ViihdeHoroskooppiSanakirjaBlogitVaihtoautotTietovisatReseptit

Haulla angels demons löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Angels & Demons

la 14.11.2020 22.30 - 01.20 2h 50minTV3

Angels & DemonsIMDb 6.7»Traileri»Strax efter påvens död, dör även de kardinaler som tippats bli hans ersättare, en efter en. Alla ledtrådar pekar åt broderskapsorden Illuminati. Men Illuminati finns inte längre – eller gör de det? Vatikanen kontaktar Professor Langdon från Harvard för att få bukt på morden. Tillsammans med den vackra vetenskapskvinnan Vittoria Vetra ger han sig ut i den romerska natten för att dechiffrera symbolers dolda mening. Utredningen leder dem inte bara i famnen på en skräckinjagande opponent, men även till en upprörande upptäckt och en chockerande insikt.
> >
Angels & Demons
Strax efter påvens död, dör även de kardinaler som tippats bli hans ersättare, en efter en. Alla ledtrådar pekar åt broderskapsorden Illuminati. Men Illuminati finns inte längre – eller gör de det? Vatikanen kontaktar Professor Langdon från Harvard för att få bukt på morden. Tillsammans med den vackra vetenskapskvinnan Vittoria Vetra ger han sig ut i den romerska natten för att dechiffrera symbolers dolda mening. Utredningen leder dem inte bara i famnen på en skräckinjagande opponent, men även till en upprörande upptäckt och en chockerande insikt.
https://www.telsu.fi/l/angels--demons_9216686.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Big Brother Suomi, Kauniit ja rohkeat, Super-Jahti, McLeodin tyttäret, CSI: Miami, Simpsonit, Farmi Suomi, Miehen puolikkaat, Murhat maalaistalossa, Milanon naisten paratiisi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity