SanakirjaBlogitHoroskooppiVaihtoautotNauris.fiReseptitTietovisat

Haulla bull löytyy 7 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Bull7

ti 31.03. klo 22.35 - 23.30 MTV3

BullSynninpäästö. Kausi 4, 3/22. Benny joutuu pohtimaan vanhoja päätöksiään, kun TAC saa tehtäväkseen auttaa vuosia sitten kolmoismurhasta tuomitun huumediilerin uudessa oikeuskäsittelyssä. Puolustusta johtava Benny toimi nimittäin aikanaan syyttäjänä samaisessa tapauksessa, mutta nyt vaikuttaa siltä, että tuomio nuijittiin läpi epäilyttävän todistuksen avulla. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

BullS

ti 07.04. klo 22.35 - 23.35 MTV3

Omin voimin. Kausi 4, 4/22. Mielenterveysongelmien kanssa paininut nuori kosmetiikka-alan yrittäjä ajautuu ilmiriitaan isänsä kanssa, joka vastaa firman talouspuolesta. Isä haluaa myydä yrityksen hyvään hintaan maailmanlaajuiselle suuryhtiölle, mutta tytär haluaa pärjätä omillaan. Chunk saa järkyttäviä uutisia tyttäreltään. Marissan ja Gregin avioliitto vetelee viimeisiään Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

BullS

ti 14.04. klo 22.35 - 23.35 MTV3

Oikeutensa kullakin. Kausi 4, 5/22. TAC joutuu hankalaan välikäteen, kun Taylor haluaa auttaa raiskaustapauksen uhria Bullin havitellessa asiakkaaksi syytettyä. Lopulta firma asettuu uhrin puolelle ja saa käsiinsä poikkeuksellisen hankalan tapauksen, jossa todisteet ovat harvassa ja rikas syytetty lahjoo todistajia. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

BullS

ti 21.04. klo 22.35 - 23.35 MTV3

Surma vesillä. Kausi 4, 6/22. Kun maineikkaan toimitusjohtajan aviomies löydetään kuolleena erikoisesti päättyneen veneilyreissun jälkeen, on Bullin aika puolustaa murhasta syytettyä vaimoa. Asiaa ei varsinaisesti auta se, että syytetty käyttäytyy hyvin erikoisesti ja välinpitämättömästi. Mistä oikein on kysymys? Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

Bull7

ti 28.04. klo 22.35 - 23.30 MTV3

Lääkärisurma. Kausi 4, 7/22. TAC on nähnyt monenlaisia erikoisia tapauksia, mutta nyt kyseessä voi olla yksi oudoimmista. Asiakkaana on mies, joka on tunnustanut tappaneensa vahingossa lääkärin, joka kokeili uutta, arveluttavaa hoitokeinoa syytetyn vakavasti sairaaseen siskoon. TAC:n tutkiessa asiaa kuvio käy vain entistä monimutkaisemmaksi. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

Bull7

ti 05.05. klo 22.35 - 23.30 MTV3

Aseveljet. Kausi 4, 8/22. Traagisessa tapauksessa perheenisää syytetään poikansa kuolemasta tapauksessa, jossa perheen nuorempi poika leikki isänsä käsiaseella, jonka ei pitänyt olla ladattu. Bullin firma puolustaa isää ja alkaa perehtyä tapaukseen, josta alkaa paljastua vähä vähältä aina vain järkyttävämpiä piirteitä. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.

Bull12

ti 12.05. klo 22.35 - 23.30 MTV3

Vastuu kateissa. Kausi 4, 9/22. Kun paikallinen pitseria järjestää somekilpailun, jossa on tarkoitus ottaa selfie pitserian kanssa, teinipoika päättää kiivetä ravintolan katolle ottamaan kuvaa. Temppu päättyy traagisesti, ja poika halvaantuu. Seuraavaksi on aika taistella oikeudessa siitä, kuka on vastuussa loukkaantumisesta - ja kuka siitä maksaa. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Bull
Synninpäästö. Kausi 4, 3/22. Benny joutuu pohtimaan vanhoja päätöksiään, kun TAC saa tehtäväkseen auttaa vuosia sitten kolmoismurhasta tuomitun huumediilerin uudessa oikeuskäsittelyssä. Puolustusta johtava Benny toimi nimittäin aikanaan syyttäjänä samaisessa tapauksessa, mutta nyt vaikuttaa siltä, että tuomio nuijittiin läpi epäilyttävän todistuksen avulla. Dr. Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista.
https://www.telsu.fi/l/bull_8515781_3.jpg
Arvosana 4.5/5, annettu 70 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Pitääkö olla huolissaan?, Kauniit ja rohkeat, Karppi, Murhia ja kantrimusiikkia, Isä Matteon tutkimuksia, 90 päivää morsiamena, Emmerdale, Salatut elämät, Remppa vai muutto Vancouver, Masked Singer Suomi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity