VaihtoautotSanakirjaTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitNauris.fi

Haulla kostokroppa khloen malliin löytyy 76 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Kostokroppa Khloen malliinS

la 27.06. klo 02.25 - 03.10 AVA

Kosto äideille. Kausi 1, 9/9. Anjelica ja Ashley ovat molemmat kärsineet äitinsä jatkuvasta naljailusta, mikä on syönyt heidän itsetuntoaan ja saanut heidät lihomaan epäterveellisesti. Khloé järjestää heille kuntokuurin ja saa heidät luottamaan itseensä eikä toisten ihmisten mielipiteisiin. Amerikkalainen realitysarja..

Kostokroppa Khloen malliinS

to 25.06. klo 02.25 - 03.10 AVA

Äidistä seksipommiksi. Kausi 1, 8/9. Gabriela perui häät miehen pettämisen takia ja siitä aiheutunut stressi sai hänen painonsa nousemaan rajusti. Nyt Gabby hakee muutosta elämään Khloén järjestämän valmentajan avulla. Alku on lupaava, mutta Gabbyn loukattua selkänsä koko urakka on vaarassa päättyä ennen aikojaan. Amerikkalainen reailitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 24.06. klo 02.20 - 03.05 AVA

Oma ääni takaisin. Kausi 1, 7/9. Filippiineiltä USA:han muuttanut Ranelle luopui laulamisesta lihottuaan suunnattomasti. Ranellan äiti vertaa häntä aina nuorempiin ja laihempiin siskoihin, mikä syö Ranellan itseluottamusta entisestään. Saako lupaava nuori laulaja äänensä takaisin Khloen ja tiimin avustuksella ja pääseekö hän näyttämään äidilleen, että hänestä on vielä johonkin? Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 23.06. klo 02.45 - 03.30 AVA

Näpäytys exälle. Kausi 1, 6/9. Tiffanyn mies tahtoi erota yllättäen pitkän avioliiton jälkeen. Nyt Tiffany aikoo laittaa itsensä kuntoon, jotta mies näkisi mitä on menettänyt. Myös Jamie haluaa näpäyttää miestä, jonka tunteista hän ei ole varma. Khloé järjestää molemmille tiukat valmentajat, jotka panevat tyttöjen kropat uuteen uskoon. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

la 20.06. klo 02.30 - 03.15 AVA

Ex-narkkarin uusi elämä. Kausi 1, 5/9. Entinen narkomaani Jessy on ollut laiha vain silloin, kun oli koukussa huumeisiin. Lopetettuaan aineet hän on lihonut paljon, eikä saa rauhaa äidiltään, joka patistaa häntä laihtumaan. Myös Lauren kärsii ylipainosta ja veljensä naljailusta. Naiset hakevat Khloelta apua saadakseen kroppansa ja elämänsä kuntoon. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 18.06. klo 02.40 - 03.35 AVA

Kovia kokenut ja hemmoteltu. Kausi 1, 4/9. Khloén huippuvalmentajat ovat melkoisen haasteen edessä. Intiassa varttunut Sukhda tuntuu kuvittelevan olevansa maailman keskipiste, eikä kuntoilulle omistautuminen tunnu mieluisalta. Kovia nuoruudessaan kokenut Jill ei ole vakuuttunut Khloén ehdottamista treenimetodeista. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 17.06. klo 02.35 - 03.30 AVA

Ex-urheilijoiden kuntokuuri. Kausi 1, 3/9. Sam on pelannut nuorempana softballia, mutta lopettanut sen, koska seurustelukiloja alkoi kertyä jo liikaakin. Tyttöystävä Nicolen huonot elintavat eivät auta asiaa. Myös Dexter on joutunut luopumaan huippu-urheilijaunelmistaan ja on lihonut 20 kiloa. Hän tahtoo näyttää isälleen, että hänestä on vielä solakaksi nuoreksi mieheksi. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 16.06. klo 02.40 - 03.35 AVA

Pulskasta timmiksi. Kausi 1, 2/9. Will haluaa näpäyttää Khloén avulla entistä poikaystäväänsä. Ystävänsä ilkeistä sanoista loukkaantunut Stephanie vannoo aloittavansa uuden, terveellisen elämän. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

la 13.06. klo 02.25 - 02.50 AVA

Esimakua. Kausi 1, 1/9. Avausjaksossa Khloé kertoo, millaisia ihmisiä on päättänyt auttaa. Luvassa on armotonta salihikoilua ja hoitolahemmottelua, kun vartaloita hiotaan kostokuosiin. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 12.06. klo 18.00 - 18.55 AVA

Uusi yritys. Kausi 3, 8/8. Viime kaudella mukana ollut Allison palaa tekemään elämänmuutosta yhdessä äitinsä kanssa. Sokerihiiri Ariel haluaa estää huonojen tapojensa siirtymisen tyttärelleen. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 05.06. klo 17.55 - 18.50 AVA

Arvosta itseäsi. Kausi 3, 7/8. Terran tavoitteena on palauttaa arvostus omaan itseensä ja päästää irti kipeistä muistoista. Alexandria haluaa korjata välit äitinsä kanssa. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 29.05. klo 17.55 - 18.50 AVA

Tunnesyöppö ja tanssija. Kausi 3, 6/8. Väkivaltaista isäänsä pelännyt Hayley on hakenut lohtua ruoasta. Khloe tiimeineen toivoo, että heidän avullaan Haley voi kohdata isänsä ja päästä yli menneistä. Entinen tanssija Annie alkoi hakea lohtua ruoasta isänsä äkillisen kuoleman seurauksena. Valmennustiimi rientää apuun parsiakseen kasaan tytön särkyneen sydämen ja palauttaakseen palon tanssiin. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 22.05. klo 17.50 - 18.45 AVA

Kostokroppa Khloen malliinTuskasta voittoon. Kausi 3, 5/8. Elämänsä rakkauden menettäminen pysäytti Carolinan elämän ja sai hänen painonsa nousemaan. Nyt hän haluaa tehdä edesmenneen aviomiehensä ylpeäksi. Sean ei uskalla näyttää haavoittuvaa puoltaan ja kertoa avoimesti homoseksuaalisuudestaan, mikä asettaa Khloen ja julkkisvalmentaja Gunnar Petersonin vaikean paikan eteen. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 15.05. klo 17.55 - 18.50 AVA

Taidot hyötykäyttöön. Kausi 3, 4/8. Kay on rankkojen kokemustensa jälkeen löytänyt lohdun ruoasta. Nyt hän haluaa laittaa kroppansa kuntoon ja panostaa rakkauselämäänsä. Julkkisvalmentaja Leyon Azubuike opettaa entistä jengiläistä soveltamaan katutappelutaitojaan nyrkkeilykehässä. Amerikkalaisrealityssä Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 08.05. klo 18.00 - 18.55 AVA

Kostokroppa Khloen malliinEpävarmuus pois. Kausi 3, 3/8. Khloe ja Gunnar Peterson auttavat Amya lopettamaan piileskelyn ylipainon takana, ja Ashley Borden tsemppaa Eddietä muuttumaan hintelästä ja epävarmasta lihaksikkaaksi ja itsevarmaksi. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 01.05. klo 18.00 - 18.55 AVA

Kostokroppa Khloen malliinKaksoset ja kiusattu veli. Kausi 3, 2/8. Kaksoset Amber ja Ashley ovat kokeneet kovia, kun he menettivät vanhempansa. Khloé auttaa heitä ottamaan kroppansa ja elämänsä takaisin hallintaan. Apua tarvitsee myös Logan, jonka isoveli kiusasi tätä lapsena ylipainon vuoksi. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

pe 24.04. klo 18.10 - 19.05 AVA

Isäsuhde. Kausi 3, 1/8. Tällä kaudella Khloé auttaa painonpudotuksessa muiden muassa Deerania, joka tahtoo kertoa isälleen totuuden ja saada hyväksyntää omana itsenään. Amerikkalaisrealityssä Khloé Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 12.11.2019 02.40 - 03.35 AVA

Kostokroppa Khloen malliinSelittelijä ja poptähti. Kausi 2, 2/8. Tänään tapaamme Nicolen, joka on maailmanluokan selittelijä. Toisena painonpudottajana on Alexis, jonka äitisuhde on aina ollut surkeassa jamassa. Armottomat valmentajat saavat nössöilyyn tottuneet nuoret itkemään ja hikoilemaan. Prinsessamaneerit saavat Khloén hermostumaan ja potkut ovat lähellä. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 06.11.2019 03.55 - 04.50 AVA

Kostokroppa Khloen malliinPojalta isälle. Kausi 2, 6/8. Rocco on aina ollut paksu poika, ja pelkää isänsä terveyden puolesta. Hän uskoo voivansa esimerkin avulla pelastaa isänsä. Jennifer haluaa kostaa petolliselle poikaystävälle. Tavoitteena hänellä on fitness-mallin mitat. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 05.11.2019 02.25 - 03.25 AVA

Kostokroppa Khloen malliinAhmintaa ja armeijakuria. Kausi 2, 5/8. Elämäntapojen muuttuminen saa naisen miettimään parisuhteensa tulevaisuutta. Irakissa loukkaantunut sotilas taas tuntee katkeruutta läheisiään kohtaan. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 30.10.2019 04.30 - 05.20 AVA

Kostokroppa Khloen malliinEksyneet. Kausi 2, 4/8. Vanhempien paljastama salaisuus suistaa naisen elämän raiteiltaan. Nuori miesopiskelija haaveilee tyttöystävästä ja ensisuudelmasta. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 29.10.2019 02.25 - 03.20 AVA

Epärehellisyyttä ilmassa. Kausi 2, 3/8. Khloé tiimeinen joutuu miettimään, miten toimia epärehellisen osallistujan kanssa. Mallinurastaan luopumaan joutunut Kelsey haluaa takaisin muotinäytöksiin. Suruunsa syönyt Joel puolestaan haluaa näyttää ex-poikaystävälleen, mitä tämä menetti. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 23.10.2019 04.55 - 05.45 AVA

Kaapiksi ja ulos kaapista. Kausi 2, 2/8. Tänään Khloén käsittelyyn tulee Mayank ja Melissa. Melissa on PR-henkilö, joka on jatkuvasti tekemisissä mallien ja urheilutähtien kanssa. Mayank taas on intialaistaustainen homo, joka on todella syvällä kaapissa vanhemmilleen. Paljastusten illassa paljastetaan muutakin kuin ulkonäköasioita. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 22.10.2019 02.25 - 03.25 AVA

Kostokroppa Khloen malliinValehtelija. Kausi 2, 1/8. Ken on menestynyt bloggaaja, joka poseeraa mieluusti Guccissa, Pradassa ja ties missä. Mutta mikä somessa on totta ja mikä ei? Melody taas on kyllästynyt äidin jatkuvaan piikittelyyn painostaan. Nyt puntti nousee ja paino laskee. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 16.10.2019 04.10 - 05.10 AVA

Kostokroppa Khloen malliinKosto äideille. Kausi 1, 9/9. Anjelica ja Ashley ovat molemmat kärsineet äitinsä jatkuvasta naljailusta, mikä on syönyt heidän itsetuntoaan ja saanut heidät lihomaan epäterveellisesti. Khloé järjestää heille kuntokuurin ja saa heidät luottamaan itseensä eikä toisten ihmisten mielipiteisiin. Amerikkalainen realitysarja..

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 15.10.2019 02.25 - 03.25 AVA

Kostokroppa Khloen malliinÄidistä seksipommiksi. Kausi 1, 8/9. Gabriela perui häät miehen pettämisen takia ja siitä aiheutunut stressi sai hänen painonsa nousemaan rajusti. Nyt Gabby hakee muutosta elämään Khloén järjestämän valmentajan avulla. Alku on lupaava, mutta Gabbyn loukattua selkänsä koko urakka on vaarassa päättyä ennen aikojaan. Amerikkalainen reailitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 09.10.2019 04.10 - 05.05 AVA

Kostokroppa Khloen malliinOma ääni takaisin. Kausi 1, 7/9. Filippiineiltä USA:han muuttanut Ranelle luopui laulamisesta lihottuaan suunnattomasti. Ranellan äiti vertaa häntä aina nuorempiin ja laihempiin siskoihin, mikä syö Ranellan itseluottamusta entisestään. Saako lupaava nuori laulaja äänensä takaisin Khloen ja tiimin avustuksella ja pääseekö hän näyttämään äidilleen, että hänestä on vielä johonkin? Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 08.10.2019 02.20 - 03.20 AVA

Kostokroppa Khloen malliinNäpäytys exälle. Kausi 1, 6/9. Tiffanyn mies tahtoi erota yllättäen pitkän avioliiton jälkeen. Nyt Tiffany aikoo laittaa itsensä kuntoon, jotta mies näkisi mitä on menettänyt. Myös Jamie haluaa näpäyttää miestä, jonka tunteista hän ei ole varma. Khloé järjestää molemmille tiukat valmentajat, jotka panevat tyttöjen kropat uuteen uskoon. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 02.10.2019 04.05 - 05.10 AVA

Kostokroppa Khloen malliinEx-narkkarin uusi elämä. Kausi 1, 5/9. Entinen narkomaani Jessy on ollut laiha vain silloin, kun oli koukussa huumeisiin. Lopetettuaan aineet hän on lihonut paljon, eikä saa rauhaa äidiltään, joka patistaa häntä laihtumaan. Myös Lauren kärsii ylipainosta ja veljensä naljailusta. Naiset hakevat Khloelta apua saadakseen kroppansa ja elämänsä kuntoon. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 01.10.2019 02.25 - 03.35 AVA

Kovia kokenut ja hemmoteltu. Kausi 1, 4/9. Khloén huippuvalmentajat ovat melkoisen haasteen edessä. Intiassa varttunut Sukhda tuntuu kuvittelevan olevansa maailman keskipiste, eikä kuntoilulle omistautuminen tunnu mieluisalta. Kovia nuoruudessaan kokenut Jill ei ole vakuuttunut Khloén ehdottamista treenimetodeista. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 24.09.2019 02.25 - 03.35 AVA

Ex-urheilijoiden kuntokuuri. Kausi 1, 3/9. Sam on pelannut nuorempana softballia, mutta lopettanut sen, koska seurustelukiloja alkoi kertyä jo liikaakin. Tyttöystävä Nicolen huonot elintavat eivät auta asiaa. Myös Dexter on joutunut luopumaan huippu-urheilijaunelmistaan ja on lihonut 20 kiloa. Hän tahtoo näyttää isälleen, että hänestä on vielä solakaksi nuoreksi mieheksi. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 18.09.2019 03.50 - 04.55 AVA

Pulskasta timmiksi. Kausi 1, 2/9. Will haluaa näpäyttää Khloén avulla entistä poikaystäväänsä. Ystävänsä ilkeistä sanoista loukkaantunut Stephanie vannoo aloittavansa uuden, terveellisen elämän. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

ti 17.09.2019 02.30 - 03.00 AVA

Esimakua. Kausi 1, 1/9. Avausjaksossa Khloé kertoo, millaisia ihmisiä on päättänyt auttaa. Luvassa on armotonta salihikoilua ja hoitolahemmottelua, kun vartaloita hiotaan kostokuosiin. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 13.03.2019 00.10 - 01.10 AVA

Rantapallo ja hammastikku. Kausi 2, 8/8. Allison ja Chad seurustelevat, mutta heidän ongelmansa ovat täsmälleen päinvastaiset. Chad on laiha luikku ja Allison taas tuhti tyttö. Treenin aikana pariskunnan ruokavaliot poikkeavat toisistaan aika tavalla. Rebecca taas on nainen, jota varjostaa nuoruuden karmeat tapahtumat. Lohtusyöminen saa luvan vaihtua terveisiin elämäntapoihin. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 06.03.2019 00.10 - 01.10 AVA

Selittelijä ja poptähti. Kausi 2, 2/8. Tänään tapaamme Nicolen, joka on maailmanluokan selittelijä. Toisena painonpudottajana on Alexis, jonka äitisuhde on aina ollut surkeassa jamassa. Armottomat valmentajat saavat nössöilyyn tottuneet nuoret itkemään ja hikoilemaan. Prinsessamaneerit saavat Khloén hermostumaan ja potkut ovat lähellä. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 28.02.2019 17.00 - 18.00 AVA

Ex-narkkarin uusi elämä. Kausi 1, 5/9. Entinen narkomaani Jessy on ollut laiha vain silloin, kun oli koukussa huumeisiin. Lopetettuaan aineet hän on lihonut paljon, eikä saa rauhaa äidiltään, joka patistaa häntä laihtumaan. Myös Lauren kärsii ylipainosta ja veljensä naljailusta. Naiset hakevat Khloelta apua saadakseen kroppansa ja elämänsä kuntoon. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 27.02.2019 00.40 - 01.40 AVA

Pojalta isälle. Kausi 2, 6/8. Rocco on aina ollut paksu poika, ja pelkää isänsä terveyden puolesta. Hän uskoo voivansa esimerkin avulla pelastaa isänsä. Jennifer haluaa kostaa petolliselle poikaystävälle. Tavoitteena hänellä on fitness-mallin mitat. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 21.02.2019 16.45 - 18.00 AVA

Kovia kokenut ja hemmoteltu. Kausi 1, 4/9. Khloén huippuvalmentajat ovat melkoisen haasteen edessä. Intiassa varttunut Sukhda tuntuu kuvittelevan olevansa maailman keskipiste, eikä kuntoilulle omistautuminen tunnu mieluisalta. Kovia nuoruudessaan kokenut Jill ei ole vakuuttunut Khloén ehdottamista treenimetodeista. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 20.02.2019 00.40 - 01.40 AVA

Ahmintaa ja armeijakuria. Kausi 2, 5/8. Elämäntapojen muuttuminen saa naisen miettimään parisuhteensa tulevaisuutta. Irakissa loukkaantunut sotilas taas tuntee katkeruutta läheisiään kohtaan. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 14.02.2019 16.45 - 18.00 AVA

Ex-urheilijoiden kuntokuuri. Kausi 1, 3/9. Sam on pelannut nuorempana softballia, mutta lopettanut sen, koska seurustelukiloja alkoi kertyä jo liikaakin. Tyttöystävä Nicolen huonot elintavat eivät auta asiaa. Myös Dexter on joutunut luopumaan huippu-urheilijaunelmistaan ja on lihonut 20 kiloa. Hän tahtoo näyttää isälleen, että hänestä on vielä solakaksi nuoreksi mieheksi. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 13.02.2019 00.40 - 01.40 AVA

Eksyneet. Kausi 2, 4/8. Vanhempien paljastama salaisuus suistaa naisen elämän raiteiltaan. Nuori miesopiskelija haaveilee tyttöystävästä ja ensisuudelmasta. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 07.02.2019 16.45 - 18.00 AVA

Pulskasta timmiksi. Kausi 1, 2/9. Will haluaa näpäyttää Khloén avulla entistä poikaystäväänsä. Ystävänsä ilkeistä sanoista loukkaantunut Stephanie vannoo aloittavansa uuden, terveellisen elämän. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 06.02.2019 00.10 - 01.05 AVA
Katso ohjelma»

Epärehellisyyttä ilmassa. Kausi 2, 3/8. Khloé tiimeinen joutuu miettimään, miten toimia epärehellisen osallistujan kanssa. Mallinurastaan luopumaan joutunut Kelsey haluaa takaisin muotinäytöksiin. Suruunsa syönyt Joel puolestaan haluaa näyttää ex-poikaystävälleen, mitä tämä menetti. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

to 31.01.2019 17.00 - 17.30 AVA
Katso ohjelma»

Esimakua. Kausi 1, 1/9. Avausjaksossa Khloé kertoo, millaisia ihmisiä on päättänyt auttaa. Luvassa on armotonta salihikoilua ja hoitolahemmottelua, kun vartaloita hiotaan kostokuosiin. Amerikkalainen realityohjelma.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 30.01.2019 00.10 - 01.10 AVA

Kaapiksi ja ulos kaapista. Kausi 2, 2/8. Tänään Khloén käsittelyyn tulee Mayank ja Melissa. Melissa on PR-henkilö, joka on jatkuvasti tekemisissä mallien ja urheilutähtien kanssa. Mayank taas on intialaistaustainen homo, joka on todella syvällä kaapissa vanhemmilleen. Paljastusten illassa paljastetaan muutakin kuin ulkonäköasioita. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

ke 23.01.2019 00.10 - 01.10 AVA

Valehtelija. Kausi 2, 1/8. Ken on menestynyt bloggaaja, joka poseeraa mieluusti Guccissa, Pradassa ja ties missä. Mutta mikä somessa on totta ja mikä ei? Melody taas on kyllästynyt äidin jatkuvaan piikittelyyn painostaan. Nyt puntti nousee ja paino laskee. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

su 26.08.2018 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Rantapallo ja hammastikku. Kausi 2, 8/8. Allison ja Chad seurustelevat, mutta heidän ongelmansa ovat täsmälleen päinvastaiset. Chad on laiha luikku ja Allison taas tuhti tyttö. Treenin aikana pariskunnan ruokavaliot poikkeavat toisistaan aika tavalla. Rebecca taas on nainen, jota varjostaa nuoruuden karmeat tapahtumat. Lohtusyöminen saa luvan vaihtua terveisiin elämäntapoihin. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

su 19.08.2018 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Selittelijä ja poptähti. Kausi 2, 2/8. Tänään tapaamme Nicolen, joka on maailmanluokan selittelijä. Toisena painonpudottajana on Alexis, jonka äitisuhde on aina ollut surkeassa jamassa. Armottomat valmentajat saavat nössöilyyn tottuneet nuoret itkemään ja hikoilemaan. Prinsessamaneerit saavat Khloén hermostumaan ja potkut ovat lähellä. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

su 12.08.2018 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Pojalta isälle. Kausi 2, 6/8. Rocco on aina ollut paksu poika, ja pelkää isänsä terveyden puolesta. Hän uskoo voivansa esimerkin avulla pelastaa isänsä. Jennifer haluaa kostaa petolliselle poikaystävälle. Tavoitteena hänellä on fitness-mallin mitat. Amerikkalainen realitysarja.

Kostokroppa Khloen malliinS

su 05.08.2018 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Ahmintaa ja armeijakuria. Kausi 2, 5/8. Elämäntapojen muuttuminen saa naisen miettimään parisuhteensa tulevaisuutta. Irakissa loukkaantunut sotilas taas tuntee katkeruutta läheisiään kohtaan. Amerikkalainen realitysarja.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Kostokroppa Khloen malliin
Kosto äideille. Kausi 1, 9/9. Anjelica ja Ashley ovat molemmat kärsineet äitinsä jatkuvasta naljailusta, mikä on syönyt heidän itsetuntoaan ja saanut heidät lihomaan epäterveellisesti. Khloé järjestää heille kuntokuurin ja saa heidät luottamaan itseensä eikä toisten ihmisten mielipiteisiin. Amerikkalainen realitysarja..
Arvosana 1.7/5, annettu 33 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Jäljet päättyvät Berliiniin, Murhia ja kantrimusiikkia, Sisarvaimot, Sydänlääkärin syöksykierre, Emmerdale, Kuuluttaja, Kavionjälkiä: Suur-Hollola-ajo, Maria Wern: Kuolleet vaikenevat, Simpsonit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity