Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U)
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U)
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U)
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U)
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U)
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U)
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Hän näki Napolin - ja sai idean. Miten köyhän väen ruuasta tuli terveysruokaa? (U)
Italian kulttuuria ja historiaa hyvän viinin ja ruoan kera. Eurooppalaisen ruokakulttuurin juuria voi hyvällä syyllä etsiä Firenzestä. Sikäläisessä ravintolassa valmistetaan ruokaa samalla tavalla kuin 600 vuotta sitten. (U)
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Miten tehdään omin päin viinimatka Chiantiin ja mitä herkkuja löytyykään Firenzen kauppahallista? (U)
Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U)
Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U)
Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U)
Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U)
Bo Hagström matkaa Umbriaan, Italian vihreään sydämeen. Trasimenojärven rannoilla asuvat kalastajat ja talonpojat tietävät vastuunsa ja koettavat varoa pilaamasta maaperää ja vettä. (U)
Bo Hagström matkaa Umbriaan, Italian vihreään sydämeen. Trasimenojärven rannoilla asuvat kalastajat ja talonpojat tietävät vastuunsa ja koettavat varoa pilaamasta maaperää ja vettä. (U)
Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U)
Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U)
Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U)
Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U)
Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U)
Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U)
Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U)
Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U)
Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U)
Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U)
Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U)
Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U)
Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U)
Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U)
Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U)
Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U)
Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U)
Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U)
Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U)
Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U)
Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U)
Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U)
Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U)
Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U)
Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U)
Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U)
Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U)
Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U)
Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U)
Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U)