ViihdeBlogitHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotReseptitTietovisat

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 36 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksi

huomenna 03.15 - 04.40 1h 25minAVA

Remontilla rahoiksiViiden talon työmaa. Kausi 11, 1/52. Uusi kisa polkaistaan käyntiin. Tällä kertaa ei remontoida yhtä kohdetta vaan viittä vanhaa taloa, jotka on pelastettu purkamiselta. Alkajaisiksi parien täytyy laittaa kuntoon makuuhuone 48 tunnin pikahaasteessa. Palkintona on melkoinen porkkana: voittajapari pääsee valitsemaan ensimmäisenä, minkä talon remontoi kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 26.10. klo 02.25 - 03.20 55minAVA

Remontilla rahoiksiKuka saa parhaan talon?. Kausi 11, 2/54. Peli on alkanut toden teolla. 48 tunnin haasteen huoneet paljastetaan ja arvioidaan. Voittajapari saa valita talon ensimmäisenä ja lisäksi pari muutakin yllätystä, joista toinen kiristää kahden joukkueen välejä heti kättelyssä. Pääkylpyhuoneviikko alkaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 27.10. klo 03.05 - 04.00 55minAVA

Remontilla rahoiksiVesieristysongelmia. Kausi 11, 3/52. Kylpyhuoneiden remontointi jatkuu pulmien kera. Toisilla on vaikeuksia löytää remonttiapua, ja toisten työnjäljessä on toivomisen varaa. Aikataulu painaa päälle, ja vesieristysten tekeminen meinaa aiheuttaa ongelmia. Yhdellä pareista on uniikki suunnitelma. Vai onko se sittenkään aivan uniikki? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 28.10. klo 02.50 - 03.45 55minAVA

Remontilla rahoiksiLaattapainajainen. Kausi 11, 4/52. Kylpyhuoneviikolla painiskellaan aikatauluongelmien, laatoitushaasteiden ja kehnon työnjäljen kanssa. Myös tyylilliset ratkaisut puhuttavat. Ronnien sooloilu aiheuttaa harmaita hiuksia Georgialle, ja ikävä yllätys työmaalla ajaa yhden pareista evakkoon. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 29.10. klo 02.50 - 04.05 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiPääkylpyhuoneiden paljastus. Kausi 11, 5/52. Kilpailijat viskattiin heti ensimmäisellä viikolla syvään päähän, kun remontoitavaksi annettiin pääkylpyhuoneet. Jotkut ovat haukanneet liian ison palan, toiset tekevät tuomareihin vaikutuksen heti kilpailun aluksi. Mikä pareista on pääkylpyhuoneviikon voittaja? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 30.10. klo 03.15 - 04.10 55minAVA

Remontilla rahoiksiVinoja seiniä. Kausi 11, 6/52. Ennen kuin kilpailijat käyvät vierashuoneidensa kimppuun, he pääsevät tutustumaan kilpapariensa kylpyhuoneisiin. Yksi niistä tosin ei ole valmis, eikä se taida ihan heti valmistuakaan. Vierashuoneissakin riittää pohdittavaa ja ennen kaikkea tekemistä. Tehdäkö huoneen yhteyteen kylpyhuone? Entä vaatehuone? Mitä materiaaleja valitaan? Myös vinot seinät pitää suoristaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 02.11. klo 02.20 - 03.15 55minAVA

Remontilla rahoiksiRiitoja ja romantiikkaa. Kausi 11, 7/52. Tukipalkki aiheuttaa riitaa erään kisaajan ja työnjohtajan välillä. Kumpi saa tahtonsa periksi? Kisapaikalla nähdään myös romanttista tunnelmaa, vaikka vierashuoneiden remontti käykin kuumimmillaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 03.11. klo 03.25 - 04.20 55minAVA

Remontilla rahoiksiKallis kepponen. Kausi 11, jakso 8/52. Vierashuoneiden remontit etenevät, vaikka ajattelematon kepponen uhkaakin lähettää erään parin kotimatkalle. Vesivahinko aiheuttaa päänvaivaa, samoin käsistä karanneet budjetit. Eräs pari joutuu luopumaan huoneen tärkeimmästä katseenvangitsijasta. Miten huoneelle käy? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 04.11. klo 03.10 - 04.25 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiVierashuoneiden paljastus. Kausi 11, 9/52. Vierashuoneet ovat viimeisiä loppuviilauksia vaille valmiina. Yksi pareista tosin saa huoneensa valmiiksi ennätysajassa ja ehtii ottaa rennosti, kun toiset painavat töitä viime hetkille asti. Kun tuomarit pisteyttävät huoneet, nähdään, kannattiko vierashuoneiden yhteen tehdä myös kylpy- ja vaatehuoneita. Piste-erot ovat tällä kertaa historiallisen tiukat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 05.11. klo 02.20 - 03.15 55minAVA

Remontilla rahoiksiTakaisin kouluun. Kausi 11, 10/52. Kolmannella viikolla otetaan työn alle lastenhuoneet. Koti-ikävä ja stressi vaativat veronsa. Keith ja Dan eivät ole tyytyväisiä yhden parin purkutyön jälkeen. Toinen pari irtisanoo lähes koko tiiminsä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 06.11. klo 03.20 - 04.15 55minAVA

Remontilla rahoiksiVoihan sokkelo!. Kausi 11, 11/52. Lastenhuoneviikko on täydessä vauhdissa, ja talojen päätyjen värivalinta aiheuttaa polemiikkia. Onneksi kilpailijoille on luvassa pieni hengähdystauko, sillä on ensimmäisen haastetehtävän aika. Joukkueet päästävät leikkimielisyytensä valloilleen rakentaessaan ja stailatessaan talojensa takapihoille hauskat leikkimökit. Jotta haaste ei olisi liian helppo, maalit ja muut tarvikkeet on ensin löydettävä jättimäisen sokkelon uumenista, ja lisäksi on selvittävä viime kauden hauskuuttajien, Benin ja Andyn, kinkkisestä maantiedon visasta. Voittajille on luvassa mukava rahasumma. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 09.11. klo 02.45 - 03.40 55minAVA

Remontilla rahoiksiMyrskyn silmässä. Kausi 11, 12/52. Lastenhuoneviikko on pian päätöksessään, ja Shelley, Alice ja Scotty tekevät katselmuksen vielä keskeneräisissä huoneissa. Osa pareista kerää kiitosta kekseliäistä ratkaisuistaan, kun taas osa saa risuja liian rohkeista ideoistaan ja hitaasti etenevistä remonteistaan. Kaiken lisäksi myrsky tekee tuloaan, ja herkät materiaalit on saatava sateelta suojaan. Oikeaa myrskyä odotellessa kisapaikalla raivoaa Keith, joka näkee punaista sääntörikkomuksista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 10.11. klo 03.25 - 04.40 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiLastenhuoneiden paljastus. Kausi 11, jakso 13/52. Tuomarit pääsevät arvostelemaan kisaajien lastenhuoneita. Yksi huoneista tekee tuomareihin suuren vaikutuksen, ja kisassa nähdäänkin ensimmäinen täysi kymppi. Kenen huone saa tuomarit pauloihinsa? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 11.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiApua kaivataan. Kausi 11, 14/52. Uusi remonttiviikko alkaa. Tällä kertaa kilpailijat kunnostavat ylimääräisen huoneen, jonka käyttötarkoituksen he saavat itse päättää, kunhan siitä ei tule makuuhuonetta. Kaikki aloittavat vapaavalintaviikon innosta puhkuen, ja ideointi sujuu vauhdilla. Sarahin ja Jasonin holtiton tuhlailu on kuitenkin tullut tiensä päähän, kun Scotty päättää puuttua asiaan. Myös viikosta toiseen pohjamudissa rämpineet Clint ja Hannah turvautuvat asiantuntijan apuun. Josh ja Elyse puolestaan tarvitsevat muiden kilpailijoiden apua toteuttaakseen pihasuunnitelmansa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 12.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiVapaavalintaviikko jatkuu. Kausi 11, 15/52. Tiimit jatkavat vapaavalintahuoneiden remontoimista. Jason verkkainen tahti kuumentaa tunteita. Tunnelma kilpailijoiden joukossa kiristyy muutenkin, kun yksi pari pyytää palvelusta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 13.11. klo 02.25 - 03.20 55minAVA

Remontilla rahoiksiApua tarvitseville. Kausi 11, 16/52. Tiimit pääsevät sisustamaan huoneita paikalliseen Ronald McDonald -taloon, jossa sairaalassa olevien lasten perheet saavat asua. Hyväntekeväisyysteemasta huolimatta kisaa käydään veren maku suussa. Eräs kisahuoneista saa tuomarin ihastumaan, mutta kaikkien huoneet eivät valmistu. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 16.11. klo 03.10 - 04.25 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiVapaavalintahuoneiden paljastus. Kausi 11, 17/52. Paljastukseen on vuorokausi aikaa, ja kaikki huhkivat saadakseen valmista. On puuttuvia ulkoverhouslautoja, sohvia ja kaappeja. Valmistuvatko kaikki huoneet ajallaan? Tuomarit huokailevat ihastuksesta ja nurisevat pettymyksestä arvioidessaan vapaavalintaisia huoneita. Jatkuuko Ronnien ja Georgian voittokulku ja joutuvatko jatkuvasti jumbosijalla olleet Clint ja Hannah taas pettymään? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 17.11. klo 03.25 - 04.20 55minAVA

Remontilla rahoiksiLaajennusosan kimppuun. Kausi 11, 18/52. On aika aloittaa seuraavan huoneen remontointi. Joshin ja Elysen suunnitelmat kokevat kolauksen toisensa jälkeen. Ronnie ja Georgia suojelevat yksityisyyttään. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 18.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiRiitasointuja. Kausi 11, 19/52. Kisaajat kokoontuvat palaveriin epäiltyjen väärinkäytösten takia. Koko kisapaikan tunnelma kiristyy, kun yksi pareista tuntee olevansa muiden vainon kohteena. Huoneremontit kuitenkin jatkuvat entiseen tapaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 19.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiHyväntekeväisyyshuutokauppa. Kausi 11, 20/52. Olohuoneiden ja ruokailutilojen remontit ovat edenneet puoliväliin, ja on seuraavan haastetehtävän aika. Kilpailijoiden on vaihdettava hopeiset tonttupatsaat houkutteleviksi tuotteiksi ja elämyksiksi, jotka he itse myyvät hyvään hintaan huutokaupassa. Tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, ja eniten rahaa kerännyt pari voittaa haasteen ja mukavan tukun käteistä. Lisäksi Alice Domainilta katsastaa remontin alla olevat huoneet ja jakaa totuttuun tapaan palkinnon viikon voittajalle. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 20.11. klo 02.20 - 03.35 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiOlo- ja ruokailuhuoneen paljastus. Kausi 11, 21/52. Olo- ja ruokailuhuoneet valmistuvat, joten on aika esitellä ne tuomareille. Ronnie ja Georgia selvittelevät raskauttavan kuvan alkuperää. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 23.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiEnnätykset rikki. Kausi 11, 22/52. Uusi remonttiviikko on aluillaan, ja tällä kertaa kisaajat remontoivat ennätyssuuret 45 neliön tilat: makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen. Valtaisa remontti aiheuttaa paineita kaikille: stressitasot ovat taivaissa, budjetit tiukoilla ja aikataulut kireitä. Lisäksi Keith läksyttää kisaajia saamastaan meluvalituksesta. Scotty puolestaan paljastaa, että makuuhuoneviikon päätteeksi on luvassa ennennäkemätön käänne koko ohjelman historiassa, kun yksi pareista saa täydet nollat kaikilta tuomareilta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 24.11. klo 03.45 - 04.40 55minAVA

Remontilla rahoiksiMakuuhuonehaasteita. Kausi 11, 23/52. Valtavien päämakuuhuoneiden remontointi jatkuu. Lisäksi parit saavat hauskan tehtävän, joka voi tuoda rahaa kipeästi sen tarpeessa oleville tiimeille. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 25.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiPerheasioita. Kausi 11, 24/52. Makuutilojen remontti on edennyt puoliväliin, mutta huoneiden lopullista muotoa on yhä vaikea hahmottaa. Helppoa se ei ole Alicellekaan, joka jakaa taas Domain-palkinnon katselmuskierroksen päätteeksi. Osa suunnitelluista pohjaratkaisuista saa Alicelta tyrmäyksen, ja parit jäävät pohtimaan saamiaan palautteita. Sticks saa pian toisen lapsensa ja lähtee työmaalta ehtiäkseen mukaan synnytykseen. Perheasiat pyörivät myös Jasonin ja Sarahin mielessä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 26.11. klo 03.10 - 04.25 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiPäämakuuhuoneiden paljastus. Kausi 11, 25/52. Päämakuuhuoneet valmistuvat, vai valmistuvatko? Yksi pareista tuottaa tuomareille pahan pettymyksen. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 27.11. klo 03.20 - 04.15 55minAVA

Remontilla rahoiksiHengähdystauko. Kausi 11, 26/52. On kansallinen vapaapäivä, ja työmaa on hiljentynyt hetkeksi ennen keittiöviikon aloitusta. Josh ja Elyse nauttivat täysin siemauksin palkintoreissustaan, vaikka mukana on kolmas pyörä. Jason ja Sarah yrittävät sulatella tuomaroinnin aiheuttamaa mielipahaa ja miettivät kuumeisesti, miten pysyisivät mukana kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 30.11. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiKeittiöitä ja haasteita. Kausi 11, 27/52. Pareilla pitää kiirettä, jotta keittiöt saadaan asennettua ajallaan. Jason ja Sarah taistelevat paikastaan kisassa. Parit pääsevät myös hieman rentoutumaan ennen haastetta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 01.12. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiStailaushaaste. Kausi 11, 28/52. Keittiöviikon keskeyttää haastetehtävä, jossa kahteen joukkueeseen jaetut parit stailaavat Stayz-asunnon huoneita upean palkinnon toivossa. Vain Jason ja Sarah ovat jääneet erikoisluvalla kisapaikalle jatkamaan valtaisaa remonttiurakkaansa. Alice käy arvioimassa kisaajien keittiöt, ja viikon Domain-palkinto lupaa helpotusta voittajien budjettiin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 02.12. klo 02.30 - 03.45 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiKeittiöiden paljastus. Kausi 11, 29/52. Kisatalojen keittiöt valmistuvat, vaikka yksi pareista saakin pelätä tekevänsä turhaa työtä. Jatkuuko heidän kisamatkansa, vai joutuvatko he palaamaan kotiin? Yksi keittiöistä saa tuomareilta täydet pisteet. Se toki aiheuttaa kilpakumppaneissa kateellista mutinaa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 03.12. klo 03.10 - 04.05 55minAVA

Remontilla rahoiksiPaljon melua liedestä. Kausi 11, 30/52. Eteistilojen ja kodinhoitohuoneiden remontointi alkaa hyvällä sykkeellä. Kisaajat käyvät kurkkaamassa toistensa vasta tuomaroituihin keittiöihin, ja kun Jason havaitsee Joshin ja Elysen keittiössä sääntöjenvastaisuuksia, hän kertoo asiasta Scottylle. Seuraukset aiheuttavat närää lähes kaikissa. Ostajien raati käy arvioimassa kilpailijoiden talot ja antaa pareille suorasuokaista palautetta sekä voittajalle muhkean rahasumman. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 04.12. klo 03.30 - 04.25 55minAVA

Remontilla rahoiksiKokkaushaaste. Kausi 11, jakso 31/52. Eteisen ja kodinhoitohuoneen remontit jatkuvat. Kisapaikalta katoaa tavaraa, eikä kukaan halua tulla syytetyksi varkaaksi. Kesken kisaviikon parit haastetaan kokkaamaan ja viihdyttämään maineikasta komediaduoa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ti 07.12. klo 02.30 - 03.25 55minAVA

Remontilla rahoiksiKomediaa ja kärsimystä. Kausi 11, jakso 32/52. Julkkistuomarit arvioivat kilpailijoiden kokkaus- ja viihdytystaidot. Erään huoneen remontissa törmätään rakenneongelmaan. Toinen pari kohtaa vesivahingon. Kilpailjiat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on tuskien viikko. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

ke 08.12. klo 03.20 - 04.35 1h 15minAVA

Remontilla rahoiksiTuplapaljastus. Kausi 11, 33/52. Eteisiä ja kodinhoitohuoneita viimeistellään arvioinnin lähestyessä. Tuplaremontin rankkuus on yllättänyt kaikki. Saako kukaan pareista huoneita täysin valmiiksi? Keskeneräisyydestä huolimatta tuomarit häikäistyvät lopputuloksista, mutta antavat myös risuja tilojen käytännöllisyydestä. Voitosta käydään tiukka taisto, kun kolme paria on tasatilanteessa vielä ennen viimeisten pisteiden julkistamista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

to 09.12. klo 03.30 - 04.25 55minAVA

Takaisin alkuun. Kausi 11, 34/52. Kisaajat palaavat takaisin alkuun, kun he saavat tehtäväkseen remontoida uudelleen alun haastehuoneet. Kun purkutyöt alkavat, ikäviäkin yllätyksiä paljastuu. Kaikki suunnittelevat täyttä häkää huoneitaan ja seuraavan viikon maisemointejaan. Ongelmilta ja harmilta ei vältytä, sen huomaavat niin Ronnie kuin Jasonkin. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

pe 10.12. klo 03.15 - 04.10 55minAVA

Hiihtohommia. Kausi 11, 35/52. Kisan viimeinen haaste nähdään upeassa laskettelukeskuksessa, jonka hotellissa tiimit remontoivat huoneita. Minihaasteiden tiimellyksessä eräältä kisaajalta murtuu luu. Pystyykö hän jatkamaan kisaa, vai onko peli menetetty? Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Remontilla rahoiksi

la 11.12. klo 03.20 - 04.15 55minAVA

Ahdistusta altaasta. Kausi 11, 36/52. Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet alkavat olla valmiina. Melkein kaikki haluavat uima-altaan, mutta yksi pareista tarvitsee sen asentamiseen nosturia, joka häiritsisi pahasti naapureiden töitä. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Viiden talon työmaa. Kausi 11, 1/52. Uusi kisa polkaistaan käyntiin. Tällä kertaa ei remontoida yhtä kohdetta vaan viittä vanhaa taloa, jotka on pelastettu purkamiselta. Alkajaisiksi parien täytyy laittaa kuntoon makuuhuone 48 tunnin pikahaasteessa. Palkintona on melkoinen porkkana: voittajapari pääsee valitsemaan ensimmäisenä, minkä talon remontoi kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
https://www.telsu.fi/l/remontilla-rahoiksi_9923036_1.jpg
Arvosana 2.5/5, annettu 433 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi, Syyttäjä, Latela 6.0, McLeodin tyttäret, Tanssi kanssain, Kauniit ja rohkeat, Majakkamurha (12, Elämäni Biisi, Lemmen viemää, Emmerdale

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity