SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla akuten - produktionen bakom löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Akuten - produktionen bakom

ke 10.02.2016 09.10 - 10.00 50 minSVT2

Brittisk dokumentärserie från 2012. Andra säsongen. En bakom-titt på inspelningen av den prisbelönta serien Akuten. Hur fungerar det egentligen när ett filmteam ska följa läkare och patienter på ett av Storbritanniens största akutsjukhus? Här följer vi inspelningsarbetet bakom den prisbelönta serien från King's Hospital i London, där patienterna svävar mellan liv och död. Vad tyckte läkare och patienter om att bli filmade i en sådan utsatt miljö? Hur tyckte läkarna om att plötsligt bli tv-kändisar? Se hur arbetet med serien pågick ut mitt i det kaos som en akutmottagning är. HD. Från 9/2 i SVT24.

Akuten - produktionen bakom

ti 09.02.2016 22.30 - 23.20 50 minSVT24

Brittisk dokumentärserie från 2012. Andra säsongen. En bakom-titt på inspelningen av den prisbelönta serien Akuten. Hur fungerar det egentligen när ett filmteam ska följa läkare och patienter på ett av Storbritanniens största akutsjukhus? Här följer vi inspelningsarbetet bakom den prisbelönta serien från King's Hospital i London, där patienterna svävar mellan liv och död. Vad tyckte läkare och patienter om att bli filmade i en sådan utsatt miljö? Hur tyckte läkarna om att plötsligt bli tv-kändisar? Se hur arbetet med serien pågick ut mitt i det kaos som en akutmottagning är. Även i SVT2 10/2.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Jalkapallon EURO 2022 studio, Kesäterassi, Allsång på Skansen, Karjalan kunnailla, Kaikki synnit, McLeodin tyttäret, Uusi Päivä, Emmerdale, Viisi miestä viikossa, Simpsonit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity