SanakirjaViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla the real housewives of beverly hills löytyy 430 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 09.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Uusi vuosi, vanhat kujeet. Kausi 11, 20/20. Erika lähtee syömään Kylen, Doritin ja Lisan kanssa, mutta tunnelma muuttuu iloisesta jäätäväksi, kun kysymyksiä alkaa jälleen sadella. Crystal järjestää suuret uudenvuodenjuhlat kiinalaiseen tapaan. Kaikki odottavat innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta Lisan ja Garcellen vanhat ongelmat uhkaavat pilata juhlatunnelman. Sutton tarjoaa Erikalle sovinnon oliivinoksaa, mutta se palaa välittömästi kaunan liekeissä. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 08.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Järki yli laidan. Kausi 11, 19/20. Leidit kiertävät Del Marin viinitiloja ja nauttivat täysin siemauksin viininmaistelusta. Kuppikuntia syntyy ilman viiniäkin, kun naiset jakautuvat pienempiin ryhmiin: Lisa vie Crystalin altaalle erikoiselle joogatunnille ja Erika salakuuntelee Garcellen ja Suttonin juoruilua. Veneristeilyllä on luvassa huippukokin valmistama ateria ja en ole koskaan -peli, joka muuttaa seurueen tunnelman jäätäväksi yhden kiusallisen kommentin takia. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 02.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Del Marin marisijat. Kausi 11, jakso 18/20. Kathy vie ryhmän San Diegon Del Mariin viettämään rentouttavaa tyttöjen viikonloppua. Luvassa on merileijonien lemmenleikkien seuraamista, äänikylpy ja äänekästä väittelyä, kun Lisa Rinna päättää nostaa kissan pöydälle Garcellen kommenttien takia. Sen seurauksena Garcelle paljastaa muille, miltä hänestä oikeasti tuntuu. Erika kertoo uusimmasta käänteestä Tomin terveydentilassa. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 01.05. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Onhan noita tarinoita. Kausi 11, jakso 17/20. Kathyn tarjoamana hemmottelupäivänä Erika kertoo jälleen uuden uskomattoman tarinan Tomista. Tarinat saavat jopa Erikan lähimmät ystävät epäilemään niiden todenperäisyyttä. Crystal valvoo Robin hulppean miesluolan rakentamista talon kellariin. Garcelle päättää tarttua härkää sarvista ja etsiä itselleen miehen ammattilaisten avulla. Dorit järjestää hääpukumalliston lanseeraustilaisuuden kotonaan ja kutsuu sinne Suttonin ja Erikan, jotka ovat edelleen ilmiriidoissa. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 25.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Uhkauksia ja lupauksia. Kausi 11, 16/20. Kathyn illalliskutsut päättyvät äkäisesti, kun syytöksiä alkaa sadella. Seuraavana päivänä Garcelle syyttää krapulaista Lisaa tuen puutteesta. Sutton puolestaan tuimistuu Kylelle jalokiviostosten lomassa siitä, että Kyle asetti hänet pahaan välikäteen. Crystal sanoo ymmärtävänsä Erikan tilannetta ja reaktiota, mutta Doritin aviomies on aivan eri linjoilla. Aiheeseen palataan Garcellen järjestämillä haitilaisillallisilla, jossa on tarjolla tulista ruokaa ja kuumaa kinastelua. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 24.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Viheliäiset illalliskutsut. Kausi 11, 15/20. Kyle käy katsomassa Suttonin uutta kotia. Doritin aviomiehellä riittää ideoita Doritin uutta bisnestä varten. Crystal kutsuu Erikan, Garcellen ja Kathyn syömään ankkaa, mutta puhe kääntyy uutisankkoihin ja Suttoniin. Kathy järjestää henkilökuntansa avulla ylelliset illalliskutsut, joista tulee ikimuistoiset, kun Erikan ja Suttonin erimielisyydet pulpahtavat pintaan ja vievät keskustelun jälleen kerran Erikan nykytilanteeseen. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 18.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Huuleni ovat sinetöimättömät. Kausi 11, 14/20. Lisa esittelee jälkikasvulleen upeaa autotallimuotia. Crystal auttaa järjestämään Rinna Beauty -kauneustuotteiden lanseeraustilaisuuden, joka muuttuu aika nopeasti Garcellen ja Doritin väliseksi kärhämäksi. Imuroimisen ilot löytänyt Erika ja Lisa auttavat Kylea juhlimaan syntymäpäivää, mutta ilo jää lyhytaikaiseksi. Kyle ja hänen siskonsa ovat eri mieltä American Woman -televisiosarjasta ja siitä, millaisen kuvan se antaa heidän äidistään. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 17.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Jouluräyhän julistus. Kausi 11, 13/20. Suttonin järjestämässä hätäkokouksessa päätetään, että totuus Erikan osallisuudesta Tomin tekemiin petoksiin selvitetään Kylen järjestämillä jouluillallisilla vaikka väkisin Naiset pelkäävät oman maineensa puolesta ja ovat valmiit esittämään Erikalle vaikeita kysymyksiä, mutta miten käy, kun pitää kohdata Erika kasvotusten? Garcelle valmistautuu viettämään joulua oman perheensä kanssa. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 11.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Epäluottamuksen piiri. Kausi 11, 12/20. Garcelle joutuu selittelemään tilannetta muille, kun järkyttynyt Erika jättää reissun kesken. Seuraavana päivänä lehden paljastusjuttu Erikasta ja hänen aviomiehestään herättää Kylessa, Lisassa ja Doritissa lukemattomia kysymyksiä. Sutton kutsuu koolle leidien hätäkokouksen, mutta yksi on joukosta poissa. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 10.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Aavikon jääkuningatar. Kausi 11, 11/20. Kylen luona La Quintassa rauhoitutaan juhlien, patikoiden ja shoppaillen. Erika kertoo patikointireissulla salaisuuden Garcellelle, joka luonnollisesti paljastaa sen koko porukalle. Kyle ottaa asiakseen selvittää Erikaa vaivaavan talomysteerin. Seuraleikki paljastaa luonteenpiirteiden lisäksi sen, että Crystal on sukua Kungfutselle. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 04.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Onnettomuuksia ja onnettomia suhteita. Kausi 11, 10/20. Kyle kutsuu tyttöporukan loma-asunnolleen La Quintaan, mutta Erika ei saa rauhaa sotkuisen avioeronsa jälkipyykiltä. Hän paljastaa muille, että avioliitto Tomin kanssa oli kaikkea muuta kuin ihanteellinen. Ja nyt edessä on oikeudenkäyntejä ja huonoa julkisuutta. Sutton ja Crystal löytävät yhteisen sävelen Erikan kanssa keskustellessaan läheisistä, jotka he ovat menettäneet. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 03.04. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Romahduspiste. Kausi 11, 9/20. Sutton ja Crystal hämmentävät soppaa Lisan bolognese-kutsuilla, kun kaikki ongelmat heidän välillään nostetaan pöydälle. Kyle, Kathy ja Dorit sairastuvat koronaan ja joutuvat karanteeniin. Lisa haluaa lahjoittaa osan valtavasta vaatekokoelmastaan jälkikasvulle. Erika avautuu vaikeasta tilanteestaan Kylelle. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 28.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Hyvät, pahat ja rumat housut. Kausi 11, 8/20. Harry Hamlinin kotitekoinen bolognese-kastike tuo potkua Lisan järjestämiin kutsuihin, mutta Crystalin anteeksipyytelemätön asenne saa Suttonin kiehumaan pastaveden lailla. Garcellella on hevosiin liittyvä syntymäpäivätoive ja Kathylla on yllättävää kerrottavaa Kylelle heidän Kim-siskostaan. Erika asettuu uuteen kotiinsa ja Dorit lähtee mukaan hääpukusuunnittelun ihmeelliseen maailmaan. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 27.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Häpäistyt herrasnaiset. Kausi 11, 7/20. Ihmissuhde- ja koronamurheet saavat naiset siirtymään lohtuhemmottelun pariin. Huhumyllyn pyöriessä Erika paljastaa uusia yksityiskohtia avioeroonsa johtaneista syistä. Kyle menehtyy yllättäen, mutta onneksi kyseessä on vain kultakala. Rinnan tyttären seurustelukuviot kiinnostavat mediaa. Crystal ja Sutton eivät pääse yksimielisyyteen siitä, mikä on häpäisyä. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 21.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Avion ikeestä vapauteen. Kausi 11, 6/20. Erika saapuu Suttonin pariisilaiskutsuille ja kohtaa ystävänsä ensi kertaa eropäätöksensä jälkeen. Samalla hän valottaa syitä vaikean ratkaisun taustalla. Onneksi ystävä hädässä tunnetaan. Ystävällisyys on kaukana, kun Tahoejärveltä asti jatkunut nakugate Crystalin ja Suttonin välillä jatkuu, eikä mykykutsuillakaan leivota rauhaa. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 20.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Erikan ero. Kausi 11, 5/20. Kaikki jännittävät Yhdysvaltojen presidentinvaalien tulosta, mutta naisille jännittävintä on spekuloida Erikan shokki-ilmoitusta, josta tuleekin Suttonin Pariisi-teemaisten lounaskutsujen kuumin puheenaihe. Rinna osoittaa olevansa taitava käsittelemään letkua ja kopioimaan muiden tyyliä. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 14.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Tahoen vesipedot. Kausi 11, 4/20. Loma Tahoejärvellä jatkuu, mutta vedessä polskiminen ja risteily eivät auta paikkaamaan Suttonin ja Crystalin välejä. Erään naisen yöllinen tunnustus ihmetyttää Kylea. Lisan päällekäyvä asenne puolestaan saa Garcellen mitan täyttymään. Loman jälkeen kaikkia odottaa todellinen uutispommi. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 13.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Sorsittu Sutton. Kausi 11, 3/20. Miniloma Tahoejärvellä jatkuu hauskalla resiinarallilla, mutta tunnelma kiristyy, kun Suttonin ja Crystalin värikäs yhteenotto kärjistyy. Yhteinen ravintolailta päättyy katastrofiin harmittoman pilan takia, koska Sutton alkaa tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 07.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Kaksi totuutta ja yksi valhe. Kausi 11, 2/22. Naiset lähtevät piinallisen koronavuoden jälkeen irrottelemaan Tahoejärvelle. Keittiössä on kuumat paikat, kun Kyle haluaa esitellä kokkailutaitojaan ja samalla haudata sotakirveen Garcellen kanssa. Viihdykkeeksi keksitty kaksi totuutta ja yksi valhe -peli paljastaa naisista uusia puolia, ja etenkin Erikan yllättävät vastaukset herättävät kysymyksiä. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 06.03. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Kuumat naiset, kuumempi grilli. Kausi 11, 1/20. Kyle päättää järjestää kaikkien piristykseksi hienostuneet grillijuhlat. Samalla he tutustuvat Crystal Minkoffiin, jonka aviomies on kuuluisa elokuvaohjaaja. Erika avautuu synkästä kesästään ja koronan aiheuttamasta yksinäisyydestä. Lisa ja Garcelle päättävät tavata välien parantamiseksi, mutta Lisan anteeksipyyntö jättää Garcellen epäileväiseksi heidän ystävyytensä suhteen. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly HillsU

pe 07.10.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

Salaisuudet paljastuvat. Kausi 10, 20/20. Tarina Denisen "Bravo, Bravo, **tun Bravo" -hetken takaa paljastetaan viimein, ja Dorit lähtee sovittelemaan paljon puhuttua oikeusjuttuaan. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

to 06.10.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

Salaisuudet paljastuvat. Kausi 10, 20/20. Tarina Denisen "Bravo, Bravo, **tun Bravo" -hetken takaa paljastetaan viimein, ja Dorit lähtee sovittelemaan paljon puhuttua oikeusjuttuaan. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

to 06.10.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

Jälleennäkeminen, osa 3. Kausi 10, 19/20. Jälleennäkeminen päättyy, ja Denise kertoo naisille vihdoin totuuden ystävyydestään Brandiin. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ke 05.10.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

Jälleennäkeminen, osa 3. Kausi 10, 19/20. Jälleennäkeminen päättyy, ja Denise kertoo naisille vihdoin totuuden ystävyydestään Brandiin. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ke 05.10.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Jälleennäkeminen, osa 2. Kausi 10, 18/20. Kylea hiillostetaan tavasta, jolla hän kohtelee Doritia ja Erikaa. Garcelle ja Dorit pysyvät uskollisina Deniselle. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 04.10.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Jälleennäkeminen, osa 2. Kausi 10, 18/20. Kylea hiillostetaan tavasta, jolla hän kohtelee Doritia ja Erikaa. Garcelle ja Dorit pysyvät uskollisina Deniselle. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ti 04.10.2022 04.00 - 05.00 60 minAVA

Jälleennäkeminen, osa 1. Kausi 10, 17/20. Naiset tapaavat toisensa videoyhteyden välityksellä ja käsittelevät mennyttä kautta, johon sisältyi upeita huippuhetkiä ja hirvittäviä pohjakosketuksia. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 03.10.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Jälleennäkeminen, osa 1. Kausi 10, 17/20. Naiset tapaavat toisensa videoyhteyden välityksellä ja käsittelevät mennyttä kautta, johon sisältyi upeita huippuhetkiä ja hirvittäviä pohjakosketuksia. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

la 01.10.2022 03.40 - 04.35 55 minAVA

Kadonnut kaunotar. Kausi 10, 16/20. Denise ei saavu Doritin tupaantuliaisiin ja tekee Garcellelle kahdet oharit viikon sisällä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

pe 30.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Kadonnut kaunotar. Kausi 10, 16/20. Denise ei saavu Doritin tupaantuliaisiin ja tekee Garcellelle kahdet oharit viikon sisällä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

pe 30.09.2022 03.50 - 04.45 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Seksiä, valheita ja tekstareita. Kausi 10, 15/20. Kyle ja Dorit yllättävät Teddin vauvakutsuilla, mutta Brandillä on aivan toisenlaisia yllätyksiä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

to 29.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Seksiä, valheita ja tekstareita. Kausi 10, 15/20. Kyle ja Dorit yllättävät Teddin vauvakutsuilla, mutta Brandillä on aivan toisenlaisia yllätyksiä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

to 29.09.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Rakkautta vailla. Kausi 10, 14/20. Vespa-ajelu saa Kylen ja Doritin muistamaan, miten hauskaa heillä voikaan olla yhdessä. Denise syyttää Lisaa siitä, ettei tämä puolustanut häntä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ke 28.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Rakkautta vailla. Kausi 10, 14/20. Vespa-ajelu saa Kylen ja Doritin muistamaan, miten hauskaa heillä voikaan olla yhdessä. Denise syyttää Lisaa siitä, ettei tämä puolustanut häntä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ke 28.09.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Roomahdusvaara. Kausi 10, 13/20. Rooman-loma jatkuu, ja naiset käsittelevät Brandin väitteitä Denisestä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 27.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Roomahdusvaara. Kausi 10, 13/20. Rooman-loma jatkuu, ja naiset käsittelevät Brandin väitteitä Denisestä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ti 27.09.2022 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Hulluja nuo kalifornialaiset. Kausi 10, 12/20. Lisa yrittää pelastaa naisten loman Roomassa, kun huhut Denisestä alkavat levitä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 26.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Hulluja nuo kalifornialaiset. Kausi 10, 12/20. Lisa yrittää pelastaa naisten loman Roomassa, kun huhut Denisestä alkavat levitä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

la 24.09.2022 04.35 - 05.30 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Rauhaa, jos ei rakkautta. Kausi 10, 11/20. Lisa kutsuu naiset lomalle Roomaan. Denise hieroo sovintoa Erikan kanssa, ja Brandin uutispommi yllättää Kylen ja Teddin. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

pe 23.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Rauhaa, jos ei rakkautta. Kausi 10, 11/20. Lisa kutsuu naiset lomalle Roomaan. Denise hieroo sovintoa Erikan kanssa, ja Brandin uutispommi yllättää Kylen ja Teddin. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

pe 23.09.2022 03.50 - 04.50 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Mustaa valkoisella. Kausi 10, 10/20. Kyle järjestää Doritin avulla hyväntekeväisyysgaalan mustavalkoteemalla. Juhlissa nähdään tuttuja kasvoja menneiltä vuosilta. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

to 22.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Mustaa valkoisella. Kausi 10, 10/20. Kyle järjestää Doritin avulla hyväntekeväisyysgaalan mustavalkoteemalla. Juhlissa nähdään tuttuja kasvoja menneiltä vuosilta. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

to 22.09.2022 03.45 - 04.45 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Ovet paukkuen. Kausi 10, 9/20. Denisen ja Aaronin äkillinen poistuminen Kylen grillijuhlista aiheuttaa muissa naisissa hämmennystä ja rauhattomuutta. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ke 21.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Ovet paukkuen. Kausi 10, 9/20. Denisen ja Aaronin äkillinen poistuminen Kylen grillijuhlista aiheuttaa muissa naisissa hämmennystä ja rauhattomuutta. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ke 21.09.2022 03.50 - 04.45 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Lapsille sopimatonta. Kausi 10, 8/20. Naiset kokevat, että heitä loukataan äiteinä, kun Denise saapuu Kylen lapsiystävällisiin grillijuhliin ilman lapsiaan. Amerikkalainen realitysarja. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ti 20.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Lapsille sopimatonta. Kausi 10, 8/20. Naiset kokevat, että heitä loukataan äiteinä, kun Denise saapuu Kylen lapsiystävällisiin grillijuhliin ilman lapsiaan. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly HillsU

ti 20.09.2022 03.50 - 04.45 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Vanhoja haavoja. Kausi 10, 7/20. Rentouttavaksi tarkoitetulla Santa Barbaran reissulla palataan vanhoihin riitoihin ja viritellään uusia. Varsinkin kimppakivakeskustelu Denisen lasten kuullen herättää tunteita. Amerikkalainen realitysarja. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

ma 19.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Vanhoja haavoja. Kausi 10, 7/20. Rentouttavaksi tarkoitetulla Santa Barbaran reissulla palataan vanhoihin riitoihin ja viritellään uusia. Varsinkin kimppakivakeskustelu Denisen lasten kuullen herättää tunteita. Amerikkalainen realitysarja.

The Real Housewives of Beverly HillsU

la 17.09.2022 04.15 - 05.15 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Tähdet kertovat. Kausi 10, 6/20. Erikan emännöimässä astrologiaillassa naisten väliset skismat nousevat pääosaan. Yksi jos toinenkin pyörittelee päätään Kylen touhuille. Yhdysvaltalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

The Real Housewives of Beverly Hills

pe 16.09.2022 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Tähdet kertovat. Kausi 10, 6/20. Erikan emännöimässä astrologiaillassa naisten väliset skismat nousevat pääosaan. Yksi jos toinenkin pyörittelee päätään Kylen touhuille. Yhdysvaltalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kansan vihollinen, Unelma-asunto auringon alta, Muumilaakson tarinoita, Miehen puolikkaat, MasterChef Australia, Jäljet päättyvät Berliiniin, Lemmen viemää, Murha kaikilla mausteilla, Elämäni Biisi, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity