SanakirjaTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla askeleita eteen ja taakse löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Askeleita eteen ja taakse

pe 19.11. klo 14.55 - 15.55 60minYle Areena

Askeleita eteen ja taakseNopeassa infovirrassa unohtuu helposti pitkä positiivinen kehitys. Yhdenvertaisuus on edistynyt valtavasti sadan tai vaikkapa viidenkymmenen vuoden aikana. Osaammeko olla ylpeitä tästä? Vai olemmeko liiankin itsetyytyväisiä, eikä nähdä tässä ajassa olevia eriarvoisuuksia? Mitä tarkoittaa intersektionaalinen feminismi ja missä on miehen paikka? Keskustelijoina professori Vappu Taipale ja toimittaja Emmi Nuorgam. Moderaattorina Hanna Visala.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Askeleita eteen ja taakse
Nopeassa infovirrassa unohtuu helposti pitkä positiivinen kehitys. Yhdenvertaisuus on edistynyt valtavasti sadan tai vaikkapa viidenkymmenen vuoden aikana. Osaammeko olla ylpeitä tästä? Vai olemmeko liiankin itsetyytyväisiä, eikä nähdä tässä ajassa olevia eriarvoisuuksia? Mitä tarkoittaa intersektionaalinen feminismi ja missä on miehen paikka? Keskustelijoina professori Vappu Taipale ja toimittaja Emmi Nuorgam. Moderaattorina Hanna Visala.
https://www.telsu.fi/l/askeleita-eteen-ja-taakse_10255656.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: The North Water - Hyytävä helvetti, Emmerdale, McLeodin tyttäret, Vain elämää: Pelastakaa lapset, Big Brother Suomi, Selviytyjät Suomi, Simpsonit, Ensitreffit alttarilla, Salatut elämät, Midsomerin murhat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity