Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua Noma-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii keittiömestarina New Yorkin Acme-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille pohjoismaista ajattelutapaa. (U) HD
Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua Noma-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii keittiömestarina New Yorkin Acme-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille pohjoismaista ajattelutapaa. (U) HD
Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua Noma-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii keittiömestarina New Yorkin Acme-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille pohjoismaista ajattelutapaa. (U) HD
Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua Noma-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii keittiömestarina New Yorkin Acme-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille pohjoismaista ajattelutapaa. (U) HD
Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua NOMA-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii pääkokkina New Yorkin ACME-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille myös pohjoismaista ajattelutapaa. HD
Tanskalainen Mads Refslund oli perustamassa maailmankuulua NOMA-ravintolaa Kööpenhaminaan. Nyt hän toimii pääkokkina New Yorkin ACME-ravintolassa. Hyvän ruuan lisäksi hän tuo esille myös pohjoismaista ajattelutapaa. HD