity