VaihtoautotReseptitHoroskooppiNauris.fiSanakirjaTietovisatBlogit

Haulla pomo piilossa uk löytyy 6 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Pomo piilossa UKS

huomenna 10.00 - 10.55 AVA

Pomo piilossa UKKaupunkia kuntoon. Kausi 5, 4/6. Southwark on Lontoon ytimessä, mutta nyt aluehallinnon johdosta Eleanor Kelly jalkautuu kaduille ja koteihin ottamaan selvää, miten asioita voisi tehdä paremmin. Paloturvallisuus, puhtaanapito, rikollisuus, huumeet ja muut ongelmat kaipaavat uusia ratkaisuja. Brittiläinen realitysarja.

Pomo piilossa UKSu

ti 07.07. klo 02.45 - 03.40 MTV3

Kaupunkia kuntoon. Kausi 5, 4/6. Southwark on Lontoon ytimessä, mutta nyt aluehallinnon johdosta Eleanor Kelly jalkautuu kaduille ja koteihin ottamaan selvää, miten asioita voisi tehdä paremmin. Paloturvallisuus, puhtaanapito, rikollisuus, huumeet ja muut ongelmat kaipaavat uusia ratkaisuja. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.

Pomo piilossa UKS

ma 13.07. klo 10.00 - 10.55 AVA

Kierrätystä. Kausi 5, 5/6. Jätteenkäsittely- ja kierrätysyhtiö Biffan pomo Ian Wakelin lähtee tyhjentämään roskiksia ja lajittelemaan jätteitä. Wakelin kohotti vaikeuksissa olleen firman takaisin jaloilleen, mutta pystyykö pomo todella likaisiin töihin? Ja miten pomo reagoi, kun kierrättäminen ei sujukaan? Brittiläinen realitysarja.

Pomo piilossa UKSu

ti 14.07. klo 03.25 - 04.20 MTV3

Kierrätystä. Kausi 5, 5/6. Jätteenkäsittely- ja kierrätysyhtiö Biffan pomo Ian Wakelin lähtee tyhjentämään roskiksia ja lajittelemaan jätteitä. Wakelin kohotti vaikeuksissa olleen firman takaisin jaloilleen, mutta pystyykö pomo todella likaisiin töihin? Ja miten pomo reagoi, kun kierrättäminen ei sujukaan? Brittiläinen realitysarja. Uusinta.

Pomo piilossa UKS

su 19.07. klo 10.55 - 11.50 AVA

Kolikoiden kilinää. Kausi 5, 6/6. Kolikkopelifirma Quicksilver on pulassa: aiemmin voitollinen firma tekee tappiota. Mitä pomo Peter Harvey löytää tutkimusretkellään kentälle? Onko uusien lakien rokottama firma pelastettavissa? Vai onko todellinen ongelma sittenkin kehno henkilöstöpolitiikka? Brittiläinen realitysarja.

Pomo piilossa UKSu

ti 21.07. klo 02.40 - 03.35 MTV3

Kolikoiden kilinää. Kausi 5, 6/6. Kolikkopelifirma Quicksilver on pulassa: aiemmin voitollinen firma tekee tappiota. Mitä pomo Peter Harvey löytää tutkimusretkellään kentälle? Onko uusien lakien rokottama firma pelastettavissa? Vai onko todellinen ongelma sittenkin kehno henkilöstöpolitiikka? Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Pomo piilossa UK
Kaupunkia kuntoon. Kausi 5, 4/6. Southwark on Lontoon ytimessä, mutta nyt aluehallinnon johdosta Eleanor Kelly jalkautuu kaduille ja koteihin ottamaan selvää, miten asioita voisi tehdä paremmin. Paloturvallisuus, puhtaanapito, rikollisuus, huumeet ja muut ongelmat kaipaavat uusia ratkaisuja. Brittiläinen realitysarja.
https://www.telsu.fi/l/pomo-piilossa-uk_8710545_1.jpg
Arvosana 2.0/5, annettu 9 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Arman Pohjantähden alla, Jäljet päättyvät Berliiniin, Iskelmä-Suomi: Sininen ja valkoinen, Kavionjälkiä: Suur-Hollola-ajo, Maria Wern: Kuolleet vaikenevat, Pokka pitää, Miehen puolikkaat, Komisario Montalbano, Frendit, Sydämen asialla

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity