6/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Dinan ja Janin 4,5 hehtaarin suuruiseen viinitilaan Fynin saarella. Tilalla on jouduttu tekemään mittavia koneinvestointeja. Rypäleiden korjuukone tekee Helgeen vaikutuksen.
6/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Dinan ja Janin 4,5 hehtaarin suuruiseen viinitilaan Fynin saarella. Tilalla on jouduttu tekemään mittavia koneinvestointeja. Rypäleiden korjuukone tekee Helgeen vaikutuksen.
5/6. Lollandin saarella Preben Joergensen valmistaa viiniä samaan tapaan kuin italialaiset Amarone-viiniään. Nikolaj haluaa voimakkaan viinin rinnalle vuohenlihaa ja perunoita.
5/6. Lollandin saarella Preben Joergensen valmistaa viiniä samaan tapaan kuin italialaiset Amarone-viiniään. Nikolaj haluaa voimakkaan viinin rinnalle vuohenlihaa ja perunoita.
4/6. Helge ja Nikolaj matkaavat Bornholmin saarelle maistelemaan herukkaviiniä, sillä punaviinin tuotanto ei tilalla tänä vuonna onnistunut. Nikolaj valmistaa juhlavan aterian lampaasta ja sinihomejuustosta.
3/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Sven Moesgaardin suureen viinitilaan. Tilan päätuote on kuohuviini. Nikolaj innostuu keksimään sille sopivan ruokalajin.
3/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Sven Moesgaardin suureen viinitilaan. Tilan päätuote on kuohuviini. Nikolaj innostuu keksimään sille sopivan ruokalajin.
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Sjellannissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo. (U)
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Sjellannissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo. (U)
6/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Dinan ja Janin 4,5 hehtaarin suuruiseen viinitilaan Fynin saarella. Tilalla on ollut pakko tehdä mittavia koneinvestointeja. Rypäleiden korjuukone tekee Helgeen vaikutuksen.
6/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Dinan ja Janin 4,5 hehtaarin suuruiseen viinitilaan Fynin saarella. Tilalla on ollut pakko tehdä mittavia koneinvestointeja. Rypäleiden korjuukone tekee Helgeen vaikutuksen.
5/6. Lollandin saarella Preben Jörgensen valmistaa viiniä samaan tapaan kuin italialaiset Amarone-viiniään. Nikolaj etsii voimakkaan viinin rinnalle vuohenlihaa ja perunoita.
5/6. Lollandin saarella Preben Jörgensen valmistaa viiniä samaan tapaan kuin italialaiset Amarone-viiniään. Nikolaj haluaa voimakkaan viinin rinnalle vuohenlihaa ja perunoita.
4/6. Helge ja Nikolaj matkaavat Bornholmin saarelle maistelemaan herukkaviiniä, sillä punaviinin tuotanto ei tilalla tänä vuonna onnistunut. Nikolaj valmistaa juhlavan aterian lampaasta ja sinihomejuustosta.
4/6. Helge ja Nikolaj matkaavat Bornholmin saarelle maistelemaan herukkaviiniä, sillä tilalla ei punaviinin tuotanto tänä vuonna onnistunut. Nikolaj valmistaa juhlavan ruuan lampaasta ja sinihomejuustosta.
3/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Sven Moesgaardin suureen viinitilaan. Tilan päätuote on kuohuviini. Nikolaj innostuu keksimään sille sopivan ruokalajin.
3/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Sven Moesgaardin suureen viinitilaan. Tilan päätuote on kuohuviini. Nikolaj innostuu keksimään sille sopivan ruokalajin.
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Själlanissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo.
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Själlanissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo.