4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
Sarja alkaa, 1/4. Mette Blomsterbergin ja James Pricen ruokalistalle tulee tänään aitoja kesäherkkuja. Alkuruokana tarjotaan friteerattuja kesäkurpitsankukkia. Jälkiruoassa maistuvat suklaa ja tyrni. (U)
Sarja alkaa, 1/4. Mette Blomsterbergin ja James Pricen ruokalistalle tulee tänään aitoja kesäherkkuja. Alkuruokana tarjotaan friteerattuja kesäkurpitsankukkia. Jälkiruoassa maistuvat suklaa ja tyrni. (U)
4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
Sarja alkaa, 1/4. Mette Blomsterbergin ja James Pricen ruokalistalle tulee tänään aitoja kesäherkkuja. Alkuruokana tarjotaan friteerattuja kesäkurpitsankukkia. Jälkiruoassa maistuvat suklaa ja tyrni. (U)
James Price on valinnut alkuruuaksi erikoiselta kuulostavan ruokalajin eli silkinkutojan aivot. Lisäksi on tarjoilla broileripyöryköitä savoijinkaalin kera sekä Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua.
Tänään maistellaan aluksi rapeita rapupyöryköitä ja rapumajoneesia, ja pääruuaksi James Price valmistaa kurnusimppua. Mette Blomsterberg taikoo jälkiruuaksi kaneliparfeeta karviaismarjahillokkeen kera.
James Price ja Mette Blomsterberg valmistavat tänään kermaista kapakalaa sekä rapeaa kateenkorvaa rapujen ja vihannesten kera. Metten jälkiruokapiiraissa maistuvat limetti, lakritsi, espresso, mustikka ja herukka.
Sarja alkaa. Mette Blomsterberg ja James Pricen ruokalistalle tulee tänään aitoja kesäherkkuja. Alkupaloiksi tarjoillaan friteerattuja kesäkurpitsankukkia. Teema jatkuu pääruuassa. Jälkiruuassa maistuvat suklaa ja tyrni.
4/4. Alkupaloiksi valmistetaan uunissa paistettuja ydinluita, jotka tarjotaan leivän ja persiljasalaatin kanssa. Mette auttaa pääruokana tarjottavan helmikanan valmistuksessa ja James taas päärynäjälkiruuan teossa.
4/4. Alkupaloiksi valmistetaan uunissa paistettuja ydinluita, jotka tarjotaan leivän ja persiljasalaatin kanssa. Mette auttaa pääruokana tarjottavan helmikanan valmistuksessa ja James taas päärynäjälkiruuan teossa.
3/4. Alkupaloiksi tarjoillaan viiriäisenmunia, remoulade-kastiketta ja kotitekoisia perunalastuja. James valmistaa ankkaa korvasienikastikkeessa. Mette paljastaa Jamesille herkullisen jäätelöreseptinsä.
3/4. Alkupaloiksi tarjoillaan viiriäisenmunia, remoulade-kastiketta ja kotitekoisia perunalastuja. James valmistaa ankkaa korvasienikastikkeessa. Mette paljastaa Jamesille herkullisen jäätelöreseptinsä.
2/4. Mette saa auttaa Jamesia valmistamaan fenkoliblinien kanssa tarjottavia simpukoita ja piikkikampelaa. Mette puolestaan vihkii Jamesin herkullisen Rubinstein-kakun saloihin.
2/4. Mette saa auttaa Jamesia valmistamaan fenkoliblinien kanssa tarjottavia simpukoita ja piikkikampelaa. Mette puolestaan vihkii Jamesin herkullisen Rubinstein-kakun saloihin.
1/4. Kondiittori Mette Blomsterberg ja Veljesten keittiöstä tuttu James Price rakastavat kumpikin hyvää ruokaa. Mutta miten ruuanlaitto sujuu Meteltä ja jälkiruokien valmistus Jamesilta?
1/4. Kondiittori Mette Blomsterberg ja Veljesten keittiöstä tuttu James Price rakastavat kumpikin hyvää ruokaa. Mutta miten ruuanlaitto sujuu Meteltä ja jälkiruokien valmistus Jamesilta?