Nauris.fiSanakirjaBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 142 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksiS

huomenna 02.45 - 03.40 AVA
Katso ohjelma»

Ronald McDonald -haaste. Kausi 12, 20/47. Poikkeuksellisen dramaattinen olohuoneviikko jatkuu myrskyisissä merkeissä, kun työt keskeyttävä hyväntekeväisyyshaaste Ronald McDonaldin lastentalosäätiön hyväksi on liikaa Kerrielle ja Spencelle. He saavat muilta kisailijoilta poikkeusluvan jättää haasteen väliin, mutta edes tämä helpotus ei välttämättä riitä kyllästyneelle ja pettyneelle parille, joka harkitsee koko kisan jättämistä kesken. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

huomenna 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiPääkylpyhuone, osa 2. Kausi 12, 4/47. Rankka kylpyhuoneviikko lähestyy loppuaan, ja kokemustasojen ero alkaa toden teolla näkyä kilpaparien välillä. Kokemattomimmat parit ovat pahassa pulassa aikataulun kanssa, ja työnjohtaja Keith alkaa olla huolissaan. Saadaanko kaikki kylpyhuoneet edes valmiiksi ajoissa? Kiistaa on myös kasviseinän järkevyydestä ja erään kilpailijan ottamasta oikopolusta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

huomenna 19.00 - 20.20 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 12, 5/47. Ylä- ja alamäkiä täynnä ollut ensimmäinen työviikko lähestyy loppuaan. Pääkylpyhuoneet valmistuvat, jos valmistuvat, ja armottomat tuomarimme päättävät kisailijoiden kohtaloista. Luvassa on ylistystä ja kehuja mutta myös todella suoraa negatiivista kritiikkiä rumista valinnoista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

la 11.07. klo 03.15 - 04.20 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiOlohuoneen tuomarointi. Kausi 12, 21/47. Uuvuttava viikko koko kisan historian suurimpien huoneiden parissa sai Kerrien ja Spencen harkitsemaan lähtöä koko kisasta, mutta lopulta sinnikkyys voitti, ja huonekin saadaan valmiiksi. Sen sijaan kisasta lähtemisellä jo aiemmin uhkailleet Sara ja Hayden ovat tällä kertaa uuden katastrofin partaalla. Miten tämä kaikki näkyy valmiissa huoneissa, kun tuomarit päästetään taas irti? Ketä kehutaan ja kuka haukutaan lyttyyn? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ti 14.07. klo 12.40 - 14.05 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 12, 5/47. Ylä- ja alamäkiä täynnä ollut ensimmäinen työviikko lähestyy loppuaan. Pääkylpyhuoneet valmistuvat, jos valmistuvat, ja armottomat tuomarimme päättävät kisailijoiden kohtaloista. Luvassa on ylistystä ja kehuja mutta myös todella suoraa negatiivista kritiikkiä rumista valinnoista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 14.07. klo 13.00 - 14.20 MTV3
Katso ohjelma»

Saippuatehtaasta asunnoiksi. Kausi 10, 1/46. Uudet kilpailijat saapuvat ihmettelemään kohdetta, joka on art deco -tyyliä edustava entinen saippua- ja kynttilätehdas. Suojeltu rakennus on päässyt niin pahaan kuntoon, että heikoimpia hirvittää. Remontointiurakkaan tarttuu eri-ikäisiä ja erilaisia parivaljakoita, muiden muassa ohjelman historian ensimmäinen naispari. Ennen varsinaisten asuntojen valintaa kilpailijoita odottaa 48 tunnin miniasuntohaaste. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ti 14.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuone, osa 1. Kausi 12, 6/47. Ensimmäisen viikon tulikasteen jälkeen luvassa on ainakin teoriassa helpompi pala, vierashuone. Työt pääsevät hyvin vaihtelevaan tahtiin vauhtiin. Kattohuoneistoissa pystytetään seiniä, kun alakerroksissa aloitetaan purkutöillä. Hämärä videopuheluepisodi saa osan kilpailijoista epäilemään erästä pariskuntaa huijauksesta. Kerrie ja Spence saavat audienssin tuomareiden kanssa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

ke 15.07. klo 02.50 - 03.40 AVA
Katso ohjelma»

Keittiöviikko, osa 1. Kausi 12, 22/47. Tiimit miltei pakokauhun partaalle saanut olohuoneviikko on takanapäin, kisan puoliväli ohitettu ja kuudes remonttiviikko voi alkaa. Tällä viikolla on keittiön vuoro, eikä sekään ihan ongelmitta suju. Varsinaisten työongelmien sijaan suurimmat pulmat syntyvät kuitenkin keskinäisestä kinastelusta, kun tiimit jankkaavat yhä uima-altaista. Lisäksi Hansin ja Courtneyn urakoitsija ottaa toden teolla mittaa Keithistä ja uhkaa jopa lähteä kävelemään talolta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 15.07. klo 03.55 - 05.00 MTV3
Katso ohjelma»

Saippuatehtaasta asunnoiksi. Kausi 10, 1/46. Uudet kilpailijat saapuvat ihmettelemään kohdetta, joka on art deco -tyyliä edustava entinen saippua- ja kynttilätehdas. Suojeltu rakennus on päässyt niin pahaan kuntoon, että heikoimpia hirvittää. Remontointiurakkaan tarttuu eri-ikäisiä ja erilaisia parivaljakoita, muiden muassa ohjelman historian ensimmäinen naispari. Ennen varsinaisten asuntojen valintaa kilpailijoita odottaa 48 tunnin miniasuntohaaste. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

ke 15.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone, osa 1. Kausi 12, 6/47. Ensimmäisen viikon tulikasteen jälkeen luvassa on ainakin teoriassa helpompi pala, vierashuone. Työt pääsevät hyvin vaihtelevaan tahtiin vauhtiin. Kattohuoneistoissa pystytetään seiniä, kun alakerroksissa aloitetaan purkutöillä. Hämärä videopuheluepisodi saa osan kilpailijoista epäilemään erästä pariskuntaa huijauksesta. Kerrie ja Spence saavat audienssin tuomareiden kanssa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 15.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Holvin salaisuus. Kausi 10, 2/46. 48 tunnin haasteen voittajapari pääsee ensimmäisenä valitsemaan remontoitavan asunnon. Paljon on siis pelissä, ja kaiken kukkuraksi haasteessa rakennettava miniasunto toimii kunkin parin kotina kilpailun ajan. Varsinainen remontti käynnistyy kylpyhuoneista, mutta sitä ennen paljastuu, mitä yhden asunnon salaperäinen holvi pitää sisällään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ke 15.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Stailaushaaste. Kausi 12, 7/47. Osa kilpailijoista on pahasti aikataulusta myöhässä vierashuoneviikolla, eikä Scottyn yllätysveto työt keskeyttävästä stailaushaasteesta ole heille varsinainen riemu-uutinen. Haasteessa on tarkoitus opetella stailaamaan huone nimenomaan myyntikuntoon. Luvassa on myös tapaaminen tuomareiden kanssa ja kallisarvoisten vinkkien lypsäminen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

to 16.07. klo 02.55 - 03.40 AVA
Katso ohjelma»

Teräksinen haaste. Kausi 12, 23/47. Ratkaisevan tärkeä keittiöviikko on täydessä vauhdissa, ja viikon kolmantena työpäivänä koittaa H-hetki, kun keittiön kaapistoja ja kalusteita aletaan asentaa. Scotty yllättää remppaajat raudanlujalla haasteella. Jo viikkoja jatkunut uima-allasgate ei ota vieläkään rauhoittuakseen. Nyt äänestyksen jälkipyykkiä käydään Jessin radio-ohjelmassa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 16.07. klo 04.10 - 04.55 MTV3
Katso ohjelma»

Holvin salaisuus. Kausi 10, 2/46. 48 tunnin haasteen voittajapari pääsee ensimmäisenä valitsemaan remontoitavan asunnon. Paljon on siis pelissä, ja kaiken kukkuraksi haasteessa rakennettava miniasunto toimii kunkin parin kotina kilpailun ajan. Varsinainen remontti käynnistyy kylpyhuoneista, mutta sitä ennen paljastuu, mitä yhden asunnon salaperäinen holvi pitää sisällään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

to 16.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Stailaushaaste. Kausi 12, 7/47. Osa kilpailijoista on pahasti aikataulusta myöhässä vierashuoneviikolla, eikä Scottyn yllätysveto työt keskeyttävästä stailaushaasteesta ole heille varsinainen riemu-uutinen. Haasteessa on tarkoitus opetella stailaamaan huone nimenomaan myyntikuntoon. Luvassa on myös tapaaminen tuomareiden kanssa ja kallisarvoisten vinkkien lypsäminen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 16.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneet kuntoon. Kausi 10, 3/46. Remonttiprojekti käynnistyy toden teolla, kun kylpyhuoneita puunataan valmiiksi. Pohjatyöt aiheuttavat päänvaivaa yhdelle jos toisellekin parille, ja rakennuksen säilytettävät elementit teettävät omalta osaltaan lisätöitä. Raadannan lomassa selvitellään myös kadonneiden peilien mysteeriä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

to 16.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone, osa 2. Kausi 12, 8/47. Edellisessä jaksossa alkanut stailaushaaste saadaan vietyä enemmän tai vähemmän kunnnialla loppuun, ja on aika jakaa palkinto. Viiden tonnin potin lisäksi nähdään myös, kuka pareista voittaa tällä viikolla kymppitonnin Domainilta. Kaiken haastesählingin keskellä myös vierashuone pitäisi saada valmiiksi, mutta pakkaa sekoittaa shokkiväite: onko joku pareista huijannut rahankäytössään? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

pe 17.07. klo 02.55 - 03.44 AVA
Katso ohjelma»

Keittiöviikko, osa 2. Kausi 12, 24/47. Keittiöviikko on puolivälissä, ja valtava urakka jatkuu. Edelliskerran veistoshaasteen tulokset selviävät ja voittopotti jaetaan. Kipeästi rahaa kaipaaville tiimeille on luvassa toinenkin yllätys, kun Scotty järjestää uuden haasteen peli-illan muodossa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 17.07. klo 03.40 - 04.35 MTV3
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneet kuntoon. Kausi 10, 3/46. Remonttiprojekti käynnistyy toden teolla, kun kylpyhuoneita puunataan valmiiksi. Pohjatyöt aiheuttavat päänvaivaa yhdelle jos toisellekin parille, ja rakennuksen säilytettävät elementit teettävät omalta osaltaan lisätöitä. Raadannan lomassa selvitellään myös kadonneiden peilien mysteeriä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

pe 17.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone, osa 2. Kausi 12, 8/47. Edellisessä jaksossa alkanut stailaushaaste saadaan vietyä enemmän tai vähemmän kunnnialla loppuun, ja on aika jakaa palkinto. Viiden tonnin potin lisäksi nähdään myös, kuka pareista voittaa tällä viikolla kymppitonnin Domainilta. Kaiken haastesählingin keskellä myös vierashuone pitäisi saada valmiiksi, mutta pakkaa sekoittaa shokkiväite: onko joku pareista huijannut rahankäytössään? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 17.07. klo 13.00 - 14.20 MTV3
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneiden paljastus. Kausi 10, 4/46. Kylpyhuoneiden paljastus lähestyy, mutta loppusilaukset aiheuttavat päänvaivaa. Aika on kilpailijoiden pahin vastus, eikä paljastusta edeltävänä yönä ehditä juuri nukkumaan. Saadaanko kaikki valmiiksi? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

pe 17.07. klo 19.00 - 20.30 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuoneen tuomarointi. Kausi 12, 9/47. Kisan toinen työviikko päättyy, ja hurjan loppurutistuksen jälkeen työhuoneet saadaan valmiiksi, tai ainakin ne pitäisi saada valmiiksi. On jälleen aika päästää tuomarit puntaroimaan lopputuloksia. Dramaattisessa pisteytystilaisuudessa tuomareiden kommentit saavat yhden parin niin raivoihinsa, että he uhkaavat lähteä kisasta kotiin kesken kaiken. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

la 18.07. klo 03.05 - 04.20 AVA
Katso ohjelma»

Keittiön tuomarointi. Kausi 12, 25/47. Scottyn yllätysveto oli peli-ilta, jossa tiimit kilpailevat Remontilla rahoiksi -Monopolissa yli 20 000 dollarin käteispotista. Nyt nähdään, millaista juonittelua ja riitelyä lautapeli saa aikaan. Keittiöviikon viimeinen työpäivä alkaa, ja on jälleen loppurutistuksen aika. Tuomaroinnissa uurastus kuitenkin palkitaan, kun luvassa on poikkeuksellista suitsutusta ja muun muassa tuotantokauden ensimmäiset kympit! Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 18.07. klo 03.40 - 04.45 MTV3
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneiden paljastus. Kausi 10, 4/46. Kylpyhuoneiden paljastus lähestyy, mutta loppusilaukset aiheuttavat päänvaivaa. Aika on kilpailijoiden pahin vastus, eikä paljastusta edeltävänä yönä ehditä juuri nukkumaan. Saadaanko kaikki valmiiksi? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

ti 21.07. klo 12.40 - 14.05 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuoneen tuomarointi. Kausi 12, 9/47. Kisan toinen työviikko päättyy, ja hurjan loppurutistuksen jälkeen työhuoneet saadaan valmiiksi, tai ainakin ne pitäisi saada valmiiksi. On jälleen aika päästää tuomarit puntaroimaan lopputuloksia. Dramaattisessa pisteytystilaisuudessa tuomareiden kommentit saavat yhden parin niin raivoihinsa, että he uhkaavat lähteä kisasta kotiin kesken kaiken. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 21.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Purkutöitä ja tyylipohdintoja. Kausi 10, 5/46. Kilpailijat käyvät tarkastelemassa toistensa kylpyhuoneita, mutta seuraavat huoneet odottavat jo remontoimista. Vuorossa ovat vierashuoneet. Luvassa on purkutöitä. Lisäksi pitää ottaa selvää siitä, mitä art deco -tyyli on. Siisteydestä ja työturvallisuudesta jaetaan myös palkinto. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ti 21.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuone, osa 1. Kausi 12, 10/47. Vierashuone on saatu pakettiin ja tuomareiden tuomiot on julistettu. Uusi viikko alkaa, ja kilpailijat päästetään tällä kertaa päämakuuhuoneiden yhteydessä olevien kylpyhuoneiden kimppuun. Osa kilpailijoista vääntää arkkitehtien kanssa väliseinien paikoista. Sara on edelleen aivan tolaltaan tuomareilta saamastaan tylystä palautteesta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 22.07. klo 03.00 - 03.55 MTV3
Katso ohjelma»

Purkutöitä ja tyylipohdintoja. Kausi 10, 5/46. Kilpailijat käyvät tarkastelemassa toistensa kylpyhuoneita, mutta seuraavat huoneet odottavat jo remontoimista. Vuorossa ovat vierashuoneet. Luvassa on purkutöitä. Lisäksi pitää ottaa selvää siitä, mitä art deco -tyyli on. Siisteydestä ja työturvallisuudesta jaetaan myös palkinto. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 22.07. klo 03.25 - 04.20 AVA
Katso ohjelma»

Käytävä, osa 1. Kausi 12, 26/47. Tällä viikolla tiimit joutuvat niin pahan tehtävän eteen, että jopa kokenut työnjohtaja Keith pitää sitä lähes mahdottomana. Arkipyhän vuoksi työviikko jää ensinnäkin päivää lyhyemmäksi, mutta siitä huolimatta viikon aikana pitäisi saada valmiiksi kolme huonetta: käytävä, kodinhoitohuone ja WC. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 22.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuone, osa 1. Kausi 12, 10/47. Vierashuone on saatu pakettiin ja tuomareiden tuomiot on julistettu. Uusi viikko alkaa, ja kilpailijat päästetään tällä kertaa päämakuuhuoneiden yhteydessä olevien kylpyhuoneiden kimppuun. Osa kilpailijoista vääntää arkkitehtien kanssa väliseinien paikoista. Sara on edelleen aivan tolaltaan tuomareilta saamastaan tylystä palautteesta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 22.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Vaikeuksia vierashuoneissa. Kausi 10, 6/46. Työt vierashuoneissa jatkuvat. Haasteita riittää jälleen, kun tärkeä työntekijä on kateissa ja oviaukon koko aiheuttaa päänvaivaa. Lisäksi käy ilmi, ettei sääntöjä ole täysin noudatettu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ke 22.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Hyväntekeväisyyshaaste. Kausi 12, 11/47. Hyväntekeväisyyshaaste. Rankasti alkanut kylpyhuoneviikko keskeytyy, kun Scotty yllättää kilpailijat reissulla ja hyväntekeväisyyshaasteella. Remppaajat pääsevät auttamaan järjestöä, joka estää nuoria joutumasta kadulle. Talolla kriisi kärjistyy, kun Hansin ja Courtneyn kylppäritilanne äityy kestämättömäksi, ja Scottyn on puututtava peliin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 23.07. klo 03.10 - 04.00 MTV3
Katso ohjelma»

Vaikeuksia vierashuoneissa. Kausi 10, 6/46. Työt vierashuoneissa jatkuvat. Haasteita riittää jälleen, kun tärkeä työntekijä on kateissa ja oviaukon koko aiheuttaa päänvaivaa. Lisäksi käy ilmi, ettei sääntöjä ole täysin noudatettu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 23.07. klo 03.50 - 04.40 AVA
Katso ohjelma»

Käytävä, osa 2. Kausi 12, 27/47. Uuvuttava, kolmen huoneen työviikko jatkuu. Valtavien käytävien lisäksi tiimien pitää saada valmiiksi kodinhoitohuoneensa ja WC:t, mutta arkipyhän vuoksi nelipäiväiseksi surkastuva työviikko on aikataulun suhteen armoton, ja kaikki parit ovat pian pulassa. Scotty pahentaa tilannetta haasteella, joka on toisaalta harvinaisen maukas. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 23.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Hyväntekeväisyyshaaste. Kausi 12, 11/47. Hyväntekeväisyyshaaste. Rankasti alkanut kylpyhuoneviikko keskeytyy, kun Scotty yllättää kilpailijat reissulla ja hyväntekeväisyyshaasteella. Remppaajat pääsevät auttamaan järjestöä, joka estää nuoria joutumasta kadulle. Talolla kriisi kärjistyy, kun Hansin ja Courtneyn kylppäritilanne äityy kestämättömäksi, ja Scottyn on puututtava peliin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 23.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Budjetti paukkuu. Kausi 10, 7/46. Useammaltakin parilta on budjetti karannut hieman käsistä jo tässä vaiheessa, mikä ei lupaa hyvää loppuasunnon remontoinnille. Yhdellä kilpailijoista paukkuvat myös hermot, kun päätöksenteko tuntuu uupuneena liian raskaalta taakalta. Aiemmista palautteista pyritään ottamaan opiksi vierashuoneiden sisustusratkaisuissa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

to 23.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuone, osa 2. Kausi 12, 12/47. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen remontti lähenee loppuaan, ja kiire tulee taas itse kullakin. Hayden ja Sara luottavat edelleen mega-ammeensa ja kisan historian kalleimman kylppärin voimaan. Lisäksi paljastetaan viime kerran hyväntekeväisyyshaasteen voittajat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 24.07. klo 03.05 - 04.00 MTV3
Katso ohjelma»

Budjetti paukkuu. Kausi 10, 7/46. Useammaltakin parilta on budjetti karannut hieman käsistä jo tässä vaiheessa, mikä ei lupaa hyvää loppuasunnon remontoinnille. Yhdellä kilpailijoista paukkuvat myös hermot, kun päätöksenteko tuntuu uupuneena liian raskaalta taakalta. Aiemmista palautteista pyritään ottamaan opiksi vierashuoneiden sisustusratkaisuissa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 24.07. klo 03.55 - 04.45 AVA
Katso ohjelma»

Kokkaushaaste. Kausi 12, 28/47. Scotty yllätti tiimit viime jakson lopulla haasteella, jollaista ei ole kisassa ennen nähty: remppaporukan pitäisi nyt laittaa ruokaa yhteensä sadalle kutsuvieraalle! Hämmentävä tilanne saa aikaan hyvin erilaisen tunnelman remppatalolla. Käytäväviikon stressiä ei lievennä perjantaiksi osuva arkipyhä, joka aiheuttaa lisäongelmia aikataulun suhteen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 24.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuone, osa 2. Kausi 12, 12/47. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen remontti lähenee loppuaan, ja kiire tulee taas itse kullakin. Hayden ja Sara luottavat edelleen mega-ammeensa ja kisan historian kalleimman kylppärin voimaan. Lisäksi paljastetaan viime kerran hyväntekeväisyyshaasteen voittajat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 24.07. klo 13.00 - 14.20 MTV3
Katso ohjelma»

Vierashuoneiden paljastus. Kausi 10, 8/46. Vierashuoneen kanssa on ehkä varaa ottaa enemmän riskejä kuin muuta asuntoa remontoidessa. Art decon tuominen nykypäivään ei ole helppoa, ja toiset pareista ovat onnistuneet siinä paremmin kuin toiset. Ainakin tuomarit pitävät siitä, että heidän palautteitaan kuunnellaan ja kotiläksyt luetaan. Sähkötyökalujen käyttäminen kiellettynä aikana aiheuttaa polemiikkia. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

pe 24.07. klo 19.05 - 20.30 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneiden tuomarointi. Kausi 12, 13/47. Poikkeuksellisen monella kilpaparilla on ollut aikatauluongelmia päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden kanssa. Herääkin kysymys: saavatko kilpailijat huoneitaan edes valmiiksi ajoissa? Entä mitä tuomarit sanovat Haydenin ja Saran viimeisestä oljenkorresta, koko ohjelman historian kalleimmasta kylpyhuoneesta? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

la 25.07. klo 03.20 - 04.25 AVA
Katso ohjelma»

Käytävän tuomarointi. Kausi 12, 29/47. Uuvuttava, arkipyhän vuoksi lyhyeksi jäänyt sekä juoruilun ja huijaussyytösten täyttämä käytäväviikko on viimein ohi. Miten Hayden ja Sara toipuvat viime hetken vesivuodostaan? Saavatko kaikki muut parit huoneensa ajoissa valmiiksi? Entä tuleeko tuomareilta suitsutusta vai silkkaa soimausta? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 25.07. klo 03.50 - 04.55 MTV3
Katso ohjelma»

Vierashuoneiden paljastus. Kausi 10, 8/46. Vierashuoneen kanssa on ehkä varaa ottaa enemmän riskejä kuin muuta asuntoa remontoidessa. Art decon tuominen nykypäivään ei ole helppoa, ja toiset pareista ovat onnistuneet siinä paremmin kuin toiset. Ainakin tuomarit pitävät siitä, että heidän palautteitaan kuunnellaan ja kotiläksyt luetaan. Sähkötyökalujen käyttäminen kiellettynä aikana aiheuttaa polemiikkia. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

ti 28.07. klo 12.40 - 14.05 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneiden tuomarointi. Kausi 12, 13/47. Poikkeuksellisen monella kilpaparilla on ollut aikatauluongelmia päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden kanssa. Herääkin kysymys: saavatko kilpailijat huoneitaan edes valmiiksi ajoissa? Entä mitä tuomarit sanovat Haydenin ja Saran viimeisestä oljenkorresta, koko ohjelman historian kalleimmasta kylpyhuoneesta? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 28.07. klo 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Monivalintakoe. Kausi 10, 9/46. Konkarikilpailija Jenna opastaa osallistujia art deco -tyylin saloihin. Lopuksi pidetään monivalintakoe. Parhaasta koetuloksesta ei ole luvassa vain mainetta ja kunniaa, vaan muhkea palkinto tulevan keittön varalle. Kylpyhuoneviikko saa kilpailijat pohtimaan tilankäyttöä ja kylpyammeen tarpeellisuutta, ja välillä vähän juonittelemaankin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ti 28.07. klo 19.00 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 1. Kausi 12, 14/47. Päämakuuhuoneen kylpyhuone on valmis ja tuomaroitu, joten on aika suunnata katseet itse makuuhuoneeseen ja sen vaatehuoneeseen. Dramaattisessa kylppärituomaroinnissa koko kisan historian kalleimman kylpyhuoneen tehneet Hayden ja Sara jäivät jälleen viimeiseksi, ja järkyttynyt Sara uhkasi häipyä remppatalolta ja koko kisasta. Toteuttaako hän uhkauksensa? Onko koko kisa vaarassa romahtaa käsiin? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

ke 29.07. klo 03.05 - 03.55 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 1. Kausi 12, 30/47. Seitsemännellä viikolla päästään hieman erilaisiin remppahommiin, kun toisen vierashuoneen rakentamisen lisäksi parit määrätään laittamaan uusiksi ne huoneet, joissa on tuomareiden mielestä eniten vikaa. Kahden huoneen tuplaurakan palkkiokin on kaksinkertainen, eli viikon voittaja saa tällä kertaa 20 000 dollarin potin! Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 29.07. klo 03.10 - 04.05 MTV3
Katso ohjelma»

Monivalintakoe. Kausi 10, 9/46. Konkarikilpailija Jenna opastaa osallistujia art deco -tyylin saloihin. Lopuksi pidetään monivalintakoe. Parhaasta koetuloksesta ei ole luvassa vain mainetta ja kunniaa, vaan muhkea palkinto tulevan keittön varalle. Kylpyhuoneviikko saa kilpailijat pohtimaan tilankäyttöä ja kylpyammeen tarpeellisuutta, ja välillä vähän juonittelemaankin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

ke 29.07. klo 12.40 - 13.40 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 1. Kausi 12, 14/47. Päämakuuhuoneen kylpyhuone on valmis ja tuomaroitu, joten on aika suunnata katseet itse makuuhuoneeseen ja sen vaatehuoneeseen. Dramaattisessa kylppärituomaroinnissa koko kisan historian kalleimman kylpyhuoneen tehneet Hayden ja Sara jäivät jälleen viimeiseksi, ja järkyttynyt Sara uhkasi häipyä remppatalolta ja koko kisasta. Toteuttaako hän uhkauksensa? Onko koko kisa vaarassa romahtaa käsiin? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Ronald McDonald -haaste. Kausi 12, 20/47. Poikkeuksellisen dramaattinen olohuoneviikko jatkuu myrskyisissä merkeissä, kun työt keskeyttävä hyväntekeväisyyshaaste Ronald McDonaldin lastentalosäätiön hyväksi on liikaa Kerrielle ja Spencelle. He saavat muilta kisailijoilta poikkeusluvan jättää haasteen väliin, mutta edes tämä helpotus ei välttämättä riitä kyllästyneelle ja pettyneelle parille, joka harkitsee koko kisan jättämistä kesken. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Persaukiset, Simpsonit, Jahti, Manon, Yökylässä Maria Veitola, Pirunpelto, Tarinanmetsästäjät, El Chapo, Emmerdale, Pokka pitää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity