HoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitSanakirja

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 1000 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksiSu

tänään 03.30 - 04.30 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiEdustusolohuone, osa 2. Kausi 13, 7/56. Asunnon vanhan osan alakertaan tuleva, muodollisempiin tilaisuuksiin tarkoitettu olohuone on tällä viikolla työn alla. Huone on samalla ensimmäinen, jonka vieraat näkevät astuessaan asuntoihin, joten kilpailijat haluavat tehdä siitä mahdollisimman säväyttävän. Erot kilpaparien suunnitelmallisuudessa ja varsinkin kokemuksessa alkavat näkyä selvästi. Ongelmaparit rämpivät pulasta toiseen, ja kokeneet remppaajat painavat vauhdilla eteenpäin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 25.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 2. UUSI KAUSI! Kausi 13, 7/56. Asunnon vanhan osan alakertaan tuleva, muodollisempiin tilaisuuksiin tarkoitettu olohuone on tällä viikolla työn alla. Huone on samalla ensimmäinen, jonka vieraat näkevät astuessaan asuntoihin, joten kilpailijat haluavat tehdä siitä mahdollisimman säväyttävän. Erot kilpaparien suunnitelmallisuudessa ja varsinkin kokemuksessa alkavat näkyä selvästi. Ongelmaparit rämpivät pulasta toiseen, ja kokeneet remppaajat painavat vauhdilla eteenpäin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 25.11. klo 02.30 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiEdustusolohuone, osa 1. Kausi 13, 6/56. Uuvuttavan ensimmäisen viikon jälkeen remppaajien pitäisi päästä ainakin periaatteessa helpommalla, kun toisella viikolla tehdään vain yksi huone, alakerran edustusolohuone. Asiaa saattaa tosin hieman vaikeuttaa se, etteivät kaikki parit edes tiedä, mikä edustusolohuone oikein on. Ja huoneen paikalla on tällä hetkellä auki revitty maalattia. Ja kaikki seinät puuttuvat. Mitenhän tässä oikein käy? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 24.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiEdustusolohuone, osa 1. UUSI KAUSI! Kausi 13, 6/56. Uuvuttavan ensimmäisen viikon jälkeen remppaajien pitäisi päästä ainakin periaatteessa helpommalla, kun toisella viikolla tehdään vain yksi huone, alakerran edustusolohuone. Asiaa saattaa tosin hieman vaikeuttaa se, etteivät kaikki parit edes tiedä, mikä edustusolohuone oikein on. Ja huoneen paikalla on tällä hetkellä auki revitty maalattia. Ja kaikki seinät puuttuvat. Mitenhän tässä oikein käy? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 21.11. klo 04.30 - 05.55 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 5/56. Jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen rankka avausviikko saatetaan viimeinkin kunnialla loppuun, kun tiimit urakoivat kylpyhuoneensa valmiiksi. Tuomarit palaavat talolle jo toistamiseen viikon sisään ja sanovat painavan sanansa kylppäreistä, ja sanottavaa muuten riittää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 20.11. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 5/56. Jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen rankka avausviikko saatetaan viimeinkin kunnialla loppuun, kun tiimit urakoivat kylpyhuoneensa valmiiksi. Tuomarit palaavat talolle jo toistamiseen viikon sisään ja sanovat painavan sanansa kylppäreistä, ja sanottavaa muuten riittää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 20.11. klo 02.25 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 4/56. Kisan historian rankin avausviikko alkaa olla jo voiton puolella. Vierashuoneet ovat enemmän tai vähemmän valmiita, ja loput niistä arvioidaan tänään. Voittajalle on luvassa kassakaappi täynnä rahanarvoisia herkkuja, ja myös silkkaa käteistä rahaa. Sen jälkeen uupuneiden kisailijoiden pitäisi saada vielä valmiiksi kylpyhuoneensa, eikä aikaa ole enää kuin pari päivää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 19.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 4/56. Kisan historian rankin avausviikko alkaa olla jo voiton puolella. Vierashuoneet ovat enemmän tai vähemmän valmiita, ja loput niistä arvioidaan tänään. Voittajalle on luvassa kassakaappi täynnä rahanarvoisia herkkuja, ja myös silkkaa käteistä rahaa. Sen jälkeen uupuneiden kisailijoiden pitäisi saada vielä valmiiksi kylpyhuoneensa, eikä aikaa ole enää kuin pari päivää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 19.11. klo 02.35 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 3/56. Lähes käsittämättömällä aikataululla alkanut kisa lähestyy ensimmäistä huipentumaansa, kun vierashuoneiden tuomarointiin on aikaa alle vuorokausi. Suurin osa huoneista on kuitenkin edelleen aivan alkutekijöissään. Voittoon saattaakin tällä kertaa riittää, että ylipäätään saa huoneensa valmiiksi. Jakson lopuksi kolme ensimmäistä huonetta kuitenkin tuomaroidaan, olivat ne missä kunnossa tahansa. Ja kaiken lisäksi kylpyhuoneiden pitäisi valmistua vain pari päivää myöhemmin... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 18.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 3/56. Lähes käsittämättömällä aikataululla alkanut kisa lähestyy ensimmäistä huipentumaansa, kun vierashuoneiden tuomarointiin on aikaa alle vuorokausi. Suurin osa huoneista on kuitenkin edelleen aivan alkutekijöissään. Voittoon saattaakin tällä kertaa riittää, että ylipäätään saa huoneensa valmiiksi. Jakson lopuksi kolme ensimmäistä huonetta kuitenkin tuomaroidaan, olivat ne missä kunnossa tahansa. Ja kaiken lisäksi kylpyhuoneiden pitäisi valmistua vain pari päivää myöhemmin... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 18.11. klo 02.25 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 2/56. Koko sarjan historian rankin ja suuruudenhulluin projekti alkaa, luonnollisesti, kovimmalla avausviikolla koskaan. Remppaajien on saatava ensimmäisellä viikolla valmiiksi sekä vierashuone että sen yhteyteen tehtävä kylpyhuone. Samalla pitäisi aloittaa jo muutostöitä, joilla vanha hostelli palautetaan takaisin rivitaloasunnoiksi. Tällä kertaa jopa Scotty alkaa itse epäillä, onko haaste liian kova. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 17.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 2/56. Koko sarjan historian rankin ja suuruudenhulluin projekti alkaa, luonnollisesti, kovimmalla avausviikolla koskaan. Remppaajien on saatava ensimmäisellä viikolla valmiiksi sekä vierashuone että sen yhteyteen tehtävä kylpyhuone. Samalla pitäisi aloittaa jo muutostöitä, joilla vanha hostelli palautetaan takaisin rivitaloasunnoiksi. Tällä kertaa jopa Scotty alkaa itse epäillä, onko haaste liian kova. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 14.11. klo 02.25 - 03.50 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTervetuloa Osloon. UUSI KAUSI ALKAA! Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 13.11. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTervetuloa Osloon. Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 02.10. klo 01.45 - 03.25 MTV3
Katso ohjelma»

Huutokauppa. Kausi 10, 46/46. On tullut aika myydä tämän kauden asunnot, ja kilpailijat ja Scotty seuraavat huutokauppaa rystyset valkoisina. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 01.10. klo 12.30 - 14.15 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHuutokauppa. Kausi 10, 46/46. On tullut aika myydä tämän kauden asunnot, ja kilpailijat ja Scotty seuraavat huutokauppaa rystyset valkoisina. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 30.09. klo 02.35 - 03.40 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiPippalot pystyyn. Kausi 10, 45/46. Kilpailijoiden on aika juhlia liki kolmen kuukauden ankaran työn tuloksia. Sitten he suuntaavat kotiin, ja kisatalo avataan yleisön tarkasteltavaksi. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 29.09. klo 12.30 - 13.35 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiPippalot pystyyn. Kausi 10, 45/46. Kilpailijoiden on aika juhlia liki kolmen kuukauden ankaran työn tuloksia. Sitten he suuntaavat kotiin, ja kisatalo avataan yleisön tarkasteltavaksi. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 26.09. klo 04.40 - 05.52 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaasteasunto on valmis. Kausi 10, 44/46. Haasteasunto ja sen myötä koko talo on valmis, ja kilpailijat luovuttavat viimeiset huoneensa arvosteltaviksi. Mukana on myös vierastuomari, ja tarjolla on mahdollisuus laskea huutokaupan hintavarausta vielä lisää. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

pe 25.09. klo 03.10 - 04.10 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiSynttärimeiningit. Kausi 10, 43/46. Scotty ja Shelley tutustuvat haasteasunnon edistymiseen. Kilpailijat unohtavat erimielisyytensä Chrisin synttäreitä juhliessaan, ja juhlat ovat tietysti täynnä yllätyksiä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

to 24.09. klo 13.20 - 15.00 AVA
Katso ohjelma»

Huutokauppa. Kausi 12, 47/47. Kolmen kuukauden mittainen miltei käsittämätön remonttiurakka on takana, ja nyt on loppuhuipennuksen vuoro. Asuntojen hintavaraukset ja huutokauppajärjestys paljastetaan, minkä jälkeen on itse huutokaupan vuoro. Ketkä saavat eniten voittoa hintavarauksensa päälle ja voittavat koko kisan? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 24.09. klo 13.00 - 14.20 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaasteasunto on valmis. Kausi 10, 44/46. Haasteasunto ja sen myötä koko talo on valmis, ja kilpailijat luovuttavat viimeiset huoneensa arvosteltaviksi. Mukana on myös vierastuomari, ja tarjolla on mahdollisuus laskea huutokaupan hintavarausta vielä lisää. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 24.09. klo 03.55 - 04.55 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiRahaa tulee, rahaa menee. Kausi 10, 42/46. Scotty ja Kim tekevät uusia budjettilaskelmia yllättävän laskun myötä. Julian ja Sashan keittiö uhkaa jäädä keskeneräiseksi. Scottyn uudessa haasteessa on tarjolla 5 000 dollaria. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 23.09. klo 18.00 - 19.40 AVA
Katso ohjelma»

Huutokauppa. Kausi 12, 47/47. Kolmen kuukauden mittainen miltei käsittämätön remonttiurakka on takana, ja nyt on loppuhuipennuksen vuoro. Asuntojen hintavaraukset ja huutokauppajärjestys paljastetaan, minkä jälkeen on itse huutokaupan vuoro. Ketkä saavat eniten voittoa hintavarauksensa päälle ja voittavat koko kisan? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 23.09. klo 13.30 - 14.35 AVA
Katso ohjelma»

Avoimien ovien päivä. Kausi 12, 46/47. Kaksitoista viikkoa, kolme kunnostettua asuntoa vanhaan Gatwickiin, kaksi upouutta kattohuoneistoa, yhdessä remontoitu haasteasunto, kunnostetut aulat ja täysin uudistettu julkisivu - Gatwick on nyt viimeistä piirtoa myöten valmis. Remppaajilla on jäljellä enää koko kisan huipentuma, eli huutokauppa. Sitä ennen on kuitenkin aika muuttaa pois väliaikaisesta kodista ja päästää suuri yleisö ihastelemaan lopputulosta. Samalla muistellaan tietenkin myös kuluneiden viikkojen kohokohtia ja spekuloidaan voittajaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 23.09. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiSynttärimeiningit. Kausi 10, 43/46. Scotty ja Shelley tutustuvat haasteasunnon edistymiseen. Kilpailijat unohtavat erimielisyytensä Chrisin synttäreitä juhliessaan, ja juhlat ovat tietysti täynnä yllätyksiä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 23.09. klo 02.50 - 03.50 MTV3
Katso ohjelma»

Lopun alku. Kausi 10, 41/46. Viimeinen viikko alkaa: enää on jäljellä haasteasunnon toinen puolisko. Kukaan joukkueista ei ole tyytyväinen Kimin varainjakopäätöksiin, ja kymmenen viikon urakka alkaa koetella itse kunkin hermoja. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 22.09. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Avoimien ovien päivä. Kausi 12, 46/47. Kaksitoista viikkoa, kolme kunnostettua asuntoa vanhaan Gatwickiin, kaksi upouutta kattohuoneistoa, yhdessä remontoitu haasteasunto, kunnostetut aulat ja täysin uudistettu julkisivu - Gatwick on nyt viimeistä piirtoa myöten valmis. Remppaajilla on jäljellä enää koko kisan huipentuma, eli huutokauppa. Sitä ennen on kuitenkin aika muuttaa pois väliaikaisesta kodista ja päästää suuri yleisö ihastelemaan lopputulosta. Samalla muistellaan tietenkin myös kuluneiden viikkojen kohokohtia ja spekuloidaan voittajaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

ti 22.09. klo 14.00 - 15.00 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiRahaa tulee, rahaa menee. Kausi 10, 42/46. Scotty ja Kim tekevät uusia budjettilaskelmia yllättävän laskun myötä. Julian ja Sashan keittiö uhkaa jäädä keskeneräiseksi. Scottyn uudessa haasteessa on tarjolla 5 000 dollaria. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ti 22.09. klo 13.30 - 14.55 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunnon tuomarointi, osa 2. Kausi 12, 45/47. Kahden viikon yhteistyöprojektiin huipentunut 12 viikon mammuttimainen urakka on lopultakin ohi viimeisen työpäivän jälkeen. Haydenin ja Saran äksyily on eristänyt heidät muusta porukasta tehokkaasti, ja se näkyy myös viimeisen viikon loppurutistuksessa. Yhdessä tehty haasteasunto saadaan kuitenkin valmiiksi, ja on aika päästää tuomarit irti vielä viimeisen kerran. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 22.09. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Lopun alku. Kausi 10, 41/46. Viimeinen viikko alkaa: enää on jäljellä haasteasunnon toinen puolisko. Kukaan joukkueista ei ole tyytyväinen Kimin varainjakopäätöksiin, ja kymmenen viikon urakka alkaa koetella itse kunkin hermoja. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 19.09. klo 02.50 - 04.15 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaastehuoneiden paljastus. Kausi 10, 40/46. Haasteasunnon viisi ensimmäistä huonetta arvostellaan. Voittajille on luvassa kymmenien tuhansien dollarien alennus huutokaupan hintavaraukseen. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 18.09. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunnon tuomarointi, osa 2. Kausi 12, 45/47. Kahden viikon yhteistyöprojektiin huipentunut 12 viikon mammuttimainen urakka on lopultakin ohi viimeisen työpäivän jälkeen. Haydenin ja Saran äksyily on eristänyt heidät muusta porukasta tehokkaasti, ja se näkyy myös viimeisen viikon loppurutistuksessa. Yhdessä tehty haasteasunto saadaan kuitenkin valmiiksi, ja on aika päästää tuomarit irti vielä viimeisen kerran. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 18.09. klo 13.30 - 14.35 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 6. Kausi 12, 44/47. Viikkokausien armottoman väännön jälkeen kisan viimeisen haasteen viimeisen viikon viimeiset kaksi työpäivää ovat käsillä, ja Gatwick on jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen kaaoksen kourissa. Kaikki tiimit uurastavat samassa asunnossa, johon tuodaan materiaalia, kodinkoneita ja huonekaluja lähes taukoamattomana virtana, eikä yhteentörmäyksiltä voida välttyä. Saadaanko viimeinen urakka valmiiksi ajoissa tuomareiden katsastettavaksi? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 18.09. klo 13.00 - 14.20 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaastehuoneiden paljastus. Kausi 10, 40/46. Haasteasunnon viisi ensimmäistä huonetta arvostellaan. Voittajille on luvassa kymmenien tuhansien dollarien alennus huutokaupan hintavaraukseen. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 18.09. klo 03.10 - 04.10 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTulevaisuuden koti. Kausi 10, 39/46. Tulevaisuuden koti alkaa hahmottua, vaikka kohmeloinen aamu hidastaa remonttitahtia - paitsi niillä, joita ei bileisiin kutsuttu. Kulut uhkaavat jälleen kerran karata käsistä, ja rouva projektipäällikkö istahtaa entistäkin tukevammin rahakirstun päälle. Kireä tahti vaatii veronsa, ja jopa kaikkein rakastuneimman oloisen pariskunnan keskinäiset välit rakoilevat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 17.09. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 6. Kausi 12, 44/47. Viikkokausien armottoman väännön jälkeen kisan viimeisen haasteen viimeisen viikon viimeiset kaksi työpäivää ovat käsillä, ja Gatwick on jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen kaaoksen kourissa. Kaikki tiimit uurastavat samassa asunnossa, johon tuodaan materiaalia, kodinkoneita ja huonekaluja lähes taukoamattomana virtana, eikä yhteentörmäyksiltä voida välttyä. Saadaanko viimeinen urakka valmiiksi ajoissa tuomareiden katsastettavaksi? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 17.09. klo 13.30 - 14.35 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 5. Kausi 12, 43/47. Haasteasunnon toinen viikko ja sitä myöten koko kisan viimeinen remppaviikko on puolivälissä. Keskelle viikkoa osuva arkipyhä rauhoittaa talon tunnelmaa melurajoitusten myötä, mutta remppaajat ovat vain mielissään rennommasta ilmapiiristä. Harmoniseen kokonaiskuvaan tulee kuitenkin pieni särö, kun yksi kilpailijoista ei kannakaan kortta yhteiseen kekoon. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 17.09. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTulevaisuuden koti. Kausi 10, 39/46. Tulevaisuuden koti alkaa hahmottua, vaikka kohmeloinen aamu hidastaa remonttitahtia - paitsi niillä, joita ei bileisiin kutsuttu. Kulut uhkaavat jälleen kerran karata käsistä, ja rouva projektipäällikkö istahtaa entistäkin tukevammin rahakirstun päälle. Kireä tahti vaatii veronsa, ja jopa kaikkein rakastuneimman oloisen pariskunnan keskinäiset välit rakoilevat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 17.09. klo 03.15 - 04.15 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiYhtä vuoristorataa. Kausi 10, 38/46. Haasteasunto alkaa pikkuhiljaa valmistua, mutta töitä hidastavat sairaudet, stressi ja erimielisyydet. Keithin ja Danin puutelista lupaa joukkueilla entistäkin pidempiä työpäiviä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 16.09. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 5. Kausi 12, 43/47. Haasteasunnon toinen viikko ja sitä myöten koko kisan viimeinen remppaviikko on puolivälissä. Keskelle viikkoa osuva arkipyhä rauhoittaa talon tunnelmaa melurajoitusten myötä, mutta remppaajat ovat vain mielissään rennommasta ilmapiiristä. Harmoniseen kokonaiskuvaan tulee kuitenkin pieni särö, kun yksi kilpailijoista ei kannakaan kortta yhteiseen kekoon. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 16.09. klo 13.30 - 14.30 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 4. Kausi 12, 42/47. Huikean kisaurakan viimeinen viikko pyörähtää käyntiin! Viimeisellä viikolla viimeistellään haasteasunto, joka jaetaan katsojakilpailussa onnekkaalle remppafanille. Viime viikolla pahaan pulaan joutuneet Hayden ja Sara ovat nyt entistä kovemmalle koetuksella, kun heidän tehtävänään on vaikein ja suurin tilakokonaisuus. Viikon päätteeksi on jälleen luvassa kymmenien tuhansien dollareiden voittopotti, joten jännitystä on luvassa loppuun asti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 16.09. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiYhtä vuoristorataa. Kausi 10, 38/46. Haasteasunto alkaa pikkuhiljaa valmistua, mutta töitä hidastavat sairaudet, stressi ja erimielisyydet. Keithin ja Danin puutelista lupaa joukkueilla entistäkin pidempiä työpäiviä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 16.09. klo 03.00 - 04.00 MTV3
Katso ohjelma»

Yhteistyö on voimaa. Kausi 10, 37/46. Kilpailijoilla on kaksi viikkoa aikaa remontoida jäljellä olevasta asunnosta tulevaisuuden asunto. Kunkin parin remontoitavaksi tulee kaksi tilaa. Kun vapaaehtoista projektipäällikköä ja rahastonhoitajaa tarvitaan, vain yksi käsi nousee ylös. Kaikilla on kuitenkin sananen sanottavana budjettijaon reiluudesta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 15.09. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 4. Kausi 12, 42/47. Huikean kisaurakan viimeinen viikko pyörähtää käyntiin! Viimeisellä viikolla viimeistellään haasteasunto, joka jaetaan katsojakilpailussa onnekkaalle remppafanille. Viime viikolla pahaan pulaan joutuneet Hayden ja Sara ovat nyt entistä kovemmalle koetuksella, kun heidän tehtävänään on vaikein ja suurin tilakokonaisuus. Viikon päätteeksi on jälleen luvassa kymmenien tuhansien dollareiden voittopotti, joten jännitystä on luvassa loppuun asti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ti 15.09. klo 13.30 - 15.00 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunnon tuomarointi, viikko 1. Kausi 12, 41/47. Yhteistuumin tehtävän haasteasunnon erilaiset tilat ovat edenneet hyvin eri tahtiin. Osa tiimeistä saattaa saada huoneensa valmiiksi jopa etuajassa, osa sen sijaan epäliee, ettei huone valmistu lainkaan määräaikaan mennessä. Ensimmäinen viikko lähestyy kuitenkin vääjäämättä loppuaan, ja pian tuomarit saavat ihastella huoneita, jotka ovat huomattavasti rohkeampia kuin kilpailijoiden omissa asunnoissa. Onko stailaus lähtenyt täysin lapasesta vai onko tämä juuri sitä, mitä tuomarit ovat kaivanneetkin? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 15.09. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Yhteistyö on voimaa. Kausi 10, 37/46. Kilpailijoilla on kaksi viikkoa aikaa remontoida jäljellä olevasta asunnosta tulevaisuuden asunto. Kunkin parin remontoitavaksi tulee kaksi tilaa. Kun vapaaehtoista projektipäällikköä ja rahastonhoitajaa tarvitaan, vain yksi käsi nousee ylös. Kaikilla on kuitenkin sananen sanottavana budjettijaon reiluudesta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 12.09. klo 03.00 - 04.15 MTV3
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTerassien paljastus. Kausi 10, 36/46. Viimeisten remonttikohteiden kanssa ei tule ainakaan yhtään vähemmän kiire kuin aiempien. Terassit, ja yhdessä tapauksessa piha, on viimeisteltävä samaan aikaan uusittavien kohteiden kanssa. Osa terasseista saa tuomarit haukkomaan henkeään ihastuksesta, osa muista syistä. Juuri kun kilpailijat huokaisevat helpotuksesta, Scotty vetäisee vielä yhden ässän hihastaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 11.09. klo 18.05 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunnon tuomarointi, viikko 1. Kausi 12, 41/47. Yhteistuumin tehtävän haasteasunnon erilaiset tilat ovat edenneet hyvin eri tahtiin. Osa tiimeistä saattaa saada huoneensa valmiiksi jopa etuajassa, osa sen sijaan epäliee, ettei huone valmistu lainkaan määräaikaan mennessä. Ensimmäinen viikko lähestyy kuitenkin vääjäämättä loppuaan, ja pian tuomarit saavat ihastella huoneita, jotka ovat huomattavasti rohkeampia kuin kilpailijoiden omissa asunnoissa. Onko stailaus lähtenyt täysin lapasesta vai onko tämä juuri sitä, mitä tuomarit ovat kaivanneetkin? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 11.09. klo 13.30 - 14.25 AVA
Katso ohjelma»

Haasteasunto, osa 3. Kausi 12, 40/47. Varsinainen kisa on ohi, mutta nyt tiimit tekevät yhteistyönä kahdessa viikossa talon viimeisen asunnon kuntoon. Ensimmäisen viikon loppukiri käynnistyy, kun työpäivät käyvät vähiin. Stressattavaa on niin aikatauluissa, yhteistyökuvioissa kuin lentorahdin nopeudessakin. Myös Gatwickille itselleen koittaa suuri hetki, kun rakennuksen täysin uudistettu julkisivu paljastetaan vihdoin rakennustelineiden alta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Edustusolohuone, osa 2. Kausi 13, 7/56. Asunnon vanhan osan alakertaan tuleva, muodollisempiin tilaisuuksiin tarkoitettu olohuone on tällä viikolla työn alla. Huone on samalla ensimmäinen, jonka vieraat näkevät astuessaan asuntoihin, joten kilpailijat haluavat tehdä siitä mahdollisimman säväyttävän. Erot kilpaparien suunnitelmallisuudessa ja varsinkin kokemuksessa alkavat näkyä selvästi. Ongelmaparit rämpivät pulasta toiseen, ja kokeneet remppaajat painavat vauhdilla eteenpäin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/remontilla-rahoiksi_9236560_3.jpg
Arvosana 2.5/5, annettu 4 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!, 90 päivää morsiamena, Yökylässä Maria Veitola, Aika on meidän, Tappajan kantapäillä, Simpsonit, Rillit huurussa, Miehen puolikkaat, Alppihiihdon MC: Lech/Zürs, Luottomies 2

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity