BlogitViihdeTietovisatVaihtoautotSanakirjaReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla jyrki sukulan makujen maa löytyy 430 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Jyrki Sukulan makujen maa

la 17.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 10.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 03.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 24.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 17.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 10.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 03.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 27.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 20.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 13.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 11.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 11.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 10.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 10.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 07.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 07.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 06.07.2017 13.35 - 14.05 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 06.07.2017 13.05 - 13.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 05.07.2017 13.35 - 14.05 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 05.07.2017 13.05 - 13.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 07.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 07.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 06.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 06.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 05.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 05.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 02.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 02.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 01.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 01.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 27.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 24.06.2016 12.05 - 12.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 23.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 22.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 21.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 20.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 17.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 16.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 15.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 14.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 13.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 10/10. Possunposkea ja hevosburgeria. Tällä kertaa luvassa ylikypsää possunposkea ja hevosburgeria. Lisäksi Jyrki matkaa Urjalaan porsastilalle, josta löytyy myös lihateurastamo. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 10.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 9/10. Hernesosekeittoa ja risottoa. Jyrki kokkailee hernesosekeittoa ja risotto primaveraa. Tutustumme myös kotimaisten kasvisten kasvatukseen Särkisalossa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 09.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 8/10. Kananpoikaa. Jyrki matkaa Urjalaan Pentinkulman tilalle. Alueella sijaitsee "Koskelan torppa", joka on innoittanut kirjailija Väinö Linnaa teokseen Täällä Pohjantähden alla. Torpparihistorian lisäksi tutustumme öljykasvien viljelyyn. Ruoaksi valmistuu yrttimarinoitua kananpoikaa ja hapankaali-pekoni-piirakka. Kotimainen ruokaohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 08.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 7/10. Ankkamaista menoa. Jyrki kokkailee ankankoipi-confitia ja paistettua ankanmaksaa. Lisäksi tutustumme ankkalan toimintaan Vaskiossa. Kotimainen ruokaohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 07.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 6/10. Hyvää omenasta. Jyrki kokkailee homejuusto-uuniomenaa ja omena-kanasalaattia. Lisäksi lähdemme Karjalohjalle tutustumaan omenatilan toimintaan. Kotimainen ruokaohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 06.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 5/10. Juustolla höystettyä. Jyrki valmistaa piimäjuustoa ja puolukkajäädykettä. Lisäksi tutustumme robottimaitotilan toimintaan Pälkäneellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 06.06.2016 10.20 - 10.50 30 minNelonen

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 03.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 4/10. Ruista ranteessa. Tällä kertaa teemana kotimainen ruis. Jyrki kokkailee ruisleivällä kuorrutettua karitsanpaistia ja jälkiuunileipä-salaattia. Lisäksi tutustumme ruistilan toimintaan Hollolassa. Kotimainen ruokaohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 02.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 3/10. Kuhaa ja sisävesikalastusta. Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 01.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 2/10. Tällä kertaa teemana kotimaiset juurekset. Jyrki valmistaa porkkanalettuja ja punajuuriohraa. Lisäksi tutustumme juurestilan toimintaan Tammelassa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Race Across The World Suomi, Farmi Suomi, Murha paratiisissa, Salatut elämät, Tabu, Poliisikoira Rex, Syke, The Voice of Finland, Muumilaakson tarinoita, Lemmen viemää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity