Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 60 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksiSu

tänään 23.55 - 00.55 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVinoja seiniä. Kausi 11, 6/52. Ennen kuin kilpailijat käyvät vierashuoneidensa kimppuun, he pääsevät tutustumaan kilpapariensa kylpyhuoneisiin. Yksi niistä tosin ei ole valmis, eikä se taida ihan heti valmistuakaan. Vierashuoneissakin riittää pohdittavaa ja ennen kaikkea tekemistä. Tehdäkö huoneen yhteyteen kylpyhuone? Entä vaatehuone? Mitä materiaaleja valitaan? Myös vinot seinät pitää suoristaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

huomenna 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiRiitoja ja romantiikkaa. Kausi 11, 7/52. Tukipalkki aiheuttaa riitaa erään kisaajan ja työnjohtajan välillä. Kumpi saa tahtonsa periksi? Kisapaikalla nähdään myös romanttista tunnelmaa, vaikka vierashuoneiden remontti käykin kuumimmillaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 12.12. klo 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiRiitoja ja romantiikkaa. Kausi 11, 7/52. Tukipalkki aiheuttaa riitaa erään kisaajan ja työnjohtajan välillä. Kumpi saa tahtonsa periksi? Kisapaikalla nähdään myös romanttista tunnelmaa, vaikka vierashuoneiden remontti käykin kuumimmillaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 12.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKallis kepponen. Kausi 11, jakso 8/52. Vierashuoneiden remontit etenevät, vaikka ajattelematon kepponen uhkaakin lähettää erään parin kotimatkalle. Vesivahinko aiheuttaa päänvaivaa, samoin käsistä karanneet budjetit. Eräs pari joutuu luopumaan huoneen tärkeimmästä katseenvangitsijasta. Miten huoneelle käy? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 13.12. klo 02.55 - 03.55 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiKallis kepponen. Kausi 11, jakso 8/52. Vierashuoneiden remontit etenevät, vaikka ajattelematon kepponen uhkaakin lähettää erään parin kotimatkalle. Vesivahinko aiheuttaa päänvaivaa, samoin käsistä karanneet budjetit. Eräs pari joutuu luopumaan huoneen tärkeimmästä katseenvangitsijasta. Miten huoneelle käy? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 13.12. klo 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuoneiden paljastus. Kausi 11, 9/52. Vierashuoneet ovat viimeisiä loppuviilauksia vaille valmiina. Yksi pareista tosin saa huoneensa valmiiksi ennätysajassa ja ehtii ottaa rennosti, kun toiset painavat töitä viime hetkille asti. Kun tuomarit pisteyttävät huoneet, nähdään, kannattiko vierashuoneiden yhteen tehdä myös kylpy- ja vaatehuoneita. Piste-erot ovat tällä kertaa historiallisen tiukat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 13.12. klo 23.10 - 00.25 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVierashuoneiden paljastus. Kausi 11, 9/52. Vierashuoneet ovat viimeisiä loppuviilauksia vaille valmiina. Yksi pareista tosin saa huoneensa valmiiksi ennätysajassa ja ehtii ottaa rennosti, kun toiset painavat töitä viime hetkille asti. Kun tuomarit pisteyttävät huoneet, nähdään, kannattiko vierashuoneiden yhteen tehdä myös kylpy- ja vaatehuoneita. Piste-erot ovat tällä kertaa historiallisen tiukat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 17.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTakaisin kouluun. Kausi 11, 10/52. Kolmannella viikolla otetaan työn alle lastenhuoneet. Koti-ikävä ja stressi vaativat veronsa. Keith ja Dan eivät ole tyytyväisiä yhden parin purkutyön jälkeen. Toinen pari irtisanoo lähes koko tiiminsä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 18.12. klo 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTakaisin kouluun. Kausi 11, 10/52. Kolmannella viikolla otetaan työn alle lastenhuoneet. Koti-ikävä ja stressi vaativat veronsa. Keith ja Dan eivät ole tyytyväisiä yhden parin purkutyön jälkeen. Toinen pari irtisanoo lähes koko tiiminsä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 18.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Voihan sokkelo!. Kausi 11, 11/52. Lastenhuoneviikko on täydessä vauhdissa, ja talojen päätyjen värivalinta aiheuttaa polemiikkia. Onneksi kilpailijoille on luvassa pieni hengähdystauko, sillä on ensimmäisen haastetehtävän aika. Joukkueet päästävät leikkimielisyytensä valloilleen rakentaessaan ja stailatessaan talojensa takapihoille hauskat leikkimökit. Jotta haaste ei olisi liian helppo, maalit ja muut tarvikkeet on ensin löydettävä jättimäisen sokkelon uumenista, ja lisäksi on selvittävä viime kauden hauskuuttajien, Benin ja Andyn, kinkkisestä maantiedon visasta. Voittajille on luvassa mukava rahasumma. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 19.12. klo 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Voihan sokkelo!. Kausi 11, 11/52. Lastenhuoneviikko on täydessä vauhdissa, ja talojen päätyjen värivalinta aiheuttaa polemiikkia. Onneksi kilpailijoille on luvassa pieni hengähdystauko, sillä on ensimmäisen haastetehtävän aika. Joukkueet päästävät leikkimielisyytensä valloilleen rakentaessaan ja stailatessaan talojensa takapihoille hauskat leikkimökit. Jotta haaste ei olisi liian helppo, maalit ja muut tarvikkeet on ensin löydettävä jättimäisen sokkelon uumenista, ja lisäksi on selvittävä viime kauden hauskuuttajien, Benin ja Andyn, kinkkisestä maantiedon visasta. Voittajille on luvassa mukava rahasumma. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 19.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Myrskyn silmässä. Kausi 11, 12/52. Lastenhuoneviikko on pian päätöksessään, ja Shelley, Alice ja Scotty tekevät katselmuksen vielä keskeneräisissä huoneissa. Osa pareista kerää kiitosta kekseliäistä ratkaisuistaan, kun taas osa saa risuja liian rohkeista ideoistaan ja hitaasti etenevistä remonteistaan. Kaiken lisäksi myrsky tekee tuloaan, ja herkät materiaalit on saatava sateelta suojaan. Oikeaa myrskyä odotellessa kisapaikalla raivoaa Keith, joka näkee punaista sääntörikkomuksista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 20.12. klo 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Myrskyn silmässä. Kausi 11, 12/52. Lastenhuoneviikko on pian päätöksessään, ja Shelley, Alice ja Scotty tekevät katselmuksen vielä keskeneräisissä huoneissa. Osa pareista kerää kiitosta kekseliäistä ratkaisuistaan, kun taas osa saa risuja liian rohkeista ideoistaan ja hitaasti etenevistä remonteistaan. Kaiken lisäksi myrsky tekee tuloaan, ja herkät materiaalit on saatava sateelta suojaan. Oikeaa myrskyä odotellessa kisapaikalla raivoaa Keith, joka näkee punaista sääntörikkomuksista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 20.12. klo 18.35 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Lastenhuoneiden paljastus. Kausi 11, jakso 13/52. Tuomarit pääsevät arvostelemaan kisaajien lastenhuoneita. Yksi huoneista tekee tuomareihin suuren vaikutuksen, ja kisassa nähdäänkin ensimmäinen täysi kymppi. Kenen huone saa tuomarit pauloihinsa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 20.12. klo 23.55 - 01.15 AVA
Katso ohjelma»

Lastenhuoneiden paljastus. Kausi 11, jakso 13/52. Tuomarit pääsevät arvostelemaan kisaajien lastenhuoneita. Yksi huoneista tekee tuomareihin suuren vaikutuksen, ja kisassa nähdäänkin ensimmäinen täysi kymppi. Kenen huone saa tuomarit pauloihinsa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 24.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Apua kaivataan. Kausi 11, 14/52. Uusi remonttiviikko alkaa. Tällä kertaa kilpailijat kunnostavat ylimääräisen huoneen, jonka käyttötarkoituksen he saavat itse päättää, kunhan siitä ei tule makuuhuonetta. Kaikki aloittavat vapaavalintaviikon innosta puhkuen, ja ideointi sujuu vauhdilla. Sarahin ja Jasonin holtiton tuhlailu on kuitenkin tullut tiensä päähän, kun Scotty päättää puuttua asiaan. Myös viikosta toiseen pohjamudissa rämpineet Clint ja Hannah turvautuvat asiantuntijan apuun. Josh ja Elyse puolestaan tarvitsevat muiden kilpailijoiden apua toteuttaakseen pihasuunnitelmansa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 25.12. klo 02.45 - 03.45 AVA
Katso ohjelma»

Apua kaivataan. Kausi 11, 14/52. Uusi remonttiviikko alkaa. Tällä kertaa kilpailijat kunnostavat ylimääräisen huoneen, jonka käyttötarkoituksen he saavat itse päättää, kunhan siitä ei tule makuuhuonetta. Kaikki aloittavat vapaavalintaviikon innosta puhkuen, ja ideointi sujuu vauhdilla. Sarahin ja Jasonin holtiton tuhlailu on kuitenkin tullut tiensä päähän, kun Scotty päättää puuttua asiaan. Myös viikosta toiseen pohjamudissa rämpineet Clint ja Hannah turvautuvat asiantuntijan apuun. Josh ja Elyse puolestaan tarvitsevat muiden kilpailijoiden apua toteuttaakseen pihasuunnitelmansa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 25.12. klo 19.15 - 20.15 AVA
Katso ohjelma»

Vapaavalintaviikko jatkuu. Kausi 11, 15/52. Tiimit jatkavat vapaavalintahuoneiden remontoimista. Jason verkkainen tahti kuumentaa tunteita. Tunnelma kilpailijoiden joukossa kiristyy muutenkin, kun yksi pari pyytää palvelusta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 26.12. klo 03.25 - 04.25 AVA
Katso ohjelma»

Vapaavalintaviikko jatkuu. Kausi 11, 15/52. Tiimit jatkavat vapaavalintahuoneiden remontoimista. Jason verkkainen tahti kuumentaa tunteita. Tunnelma kilpailijoiden joukossa kiristyy muutenkin, kun yksi pari pyytää palvelusta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 26.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Apua tarvitseville. Kausi 11, 16/52. Tiimit pääsevät sisustamaan huoneita paikalliseen Ronald McDonald -taloon, jossa sairaalassa olevien lasten perheet saavat asua. Hyväntekeväisyysteemasta huolimatta kisaa käydään veren maku suussa. Eräs kisahuoneista saa tuomarin ihastumaan, mutta kaikkien huoneet eivät valmistu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 27.12. klo 00.55 - 01.50 AVA
Katso ohjelma»

Apua tarvitseville. Kausi 11, 16/52. Tiimit pääsevät sisustamaan huoneita paikalliseen Ronald McDonald -taloon, jossa sairaalassa olevien lasten perheet saavat asua. Hyväntekeväisyysteemasta huolimatta kisaa käydään veren maku suussa. Eräs kisahuoneista saa tuomarin ihastumaan, mutta kaikkien huoneet eivät valmistu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 27.12. klo 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Vapaavalintahuoneiden paljastus. Kausi 11, 17/52. Paljastukseen on vuorokausi aikaa, ja kaikki huhkivat saadakseen valmista. On puuttuvia ulkoverhouslautoja, sohvia ja kaappeja. Valmistuvatko kaikki huoneet ajallaan? Tuomarit huokailevat ihastuksesta ja nurisevat pettymyksestä arvioidessaan vapaavalintaisia huoneita. Jatkuuko Ronnien ja Georgian voittokulku ja joutuvatko jatkuvasti jumbosijalla olleet Clint ja Hannah taas pettymään? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 27.12. klo 23.25 - 00.40 AVA
Katso ohjelma»

Vapaavalintahuoneiden paljastus. Kausi 11, 17/52. Paljastukseen on vuorokausi aikaa, ja kaikki huhkivat saadakseen valmista. On puuttuvia ulkoverhouslautoja, sohvia ja kaappeja. Valmistuvatko kaikki huoneet ajallaan? Tuomarit huokailevat ihastuksesta ja nurisevat pettymyksestä arvioidessaan vapaavalintaisia huoneita. Jatkuuko Ronnien ja Georgian voittokulku ja joutuvatko jatkuvasti jumbosijalla olleet Clint ja Hannah taas pettymään? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 31.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Laajennusosan kimppuun. Kausi 11, 18/52. On aika aloittaa seuraavan huoneen remontointi. Joshin ja Elysen suunnitelmat kokevat kolauksen toisensa jälkeen. Ronnie ja Georgia suojelevat yksityisyyttään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 01.01.2020 02.55 - 03.55 AVA
Katso ohjelma»

Laajennusosan kimppuun. Kausi 11, 18/52. On aika aloittaa seuraavan huoneen remontointi. Joshin ja Elysen suunnitelmat kokevat kolauksen toisensa jälkeen. Ronnie ja Georgia suojelevat yksityisyyttään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 01.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Riitasointuja. Kausi 11, 19/52. Kisaajat kokoontuvat palaveriin epäiltyjen väärinkäytösten takia. Koko kisapaikan tunnelma kiristyy, kun yksi pareista tuntee olevansa muiden vainon kohteena. Huoneremontit kuitenkin jatkuvat entiseen tapaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 02.01.2020 01.50 - 02.45 AVA
Katso ohjelma»

Riitasointuja. Kausi 11, 19/52. Kisaajat kokoontuvat palaveriin epäiltyjen väärinkäytösten takia. Koko kisapaikan tunnelma kiristyy, kun yksi pareista tuntee olevansa muiden vainon kohteena. Huoneremontit kuitenkin jatkuvat entiseen tapaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 02.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Hyväntekeväisyyshuutokauppa. Kausi 11, 20/52. Olohuoneiden ja ruokailutilojen remontit ovat edenneet puoliväliin, ja on seuraavan haastetehtävän aika. Kilpailijoiden on vaihdettava hopeiset tonttupatsaat houkutteleviksi tuotteiksi ja elämyksiksi, jotka he itse myyvät hyvään hintaan huutokaupassa. Tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, ja eniten rahaa kerännyt pari voittaa haasteen ja mukavan tukun käteistä. Lisäksi Alice Domainilta katsastaa remontin alla olevat huoneet ja jakaa totuttuun tapaan palkinnon viikon voittajalle. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 03.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Hyväntekeväisyyshuutokauppa. Kausi 11, 20/52. Olohuoneiden ja ruokailutilojen remontit ovat edenneet puoliväliin, ja on seuraavan haastetehtävän aika. Kilpailijoiden on vaihdettava hopeiset tonttupatsaat houkutteleviksi tuotteiksi ja elämyksiksi, jotka he itse myyvät hyvään hintaan huutokaupassa. Tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, ja eniten rahaa kerännyt pari voittaa haasteen ja mukavan tukun käteistä. Lisäksi Alice Domainilta katsastaa remontin alla olevat huoneet ja jakaa totuttuun tapaan palkinnon viikon voittajalle. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 03.01.2020 19.30 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Olo- ja ruokailuhuoneen paljastus. Kausi 11, 21/52. Olo- ja ruokailuhuoneet valmistuvat, joten on aika esitellä ne tuomareille. Ronnie ja Georgia selvittelevät raskauttavan kuvan alkuperää. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

pe 03.01.2020 22.50 - 00.10 AVA
Katso ohjelma»

Olo- ja ruokailuhuoneen paljastus. Kausi 11, 21/52. Olo- ja ruokailuhuoneet valmistuvat, joten on aika esitellä ne tuomareille. Ronnie ja Georgia selvittelevät raskauttavan kuvan alkuperää. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 07.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Ennätykset rikki. Kausi 11, 22/52. Uusi remonttiviikko on aluillaan, ja tällä kertaa kisaajat remontoivat ennätyssuuret 45 neliön tilat: makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen. Valtaisa remontti aiheuttaa paineita kaikille: stressitasot ovat taivaissa, budjetit tiukoilla ja aikataulut kireitä. Lisäksi Keith läksyttää kisaajia saamastaan meluvalituksesta. Scotty puolestaan paljastaa, että makuuhuoneviikon päätteeksi on luvassa ennennäkemätön käänne koko ohjelman historiassa, kun yksi pareista saa täydet nollat kaikilta tuomareilta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 08.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Ennätykset rikki. Kausi 11, 22/52. Uusi remonttiviikko on aluillaan, ja tällä kertaa kisaajat remontoivat ennätyssuuret 45 neliön tilat: makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen. Valtaisa remontti aiheuttaa paineita kaikille: stressitasot ovat taivaissa, budjetit tiukoilla ja aikataulut kireitä. Lisäksi Keith läksyttää kisaajia saamastaan meluvalituksesta. Scotty puolestaan paljastaa, että makuuhuoneviikon päätteeksi on luvassa ennennäkemätön käänne koko ohjelman historiassa, kun yksi pareista saa täydet nollat kaikilta tuomareilta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 08.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Makuuhuonehaasteita. Kausi 11, 23/52. Valtavien päämakuuhuoneiden remontointi jatkuu. Lisäksi parit saavat hauskan tehtävän, joka voi tuoda rahaa kipeästi sen tarpeessa oleville tiimeille. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 09.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Makuuhuonehaasteita. Kausi 11, 23/52. Valtavien päämakuuhuoneiden remontointi jatkuu. Lisäksi parit saavat hauskan tehtävän, joka voi tuoda rahaa kipeästi sen tarpeessa oleville tiimeille. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 09.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

pe 10.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 10.01.2020 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

la 11.01.2020 01.00 - 02.30 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 14.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

ke 15.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 15.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

to 16.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 16.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

pe 17.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 17.01.2020 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

la 18.01.2020 01.00 - 02.30 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ma 20.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiS

ti 21.01.2020 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksi

Remontilla rahoiksiSu

ke 22.01.2020 00.00 - 01.00 AVA
Katso ohjelma»

Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Vinoja seiniä. Kausi 11, 6/52. Ennen kuin kilpailijat käyvät vierashuoneidensa kimppuun, he pääsevät tutustumaan kilpapariensa kylpyhuoneisiin. Yksi niistä tosin ei ole valmis, eikä se taida ihan heti valmistuakaan. Vierashuoneissakin riittää pohdittavaa ja ennen kaikkea tekemistä. Tehdäkö huoneen yhteyteen kylpyhuone? Entä vaatehuone? Mitä materiaaleja valitaan? Myös vinot seinät pitää suoristaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/remontilla-rahoiksi_8160236_2.jpg
Arvosana 3.1/5, annettu 248 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Sydänlääkärin syöksykierre, Remppa vai muutto Vancouver, Enon opetukset, Exit, Salibandyn naisten MM, Stand Up!, Emmerdale, Selviytyjät Suomi Extra, Gordon Ramsay: Kuppilat kuntoon 24 tunnissa

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2019