BlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotSanakirjaTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla ensitreffit alttarilla australia löytyy 46 tulevaa tv-ohjelmaa.

Ensitreffit alttarilla Australia

tänään 19.30 - 20.55 1h 25 minAVA

Vatsankouristuksia. Kausi 7, 14/36. Pariskuntien on vuoro tavata toistensa sukulaisia ja ystäviä, jotka pääsevät arvioimaan avioparien nykytilannetta. Tuovatko lounashetket uutta puhtia suhteisiin vai paljastavatko ne uusia erimielisyyksiä? Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

huomenna 01.50 - 03.15 1h 25 minAVA

Vatsankouristuksia. Kausi 7, 14/36. Pariskuntien on vuoro tavata toistensa sukulaisia ja ystäviä, jotka pääsevät arvioimaan avioparien nykytilannetta. Tuovatko lounashetket uutta puhtia suhteisiin vai paljastavatko ne uusia erimielisyyksiä? Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

huomenna 19.30 - 21.00 1h 30 minAVA

Luottamusongelma. Kausi 7, 15/36. Osa pareista valmistautuu tapaamaan ystäviä ja sukulaisia ensimmäistä kertaa vihkimisen jälkeen. Toiset aloittavat jo tapaamisten aiheuttaman jälkipyykin pesun. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

la 02.07. klo 02.00 - 03.30 1h 30 minAVA

Luottamusongelma. Kausi 7, 15/36. Osa pareista valmistautuu tapaamaan ystäviä ja sukulaisia ensimmäistä kertaa vihkimisen jälkeen. Toiset aloittavat jo tapaamisten aiheuttaman jälkipyykin pesun. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ma 04.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Petoksia ja paljastuksia. Kausi 7, 16/31. Hayley yrittää parantaa asemiaan tunnustamalla kaiken Staceylle jo etukäteen. Hän on kuitenkin aikaisemmin vannonut ikuista ystävyyttä, eikä Stacey suhtaudu petokseen kevyesti. Michaelin suhteen hän saattaa kuitenkin olla sokeampi. Davidin ilkeä kosto Hayleylle menee muiden mielestä liiallisuuksiin. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ti 05.07. klo 03.20 - 04.50 1h 30 minAVA

Petoksia ja paljastuksia. Kausi 7, 16/31. Hayley yrittää parantaa asemiaan tunnustamalla kaiken Staceylle jo etukäteen. Hän on kuitenkin aikaisemmin vannonut ikuista ystävyyttä, eikä Stacey suhtaudu petokseen kevyesti. Michaelin suhteen hän saattaa kuitenkin olla sokeampi. Davidin ilkeä kosto Hayleylle menee muiden mielestä liiallisuuksiin. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ti 05.07. klo 19.30 - 21.00 1h 30 minAVA

Lähtöjä ja luovutusvoittoja. Kausi 7, 17/31. Kolmannessa sitoutumisseremoniassa käydään läpi Michaelin ja Hayleyn pettämisen seurauksia. Stacey kaipaa edelleen todisteita, eikä David näe hammasharjatempussaan mitään pahaa. Katastrofipariskunnat eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka ovat saaneet kokeesta tarpeekseen, vaan lähtijöitä löytyy muualtakin. Osa pareista on sen sijaan saanut suhteensa kukoistamaan alkukarikoista huolimatta. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ke 06.07. klo 01.50 - 03.20 1h 30 minAVA

Lähtöjä ja luovutusvoittoja. Kausi 7, 17/31. Kolmannessa sitoutumisseremoniassa käydään läpi Michaelin ja Hayleyn pettämisen seurauksia. Stacey kaipaa edelleen todisteita, eikä David näe hammasharjatempussaan mitään pahaa. Katastrofipariskunnat eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka ovat saaneet kokeesta tarpeekseen, vaan lähtijöitä löytyy muualtakin. Osa pareista on sen sijaan saanut suhteensa kukoistamaan alkukarikoista huolimatta. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ke 06.07. klo 19.30 - 21.10 1h 40 minAVA

Uusia ylkiä ja ankaraa yritystä. Kausi 7, 18/31. Viime kaudelta tuttu Lizzie saa uuden tilaisuuden ja tapaa Sebastianin, jolla riittää kokoa, näköä ja huonoja vitsejä. Lizzien aikaisempi yritys saattaa varjostaa pariskunnan ensikohtaamista, sillä Seb on seurannut sarjan tapahtumia. Myös KC tapaa uuden sulhasen ja sanoo tahdon tuntemattomalle miehelle, Drew'lle. Kemiat toimivat heti, mutta pian Drew kertoo itsestään asioita, jotka saavat KC:n epäilemään tämän tarkoitusperiä. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

to 07.07. klo 02.00 - 03.40 1h 40 minAVA

Uusia ylkiä ja ankaraa yritystä. Kausi 7, 18/31. Viime kaudelta tuttu Lizzie saa uuden tilaisuuden ja tapaa Sebastianin, jolla riittää kokoa, näköä ja huonoja vitsejä. Lizzien aikaisempi yritys saattaa varjostaa pariskunnan ensikohtaamista, sillä Seb on seurannut sarjan tapahtumia. Myös KC tapaa uuden sulhasen ja sanoo tahdon tuntemattomalle miehelle, Drew'lle. Kemiat toimivat heti, mutta pian Drew kertoo itsestään asioita, jotka saavat KC:n epäilemään tämän tarkoitusperiä. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

to 07.07. klo 19.40 - 21.10 1h 30 minAVA

Luottamus koetuksella. Kausi 7, 19/36. Vasta vihityt Lizzie ja Seb heräävät avioparina ja valmistautuvat häämatkaan. Lizzien mielessä kummittelee aiempi huono kokemus Samin kanssa, mutta Drew vakuuttelee uskollisuuttaan. Stacey puolestaan on edelleen vihainen Michaelille, ja heitäkin vaivaa luottamuspula. Mishel auttaa Steveä voittamaan lapsuuden pelkonsa. Australialainen realityohjelma.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

pe 08.07. klo 02.00 - 03.30 1h 30 minAVA

Luottamus koetuksella. Kausi 7, 19/36. Vasta vihityt Lizzie ja Seb heräävät avioparina ja valmistautuvat häämatkaan. Lizzien mielessä kummittelee aiempi huono kokemus Samin kanssa, mutta Drew vakuuttelee uskollisuuttaan. Stacey puolestaan on edelleen vihainen Michaelille, ja heitäkin vaivaa luottamuspula. Mishel auttaa Steveä voittamaan lapsuuden pelkonsa. Australialainen realityohjelma. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

pe 08.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Haavat auki. Kausi 7, jakso 20/36. Uusimmat pariskunnat liittyvät muiden parien seuraan illalliskutsuilla, ja porukkaa puhuttaa etenkin Lizzien paluu ja Michaelin epäluotettavuus. Yhden parin välit vaikuttavat tulehtuneen peruuttamattomasti, ja mies uhkaa marssia kuvauksista ulos. Australialainen realityohjelma.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

la 09.07. klo 02.00 - 03.30 1h 30 minAVA

Haavat auki. Kausi 7, jakso 20/36. Uusimmat pariskunnat liittyvät muiden parien seuraan illalliskutsuilla, ja porukkaa puhuttaa etenkin Lizzien paluu ja Michaelin epäluotettavuus. Yhden parin välit vaikuttavat tulehtuneen peruuttamattomasti, ja mies uhkaa marssia kuvauksista ulos. Australialainen realityohjelma. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ma 11.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Vain ystäviä?. Kausi 7, 21/36. On jälleen sitoutumisseremonian aika, eikä draamalta todellakaan vältytä, kun Steve ja Mishel purkavat tuntojaan sohvalla. Löytyykö vielä yhteinen sävel vai onko edessä ero? Eräs sulhasista pelkää avioliittonsa muuttuneen pelkäksi ystävyydeksi kun taas eräs morsiamista joutuu selittämään, miksi hän raivostui nukesta. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ti 12.07. klo 03.00 - 04.30 1h 30 minAVA

Vain ystäviä?. Kausi 7, 21/36. On jälleen sitoutumisseremonian aika, eikä draamalta todellakaan vältytä, kun Steve ja Mishel purkavat tuntojaan sohvalla. Löytyykö vielä yhteinen sävel vai onko edessä ero? Eräs sulhasista pelkää avioliittonsa muuttuneen pelkäksi ystävyydeksi kun taas eräs morsiamista joutuu selittämään, miksi hän raivostui nukesta. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ti 12.07. klo 19.30 - 21.00 1h 30 minAVA

Sulhasten kotikonnuilla. Kausi 7, 22/36. Miesten on aika esitellä vaimoilleen kotiseutujaan, mutta eräs vaimo epäröi koko reissuun lähtemistä. Tahattomasti sanotut loukkaukset herättävät närää. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ke 13.07. klo 02.10 - 03.35 1h 25 minAVA

Sulhasten kotikonnuilla. Kausi 7, 22/36. Miesten on aika esitellä vaimoilleen kotiseutujaan, mutta eräs vaimo epäröi koko reissuun lähtemistä. Tahattomasti sanotut loukkaukset herättävät närää. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ke 13.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Toiveita ja pettymyksiä. Kausi 7, 23/36. Vierailut sulhasten kodeissa jatkuvat. Joidenkin toiveet ovat korkealla lähentymisen suhteen, mutta ilmenee, että kaikille toiveille ei ole katetta. Pettymyksiltä ei vältytä tälläkään kertaa. Australialainen realitysarja. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

to 14.07. klo 01.55 - 03.20 1h 25 minAVA

Toiveita ja pettymyksiä. Kausi 7, 23/36. Vierailut sulhasten kodeissa jatkuvat. Joidenkin toiveet ovat korkealla lähentymisen suhteen, mutta ilmenee, että kaikille toiveille ei ole katetta. Pettymyksiltä ei vältytä tälläkään kertaa. Australialainen realitysarja. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

to 14.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Syyttäviä sormia. Kausi 7, 24/36. On aika palata miesten kotoa Sydneyyn illalliskutsuille. Tunnelma kiihtyy, kun yhtä vaimoa syytetään vieraan miehen tapailusta. Illan edetessä on yhä vaikeampi sanoa, kuka puhuu totta ja kuka ei. Australialainen realitysarja. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

pe 15.07. klo 02.55 - 04.20 1h 25 minAVA

Syyttäviä sormia. Kausi 7, 24/36. On aika palata miesten kotoa Sydneyyn illalliskutsuille. Tunnelma kiihtyy, kun yhtä vaimoa syytetään vieraan miehen tapailusta. Illan edetessä on yhä vaikeampi sanoa, kuka puhuu totta ja kuka ei. Australialainen realitysarja. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

pe 15.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Vääriä arvoja. Kausi 7, 25/36. Toiseksi viimeisen sitoutumisseremonian alla kaikki puhuvat Aleksin ja Ivanin riidoista. He eivät kuitenkaan ole suinkaan ainoa pariskunta, joka on eron partaalla. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

la 16.07. klo 01.55 - 03.20 1h 25 minAVA

Vääriä arvoja. Kausi 7, 25/36. Toiseksi viimeisen sitoutumisseremonian alla kaikki puhuvat Aleksin ja Ivanin riidoista. He eivät kuitenkaan ole suinkaan ainoa pariskunta, joka on eron partaalla. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ma 18.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Seinää vasten. Kausi 7, 26/36. Parit yrittävät toipua eilisestä sitoutumisseremoniasta parhaansa mukaan, kun morsianten kotivierailuviikko alkaa. Staceyn elämäntyyli saa Michaelin haukkomaan henkeään, ja Mishelillä on toiveita Davidin nukkumajärjestelyiden suhteen. Drew n ja KC:n on tarkoitus tarjota päivällistä KC:n perheelle, mutta kireä tunnelma sotkee kuvioita. Lizzien ja Sebin ensimmäinen yö kotivierailulla menee riitelyn merkeissä. Connien ystävät tenttaavat Johnnylta suoraa vastausta miehen aikeista. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ti 19.07. klo 03.05 - 04.30 1h 25 minAVA

Seinää vasten. Kausi 7, 26/36. Parit yrittävät toipua eilisestä sitoutumisseremoniasta parhaansa mukaan, kun morsianten kotivierailuviikko alkaa. Staceyn elämäntyyli saa Michaelin haukkomaan henkeään, ja Mishelillä on toiveita Davidin nukkumajärjestelyiden suhteen. Drew n ja KC:n on tarkoitus tarjota päivällistä KC:n perheelle, mutta kireä tunnelma sotkee kuvioita. Lizzien ja Sebin ensimmäinen yö kotivierailulla menee riitelyn merkeissä. Connien ystävät tenttaavat Johnnylta suoraa vastausta miehen aikeista. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ti 19.07. klo 19.30 - 21.00 1h 30 minAVA

Totuuksien illallinen. Kausi 7, 27/36. Kotivierailuviikon päätteeksi Seb joutuu Lizzien äidin, isän ja tädin ristikuulustelun kohteeksi. Jälleen yksi pari on intiimisti yhdessä. Parien yhteisellä illallisella parit esittävät nimettöminä kysymyksiä toisten parisuhteiden tilasta, ja Mishel saa järkyttävän oivalluksen. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ke 20.07. klo 02.25 - 03.50 1h 25 minAVA

Totuuksien illallinen. Kausi 7, 27/36. Kotivierailuviikon päätteeksi Seb joutuu Lizzien äidin, isän ja tädin ristikuulustelun kohteeksi. Jälleen yksi pari on intiimisti yhdessä. Parien yhteisellä illallisella parit esittävät nimettöminä kysymyksiä toisten parisuhteiden tilasta, ja Mishel saa järkyttävän oivalluksen. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ke 20.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Piinapenkki. Kausi 7, 28/36. Asiantuntijat keskustelevat parien kanssa kotivierailuista. Steve joutuu tilille tunteistaan Misheliä kohtaan ja Connie avautuu yksinäisyyden tunteistaan. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

to 21.07. klo 02.05 - 03.30 1h 25 minAVA

Piinapenkki. Kausi 7, 28/36. Asiantuntijat keskustelevat parien kanssa kotivierailuista. Steve joutuu tilille tunteistaan Misheliä kohtaan ja Connie avautuu yksinäisyyden tunteistaan. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

to 21.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Paljastusten ilta. Kausi 7, 29/36. Tyttöjen ja poikien iltaan saapuu yllätyskuokkavieraita, kun kokeen jo aiemmin lopettaneet parit palaavat takaisin. Juhlissa selvitellään taas kerran Michaelin pettämisskandaalia. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

pe 22.07. klo 02.00 - 03.25 1h 25 minAVA

Paljastusten ilta. Kausi 7, 29/36. Tyttöjen ja poikien iltaan saapuu yllätyskuokkavieraita, kun kokeen jo aiemmin lopettaneet parit palaavat takaisin. Juhlissa selvitellään taas kerran Michaelin pettämisskandaalia. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

pe 22.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Treffit meren äärellä. Kausi 7, 30/36. Poikien illassa Ivan joutuu tilille käytöksestään Michaelia ja Joshia kohtaan. Tyttöjen illassa Lizzie puolustaa Hayleyn kanssa riitelevää Staceya. Viimeisillä treffeille Connie vie Jonethenin rannalle ja Drew KC:n luksusjahdille. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

la 23.07. klo 01.55 - 03.15 1h 20 minAVA

Treffit meren äärellä. Kausi 7, 30/36. Poikien illassa Ivan joutuu tilille käytöksestään Michaelia ja Joshia kohtaan. Tyttöjen illassa Lizzie puolustaa Hayleyn kanssa riitelevää Staceya. Viimeisillä treffeille Connie vie Jonethenin rannalle ja Drew KC:n luksusjahdille. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ma 25.07. klo 19.35 - 21.00 1h 25 minAVA

Viimeiset treffit. Kausi 7, 31/36. Seb järjestää Lizzielle unelmatreffit villieläinten parissa. Steve vie Mishelin huvipuistoon huvittelemaan. Michael yllättää Staceyn parin viimeisillä treffeillä. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ti 26.07. klo 01.50 - 03.15 1h 25 minAVA

Viimeiset treffit. Kausi 7, 31/36. Seb järjestää Lizzielle unelmatreffit villieläinten parissa. Steve vie Mishelin huvipuistoon huvittelemaan. Michael yllättää Staceyn parin viimeisillä treffeillä. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ti 26.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Viimeinen illallinen. Kausi 7, 32/36. Jäljellä olevat viisi paria kokoontuvat viimeistä kertaa illalliselle. Ennen lopullista päätöstä suhteiden kohtalosta asiantuntijat herättelevät pareja näyttämällä heille puolisoiden ensimmäiset haastattelut ohjelmaa varten. Lisäksi illallisella pöytään tuodaan rehellisyyslaatikot, joiden kiperät kysymykset laittavat osan seurueesta kiemurtelemaan penkeissään. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ke 27.07. klo 01.55 - 03.20 1h 25 minAVA

Viimeinen illallinen. Kausi 7, 32/36. Jäljellä olevat viisi paria kokoontuvat viimeistä kertaa illalliselle. Ennen lopullista päätöstä suhteiden kohtalosta asiantuntijat herättelevät pareja näyttämällä heille puolisoiden ensimmäiset haastattelut ohjelmaa varten. Lisäksi illallisella pöytään tuodaan rehellisyyslaatikot, joiden kiperät kysymykset laittavat osan seurueesta kiemurtelemaan penkeissään. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

ke 27.07. klo 19.25 - 20.55 1h 30 minAVA

Ratkaisun hetki. Kausi 7, 33/36. Parit ovat viettäneet viikon erillään kukin kotonaan läheistensä kanssa. Nyt he kohtaavat valojen uusimisseremoniassa ja heidän on aika päättää, jatkavatko elämäänsä yhdessä myös ohjelman jälkeen, vai päättyykö avioliitto. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

to 28.07. klo 02.00 - 03.25 1h 25 minAVA

Ratkaisun hetki. Kausi 7, 33/36. Parit ovat viettäneet viikon erillään kukin kotonaan läheistensä kanssa. Nyt he kohtaavat valojen uusimisseremoniassa ja heidän on aika päättää, jatkavatko elämäänsä yhdessä myös ohjelman jälkeen, vai päättyykö avioliitto. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

to 28.07. klo 19.30 - 21.00 1h 30 minAVA

Viimeiset valat. Kausi 7, 34/36. Kaksi viimeistä paria kohtaa toisensa oltuaan viikon erossa. Saatuaan perspektiiviä asioihin on aika sanoa suorat sanat valojen uusimisseremoniassa. Puolisot ovat kukin tahoillaan päättäneet, haluavatko jatkaa yhteistä elämää myös ohjelman jälkeen vai päättyykö avioliitto. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

pe 29.07. klo 01.50 - 03.15 1h 25 minAVA

Viimeiset valat. Kausi 7, 34/36. Kaksi viimeistä paria kohtaa toisensa oltuaan viikon erossa. Saatuaan perspektiiviä asioihin on aika sanoa suorat sanat valojen uusimisseremoniassa. Puolisot ovat kukin tahoillaan päättäneet, haluavatko jatkaa yhteistä elämää myös ohjelman jälkeen vai päättyykö avioliitto. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla Australia

pe 29.07. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Järkyttävä jälleennäkeminen. Kausi 7, 35/36. Kokeen lopusta on kulunut kuusi viikkoa, ja osallistujat kokoontuvat jälleennäkemisillalliselle. Keskustelu käy heti kuumana: tulevatko kaikki edes paikalle ja ketkä ovat yhä yhdessä? Viinanhuuruisen illan tiimellyksessä Hayley pudottaa varsinaisen uutispommin, joka räjäyttää joviaalin tunnelman säpäleiksi. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla Australia

ma 01.08. klo 19.35 - 21.05 1h 30 minAVA

Ryhmäterapiaa. Kausi 7, 36/36. Itse koe on jo ohi, mutta osallistujat saavat vielä viimeisen tilaisuuden purkaa tuntojaan ja kertoa kokemuksistaan, kun kaikki mukana olleet kerääntyvät vielä kerran yhteen asiantuntijoiden eteen. Kisan aikana kerääntyneiden kokemusten lisäksi käydään läpi myös edelliskerran illalliskutuja, joissa nähtiin todellinen uutispommi. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ti 02.08. klo 01.55 - 03.25 1h 30 minAVA

Järkyttävä jälleennäkeminen. Kausi 7, 35/36. Kokeen lopusta on kulunut kuusi viikkoa, ja osallistujat kokoontuvat jälleennäkemisillalliselle. Keskustelu käy heti kuumana: tulevatko kaikki edes paikalle ja ketkä ovat yhä yhdessä? Viinanhuuruisen illan tiimellyksessä Hayley pudottaa varsinaisen uutispommin, joka räjäyttää joviaalin tunnelman säpäleiksi. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.

Ensitreffit alttarilla AustraliaU

ke 03.08. klo 01.50 - 03.20 1h 30 minAVA

Ryhmäterapiaa. Kausi 7, 36/36. Itse koe on jo ohi, mutta osallistujat saavat vielä viimeisen tilaisuuden purkaa tuntojaan ja kertoa kokemuksistaan, kun kaikki mukana olleet kerääntyvät vielä kerran yhteen asiantuntijoiden eteen. Kisan aikana kerääntyneiden kokemusten lisäksi käydään läpi myös edelliskerran illalliskutuja, joissa nähtiin todellinen uutispommi. Tanskalaiseen menestysformaattiin perustuvassa realitysarjassa etsitään kumppania tositarkoituksella. Asiantuntijat valitsevat sinkulle puolison, ja aviopuolisot tapaavat ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: SM-viikko: Leuanveto SM, Suunnistuksen MM, sprintti, Kesäillan valssi, Suomen huutokauppakeisari, SM-viikko: Kahvakuula SM, Koripallon MM-karsinta LIVE: Suomi - Ruotsi, Sydänmailla, Salatut elämät, Suurmestari, Stadi vs. Lande

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity