SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeReseptitTietovisat

Haulla ainoat oikeat löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ainoat oikeat7

su 28.02. klo 21.00 - 23.20 Sub
IMDb 5.7»Traileri»

Ainoat oikeatAinoat oikeat. Romanttinen komedia kahden miehen loukkuun ajautuvasta helsinkiläissinkusta. Hanna tapaa komean Markuksen ja ihastuu, mutta mies katoaa yllättäen ennen kuin suhde ehtii edes alkaa. Hanna saa työkomennuksen toiseen kaupunkiin, jossa hänen asiakkaansa on onnettomuudessa loukkaantunut Suomen pääministeri. Hanna ja ministeri palaavat Helsinkiin ja alkavat seurustella. Pian Hanna kohtaa jälleen Markuksen ja joutuu vaikean valinnan eteen. Ohjaaja: Saara Cantell, Suomi 2013 (116'). Pääosissa: Anna-Maija Tuokko, Ilkka Villi, Antti Reini, Jenni Kokander.
> >
Ainoat oikeat
Ainoat oikeat. Romanttinen komedia kahden miehen loukkuun ajautuvasta helsinkiläissinkusta. Hanna tapaa komean Markuksen ja ihastuu, mutta mies katoaa yllättäen ennen kuin suhde ehtii edes alkaa. Hanna saa työkomennuksen toiseen kaupunkiin, jossa hänen asiakkaansa on onnettomuudessa loukkaantunut Suomen pääministeri. Hanna ja ministeri palaavat Helsinkiin ja alkavat seurustella. Pian Hanna kohtaa jälleen Markuksen ja joutuu vaikean valinnan eteen. Ohjaaja: Saara Cantell, Suomi 2013 (116'). Pääosissa: Anna-Maija Tuokko, Ilkka Villi, Antti Reini, Jenni Kokander.
https://www.telsu.fi/l/ainoat-oikeat_9371628.jpg
Arvosana 2.6/5, annettu 38 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kuutamolla, Atlantic Crossing, Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi, Frendit, Taivaan tulet, Ivalo, Rakastunut murhaajaan, Australian rajalla, Traces - Jäljet, Cedar Cove - Olivian valinta

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity