TietovisatViihdeBlogitHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotReseptit

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 113 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksi

tänään 18.00 - 19.00 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 13/49. Uusi työviikka alkaa erikoisissa tunnelmissa. Parien pitäisi aloittaa päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden urakointi, mutta koronapandemian varjo alkaa lopulta häilyä kilpailun yllä. Tarvikkeista alkaa olla pulaa, ja Scotty päättääkin tehdä historiallisen ratkaisun. Harryn terveysongelmat jatkuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

huomenna 02.25 - 03.25 60minMTV3

Remontilla rahoiksiRiitoja ja romantiikkaa. Kausi 11, 7/52. Tukipalkki aiheuttaa riitaa erään kisaajan ja työnjohtajan välillä. Kumpi saa tahtonsa periksi? Kisapaikalla nähdään myös romanttista tunnelmaa, vaikka vierashuoneiden remontti käykin kuumimmillaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

huomenna 03.30 - 04.30 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuone, osa 3. Kausi 14, 11/49. Työviikko lähestyy loppuaan, ja päämakuuhuoneet vaatehuoneineen alkavat vähitellen valmistua. Harryllä ja Tashillä on edelleen ongelmia aikataulun kanssa. Jimmyn ja Tamin ilmiömäinen voittokulku hämmentää ja ärsyttää muita pareja. Tuoreet kiinteistövälittäjät tutustuvat parien taloihin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiu

huomenna 04.30 - 05.45 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 12/49. Päämakuuhuone ja vaatehuone ovat työläs yhdistelmä, ja työviikon lopulla nähdäänkin armotonta kiirettä. Pahimmassa jamassa ovat Harry ja Tash, joilla on viikon suurin huone. Maailmanlaajuinen koronaepidemia alkaa vähitellen näkyä myös tontilla, kun Tash sairastuu. Kaiken lisäksi Harry onnistuu vielä telomaan itsensä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

huomenna 10.00 - 11.00 60minAVA

Tervetuloa talolle!. Kausi 9, 46/47. Kilpailijoiden kestävyyttä on koeteltu, kun he ovat rakentaneet yhteensä 95 huonetta 88 päivässä. Tänään ohjelman tuhannet fanit pääsevät tutustumaan valmiiseen taloon. Lisäksi parit kertovat Scottille, minkä huutokauppavuoron he ovat valinneet. Yhden parin kohdalla päätös ei ole helppo. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

huomenna 18.00 - 19.00 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 14/49. Kisan yllättänyt koronapandemia aiheuttaa valtavasti lisästressiä tiimeille. Logistiikka- ja toimitusvaikeuksien vuoksi heidän täytyy tilata kaikki rakennusmateriaalinsa ja -tarvikkeensa etukäteen kaikkiin jäljellä oleviin remontoitaviin tiloihin. Ja kaiken ylimääräisen suunnittelutyön ohella pitäisi saada tämän viikon kylpyhuonekin valmiiksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 20.05. klo 02.20 - 03.15 55minMTV3

Remontilla rahoiksiKallis kepponen. Kausi 11, jakso 8/52. Vierashuoneiden remontit etenevät, vaikka ajattelematon kepponen uhkaakin lähettää erään parin kotimatkalle. Vesivahinko aiheuttaa päänvaivaa, samoin käsistä karanneet budjetit. Eräs pari joutuu luopumaan huoneen tärkeimmästä katseenvangitsijasta. Miten huoneelle käy? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 20.05. klo 10.00 - 11.30 1h 30minAVA

Huutokauppa. Kausi 9, 47/47. Tätä hetkeä kaikki tiimit ovat odottaneet. On aika huutokaupata valmiit asunnot. Voittajatiimi ja palkinnoksi ylimääräiset 100 000 dollaria. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 20.05. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 15/49. Kisassa ollaan ennätysmäisten paineiden alla. Kylpyhuoneviikot ovat jo muutenkin kisan uuvuttavimpia viikkoja, mutta nyt koronapandemia aiheuttaa tiimeille aivan uudenlaisia ongelmia. Mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi Scotty on pyytänyt kilpailijoita tilaamaan välittömästi kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit koko loppukisaa varten, mikä on täysin ennenkuulumaton tilanne. Stressi alkaa näkyä jo taloilla, kun Jimmy ja Daniel ottavat mittaa toisistaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 21.05. klo 03.10 - 04.35 1h 25minMTV3

Remontilla rahoiksiVierashuoneiden paljastus. Kausi 11, 9/52. Vierashuoneet ovat viimeisiä loppuviilauksia vaille valmiina. Yksi pareista tosin saa huoneensa valmiiksi ennätysajassa ja ehtii ottaa rennosti, kun toiset painavat töitä viime hetkille asti. Kun tuomarit pisteyttävät huoneet, nähdään, kannattiko vierashuoneiden yhteen tehdä myös kylpy- ja vaatehuoneita. Piste-erot ovat tällä kertaa historiallisen tiukat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 21.05. klo 18.05 - 19.23 1h 18minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 16/49. Kisan jatko on epävarmaa koko maailmaa ravistelevan koronapandemian vuoksi, mutta lähes musertavan paineen alla syntyy kuin syntyykin todellisia helmiä. Tuomaroinnissa nähdään nimittäin poikkeuksellisen laadukkaita kylpyhuoneita, ja tuomareilta irtoaa lähes ennenkuulumattoman korkeita pisteitä. Luvassa on erittäin tiukka kisa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiu

ma 24.05. klo 04.00 - 04.55 55minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 13/49. Uusi työviikka alkaa erikoisissa tunnelmissa. Parien pitäisi aloittaa päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden urakointi, mutta koronapandemian varjo alkaa lopulta häilyä kilpailun yllä. Tarvikkeista alkaa olla pulaa, ja Scotty päättääkin tehdä historiallisen ratkaisun. Harryn terveysongelmat jatkuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ti 25.05. klo 02.35 - 03.30 55minMTV3

Remontilla rahoiksiTakaisin kouluun. Kausi 11, 10/52. Kolmannella viikolla otetaan työn alle lastenhuoneet. Koti-ikävä ja stressi vaativat veronsa. Keith ja Dan eivät ole tyytyväisiä yhden parin purkutyön jälkeen. Toinen pari irtisanoo lähes koko tiiminsä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

ti 25.05. klo 03.20 - 04.20 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 14/49. Kisan yllättänyt koronapandemia aiheuttaa valtavasti lisästressiä tiimeille. Logistiikka- ja toimitusvaikeuksien vuoksi heidän täytyy tilata kaikki rakennusmateriaalinsa ja -tarvikkeensa etukäteen kaikkiin jäljellä oleviin remontoitaviin tiloihin. Ja kaiken ylimääräisen suunnittelutyön ohella pitäisi saada tämän viikon kylpyhuonekin valmiiksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ti 25.05. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Remontilla rahoiksiVierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 17/49. Kisassa elätään historiallisia hetkiä, kun remppaajat yrittävät jatkaa töitä tavalliseen tapaan Australian ja koko maailman sulkeutuessa heidän ympärillään koronapandemian vuoksi. Tällä viikolla aloitetaan työt talojen uusien laajennusosien parissa, ja heti pitäisi saada valmiiksi sekä vierashuone että kylpyhuone. Kaikki yrittävät jatkaa töitä tavalliseen tapaan, mutta sulkutoimien ja rajoitusten uhka häilyy jatkuvasti kisan yllä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 26.05. klo 02.35 - 03.30 55minMTV3

Remontilla rahoiksiVoihan sokkelo!. Kausi 11, 11/52. Lastenhuoneviikko on täydessä vauhdissa, ja talojen päätyjen värivalinta aiheuttaa polemiikkia. Onneksi kilpailijoille on luvassa pieni hengähdystauko, sillä on ensimmäisen haastetehtävän aika. Joukkueet päästävät leikkimielisyytensä valloilleen rakentaessaan ja stailatessaan talojensa takapihoille hauskat leikkimökit. Jotta haaste ei olisi liian helppo, maalit ja muut tarvikkeet on ensin löydettävä jättimäisen sokkelon uumenista, ja lisäksi on selvittävä viime kauden hauskuuttajien, Benin ja Andyn, kinkkisestä maantiedon visasta. Voittajille on luvassa mukava rahasumma. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

ke 26.05. klo 03.00 - 04.00 60minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 15/49. Kisassa ollaan ennätysmäisten paineiden alla. Kylpyhuoneviikot ovat jo muutenkin kisan uuvuttavimpia viikkoja, mutta nyt koronapandemia aiheuttaa tiimeille aivan uudenlaisia ongelmia. Mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi Scotty on pyytänyt kilpailijoita tilaamaan välittömästi kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit koko loppukisaa varten, mikä on täysin ennenkuulumaton tilanne. Stressi alkaa näkyä jo taloilla, kun Jimmy ja Daniel ottavat mittaa toisistaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ke 26.05. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 18/49. Historiallinen koronasulku on ohi, ja remppa voi taas jatkua. Parit totuttelevat jälleen elämään tontilla pitkän tauon jälkeen, mutta työt saadaan pian vauhtiin. Koronan vuoksi kisassa nähdään kuitenkin poikkeuksellisia varotoimia. Sulun aikana talolla hiippaillut Harry joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset, kun hän tarvitsee taloyhtiön kokouksessa muiden tiimien luvan kaaveilemilleen muutoksille. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 27.05. klo 03.30 - 04.25 55minMTV3

Myrskyn silmässä. Kausi 11, 12/52. Lastenhuoneviikko on pian päätöksessään, ja Shelley, Alice ja Scotty tekevät katselmuksen vielä keskeneräisissä huoneissa. Osa pareista kerää kiitosta kekseliäistä ratkaisuistaan, kun taas osa saa risuja liian rohkeista ideoistaan ja hitaasti etenevistä remonteistaan. Kaiken lisäksi myrsky tekee tuloaan, ja herkät materiaalit on saatava sateelta suojaan. Oikeaa myrskyä odotellessa kisapaikalla raivoaa Keith, joka näkee punaista sääntörikkomuksista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 27.05. klo 03.50 - 05.45 1h 55minAVA

Tervetuloa Brightoniin. Kausi 14, 1/49. Uusi kausi, uudet kujeet. Tällä kertaa kisassa on luvassa jotain aivan uutta. Kilpaparit nimittäin remontoivat omakotitaloja, joista jokainen on eri vuosikymmeneltä. Talot on siirretty haluttuun ja kalliiseen Brightoniin. Avausjaksossa tutustutaan uusiin pareihin ja jaetaan talot, tietenkin haasteen avulla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 27.05. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 19/49. Poikkeukselliset koronatoimet alkavat olla jo täyttä arkea remppatontilla, ja työt etenevät jälleen hyvin. Luke ja Jasmin yrittävät toipua katastrofaalisesta vedeneristyskeskiviikostaan. Shoppailujärjestyksestä tulee kränää, ja kaiken huipuksi Likainen Harry iskee jälleen, tällä kertaa maaliruisku kourassaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 28.05. klo 02.10 - 03.05 55minAVA

Vierashuone, osa 1. Kausi 14, 2/49. Uuden kisan avaushaasteessa parit laitettiin rakentamaan perinteinen brightonilainen rantamökki keskelle remppatonttia. Mökit on nyt arvioitu, ja on aika julistaa haasteen voittaja. Voittaja saa valita ensimmäisenä remppatalonsa. Varsinaisen kisan ensimmäisenä tilana aletaan rempata vierashuoneita. Samalla paljastuu kisan uusi budjettijärjestely, jonka on tarkoitus estää rahojen loppuminen kesken kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 28.05. klo 02.40 - 03.55 1h 15minMTV3

Lastenhuoneiden paljastus. Kausi 11, jakso 13/52. Tuomarit pääsevät arvostelemaan kisaajien lastenhuoneita. Yksi huoneista tekee tuomareihin suuren vaikutuksen, ja kisassa nähdäänkin ensimmäinen täysi kymppi. Kenen huone saa tuomarit pauloihinsa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

pe 28.05. klo 03.35 - 05.05 1h 30minAVA

Päämakuuhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 16/49. Kisan jatko on epävarmaa koko maailmaa ravistelevan koronapandemian vuoksi, mutta lähes musertavan paineen alla syntyy kuin syntyykin todellisia helmiä. Tuomaroinnissa nähdään nimittäin poikkeuksellisen laadukkaita kylpyhuoneita, ja tuomareilta irtoaa lähes ennenkuulumattoman korkeita pisteitä. Luvassa on erittäin tiukka kisa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

pe 28.05. klo 18.05 - 19.23 1h 18minAVA

Vierashuoneen ja kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 20/49. Todella poikkeuksellinen työviikko saadaan vihdoin päätökseensä, kun kuuden viikon koronasulun keskeyttämä kahden huoneen urakka valmistuu. Vielä viime hetkillä tulee kuitenkin takaiskuja, jotka saattavat vaarantaa huoneiden valmistumisen. Tuomaroinnissa nähdään parhaita pisteitä tähän asti mutta myös negatiivista palautetta piisaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 29.05. klo 04.15 - 05.10 55minAVA

Vierashuone, osa 2. Kausi 14, 3/49. Talojen ensimmäiset huoneet, vierashuoneet, alkavat vähitellen muodostua. Kiireiden keskellä nähdään myös kauden ensimmäiset kunnon kiistat, kun parit syyttelevät toisiaan rakennusmateriaalien varastamisesta. Lisäksi Tashillä ja Harryllä on erittäin pahoja kommunikaatio-ongelmia, jotka nostavat tunteet toistuvasti pintaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 30.05. klo 01.50 - 03.20 1h 30minAVA

Kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 7/49. Kisan ensimmäiset kylpyhuoneet alkavat vähitellen valmistua. Suru-uutisen saaneet Daniel ja Jade joutuvat lähtemään väliaikaisesti talolta, mutta remppaperhe lupaa hoitaa huoneen kuntoon. Shelley ja Scotty kiertävät taloissa. Lisäksi Scotty paljastaa jymypaukun, joka saattaa mullistaa koko kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 30.05. klo 03.20 - 04.35 1h 15minAVA

Vierashuoneen tuomarointi. Kausi 14, 4/49. Ensimmäinen varsinainen kisaviikko alkaa lähestyä loppuaan, ja on aika päästää tuomarit irti ensimmäisen kerran. Vierashuoneista tulee varsin vaihtelevaa palautetta. Varsinkin talojen historian huomioiminen huoneiden tyylissä ja stailauksessa tuntuu tuottavan joillekin pareille ongelmia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiu

ma 31.05. klo 04.25 - 05.25 60minAVA

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 17/49. Kisassa elätään historiallisia hetkiä, kun remppaajat yrittävät jatkaa töitä tavalliseen tapaan Australian ja koko maailman sulkeutuessa heidän ympärillään koronapandemian vuoksi. Tällä viikolla aloitetaan työt talojen uusien laajennusosien parissa, ja heti pitäisi saada valmiiksi sekä vierashuone että kylpyhuone. Kaikki yrittävät jatkaa töitä tavalliseen tapaan, mutta sulkutoimien ja rajoitusten uhka häilyy jatkuvasti kisan yllä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ti 01.06. klo 01.40 - 02.35 55minMTV3

Apua kaivataan. Kausi 11, 14/52. Uusi remonttiviikko alkaa. Tällä kertaa kilpailijat kunnostavat ylimääräisen huoneen, jonka käyttötarkoituksen he saavat itse päättää, kunhan siitä ei tule makuuhuonetta. Kaikki aloittavat vapaavalintaviikon innosta puhkuen, ja ideointi sujuu vauhdilla. Sarahin ja Jasonin holtiton tuhlailu on kuitenkin tullut tiensä päähän, kun Scotty päättää puuttua asiaan. Myös viikosta toiseen pohjamudissa rämpineet Clint ja Hannah turvautuvat asiantuntijan apuun. Josh ja Elyse puolestaan tarvitsevat muiden kilpailijoiden apua toteuttaakseen pihasuunnitelmansa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

ti 01.06. klo 03.20 - 04.20 60minAVA

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 18/49. Historiallinen koronasulku on ohi, ja remppa voi taas jatkua. Parit totuttelevat jälleen elämään tontilla pitkän tauon jälkeen, mutta työt saadaan pian vauhtiin. Koronan vuoksi kisassa nähdään kuitenkin poikkeuksellisia varotoimia. Sulun aikana talolla hiippaillut Harry joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset, kun hän tarvitsee taloyhtiön kokouksessa muiden tiimien luvan kaaveilemilleen muutoksille. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ti 01.06. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Keittiö, osa 1. Kausi 14, 21/49. Koronaepidemian aiheuttamien mullistusten jälkeen työ tontilla jatkuu jo lähes entiseen malliin. Viikosta tulee merkittävä, sillä tällä kertaa tehdään ratkaisevan tärkeänä pidetyt keittiöt. Scotty järjestää keittiöviikon kunniaksi myös onnenpyöräkisan, jossa palkintoina on keittiöön sopivia lisävarusteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 02.06. klo 02.30 - 03.25 55minMTV3

Vapaavalintaviikko jatkuu. Kausi 11, 15/52. Tiimit jatkavat vapaavalintahuoneiden remontoimista. Jason verkkainen tahti kuumentaa tunteita. Tunnelma kilpailijoiden joukossa kiristyy muutenkin, kun yksi pari pyytää palvelusta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

ke 02.06. klo 03.30 - 04.30 60minAVA

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 19/49. Poikkeukselliset koronatoimet alkavat olla jo täyttä arkea remppatontilla, ja työt etenevät jälleen hyvin. Luke ja Jasmin yrittävät toipua katastrofaalisesta vedeneristyskeskiviikostaan. Shoppailujärjestyksestä tulee kränää, ja kaiken huipuksi Likainen Harry iskee jälleen, tällä kertaa maaliruisku kourassaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ke 02.06. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Keittiö, osa 2. Kausi 14, 22/49. Keittiöviikko etenee ratkaisevaan vaiheeseen, kun kaapistot ja kodinkoneet asennetaan. Luvassa on huikeita huoneita, ja jokaisella parilla on myös oma salainen aseensa, joilla keittiöviikko on tarkoitus voittaa. Scotty keskeyttää keittiötyöt käsityöhenkisellä yllätyshaasteella, jonka voittajalle on luvassa kahisevaa ja jokaisen remppaajan unelmakaveri, bonuspistetonttu. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 03.06. klo 02.35 - 03.30 55minMTV3

Apua tarvitseville. Kausi 11, 16/52. Tiimit pääsevät sisustamaan huoneita paikalliseen Ronald McDonald -taloon, jossa sairaalassa olevien lasten perheet saavat asua. Hyväntekeväisyysteemasta huolimatta kisaa käydään veren maku suussa. Eräs kisahuoneista saa tuomarin ihastumaan, mutta kaikkien huoneet eivät valmistu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 03.06. klo 02.55 - 03.55 60minAVA

Kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 5/49. Kylpyhuoneviikot ovat usein kisan uuvuttavimpia ja kiireisimpiä urakoita. Nyt nähdään, miten tämänkertaisilta remppaajilta sujuu kisan ensimmäinen kylppäri. Kuten arvata saattaa, kaikenlaisia ongelmia tulee vastaan lähes välittömästi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiu

to 03.06. klo 03.55 - 05.25 1h 30minAVA

Vierashuoneen ja kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 20/49. Todella poikkeuksellinen työviikko saadaan vihdoin päätökseensä, kun kuuden viikon koronasulun keskeyttämä kahden huoneen urakka valmistuu. Vielä viime hetkillä tulee kuitenkin takaiskuja, jotka saattavat vaarantaa huoneiden valmistumisen. Tuomaroinnissa nähdään parhaita pisteitä tähän asti mutta myös negatiivista palautetta piisaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

to 03.06. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Keittiö, osa 3. Kausi 14, 23/49. Jopa tämän kisan asteikolla poikkeuksellisen hulppeat keittiöt alkavat olla loppusuoralla. Jokaisen talon keittiössä on oma poikkeuksellinen kohokohtansa. Jopa kaiken nähneet Scotty ja Shelley ovat kuin ällikällä lyötyjä. Harry ja George pelastavat koko tontin uhkaavalta tulipalolta. Luke ja Jasmin toipuvat Shaynnan esittämistä kopioimissyytöksistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 04.06. klo 03.05 - 04.20 1h 15minMTV3

Vapaavalintahuoneiden paljastus. Kausi 11, 17/52. Paljastukseen on vuorokausi aikaa, ja kaikki huhkivat saadakseen valmista. On puuttuvia ulkoverhouslautoja, sohvia ja kaappeja. Valmistuvatko kaikki huoneet ajallaan? Tuomarit huokailevat ihastuksesta ja nurisevat pettymyksestä arvioidessaan vapaavalintaisia huoneita. Jatkuuko Ronnien ja Georgian voittokulku ja joutuvatko jatkuvasti jumbosijalla olleet Clint ja Hannah taas pettymään? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 04.06. klo 03.30 - 04.30 60minAVA

Kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 6/49. Luontoäiti laittaa kapuloita rattaisiin jo muutenkin hankalalla kylpyhuoneviikolla, kun rankkasade aiheuttaa valtavia ongelmia remppataloissa. Kisailijoilla tulee riitaa myös työnjohtajien kanssa, jotka pitävät laadusta kiinni ja vaativat tekemään kovia korjauksia kesken uuvuttavan urakan. Kaiken lisäksi yksi pareista saa suru-uutisen kesken kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 04.06. klo 18.05 - 19.30 1h 25minAVA

Keittiön tuomarointi. Kausi 14, 24/49. Keittiöviikolla on totuttu näkemään poikkeuksellisen hienoja luomuksia, mutta nyt luvassa saattaa olla jopa koko kisan historian hienoimmat keittiöt. Myös tuomarit tuntuvat olevan kuin ällikällä lyötyjä. Loppusuoralla nähdään kuitenkin vielä dramatiikkaa, kun kopiointisyytökset jatkuvat. Varsinkin Danielin ja Luken välillä tulee kränää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 06.06. klo 02.50 - 04.40 1h 50minAVA

Kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 8/49. Kylpyhuoneviikolla on kuultu suru-uutisia, nähty rankkasateita ja pähkäilty eri aikakausien ratkaisujen parissa. Nyt huoneet kuitenkin alkavat valmistua, ja yksi pareista saa kylppärinsä jopa valmiiksi ennätysajassa. On jälleen tuomareiden vuoro kertoa mielipiteensä, jotka jakautuvat tälläkin kertaa laidasta laitaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiu

ma 07.06. klo 04.25 - 05.25 60minAVA

Keittiö, osa 1. Kausi 14, 21/49. Koronaepidemian aiheuttamien mullistusten jälkeen työ tontilla jatkuu jo lähes entiseen malliin. Viikosta tulee merkittävä, sillä tällä kertaa tehdään ratkaisevan tärkeänä pidetyt keittiöt. Scotty järjestää keittiöviikon kunniaksi myös onnenpyöräkisan, jossa palkintoina on keittiöön sopivia lisävarusteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiu

ti 08.06. klo 03.20 - 04.20 60minAVA

Keittiö, osa 2. Kausi 14, 22/49. Keittiöviikko etenee ratkaisevaan vaiheeseen, kun kaapistot ja kodinkoneet asennetaan. Luvassa on huikeita huoneita, ja jokaisella parilla on myös oma salainen aseensa, joilla keittiöviikko on tarkoitus voittaa. Scotty keskeyttää keittiötyöt käsityöhenkisellä yllätyshaasteella, jonka voittajalle on luvassa kahisevaa ja jokaisen remppaajan unelmakaveri, bonuspistetonttu. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ti 08.06. klo 03.20 - 04.15 55minMTV3

Laajennusosan kimppuun. Kausi 11, 18/52. On aika aloittaa seuraavan huoneen remontointi. Joshin ja Elysen suunnitelmat kokevat kolauksen toisensa jälkeen. Ronnie ja Georgia suojelevat yksityisyyttään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 08.06. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Olohuone ja ruokailutila, osa 1. Kausi 14, 25/49. Poikkeuksellisen laadukkaan keittiöviikon jälkeen remppaajat käyvät keittiöiden yhteydessä olevien olohuoneiden ja ruokailutilojen kimppuun. Kaarevien muotojen saaga jatkuu, ja kopiointisyytöksiäkin esitetään taas. Jimmy ja Tam harkitsevat radikaalia ratkaisua pieneen tilaansa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 09.06. klo 03.20 - 04.15 55minMTV3

Riitasointuja. Kausi 11, 19/52. Kisaajat kokoontuvat palaveriin epäiltyjen väärinkäytösten takia. Koko kisapaikan tunnelma kiristyy, kun yksi pareista tuntee olevansa muiden vainon kohteena. Huoneremontit kuitenkin jatkuvat entiseen tapaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiu

ke 09.06. klo 03.30 - 04.30 60minAVA

Keittiö, osa 3. Kausi 14, 23/49. Jopa tämän kisan asteikolla poikkeuksellisen hulppeat keittiöt alkavat olla loppusuoralla. Jokaisen talon keittiössä on oma poikkeuksellinen kohokohtansa. Jopa kaiken nähneet Scotty ja Shelley ovat kuin ällikällä lyötyjä. Harry ja George pelastavat koko tontin uhkaavalta tulipalolta. Luke ja Jasmin toipuvat Shaynnan esittämistä kopioimissyytöksistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksi

ke 09.06. klo 18.00 - 19.00 60minAVA

Kiinteistöhaaste. Kausi 14, 26/49. Työ suuren olohuoneen ja ruokailutilan kokonaisuuden kanssa keskeytyy, kun Domainin kiinteistöhaaste tuomaroidaan. Parit saivat tehtäväkseen tehdä talojensa valmiista huoneista mahdollisimman hienon asuntoilmoituksen kaikilla herkuilla, eli kunnon valokuvilla ja myös videoesittelyllä. Nyt on aika katsoa, kenen ilmoitus on asiantuntijoiden mielestä tontin paras. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Päämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 13/49. Uusi työviikka alkaa erikoisissa tunnelmissa. Parien pitäisi aloittaa päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden urakointi, mutta koronapandemian varjo alkaa lopulta häilyä kilpailun yllä. Tarvikkeista alkaa olla pulaa, ja Scotty päättääkin tehdä historiallisen ratkaisun. Harryn terveysongelmat jatkuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
https://www.telsu.fi/l/remontilla-rahoiksi_9580519_1.jpg
Arvosana 2.9/5, annettu 418 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Tapahtui Mallorcalla, Selviytyjät Suomi, Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari, Simpsonit, Rakkaudella, Matti, Jääkiekon MM: Suomi - USA, Murhia ja kantrimusiikkia, Salatut elämät, Big Brother Suomi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity