ViihdeReseptitSanakirjaTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Haulla aistit avoinna italiaan löytyy 177 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Aistit avoinna Italiaanu

to 01.04. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 25.03. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 18.03. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 11.03. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 04.03. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 25.02. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 18.02. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Hän näki Napolin - ja sai idean. Miten köyhän väen ruuasta tuli terveysruokaa? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 11.02. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Italian kulttuuria ja historiaa hyvän viinin ja ruoan kera. Eurooppalaisen ruokakulttuurin juuria voi hyvällä syyllä etsiä Firenzestä. Sikäläisessä ravintolassa valmistetaan ruokaa samalla tavalla kuin 600 vuotta sitten. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 04.02. klo 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Miten tehdään omin päin viinimatka Chiantiin ja mitä herkkuja löytyykään Firenzen kauppahallista? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

la 24.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 23.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 23.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 22.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 22.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Toscanan ja vanhan Romagnan välisellä vuoriseudulla aika on pysähtynyt. Bo Hagström tutustuu Garzantin perheen kievariin. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 21.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Toscanan ja vanhan Romagnan välisellä vuoriseudulla aika on pysähtynyt. Bo Hagström tutustuu Garzantin perheen kievariin. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 21.06.2017 10.31 - 11.00 29minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Umbriaan, Italian vihreään sydämeen. Trasimenojärven rannoilla asuvat kalastajat ja talonpojat tietävät vastuunsa ja koettavat varoa pilaamasta maaperää ja vettä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 20.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Umbriaan, Italian vihreään sydämeen. Trasimenojärven rannoilla asuvat kalastajat ja talonpojat tietävät vastuunsa ja koettavat varoa pilaamasta maaperää ja vettä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 20.06.2017 10.32 - 11.01 29minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkustaa Ramaccan kylään, jossa maanviljelijät haastavat luonnonvoimat viljelemällä artisokkaa Etnan rinteillä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ma 19.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkustaa Ramaccan kylään, jossa maanviljelijät haastavat luonnonvoimat viljemällä artisokkaa Etnan rinteillä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

la 17.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 16.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 16.06.2017 10.32 - 11.00 28minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 15.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 15.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 14.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 14.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 13.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 13.06.2017 10.31 - 11.00 29minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ma 12.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

la 10.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 09.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 09.06.2017 10.32 - 11.01 29minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 08.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 08.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 07.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 07.06.2017 10.31 - 11.00 29minYle Teema & Fem

Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 06.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 06.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ma 05.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

la 03.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 02.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

pe 02.06.2017 10.32 - 11.00 28minYle Teema & Fem

Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 01.06.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

to 01.06.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 31.05.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ke 31.05.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 30.05.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ti 30.05.2017 10.31 - 11.00 29minYle Teema & Fem

Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

ma 29.05.2017 17.25 - 17.55 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U)

Aistit avoinna Italiaanu

la 27.05.2017 10.30 - 11.00 30minYle Teema & Fem

Bo Hagström vierailee Ponzan saarilla kievarinpitäjä Beppen luona ja pääsee maistamaan pastan lisäksi myös merisairauteen tepsivää voileipää. (U)
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U)
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 3.0/5, annettu 26 ääntä.
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, CSI: Miami, Jalkapallon EURO 2020: EM-studio, Jalkapallon EURO 2020: FIN - RUS, Jalkapallon EURO 2020: HUN - POR, Bachelor Australia, Casualty, Suomen huutokauppakeisari, Egenland, Murha Helsingörissä

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity