HoroskooppiSanakirjaTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla saaristoruokaa löytyy 200 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Saaristoruokaa

pe 07.07.2017 17.00 - 17.25 25 minAVA

Silakka. Kalastajan matkassa. Harrin makumatka suuntaa tällä kertaa Tammisaareen, jossa lounastetaan ravintola Rådhusetissa. Sen jälkeen hypätään kalastajaveneen kyytiin. Saaliiksi saaduista silakoista kokataan herkkuja saaristokeittiössä.

Saaristoruokaa

ke 21.06.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.

Saaristoruokaa

ke 21.06.2017 18.15 - 18.50 35 minAVA

Kana. Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa.

Saaristoruokaa

ke 14.06.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Naantalin herkut. Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalalautanen.

Saaristoruokaa

ke 14.06.2017 18.15 - 18.45 30 minAVA

Savukala. Saariston savukalaa. Harri Syrjäsen kanssa käydään maistelemassa saariston herkkuja ravintola Fyrenissä Nauvossa ja tutustutaan kalasavustamon toimintaan. Saaristokeittiössä valmistuu tällä kertaa mm. kalakeittoa.

Saaristoruokaa

ke 07.06.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Kotkan potka. Kausi 2, 8/10. Harri suuntaa tässä jaksossa itäisen Suomenlahden pääkaupunkiin Kotkaan. Lounasta nautitaan klassisessa Kotkan venekerhon ravintolassa, jonka jälkeen haetaan tuoreita vihanneksia Kotkan torilta. Saaristokeittiössä valmistuu lampaan potkaa ja jälkiruoaksi laitetaan hyvää raparperista.

Saaristoruokaa

ke 07.06.2017 18.15 - 18.45 30 minAVA

Parsa. Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa.

Saaristoruokaa

ke 31.05.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Olutta Ahvenanmaalta. Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ruoanlaitossa jälkiruokaan. Pääruoaksi valmistuu hiillostettua silliä.

Saaristoruokaa

ke 31.05.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Peruna. Peruna on saaristoruokaa ihan oikeaa. Harrin makumatka saaristoon alkaa Jakobshamnin vierasvenesataman kesäravintolasta. Sieltä lähdetään maatilalle hakemaan perunaa. Saaristokeittiössä laitetaan keittoa.

Saaristoruokaa

ke 24.05.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Taivassalon yrtit. Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. Saaristokeittiössä valmistuu turskaa, jonka kanssa tarjoillaan tuoreita yrttejä.

Saaristoruokaa

ke 24.05.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Hauki. Saariston pääkaupungin makuja. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan tällä kertaa Turkuun. Makumatka aloitetaan yhdestä Turun parhaimmista ravintoloista. Turun kauppahallissa katsellaan saaristolaistuotteita. Saaristokeittiössä laitetaan tänään kalaa.

Saaristoruokaa

ke 17.05.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.

Saaristoruokaa

ke 17.05.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Possu. Herkkuja Nauvon torilta. Harri Syrjäsen kanssa käydään tänään saaristoravintolassa Airistolla. Sieltä matka jatkuu Nauvon torille, josta haetaan tuoreita vihanneksia. Niiden seuraksi kokataan saarikeittiössä possua.

Saaristoruokaa

ke 10.05.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Kustavin haukea. Kausi 2, 2/10. Tässä jaksossa vemeem keula suunnataan Turun saariston pohjoisreunalla sijaitsevaa Kustavia kohti. Lounastamisen jälkeen Harri kokeilee kalaonneaan paikallisen kalaoppaan seurana. Saaristokeittiössä valmistetaan itse pyydettyä haukea.

Saaristoruokaa

ke 10.05.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Lammas. Saariston lammasta. Harri Syrjänen suuntaa tänään Nauvoon ja tutustuu Villa Klintenin saaristolaisherkkuihin sekä Ytterholmin saaren lammastilaan. Saarikeittiössä Harri valmistaa karitsaa kahdella tavalla.

Saaristoruokaa

ke 03.05.2017 20.30 - 21.00 30 minMTV3

Ahvenanmaan possua. Kausi 2, 1/10. Harri Syrjänen lähtee toisen kauden ensimmäisessä jaksossa makumatkalle Ahvenanmaalle, jossa hän tapaa Kastelholman linnan lähellä sijaitsen Smakby-ruokakeskuksen kokin Micke Björklundin. Saaristokeittiössä valmistetaan Micken tarjoaman aterian innostamana pieneltä ahvenanmaalaiselta sikatilalta haettua "iloisen possun" lihaa ja jälkiruoaksi Ahvenanmaan pannukakkua.

Saaristoruokaa

ke 03.05.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Saaristolaisleipä. Saaristolaisleipää Rosalasta. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan kohti Hankoa. Retki vie saaristolaisravintolan herkkupöydän kautta Rosalan saaristoleipomoon. Ulkokeittiössä valmistuvat siika-ceviche ja tarte tatin.

Saaristoruokaa

ke 26.04.2017 19.30 - 20.00 30 minAVA

Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak.

Saaristoruokaa

pe 14.04.2017 16.00 - 16.30 30 minMTV3

Silakka. Kalastajan matkassa. Harrin makumatka suuntaa tällä kertaa Tammisaareen, jossa lounastetaan ravintola Rådhusetissa. Sen jälkeen hypätään kalastajaveneen kyytiin. Saaliiksi saaduista silakoista kokataan herkkuja saaristokeittiössä.

Saaristoruokaa

su 02.04.2017 11.30 - 12.00 30 minMTV3

Kana. Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa.

Saaristoruokaa

su 26.03.2017 11.30 - 12.00 30 minMTV3

Parsa. Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa.

Saaristoruokaa

su 26.02.2017 10.00 - 10.30 30 minMTV3

Hauki. Saariston pääkaupungin makuja. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan tällä kertaa Turkuun. Makumatka aloitetaan yhdestä Turun parhaimmista ravintoloista. Turun kauppahallissa katsellaan saaristolaistuotteita. Saaristokeittiössä laitetaan tänään kalaa.

Saaristoruokaa

la 25.02.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Olutta Ahvenanmaalta. Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ruoanlaitossa jälkiruokaan. Pääruoaksi valmistuu hiillostettua silliä.

Saaristoruokaa

la 18.02.2017 10.30 - 11.00 30 minAVA

Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.

Saaristoruokaa

la 18.02.2017 10.00 - 10.30 30 minAVA

Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta.

Saaristoruokaa

la 18.02.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Naantalin herkut. Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalalautanen.

Saaristoruokaa

la 11.02.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Kotkan potka. Kausi 2, 8/10. Harri suuntaa tässä jaksossa itäisen Suomenlahden pääkaupunkiin Kotkaan. Lounasta nautitaan klassisessa Kotkan venekerhon ravintolassa, jonka jälkeen haetaan tuoreita vihanneksia Kotkan torilta. Saaristokeittiössä valmistuu lampaan potkaa ja jälkiruoaksi laitetaan hyvää raparperista.

Saaristoruokaa

la 04.02.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Taivassalon yrtit. Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. Saaristokeittiössä valmistuu turskaa, jonka kanssa tarjoillaan tuoreita yrttejä.

Saaristoruokaa

la 28.01.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta.

Saaristoruokaa

la 21.01.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.

Saaristoruokaa

la 14.01.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Villiyrttejä Porvoosta. Kausi 2, 3/10. Kun ravintolan nimi on Sicapelle, se täytyy lähteä kokemaan. Harri suuntaa Porvoon vanhaan kaupunkiin lounaalle ravintolaan, jossa hyödynnetään runsaasti villiyrttejä. Harri saa avukseen Sicapellen kokin poimimaan tuoreita yrttejä luonnosta. Saaristokeittiössä valmistetaan ankkaa.

Saaristoruokaa

la 07.01.2017 09.30 - 10.00 30 minAVA

Kustavin haukea. Kausi 2, 2/10. Tässä jaksossa vemeem keula suunnataan Turun saariston pohjoisreunalla sijaitsevaa Kustavia kohti. Lounastamisen jälkeen Harri kokeilee kalaonneaan paikallisen kalaoppaan seurana. Saaristokeittiössä valmistetaan itse pyydettyä haukea.

Saaristoruokaa

la 31.12.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Ahvenanmaan possua. Kausi 2, 1/10. Harri Syrjänen lähtee toisen kauden ensimmäisessä jaksossa makumatkalle Ahvenanmaalle, jossa hän tapaa Kastelholman linnan lähellä sijaitsen Smakby-ruokakeskuksen kokin Micke Björklundin. Saaristokeittiössä valmistetaan Micken tarjoaman aterian innostamana pieneltä ahvenanmaalaiselta sikatilalta haettua "iloisen possun" lihaa ja jälkiruoaksi Ahvenanmaan pannukakkua.

Saaristoruokaa

la 24.12.2016 10.25 - 11.00 35 minAVA

Silakka. Kalastajan matkassa. Harrin makumatka suuntaa tällä kertaa Tammisaareen, jossa lounastetaan ravintola Rådhusetissa. Sen jälkeen hypätään kalastajaveneen kyytiin. Saaliiksi saaduista silakoista kokataan herkkuja saaristokeittiössä.

Saaristoruokaa

la 17.12.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Kana. Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa.

Saaristoruokaa

la 10.12.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Savukala. Saariston savukalaa. Harri Syrjäsen kanssa käydään maistelemassa saariston herkkuja ravintola Fyrenissä Nauvossa ja tutustutaan kalasavustamon toimintaan. Saaristokeittiössä valmistuu tällä kertaa mm. kalakeittoa.

Saaristoruokaa

la 03.12.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Parsa. Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa.

Saaristoruokaa

la 26.11.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Peruna. Peruna on saaristoruokaa ihan oikeaa. Harrin makumatka saaristoon alkaa Jakobshamnin vierasvenesataman kesäravintolasta. Sieltä lähdetään maatilalle hakemaan perunaa. Saaristokeittiössä laitetaan keittoa.

Saaristoruokaa

la 19.11.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Hauki. Saariston pääkaupungin makuja. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan tällä kertaa Turkuun. Makumatka aloitetaan yhdestä Turun parhaimmista ravintoloista. Turun kauppahallissa katsellaan saaristolaistuotteita. Saaristokeittiössä laitetaan tänään kalaa.

Saaristoruokaa

la 12.11.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Possu. Herkkuja Nauvon torilta. Harri Syrjäsen kanssa käydään tänään saaristoravintolassa Airistolla. Sieltä matka jatkuu Nauvon torille, josta haetaan tuoreita vihanneksia. Niiden seuraksi kokataan saarikeittiössä possua.

Saaristoruokaa

la 05.11.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Lammas. Saariston lammasta. Harri Syrjänen suuntaa tänään Nauvoon ja tutustuu Villa Klintenin saaristolaisherkkuihin sekä Ytterholmin saaren lammastilaan. Saarikeittiössä Harri valmistaa karitsaa kahdella tavalla.

Saaristoruokaa

la 29.10.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Saaristolaisleipä. Saaristolaisleipää Rosalasta. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan kohti Hankoa. Retki vie saaristolaisravintolan herkkupöydän kautta Rosalan saaristoleipomoon. Ulkokeittiössä valmistuvat siika-ceviche ja tarte tatin.

Saaristoruokaa

la 22.10.2016 11.00 - 11.30 30 minAVA

Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak.

SaaristoruokaaU

su 18.09.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.

Saaristoruokaa

la 17.09.2016 18.30 - 19.00 30 minAVA

Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.

SaaristoruokaaU

la 17.09.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Naantalin herkut. Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalalautanen.

Saaristoruokaa

su 11.09.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Kotkan potka. Kausi 2, 8/10. Harri suuntaa tässä jaksossa itäisen Suomenlahden pääkaupunkiin Kotkaan. Lounasta nautitaan klassisessa Kotkan venekerhon ravintolassa, jonka jälkeen haetaan tuoreita vihanneksia Kotkan torilta. Saaristokeittiössä valmistuu lampaan potkaa ja jälkiruoaksi laitetaan hyvää raparperista.

Saaristoruokaa

la 10.09.2016 18.30 - 19.00 30 minAVA

Naantalin herkut. Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalalautanen.

Saaristoruokaa

la 10.09.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Olutta Ahvenanmaalta. Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ruoanlaitossa jälkiruokaan. Pääruoaksi valmistuu hiillostettua silliä.

Saaristoruokaa

su 04.09.2016 09.30 - 10.00 30 minAVA

Taivassalon yrtit. Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. Saaristokeittiössä valmistuu turskaa, jonka kanssa tarjoillaan tuoreita yrttejä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelma-asunto auringon alta, Tähdet, tähdet, Farmi Suomi, Race Across The World Suomi, Huone 301, Poliisikoira Rex, Haluatko miljonääriksi?, Roy Grace, Tabu, Suurmestari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity