VaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 48 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Remontilla rahoiksi

huomenna 03.30 - 04.20 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Toinen vierashuone, osa 2. Kausi 13, 19/56. Toisen vierashuoneen rakennustyöt lähestyvät puoltaväliä, eikä koko kisan keskipistekään ole enää kaukana. Budjettikammo alkaa olla jo tosiasia, eikä budjettitapaaminen varsinaisesti helpota asiaa. Onneksi luvassa on stressiä helpottava leppoisa retki luonnon keskelle, jossa rahamurheet unohtuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ma 06.02. klo 03.50 - 04.40 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Toinen vierashuone, osa 3. Kausi 13, 20/56. Viime kerralla remppaajat saivat avukseen tuttuja naamoja ohjelman aiemmilta kausilta, ja nyt tuplatiimit käyvät töihin uudella tarmolla. Tuplaviikon kunniaksi myös palkintopotti on kaksinkertaistettu, sillä huoneen voittanut tiimi voittaa myös haasteen ja saa budjettiinsa 20 000 dollarin ylimääräisen paukun. Yhteistyö ei kuitenkaan suju kaikilla tiimeillä aivan kitkattomasti, kun tyyliratkaisuista tulee erimielisyyksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 07.02. klo 02.55 - 04.05 1h 10 minAVA

Remontilla rahoiksi
Toisen vierashuoneen tuomarointi. Kausi 13, 21/56. Poikkeuksellisella kisaviikolla remppaajat ovat saaneet avukseen vanhoja tuttuja tähtiä kisan aiemmilta kausilta. Neljän hengen erikoistiimeille on luvassa myös erikoispalkinto, kun viikon voittaja saakin 20 000 dollarin piristysruiskeen budjettiinsa. Voittajan päättävät tietenkin tuomarit, joilta kuullaan aikamoista suitsutusta vierashuoneista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 08.02. klo 02.45 - 03.35 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Päämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 22/56. Edellisellä kerralla julistettiin toisen vierashuoneviikon voittaja, ja jälkipyykki tuloksista käy yhä kuumana. Juuri kukaan pareista ei ole yhtä mieltä tuomareiden arvion kanssa, eikä katkerilta kommenteilta voida välttyä. Samalla pitäisi kuitenkin saada seuraava huone, päämakuuhuoneen kylppäri, hyvään vauhtiin. Miten uupuneet ja rahapulassa olevat parimme jaksavat? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 09.02. klo 02.40 - 03.30 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Päämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 23/56. Viikolla on jälleen edessä jättimäinen urakka, sillä päämakuuhuoneiden kylpyhuoneiden lisäksi kaikkien kilpaparien pitäisi saada porras- ja hissikuilunsa valmiiksi tämän viikon aikana. Siitä huolimatta kaikki tuntuvat keskittyvän ennen kaikkea tuleviin kattoterasseihin. Asiasta järjestetty taloyhtiön kokouskin vajoaa lopulta täydelliseen kaaokseen. Scotty ja pojat tekevät viimein sovinnon. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 10.02. klo 01.55 - 02.45 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Päämakuuhuoneen kylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 24/56. Kylpyhuoneviikko lähestyy kohti loppuaan, mutta vuorokauden mittainen erikoishaastekin pitäisi saada suoritettua sitä ennen. Miten tiimeiltä onnistuu miljoonahuoneiden luominen kymppitonnin budjetilla? Viikonloppuna alkanut draama 20 000 dollarin palkintopotista ei tahdo laantua vieläkään, ja El'ise alkaa katua kovaa peliään. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 11.02. klo 01.50 - 03.05 1h 15 minAVA

Remontilla rahoiksi
Päämakuuhuoneen kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 25/56. Dramatiikkaa, kinastelua, kyyneleitä ja silkkaa uupumista täynnä ollut kylpyhuoneviikko saadaan kunnialla maaliin. Tuomarit päästetään jälleen kerran irti, ja ylistyssanoja piisaa hämmentävän paljon. On jopa puhetta, että kisa olisi koko ohjelman historian kovatasoisin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 12.02. klo 03.50 - 04.40 50 minAVA

Remontilla rahoiksi
Keittiö, osa 1. Kausi 13, 26/56. Keittiö, osa 1. Kaikkien tunteman vanhan totuuden mukaan asunnot myydään keittiöiden voimalla. Nyt kun kisa on virallisesti puolivälissä, onkin aika tarttua kenties huoneista kaikkein tärkeimpään, ja tehdä asuntojen keittiöt valmiiksi. Luvassa on jälleen kerran uuvuttava viikko, eikä lähes jokaista tiimiä vaivaava krooninen rahapula todellakaan auta asiaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ma 13.02. klo 03.55 - 04.45 50 minAVA

Keittiö, osa 2. Kausi 13, 27/56. Hyvään vauhtiin päässyt keittiöviikko on ollut myös vaikea, varsinkin osalle pareista. Tess ja Luke ovat taistelleet vuotojen kanssa, Matt ja El'ise ovat todella pahassa rahapulassa. Nyt Scotty yllättää porukan peräti kahdesti: luvassa on sekä hulppeat arpajaiset että yllätyshaaste, jossa autetaan hyväntekeväisyysjärjestöä suositussa rantakohteessa . Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 14.02. klo 03.25 - 04.15 50 minAVA

Keittiö, osa 3. Kausi 13, 28/56. Viime kerralla alkaneen hyväntekeväisyyshaasteen tulokset ratkeavat, ja uusittu syöpälasten perheiden lomakoti paljastetaan kaikessa loistossaan. Kuka vie ratkaisevan tärkeän bonuspistetontun itselleen? Haasteen jälkeen kisailijat palaavat remppatalolle, jossa keittiöviikko lähestyy loppuaan. Kisa on nyt virallisesti puolivälissä, ja budjettikriisi lähestyy jo täyttä katastrofia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 15.02. klo 02.35 - 03.45 1h 10 minAVA

Keittiön tuomarointi. Kausi 13, 29/56. Keittiöviikko saadaan päätökseen, ja tuomarointi voi jälleen alkaa. Poikkeuksellisen kova kisa on tehnyt selvää jälkeä kilpailijoiden budjeteista, ja lannistuneet remppaajat harkitsevat tosissaan jopa luovuttamista tai suoranaista kapinaa. Jopa Scottya alkaa hieman epäilyttää valtavan urakan realistisuus. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 16.02. klo 02.35 - 03.25 50 minAVA

Olohuone ja ruokailutila, osa 1. Kausi 13, 30/56. Uusi viikko alkaa, ja vuorossa on kisan suurin yksittäinen tila. Olohuoneen ja ruokailusalin yhdistelmä on valtava yhtenäinen avotila. Projekti on jo itsessään valtava, mutta kaiken muun hyvän lisäksi viikolle osuu arkipyhä, ja kilpailijoiden budjetit ovat kriisissä Scottyn 40 000 dollarin hätäavusta huolimatta. Luvassa on jälleen kerran uuvuttava viikko. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 17.02. klo 02.55 - 03.45 50 minAVA

Olohuone ja ruokailutila, osa 2. Kausi 13, 31/56. Suuren avotilan rakennusurakka laittaa parit koville. Varsinkin Luke ja Tess sekä El'ise ja Matt ajautuvat ilmiriitoihin, ja parisuhteet ovat koetuksella. Vuorossa on myös seuraava hyväntekeväisyyshaaste sekä Jessin juontama Rempparadio. Valitettavasti kevyeksi tarkoitettu radio-ohjelmakin äityy selkkaukseksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 18.02. klo 01.45 - 02.35 50 minAVA

Olohuone ja ruokailutila, osa 3. Kausi 13, 32/56. Olohuone- ja ruokailutilaviikko on keskeytynyt haasteeseen, jossa yritetään saada vaihtokaupoilla mahdollisimman paljon huutokaupattavaa hyväntekeväisyyteen. Kilpailjoilla luulisi siis olevan jo tarpeeksi tekemistä, mutta nyt radio-ohjelmassa esitetyt syytökset huijaamisesta ja kopioinnista saavat koko talon lopullisesti sekaisin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 19.02. klo 03.25 - 04.40 1h 15 minAVA

Olohuoneen ja ruokailutilan tuomarointi. Kausi 13, 33/56. Töiden puolesta tavallista helpompi olohuoneviikko on ollut täynnä selkkauksia. Kisan puoliväli on ylitetty, ja uupuneet parit alkavat kinastella keskenään. Pahin riita on kuitenkin ollut Mitchin ja Markin sekä Jessen ja Melin välillä, kun parit syyttävät toisiaan huijaamisesta ja kieroilusta. Valtavat avotilat saadaan kaikesta riitelystä huolimatta valmiiksi, ja tuomarit pääsevät jälleen kerran avaamaan sanaiset arkkunsa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ma 20.02. klo 03.40 - 04.35 55 minAVA

Sisäpiha, osa 1. Kausi 13, 34/56. On aika päästää remppaajat vierailemaan toistensa olohuone- ja ruokailutiloihin. Sen jälkeen kisassa siirrytäänkin ulkotiloihin, kun vuorossa on massiivinen, kolmikerroksinen sisäpiha. Uuvuttavan remppaurakan lisäksi pitäisi myös valmistautua yli satapäisen ostajaraadin vierailuun talolla, eikä viikon aloittava arkipyhä varsinaisesti helpota urakkaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 21.02. klo 03.10 - 04.30 1h 20 minAVA

Sisäpiha, osa 2. Kausi 13, 35/56. Remppatalolla on luvassa suuri ilta, kun ostajaraati sekä yli sata potentiaalista ostajaa vierailee puolivalmiissa asunnoissa. Vierailijat myös pisteyttävät asunnot, ja parhaimmat pisteet saanut asunto voittaa lisää rahaa budjettiinsa. Jännittävän illan jälkeen on taas aika palata uuvuttavan sisäpihaurakan pariin. Aikataulu uhkaa jälleen kerran mennä tiukille. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 22.02. klo 02.35 - 03.25 50 minAVA

Sisäpihan tuomarointi. Kausi 13, 36/56. Arkipyhien, ostajaraadin ja itse talon rakennustöiden vuoksi sisäpihaviikko on ollut vaikea ja repaleinen. Kaikki sisäpihat saadaan kuitenkin ajoissa valmiiksi, ja on jälleen aika kuulla, mitä mieltä tuomarit ovat. Pojat ovat taas keksineet jotain uutta, mikä mietityttää muita pareja. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 23.02. klo 02.35 - 03.25 50 minAVA

Yksiö, osa 1. Kausi 13, 37/56. Yksiöviikolla asuntojen autotallien yläpuolelle tehdään tila, joka on osittain muusta asunnosta erillinen. Osa pareista päättää tehdä siitä uuden päämakuuhuoneen, osa suhtautuu siihen täysin erillisenä yksiöasuntona. Kolmella pareista rahapula alkaa käydä todella pahaksi, ja varsinkin Tess ja Luke vaikuttavat jo osittain luovuttaneilta. Poikien allashaaveet ratkeavat taloyhtiön kokouksessa, ja jälkipyykki on aikamoista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 24.02. klo 03.05 - 03.55 50 minAVA

Yksiö, osa 2. Kausi 13, 38/56. Talon rakennustöiden viivästyttämä yksiöviikko jatkuu huonoissa merkeissä, kun myrskysää iskee St. Kildaan. Keskeneräinen kattorakenne ei ole vesitiivis, ja vettä valuu roppakaupalla asuntoihin. Parit saavat myös uuden hyväntekeväisyyshaasteen, jossa laitetaan siirrettäviä minikoteja kuntoon asunnottomia varten. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 25.02. klo 01.50 - 02.40 50 minAVA

Yksiö, osa 3. Kausi 13, 39/56. Parien surkea budjettitilanne on pahentunut jo viikkokausia, ja yksiöviikon lopulla rahakriisi kärjistyy kestämättömäksi. Yksi pareista saakin karmeita uutisia, ja ainakin yksi keskeneräinen asunto vaikuttaa jo väistämättömältä. Myös rankkasateiden aiheuttamat vesivahingot tuottavat suuria ongelmia viikon loppusuoralla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 25.02. klo 02.40 - 03.50 1h 10 minAVA

Yksiön tuomarointi. Kausi 13, 40/56. Selkkauksia täynnä ollut yksiöviikko saadaan saatettua kunnialla loppuun. Valmiit tilat ovat poikkeuksellisen erilaisia Tessin ja Luken täysin erillisestä yksiöasunnosta Andyn ja Debin suureen makuuhuoneeseen. Tuomarit päästetään irti, ja palaute on keskimäärin hämmentävän ylistävää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ma 27.02. klo 03.30 - 04.20 50 minAVA

Parvekkeet, osa 1. Kausi 13, 41/56. Kisan loppu alkaa jo vähitellen häämöttää, mutta töitä riittää yhä. Tällä viikolla päästään hieman erilaisten tilojen kimppuun, kun parit kunnostavat talon etupuolen molemmat parvekkeet. Yksiötilojen tuomaroinnista riittää jälkipuintia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 28.02. klo 03.20 - 04.10 50 minAVA

Parvekkeet, osa 2. Kausi 13, 42/56. Työläs parvekeviikko jatkuu hieman erikoisissa merkeissä, sillä tällä kertaa remppaajille tulee ongelmia niin rakennustelineiden, porraskuilujen, maalaustöiden sekä varkauksien kanssa. Jesse jatkaa omapäistä meininkiään ja ajautuu riitoihin Keithin, Danin ja Scottyn lisäksi myös ykkösasunnon urakoitsijan Jasonin kanssa. Onneksi välillä nähdään myös mallikasta yhteistyötä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 01.03. klo 02.40 - 03.30 50 minAVA

Parvekkeet, osa 3. Kausi 13, 43/56. Remppatalolla ollaan malttamattomissa tunnelmissa, kun kaikkien kilpailijoiden perheet ovat tulossa käymään talolla ensimmäistä kertaa yhdentoista pitkän kisaviikon jälkeen. Luvassa on myös erikoishaaste täynnä supervoimia. Jesse jatkaa kinasteluaan enemmän tai vähemmän kaikkien kanssa. Kaiken lisäksi molemmat parvekkeetkin pitäisi saada jossain välissä valmiiksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 02.03. klo 02.45 - 04.00 1h 15 minAVA

Parvekkeiden tuomarointi. Kausi 13, 44/56. Uuvuttava kahden parvekkeen työviikko huipentuu tuomarointiin, jossa kuulla erittäin vaihtelevia mielipiteitä valmiista ulkotiloista. Osa on selvästi säästänyt, osa panostanut. Samalla Oslon julkisivun restaurointi saadaan valmiiksi, ja rakennusvanhuksen uusi loisto paljastuu koko kansalle. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 03.03. klo 02.55 - 03.50 55 minAVA

Käytävä, osa 1. Kausi 13, 45/56. Käytäväviikko, eli kavereiden kesken helvettiviikko, on työmäärältään yksi kivan uuvuttavimpia. Lähes 500-neliöisten asuntojen käytävät ovat jo itsessään todella suuret ja työläät, mutta niiden lisäksi käytäväviikolla tehdään myös työhuone/kotiteatteri, loput vessat, kodinhoitohuoneet, portaikot ja kaikki muut mahdolliset pikkutilat ja muutokset, joita remppaajat haluavat tehdä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 04.03. klo 01.50 - 02.45 55 minAVA

Käytävä, osa 2. Kausi 13, 46/56. Helvetillinen käytäväviikko jatkuu hämmentävissä merkeissä. Tessin ja Luken kipsilevyasentajat katoavat kuin tuhka tuuleen, ja seuraavaksi El'isen ja Mattin rakennusmateriaaleja alkaa hävitä. Lisäksi yleensä niin rauhallinen ja hyväntuulinen Deb menettää pinnansa lopullisesti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 05.03. klo 03.05 - 04.00 55 minAVA

Käytävä, osa 3. Kausi 13, 47/56. Helvetillinen käytäväviikko alkaa lähestyä loppuaan, ja uupuneita remppaajia piristää ajatus Domain-lehden pääpalkinnosta, jonka Alice saapuu jakamaan. Lehden kanteen pääsy on valtava etu, jolla voittajat saavat huikean määrän ilmaista lisänäkyvyyttä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 05.03. klo 04.00 - 05.20 1h 20 minAVA

Käytävän tuomarointi. Kausi 13, 48/56. Käytäväviikkoa ei turhaan kutsuta helvettiviikoksi, sillä itse käytävien lisäksi tällä viikolla on viimeistelty käytännöllisesti katsoen kaikki loput sisätilat asunnoissa. Urakka on ollut lähes liikaa pareille. Valmista on kuitenkin saatu, ja tuomareiden urakka alkaa. Miten arvioida tilat, jotka ovat todella erilaisia lähes kaikissa asunnoissa?. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 07.03. klo 04.10 - 05.05 55 minAVA

Kattoterassi ja autotalli, osa 1. Kausi 13, 49/56. Helvetillisellä käytäväviikolla remppatalolla tehtiin yhteensä 25 eri tilaa, eikä tälläkään viikolla päästä helpolla. Kattoterassin ja autotallin lisäksi kukin pari saa tehdä uusiksi yhden vapaavalintaisen huoneen. Työnsä yleensä niin huolella suunnitelleet Mitch ja Mark ajautuvat katastrofaaliseen rahapulaan. Taloa viime aikoina riivanneet katoamismysteerit jatkuvat, kun Debin auto häviää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 08.03. klo 03.40 - 04.35 55 minAVA

Kattoterassi ja autotalli, osa 2. Kausi 13, 50/56. Maaliviiva häämöttää, eikä kisaa ole jäljellä enää kuin 10 päivää. Loppusuoralla taloon iskee kuitenkin sarja katastrofeja. Mitch ja Mark ovat täysin peeaa, eikä asuntoa saada ehkä valmiiksi. Myös Tess ja Luke kompuroivat jälleen. Asuntoon viisi vuotaa vettä, ja asunnossa neljä puhkeaa ilmiriita. Miten ihmeessä työt saadaan valmiiksi kaiken tämän keskellä? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 09.03. klo 02.45 - 03.40 55 minAVA

Kattoterassi ja autotalli, osa 3. Kausi 13, 51/56. Kisaa on jäljellä enää yhdeksän päivää, ja parien huomio alkaa siirtyä kohti kotiinpaluuta. Kaikesta huolimatta terassiviikko pitäisi vielä saattaa kunnialla loppuun, mutta useampi pari on pahoissa vaikeuksissa. Suurimmassa pulassa ovat vielä viime viikolla voittamattomilta vaikuttaneet Mitch ja Mark, joiden akuutti rahapula tuntuu nyt täysin ylittämättömältä esteeltä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 10.03. klo 02.55 - 04.15 1h 20 minAVA

Kattoterassin ja autotallin tuomarointi. Kausi 13, 52/56. Tapahtumarikas viikko lähenee loppuaan. Koska seuraava viikko on kisan viimeinen remppaviikko, on kattoterassien tuomarointi viimeinen tilaisuus tienata rahaa remonttia varten. Lähes kaikki parit ovat epätoivoisesti lisärahan tarpeessa, mutta vain yksi tiimi voi voittaa. Kuka saa helpotusta ahdinkoonsa? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 11.03. klo 02.45 - 04.00 1h 15 minAVA

Etupiha. Kausi 13, 53/56. Viimeinen urakka alkaa 95:n remppapäivän jälkeen. Etupihojen lisäksi laitetaan kaikki sisätilat lopulliseen kuntoon, eli pienetkin virheet ja puutteet täytyy hoitaa nyt. Valitettavasti sää ei varsinaisesti suosi remppaajia, kun kaatosade uhkaa pilata viimeiset rakennustyöt. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 12.03. klo 03.55 - 05.15 1h 20 minAVA

Etupihan tuomarointi. Kausi 13, 54/56. Etupihaviikko, sadas remonttipäivä, viimeinen tila ja viimeinen tuomarointi. Hengästyttävä urakka lähestyy loppuaan, kun viimeinen remontoitava tila saadaan valmiiksi ja tuomarit päästetään vielä kerran irti. Tällä kertaa luvassa ei ole lisärahaa remontointiin, vain upouusi auto, jonka voittava tiimi saa joko pitää tai myydä asuntonsa mukana. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 14.03. klo 03.10 - 04.05 55 minAVA

Avoimet ovet. Kausi 13, 55/56. Käsittämätön sadan remonttipäivän urakka on valmis, ja vanha ränsistynyt Oslo-hotelli on muuttunut viideksi upouudeksi miltei 500 neliön luksusasunnoksi. On aika päästä Australian suuri yleisö tutustumaan taloihin ja valitsemaan suosikkinsa, joka voittaa kymppitonnin potin äänestyksen perusteella. Tervetuloa avoimeen näyttöön!. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 15.03. klo 03.40 - 05.15 1h 35 minAVA

Huutokauppa. Kausi 13, 56/56. Sadan remonttipäivän aikana ränsistynyt Oslo muuttui viideksi luksusasunnoksi. Remontti on nyt ohi, ja on loppuhuipennuksen aika. Ensin paljastetaan asuntojen tuiki tärkeät hintavaraukset. Sen jälkeen asunnot myydään avoimessa huutokaupassa, jonka voittaja saa vielä sadan tonnin lisäpotin muiden tienestien päälle. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 16.03. klo 02.45 - 04.10 1h 25 minAVA

Tervetuloa Brightoniin. Kausi 14, 1/49. Uusi kausi, uudet kujeet. Tällä kertaa kisassa on luvassa jotain aivan uutta. Kilpaparit nimittäin remontoivat omakotitaloja, joista jokainen on eri vuosikymmeneltä. Talot on siirretty haluttuun ja kalliiseen Brightoniin. Avausjaksossa tutustutaan uusiin pareihin ja jaetaan talot, tietenkin haasteen avulla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 17.03. klo 02.55 - 03.50 55 minAVA

Vierashuone, osa 1. Kausi 14, 2/49. Uuden kisan avaushaasteessa parit laitettiin rakentamaan perinteinen brightonilainen rantamökki keskelle remppatonttia. Mökit on nyt arvioitu, ja on aika julistaa haasteen voittaja. Voittaja saa valita ensimmäisenä remppatalonsa. Varsinaisen kisan ensimmäisenä tilana aletaan rempata vierashuoneita. Samalla paljastuu kisan uusi budjettijärjestely, jonka on tarkoitus estää rahojen loppuminen kesken kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 18.03. klo 03.45 - 04.40 55 minAVA

Vierashuone, osa 2. Kausi 14, 3/49. Talojen ensimmäiset huoneet, vierashuoneet, alkavat vähitellen muodostua. Kiireiden keskellä nähdään myös kauden ensimmäiset kunnon kiistat, kun parit syyttelevät toisiaan rakennusmateriaalien varastamisesta. Lisäksi Tashillä ja Harryllä on erittäin pahoja kommunikaatio-ongelmia, jotka nostavat tunteet toistuvasti pintaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 19.03. klo 03.10 - 04.30 1h 20 minAVA

Vierashuoneen tuomarointi. Kausi 14, 4/49. Ensimmäinen varsinainen kisaviikko alkaa lähestyä loppuaan, ja on aika päästää tuomarit irti ensimmäisen kerran. Vierashuoneista tulee varsin vaihtelevaa palautetta. Varsinkin talojen historian huomioiminen huoneiden tyylissä ja stailauksessa tuntuu tuottavan joillekin pareille ongelmia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ti 21.03. klo 02.55 - 03.50 55 minAVA

Kylpyhuone, osa 1. Kausi 14, 5/49. Kylpyhuoneviikot ovat usein kisan uuvuttavimpia ja kiireisimpiä urakoita. Nyt nähdään, miten tämänkertaisilta remppaajilta sujuu kisan ensimmäinen kylppäri. Kuten arvata saattaa, kaikenlaisia ongelmia tulee vastaan lähes välittömästi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

ke 22.03. klo 03.40 - 04.35 55 minAVA

Kylpyhuone, osa 2. Kausi 14, 6/49. Luontoäiti laittaa kapuloita rattaisiin jo muutenkin hankalalla kylpyhuoneviikolla, kun rankkasade aiheuttaa valtavia ongelmia remppataloissa. Kisailijoilla tulee riitaa myös työnjohtajien kanssa, jotka pitävät laadusta kiinni ja vaativat tekemään kovia korjauksia kesken uuvuttavan urakan. Kaiken lisäksi yksi pareista saa suru-uutisen kesken kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

to 23.03. klo 02.45 - 03.40 55 minAVA

Kylpyhuone, osa 3. Kausi 14, 7/49. Kisan ensimmäiset kylpyhuoneet alkavat vähitellen valmistua. Suru-uutisen saaneet Daniel ja Jade joutuvat lähtemään väliaikaisesti talolta, mutta remppaperhe lupaa hoitaa huoneen kuntoon. Shelley ja Scotty kiertävät taloissa. Lisäksi Scotty paljastaa jymypaukun, joka saattaa mullistaa koko kisan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

pe 24.03. klo 03.50 - 05.05 1h 15 minAVA

Kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 14, 8/49. Kylpyhuoneviikolla on kuultu suru-uutisia, nähty rankkasateita ja pähkäilty eri aikakausien ratkaisujen parissa. Nyt huoneet kuitenkin alkavat valmistua, ja yksi pareista saa kylppärinsä jopa valmiiksi ennätysajassa. On jälleen tuomareiden vuoro kertoa mielipiteensä, jotka jakautuvat tälläkin kertaa laidasta laitaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

la 25.03. klo 03.45 - 04.40 55 minAVA

Päämakuuhuone, osa 1. Kausi 14, 9/49. Uusi työviikko alkaa, kun vuorossa on talojen päämakuuhuoneet sekä niiden yhteyteen tehtävät vaatehuoneet. Kilpaparien budjeteissa alkaa olla merkittäviä eroja. Varsinkin jo kolme voittoa napanneet Jimmy ja Tam suorastaan kylpevät rahassa. Myös makuuhuoneiden suuret kokoerot aiheuttavat kaikenlaisia ongelmia - ja mahdollisuuksia. Ongelmia koituu myös asbestiepäilyistä ja puukuormien logistiikasta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksi

su 26.03. klo 02.55 - 04.50 55 minAVA

Päämakuuhuone, osa 2. Kausi 14, 10/49. Työt päämakuuhuoneen parissa keskeytyvät haasteeseen, kun Scotty yllättää ja kutsuu parit tietovisaan. Kisa ei ole pelkkää huvittelua, sillä panoksena on tuiki tärkeät kiinteistövälittäjät, jotka ovat huutokaupassa erittäin tärkeässä roolissa. Hätävivusta vedetään ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun yksi pareista toteaa aikataulun mahdottomaksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Modernit Miehet, Frendit, Koskinen, Lentopallon Suomen cup, naisten loppuottelu LP Kangasala - Hämeenlinna, Simpsonit, Scott & Bailey, Kämppikset, Latela 2022, Vain muutaman huijarin tähden, Poliisikoira Rex

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity