TietovisatVaihtoautotSanakirjaBlogitNauris.fiHoroskooppiReseptit

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 1000 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksiSu

pe 28.02. klo 01.05 - 02.35 AVA
Katso ohjelma»

Huutokauppa. Kausi 11, 52/52. Nyt pistetään remontilla rahoiksi, sillä on huutokaupan aika. Sitä ennen paljastetaan vielä alimmat hyväksyttävät tarjoukset sekä päätetään kohteiden myyntijärjestys. Kuka pareista vie lopulta voiton ja kuittaa sievoisen summan rahaa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

to 27.02. klo 01.20 - 02.25 AVA
Katso ohjelma»

Avoimet ovet. Kausi 11, 51/52. Huutokaupan alla uteliaat ihmiset pääsevät tutustumaan valmiisiin remonttikohteisiin. Samalla kilpailijat muistelevat pitkää ja välillä vaikeaakin taivaltaan kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 26.02. klo 18.30 - 20.05 AVA
Katso ohjelma»

Huutokauppa. Kausi 11, 52/52. Nyt pistetään remontilla rahoiksi, sillä on huutokaupan aika. Sitä ennen paljastetaan vielä alimmat hyväksyttävät tarjoukset sekä päätetään kohteiden myyntijärjestys. Kuka pareista vie lopulta voiton ja kuittaa sievoisen summan rahaa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 26.02. klo 01.30 - 02.25 AVA
Katso ohjelma»

Parhaat palat. Kausi 11, 50/52. Erikoisjaksossa tuomarit kokoontuvat valitsemaan lempihuoneensa kautta koko ohjelman historian. He luovat yksi huone kerrallaan omat unelmakotinsa Tuunaa tönösi -pelissä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 25.02. klo 18.40 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Avoimet ovet. Kausi 11, 51/52. Huutokaupan alla uteliaat ihmiset pääsevät tutustumaan valmiisiin remonttikohteisiin. Samalla kilpailijat muistelevat pitkää ja välillä vaikeaakin taivaltaan kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 24.02. klo 18.50 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Parhaat palat. Kausi 11, 50/52. Erikoisjaksossa tuomarit kokoontuvat valitsemaan lempihuoneensa kautta koko ohjelman historian. He luovat yksi huone kerrallaan omat unelmakotinsa Tuunaa tönösi -pelissä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 22.02. klo 00.50 - 02.00 AVA
Katso ohjelma»

Maaliviiva häämöttää. Viikkoteksti: Kausi 11, 49/52. Maaliviiva häämöttää. Pareilla pitää kiirettä, jotta pihat ja julkisivut valmistuvat ajoissa. On viimeisen tuomaroinnin aika, ja pareista kaksi kisaa tosissaan ennätysvoitosta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

pe 21.02. klo 00.45 - 01.35 AVA
Katso ohjelma»

Haikeutta ilmassa. Kausi 11, 48/52. Kisaa on jäljellä enää pari päivää, ja talojen julkisivut ja etupihat on ahkeroitava valmiiksi. Lisäksi sisätiloissakin riittää korjailtavaa. Jasonilla ja Sarahilla on maalipulmia, ja Wombatille on luvassa kivulias yllätys. Parit käyvät nostalgisiksi, kun maaliviiva ja kisan loppu häämöttävät. Myös Scottyn, Shelleyn ja Alicen viimeinen katselmuskierros on täynnä haikeutta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 20.02. klo 18.35 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Maaliviiva häämöttää. Viikkoteksti: Kausi 11, 49/52. Maaliviiva häämöttää. Pareilla pitää kiirettä, jotta pihat ja julkisivut valmistuvat ajoissa. On viimeisen tuomaroinnin aika, ja pareista kaksi kisaa tosissaan ennätysvoitosta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 20.02. klo 00.50 - 01.45 AVA
Katso ohjelma»

Musta lammas. Kausi 11, 47/52. Etupihaviikon jatkuessa Ronnien ja Georgian talon tummanpuhuva julkisivu puhuttaa. Verrataanpa taloa kummitustaloonkin. Huutokaupan lähestyessä Josh ja Elyse saavat mieluisia uutisia. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 19.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaikeutta ilmassa. Kausi 11, 48/52. Kisaa on jäljellä enää pari päivää, ja talojen julkisivut ja etupihat on ahkeroitava valmiiksi. Lisäksi sisätiloissakin riittää korjailtavaa. Jasonilla ja Sarahilla on maalipulmia, ja Wombatille on luvassa kivulias yllätys. Parit käyvät nostalgisiksi, kun maaliviiva ja kisan loppu häämöttävät. Myös Scottyn, Shelleyn ja Alicen viimeinen katselmuskierros on täynnä haikeutta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 19.02. klo 00.45 - 01.40 AVA
Katso ohjelma»

Puutteiden kimppuun. Kausi 11, 46/52. Viimeistä viikkoa viedään. Samalla kun julkisivuja ja etupihoja laitetaan kuntoon, Keith ja Dan panevat kilpailijat korjaamaan talojensa virheitä ja puutteita - ja niitähän riittää. Kilpailijat pääsevät myös tutustumaan toistensa valmiisiin yksiöihin, ja Ronnien ja Georgian voittoisa luomus herättää muissa närää työnjälkensä osalta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 18.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiMusta lammas. Kausi 11, 47/52. Etupihaviikon jatkuessa Ronnien ja Georgian talon tummanpuhuva julkisivu puhuttaa. Verrataanpa taloa kummitustaloonkin. Huutokaupan lähestyessä Josh ja Elyse saavat mieluisia uutisia. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 17.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiPuutteiden kimppuun. Kausi 11, 46/52. Viimeistä viikkoa viedään. Samalla kun julkisivuja ja etupihoja laitetaan kuntoon, Keith ja Dan panevat kilpailijat korjaamaan talojensa virheitä ja puutteita - ja niitähän riittää. Kilpailijat pääsevät myös tutustumaan toistensa valmiisiin yksiöihin, ja Ronnien ja Georgian voittoisa luomus herättää muissa närää työnjälkensä osalta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 15.02. klo 00.55 - 02.05 AVA
Katso ohjelma»

Yksiöiden ja autotallien paljastus. Kausi 11, 45/52. Kaikkien aikojen suurimmat tilat paljastetaan pian, ja kisaajat joutuvat venyttämään voimansa äärimmilleen saadakseen yksiöt ja autotallit valmiiksi. Toisilta puuttuu huonekaluja, ja toiset kaatuvat flunssaisina petiin. Kun paljastus viimein koittaa, tuomarit ovat vaikuttuneita kilpailijoiden aikaansaannoksista ja sinnikkyydestä. Moni pari onkin saanut aikaan parhaan huoneensa tähän asti, ja voitosta käydään tiukka kamppailu. Ennätyksiäkin rikotaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

pe 14.02. klo 00.55 - 01.55 AVA
Katso ohjelma»

Viimeinen katselmus. Kausi 11, 44/52. Tämän viikon huone ratkaisee, kuka pareista pääsee taloineen Domainin kanteen. Jason ja Sarah törmäävät ongelmaan toisensa jälkeen. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 13.02. klo 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiYksiöiden ja autotallien paljastus. Kausi 11, 45/52. Kaikkien aikojen suurimmat tilat paljastetaan pian, ja kisaajat joutuvat venyttämään voimansa äärimmilleen saadakseen yksiöt ja autotallit valmiiksi. Toisilta puuttuu huonekaluja, ja toiset kaatuvat flunssaisina petiin. Kun paljastus viimein koittaa, tuomarit ovat vaikuttuneita kilpailijoiden aikaansaannoksista ja sinnikkyydestä. Moni pari onkin saanut aikaan parhaan huoneensa tähän asti, ja voitosta käydään tiukka kamppailu. Ennätyksiäkin rikotaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 13.02. klo 00.55 - 01.55 AVA
Katso ohjelma»

Yksiöt ja autotallit jatkuvat. Kausi 11, 43/52. Yksiöiden ja autotallien remontointi jatkuu. Lisähaastetta tuovat Keith ja Dan, jotka laativat vikalistat jokaisesta talosta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 12.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiViimeinen katselmus. Kausi 11, 44/52. Tämän viikon huone ratkaisee, kuka pareista pääsee taloineen Domainin kanteen. Jason ja Sarah törmäävät ongelmaan toisensa jälkeen. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 12.02. klo 00.45 - 01.45 AVA
Katso ohjelma»

Vaihtokauppoja. Kausi 11, 42/52. Parien takapihoilla on avoimet ovet, ja jälleen kerran tuomareiden päätökset herättävät kanssakilpailijoissa ihmetystä. Niitä ei ehditä jäädä sen kummemmin pohtimaan, sillä uusi viikko ja uudet haasteet ovat edessä. Tällä kertaa remontoidaan yksiöt ja autotallit, ja tilojen suuruus on lannistaa kaikki kisaajat heti alkuunsa. Toisia uhkaa ideoiden vähyys ja toisia pahat rahaongelmat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 11.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiYksiöt ja autotallit jatkuvat. Kausi 11, 43/52. Yksiöiden ja autotallien remontointi jatkuu. Lisähaastetta tuovat Keith ja Dan, jotka laativat vikalistat jokaisesta talosta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 10.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiVaihtokauppoja. Kausi 11, 42/52. Parien takapihoilla on avoimet ovet, ja jälleen kerran tuomareiden päätökset herättävät kanssakilpailijoissa ihmetystä. Niitä ei ehditä jäädä sen kummemmin pohtimaan, sillä uusi viikko ja uudet haasteet ovat edessä. Tällä kertaa remontoidaan yksiöt ja autotallit, ja tilojen suuruus on lannistaa kaikki kisaajat heti alkuunsa. Toisia uhkaa ideoiden vähyys ja toisia pahat rahaongelmat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 08.02. klo 00.45 - 02.00 AVA
Katso ohjelma»

Takapihojen paljastus. Kausi 11, 41/52. Parit viimeistelevät kuumeisesti takapihojaan. Uima-altaat aiheuttavat edelleen ongelmia monille, sillä altaat voidaan täyttää vasta sitten, kun tarkastaja on hyväksynyt ne. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

pe 07.02. klo 00.45 - 01.40 AVA
Katso ohjelma»

Ihan pihalla. Kausi 11, 40/52. Pihaviikko jatkuu. Sticksin ja Wombatin altaan paikoilleen saamisessa kestää, mikä viivästyttää Joshin ja Elysen pihatöitä. Pohjoisen porukka puhaltaa silti yhteen hiileen - toisin kuin etelän puolella, missä Hannahia hiertää välirikko Georgian kanssa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 06.02. klo 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTakapihojen paljastus. Kausi 11, 41/52. Parit viimeistelevät kuumeisesti takapihojaan. Uima-altaat aiheuttavat edelleen ongelmia monille, sillä altaat voidaan täyttää vasta sitten, kun tarkastaja on hyväksynyt ne. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 06.02. klo 00.55 - 01.50 AVA
Katso ohjelma»

Allashärdelli. Kausi 11, 39/52. Parit ahertavat takapihojensa parissa, ja ongelmat uima-altaiden kanssa jatkuvat. Ronnien ja Georgian jättimäinen uima-allas saapuu viimein, ja sen eteen on uhrattu niin aikaa, rahaa, hermoja kuin ystävyyssuhteitakin. Myös Sticks ja Wombat ovat hankaluuksissa oman uima-altaansa kanssa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 05.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiIhan pihalla. Kausi 11, 40/52. Pihaviikko jatkuu. Sticksin ja Wombatin altaan paikoilleen saamisessa kestää, mikä viivästyttää Joshin ja Elysen pihatöitä. Pohjoisen porukka puhaltaa silti yhteen hiileen - toisin kuin etelän puolella, missä Hannahia hiertää välirikko Georgian kanssa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 05.02. klo 00.55 - 02.00 AVA
Katso ohjelma»

Allasasiaa. Kausi 11, 38/52. Pihaviikko alkaa kiireisenä. Parissa talossa työt seisovat Ronnien ja Georgian allastoimituksen vuoksi. Vaikka viivästyksestä saatava korvaus on mittava, riidoilta ei vältytä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 04.02. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiAllashärdelli. Kausi 11, 39/52. Parit ahertavat takapihojensa parissa, ja ongelmat uima-altaiden kanssa jatkuvat. Ronnien ja Georgian jättimäinen uima-allas saapuu viimein, ja sen eteen on uhrattu niin aikaa, rahaa, hermoja kuin ystävyyssuhteitakin. Myös Sticks ja Wombat ovat hankaluuksissa oman uima-altaansa kanssa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 03.02. klo 18.50 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Allasasiaa. Kausi 11, 38/52. Pihaviikko alkaa kiireisenä. Parissa talossa työt seisovat Ronnien ja Georgian allastoimituksen vuoksi. Vaikka viivästyksestä saatava korvaus on mittava, riidoilta ei vältytä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 01.02. klo 01.00 - 02.00 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuoneet syynissä. Kausi 11, 37/52. Parit viimeistelevät vierashuoneet tuomareiden tarkistuskierrosta varten. Yhden parin uima-allas aiheuttaa päänvaivaa puutarhaviikon lähestyessä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

to 30.01. klo 23.55 - 00.50 AVA
Katso ohjelma»

Ahdistusta altaasta. Kausi 11, 36/52. Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet alkavat olla valmiina. Melkein kaikki haluavat uima-altaan, mutta yksi pareista tarvitsee sen asentamiseen nosturia, joka häiritsisi pahasti naapureiden töitä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 30.01. klo 18.45 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuoneet syynissä. Kausi 11, 37/52. Parit viimeistelevät vierashuoneet tuomareiden tarkistuskierrosta varten. Yhden parin uima-allas aiheuttaa päänvaivaa puutarhaviikon lähestyessä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 29.01. klo 23.55 - 00.45 AVA
Katso ohjelma»

Hiihtohommia. Kausi 11, 35/52. Kisan viimeinen haaste nähdään upeassa laskettelukeskuksessa, jonka hotellissa tiimit remontoivat huoneita. Minihaasteiden tiimellyksessä eräältä kisaajalta murtuu luu. Pystyykö hän jatkamaan kisaa, vai onko peli menetetty? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 29.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Ahdistusta altaasta. Kausi 11, 36/52. Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet alkavat olla valmiina. Melkein kaikki haluavat uima-altaan, mutta yksi pareista tarvitsee sen asentamiseen nosturia, joka häiritsisi pahasti naapureiden töitä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ti 28.01. klo 23.50 - 00.50 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTakaisin alkuun. Kausi 11, 34/52. Kisaajat palaavat takaisin alkuun, kun he saavat tehtäväkseen remontoida uudelleen alun haastehuoneet. Kun purkutyöt alkavat, ikäviäkin yllätyksiä paljastuu. Kaikki suunnittelevat täyttä häkää huoneitaan ja seuraavan viikon maisemointejaan. Ongelmilta ja harmilta ei vältytä, sen huomaavat niin Ronnie kuin Jasonkin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 28.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHiihtohommia. Kausi 11, 35/52. Kisan viimeinen haaste nähdään upeassa laskettelukeskuksessa, jonka hotellissa tiimit remontoivat huoneita. Minihaasteiden tiimellyksessä eräältä kisaajalta murtuu luu. Pystyykö hän jatkamaan kisaa, vai onko peli menetetty? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 27.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTakaisin alkuun. Kausi 11, 34/52. Kisaajat palaavat takaisin alkuun, kun he saavat tehtäväkseen remontoida uudelleen alun haastehuoneet. Kun purkutyöt alkavat, ikäviäkin yllätyksiä paljastuu. Kaikki suunnittelevat täyttä häkää huoneitaan ja seuraavan viikon maisemointejaan. Ongelmilta ja harmilta ei vältytä, sen huomaavat niin Ronnie kuin Jasonkin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 25.01. klo 00.50 - 02.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiTuplapaljastus. Kausi 11, 33/52. Eteisiä ja kodinhoitohuoneita viimeistellään arvioinnin lähestyessä. Tuplaremontin rankkuus on yllättänyt kaikki. Saako kukaan pareista huoneita täysin valmiiksi? Keskeneräisyydestä huolimatta tuomarit häikäistyvät lopputuloksista, mutta antavat myös risuja tilojen käytännöllisyydestä. Voitosta käydään tiukka taisto, kun kolme paria on tasatilanteessa vielä ennen viimeisten pisteiden julkistamista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

to 23.01. klo 23.55 - 00.55 AVA
Katso ohjelma»

Komediaa ja kärsimystä. Kausi 11, jakso 32/52. Julkkistuomarit arvioivat kilpailijoiden kokkaus- ja viihdytystaidot. Erään huoneen remontissa törmätään rakenneongelmaan. Toinen pari kohtaa vesivahingon. Kilpailjiat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on tuskien viikko. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 23.01. klo 18.30 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Tuplapaljastus. Kausi 11, 33/52. Eteisiä ja kodinhoitohuoneita viimeistellään arvioinnin lähestyessä. Tuplaremontin rankkuus on yllättänyt kaikki. Saako kukaan pareista huoneita täysin valmiiksi? Keskeneräisyydestä huolimatta tuomarit häikäistyvät lopputuloksista, mutta antavat myös risuja tilojen käytännöllisyydestä. Voitosta käydään tiukka taisto, kun kolme paria on tasatilanteessa vielä ennen viimeisten pisteiden julkistamista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ke 22.01. klo 23.55 - 00.55 AVA
Katso ohjelma»

Kokkaushaaste. Kausi 11, jakso 31/52. Eteisen ja kodinhoitohuoneen remontit jatkuvat. Kisapaikalta katoaa tavaraa, eikä kukaan halua tulla syytetyksi varkaaksi. Kesken kisaviikon parit haastetaan kokkaamaan ja viihdyttämään maineikasta komediaduoa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 22.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Komediaa ja kärsimystä. Kausi 11, jakso 32/52. Julkkistuomarit arvioivat kilpailijoiden kokkaus- ja viihdytystaidot. Erään huoneen remontissa törmätään rakenneongelmaan. Toinen pari kohtaa vesivahingon. Kilpailjiat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on tuskien viikko. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

ti 21.01. klo 23.50 - 00.55 AVA
Katso ohjelma»

Paljon melua liedestä. Kausi 11, 30/52. Eteistilojen ja kodinhoitohuoneiden remontointi alkaa hyvällä sykkeellä. Kisaajat käyvät kurkkaamassa toistensa vasta tuomaroituihin keittiöihin, ja kun Jason havaitsee Joshin ja Elysen keittiössä sääntöjenvastaisuuksia, hän kertoo asiasta Scottylle. Seuraukset aiheuttavat närää lähes kaikissa. Ostajien raati käy arvioimassa kilpailijoiden talot ja antaa pareille suorasuokaista palautetta sekä voittajalle muhkean rahasumman. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 21.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Kokkaushaaste. Kausi 11, jakso 31/52. Eteisen ja kodinhoitohuoneen remontit jatkuvat. Kisapaikalta katoaa tavaraa, eikä kukaan halua tulla syytetyksi varkaaksi. Kesken kisaviikon parit haastetaan kokkaamaan ja viihdyttämään maineikasta komediaduoa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiS

ma 20.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Paljon melua liedestä. Kausi 11, 30/52. Eteistilojen ja kodinhoitohuoneiden remontointi alkaa hyvällä sykkeellä. Kisaajat käyvät kurkkaamassa toistensa vasta tuomaroituihin keittiöihin, ja kun Jason havaitsee Joshin ja Elysen keittiössä sääntöjenvastaisuuksia, hän kertoo asiasta Scottylle. Seuraukset aiheuttavat närää lähes kaikissa. Ostajien raati käy arvioimassa kilpailijoiden talot ja antaa pareille suorasuokaista palautetta sekä voittajalle muhkean rahasumman. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

la 18.01. klo 00.45 - 01.55 AVA
Katso ohjelma»

Keittiöiden paljastus. Kausi 11, 29/52. Kisatalojen keittiöt valmistuvat, vaikka yksi pareista saakin pelätä tekevänsä turhaa työtä. Jatkuuko heidän kisamatkansa, vai joutuvatko he palaamaan kotiin? Yksi keittiöistä saa tuomareilta täydet pisteet. Se toki aiheuttaa kilpakumppaneissa kateellista mutinaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 17.01. klo 18.40 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Keittiöiden paljastus. Kausi 11, 29/52. Kisatalojen keittiöt valmistuvat, vaikka yksi pareista saakin pelätä tekevänsä turhaa työtä. Jatkuuko heidän kisamatkansa, vai joutuvatko he palaamaan kotiin? Yksi keittiöistä saa tuomareilta täydet pisteet. Se toki aiheuttaa kilpakumppaneissa kateellista mutinaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksiSu

to 16.01. klo 23.55 - 00.50 AVA
Katso ohjelma»

Stailaushaaste. Kausi 11, 28/52. Keittiöviikon keskeyttää haastetehtävä, jossa kahteen joukkueeseen jaetut parit stailaavat Stayz-asunnon huoneita upean palkinnon toivossa. Vain Jason ja Sarah ovat jääneet erikoisluvalla kisapaikalle jatkamaan valtaisaa remonttiurakkaansa. Alice käy arvioimassa kisaajien keittiöt, ja viikon Domain-palkinto lupaa helpotusta voittajien budjettiin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 16.01. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Stailaushaaste. Kausi 11, 28/52. Keittiöviikon keskeyttää haastetehtävä, jossa kahteen joukkueeseen jaetut parit stailaavat Stayz-asunnon huoneita upean palkinnon toivossa. Vain Jason ja Sarah ovat jääneet erikoisluvalla kisapaikalle jatkamaan valtaisaa remonttiurakkaansa. Alice käy arvioimassa kisaajien keittiöt, ja viikon Domain-palkinto lupaa helpotusta voittajien budjettiin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Huutokauppa. Kausi 11, 52/52. Nyt pistetään remontilla rahoiksi, sillä on huutokaupan aika. Sitä ennen paljastetaan vielä alimmat hyväksyttävät tarjoukset sekä päätetään kohteiden myyntijärjestys. Kuka pareista vie lopulta voiton ja kuittaa sievoisen summan rahaa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Tulossa: Madventures Suomi, Pitääkö olla huolissaan?, CSI: Miami, Rikkaat ja rahattomat, Keno ja Synttärit, Kauniit ja rohkeat, Toivotut: Tankki täyteen, Salatut elämät, Yksittäistapaus: Läski, Rillit huurussa

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity