ViihdeHoroskooppiReseptitBlogitSanakirjaTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla peliskandaali löytyy 6 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Peliskandaali7

su 30.10. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
6/6. Kunnianloukkausoikeudenkäynti Expressenin päätoimittajaa vastaan lähestyy. Bosse kutsutaan todistajaksi, ja sekä Expressen että syyttäjä haluavat saada Bossen omalle puolelleen. Miten hän voisi selvitä oikeudenkäynnistä joutumatta pian syytetyn penkille itsekin? Samaan aikaan Bossen elämässä tapahtuu dramaattinen muutos.

Peliskandaali7

su 23.10. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
5/6. Skandaali on valmis, kun iltapäivälehti Expressen paljastaa, kuinka pelimafia on huijannut Tipstjänstiä. Veikkausyhtiö ei kuitenkaan halua kuulla koko asiasta, ei myöskään urheiluhullu Ruotsin kansa. Expressenin toimittaja on paljastanut Bossen Theresen avulla - ja nyt Bossen taivaalle alkaa kerääntyä tummia pilviä enemmänkin.

Peliskandaali7

su 16.10. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
4/6. Bossen, Joshin ja Lars-Erikin eteen avautuu yllättävä tilaisuus: Frölunda pelaa kolmesti samalla kierroksella. Bosse haluaa kuitenkin tietää, ovatko pelaajat valmiita sopupeliin. Tästä käynnistyy vaarallinen peli, jossa puheet ovat kovia ja panokset henkeäsalpaavan korkeita. Kaiken myllerryksen keskellä Bosse ja Ylva suunnittelevat häitä.

Peliskandaali7

su 09.10. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
3/6. Bossella, Joshilla ja Lars-Erikillä on kuusi päivää aikaa hankkia rahat, jotka he ovat "lainanneet" Tipstjänstiltä, muuten kupla puhkeaa. Nyt heidän täytyy järjestää sopupeli itsekin. Tipstjänstin tarkastaja Therese kyselee Bossen isältä myöhästyneistä tilityksistä. Onko tämä ehkä huomannut, että joku pelaisi tiettyjä otteluita erityisen isoilla panoksilla? Bossen omatunto alkaa kolkuttaa. Samalla hän päättää mennä kihloihin.

Peliskandaali7

su 02.10. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
2/6. Bosselle selviää, että Ruotsissa pelataan sopupelejä. Nyt hän sukeltaa ystävineen suurten riskien ja hämäräperäisten vedonvälittäjien maailmaan. Bosse hoitaa isänsä vedonlyöntiliikettä vanhempien loman aikana ja löytää porsaanreiän valtiollisen rahapeliyhtiön Tipstjänstin käytännöistä. Hän saa sitä kautta käsiinsä ison summan rahaa, jonka hän sijoittaa otteluihin. Kaverukset saavat kolmesta pelistä miljoonavoitot. Tipstjänstin tarkastaja Therese alkaa aavistaa pahaa.

Peliskandaali7

su 25.09. klo 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Peliskandaali
1/6. Bosse kulkee jo pikkupoikana isänsä mukana Bodenin raviradalla. Hänestä kehittyy nopeasti taitava uhkapeluri ja vedonlyöjä. Eräänä päivänä hän päättää parhaan kaverinsa Joshin kanssa lähteä Tukholmaan ja ryhtyä ammattimaiseksi uhkapeluriksi. Kaverukset tavoittelevat suuria voittoja ja pelkäävät kuollakseen, että joutuisivat palaamaan kotiseudulle tyhjin taskuin. Solvallassa Bosse tapaa ravivalmentaja Gabriellan, joka antaa hänelle arvokkaan vinkin. Bosse ja hänen ystävänsä Lars-Erik alkavat lyödä vetoa Oddsetissa. Bosse tajuaa, että Ruotsin urheiluelämässä on jotakin pahasti pielessä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon MM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Isä Matteon tutkimuksia, Selviytyjät Suomi, Fractures, Frendit, Rikinkeltainen taivas, Elämäni Biisi - ПІСНЯ МОГО ЖИТТЯ - Ukraina-spesiaali, Vain elämää: Kaikki biisit, Gassed up, Dublin Murders - Tappaja Dublinissa, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity