VaihtoautotSanakirjaViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla aina vaarassa löytyy 89 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Aina vaarassa12

ma 03.02.2014 00.45 - 01.35 50 minSub

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 27.01.2014 01.25 - 02.25 60 minSub

Varsinainen karkuri isäksi. Maryn isän lähdettyä käpälämäkeen FBI pitää Marya silmällä, ja kun kostonhimoisen isän vihamies löytyy listittynä, pidetään tytär tutkimuksista loitolla. Irrottautuminen etsinnöistä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, joten Maryn on karistettava FBI kannoiltaan saadakseen isän nalkkiin omin päin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 20.01.2014 01.15 - 02.05 50 minSub

Isä-kulta?. Ongelmat vyyhteytyvät, kun Maryn rikollisena tunnettu isä saapuu tuoden vanavedessään vihollistensa uhkan, ja miehen perheen ollessa vaarassa yritetään taata Maryn äidin ja sisarusten turvallisuus. Katkera menneisyys kummittelee Maryn mielessä, eikä melskeessä auta ex-poikaystävä agentti O'Connorin paluu. Tahollaan myös Marshall pinnistelee isänsä kanssa tämän lentäessä tapaamaan poikansa morsiota. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 13.01.2014 01.05 - 01.55 50 minSub

Kuolettavaa glamouria. Todistajainsuojeluohjelmaan saadaan ripaus glamouria, kun huumekartellin hämärähommia todistanut drag queen Douglas kiidätetään turvapaikkaan. Ongelmat kuitenkin kasaantuvat, sillä Douglasilla on vaikeuksia luopua alter egostaan ja säihkyvästä show'staan, vaikka murhanhimoiset miehet kiiruhtavat kintereillä. Marshall kertoo hämmästyneelle Marylle kihlauksestaan, eikä hämmennystä hälvennä ex-kihlattu Raphaelin paluu. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 06.01.2014 00.05 - 00.55 50 minSub

Todistajainsuojelun iloiset rouvat. Kun lääkefirman myyntimies todistaa epäilyttävää tapausta töiden tohinassa, hakeutuu hän perheineen todistajainsuojeluohjelmaan, mutta Mary ja Marshall päätyvät kinkkiseen tilanteeseen saadessaan selville, että häntäheikillä onkin perheitä yksi jos toinenkin. Ohessa Maryn ja Markin lapsenvahtijahti käy kuumimmillaan ja Marshall suunnittelee Abigailille ikimuistoista yllätystä vuosipäiväksi. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 29.12.2013 23.55 - 00.45 50 minSub

Reservaatillako rauhallista?. Itseään soimaava Marshall ajautuu pinteeseen, kun hänen ketterä todistajansa livistää vapauteen aikomatta astua kaidalle tielle. Takaa-ajon melskeessä Mary ja Marshall joutuvat alistumaan intiaanireservaatin sääntöjen ja luonnon armoille karkurin livahdettua rajan toiselle puolen. Sosiaalinen Mark kamppailee isyyden kourissa. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 23.12.2013 00.05 - 00.55 50 minSub

Neljä seriffiä ja vauva. Mary ajautuu taas uran ja äitiyden ristituleen tuodessaan Norahin töihin, mutta kollegat astuvat kukin vuorollaan hätiin. Vanha tuttu Carlos soittaa läväyttääkseen melkoisen päätöksen, ja avulias Delia tuuraa Marya tavatessaan innokkaan nukkekauppiaan Bethin, joka ei sopeudu todistajainsuojeluohjelmaan ongelmitta. Stan luovii rakkauselämän ja politikoinnin kiemuroissa. Marshallilla on huolenaan uusnatsi Christy. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 16.12.2013 00.35 - 01.30 55 minSub

Vaaralliset verkostot. Mary palaa innokkaana töihin joutuen painottelemaan äitiyden ja uran välillä, mutta soluttautuminen työelämään ei suju muitta mutkitta, kun uusi äiti päätyykin psykologin pakeille. Ajatukset lennähtävät kuitenkin nopeasti muualle, kun murhaa todistanut Ivan pakenee salaseuraa, jonka lonkerot ulottuvat maan vaikutusvaltaisimpaan eliittiin, ja Mary aavistaa pojan äiteineen jättävän kertomatta jotain... Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 09.12.2013 00.10 - 01.00 50 minSub

Häät vai hautajaiset?. Neljännen kauden päätösjaksossa Maryn pitäisi keskittyä olemaan siskonsa morsiusneitona, mutta tärkeän oikeudenkäynnin valmistelut pakottavat hänet toisaalle. Kun tilanne oikeustalolla muuttuu väkivaltaiseksi, tulee yhä selvemmäksi, ettei Mary kenties pääse perhejuhlaan lainkaan... Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 02.12.2013 00.25 - 01.15 50 minSub

Ongelmaraskaus. Todistajainsuojeluohjelmassa olevan nuoren naisen tilanne mutkistuu, kun selviää, että hän on raskaana. Lapsen isä nimittäin on mafiapomo, jota vastaan naisen on tarkoitus todistaa. Samaan aikaan Mary yrittää päättää, mitä haluaa tehdä oman vauvansa suhteen. Olisiko jo aika kertoa raskaudesta lapsen isälle? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 25.11.2013 00.30 - 01.20 50 minSub

Sodan varjo. Afganistanissa palveluksessa oleva amerikkalaissotilas näkee esimiestensä myyvän aseita vihollisille. Todistajainsuojeluohjelmassa hän tuntuu olevan turvassa vaaroilta. Suurimmaksi uhkaksi osoittautuvatkin häntä piinaavat taistelutilanteiden aiheuttamat traumat, jotka ajavat hänet hulluuden partaalle. Jaksossa vierailee V-sarjasta tuttu Joel Gretsch. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 18.11.2013 00.40 - 01.35 55 minSub

Surulliset sävelet. Todistajansuojeluohjelmaan joutuneella teini-ikäisellä laulajalupauksella on vaikeuksia luopua unelmansa tavoittelusta. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen olisi lopetettava laulaminen, mutta hän kapinoi sääntöjä vastaan ja menee liian pitkälle. Maryn olisi päätettävä, millaiseen perheeseen hän haluaa lapsensa luovuttaa. Jaksossa vierailevat Älä kerro äidille 2 -sarjasta tuttu Michelle Clunie, Muodon vuoksi -sarjassa näytellyt Robert LaSardo ja Bonesista tuttu Patricia Belcher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 11.11.2013 01.40 - 02.30 50 minSub

Samaa sukua, eri maata. Mies turhautuu jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan veljensä rötösten vuoksi. Myös veli on ohjelmassa, ja haluaisi paikata välit - turhaan. Pettyneenä hän päätyy tekemään huonon ratkaisun. Maryn äiti ja sisko innostuvat hänen raskaudestaan ja järkyttyvät kuullessaan, että Mary haluaa antaa lapsensa adoptoitavaksi. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 28.10.2013 00.35 - 01.25 50 minSub

Intialainen murhenäytelmä. Intialaisen mafian hämärätoimiin sekaantunut lääkäri lupaa todistaa rikostovereitaan vastaan. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on kuitenkin yllättävän rankka kokemus koko perheelle, ja miehen vaimo päätyy hakemaan avioeroa. Mary uppoutuu juttuun vältelläkseen siskoaan, jolle ei ole vieläkään kertonut raskaudestaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ma 21.10.2013 00.55 - 01.50 55 minSub

Isän synnit. Todistajansuojeluohjelmassa olevan iäkkään miehen vieraantuneet lapset saattavat olla vaarassa: liettualaiset mafiosot, joita vastaan miehen on tarkoitus todistaa, ovat hänen perheensä kannoilla. Todistajan vakava sairaus mutkistaa asioita entisestään. Juttu pitää Maryn niin kiireisenä, ettei hän ehdi miettiä omaa raskauttaan tai siskonsa Brandin lähestyviä häitä. Jaksossa vierailee NYPD Bluesta tuttu Gordon Clapp. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 13.10.2013 23.55 - 00.50 55 minSub

Toisesta maailmasta. Amish-yhteisöön kuuluva nuori nainen joutuu moottoripyöräjengiläisten suorittaman murhan silminnäkijäksi. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on hänelle ja hänen miehelleen poikkeuksellisen vaikeaa, sillä uuden identiteetin lisäksi he joutuvat kohtaamaan aivan uuden maailman jättäessään suljetun ja konservatiivisen yhteisönsä. Jaksossa vierailee Hädän hetkellä -sarjasta tuttu Tia Texada. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 06.10.2013 23.25 - 00.20 55 minSub

Uusi elämä, vanhat kujeet. Ammattihuijarina kunnostautunut mies jatkaa rikollisia bisneksiään myös todistajansuojeluohjelman suojissa. Koska useita kavaltajia käräyttänyt mies kuitenkin omaa tärkeää tietoa, häntä ei voida passittaa linnaan. Sen sijaan hänet värvätään avuksi peiteoperaatioon, jossa yritetään vangita laittomaan asekauppaan erikoistunut konna. Jaksossa vierailee Unelmien kentistä tuttu D. W. Moffett. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 29.09.2013 23.25 - 00.20 55 minSub

17 vuoden valhe. Rauhallista pikkukaupunkielämää elänyt teinityttö järkyttyy kuultuaan, että hänen äitinsä on todistajansuojeluohjelman suojissa elävä entinen huumediileri ja että hänen isänsä tiesi asiasta. Särkynyttä perheidylliään sureva tyttö on saatava vakuuttuneeksi siitä, että asian on pysyttävä salassa. Maryllakin on perhehuolia, sillä Brandin häävalmistelut uhkaavat viedä häneltä järjen. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 22.09.2013 23.25 - 00.20 55 minSub

Sydänsuruinen todistaja. Mary ja Marshall saavat vastuulleen nuoren miehen, jonka on määrä todistaa ihmiskauppaan ja henkirikokseen syyllistyneitä albanialaisia gangstereita ja heidän rikostovereitaan vastaan. Asiassa on vain yksi mutta: todistaja on palavasti rakastunut naiseen, joka sattuu olemaan naimisissa yhden epäillyn kanssa. Saavatko suuret tunteet todistajan tekemään huonoja valintoja? Jaksossa vierailee Lisa ja pojat -sarjasta tuttu John Mallory Asher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 15.09.2013 23.25 - 00.20 55 minSub

Hulluuden partaalla. Mehevän lahjusskandaalin paljastanut mies ja hänen poikansa saavat uuden elämän todistajansuojeluohjelman kautta. Maryn ja Marshallin työ vaikeutuu, kun todistajan mielenterveys alkaa rakoilla. Vai onko hänen esittämissään salaliittoväitteissä sittenkin totuuden jyvänen? Jaksossa vierailee West Wingistä tuttu Bradley Whitford! Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 12.09.2013 00.00 - 01.00 60 minAVA

Isä meidän. Mary ottaa suojelukseensa papin, joka todistaa raakaa rikosta. Monet moraaliset asiat nousevat puheenaiheiksi, sillä pappi yrittää piilotella toista tapauksen silminnäkijää. Maryn sisko ilmoittaa yllätysuutisista ja Mary puolestaan huomaa olevansa loman tarpeessa. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 08.09.2013 23.25 - 00.20 55 minSub

Autovarkaan jäljillä. Neljännen kauden avausjaksossa Mary selvittelee varastettujen loistoautojen tapausta apunaan todistajansuojeluohjelmassa oleva mies, joka on itsekin aikanaan syyllistynyt autovarkauksiin. Tilanteesta tekee mutkikkaan se, että autot on viety liikkeestä, jossa Maryn sisko Brandi työskentelee. Nuorempana hölmöillyt Brandi vakuuttaa aloittaneensa uuden, viattoman elämän, mutta voiko hänen sanaansa luottaa? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 05.09.2013 00.00 - 01.00 60 minAVA

Kasvukipuja. Nuori Sabrina-tyttö asioi koruliikkeessä, joka ryöstetään väkivaltaisesti. Ryöstön todistanut Sabrina tarvitsee suojelusta. Eronneilla vanhemmilla on riitaisat välit, eikä aikaa tyttärelleen. He koittavat paikata läsnäolon puutteensa kalliilla lahjoilla. Teini-ikäinen Sabrina alkaa oireilla ja joutuu myös vaikeuksiin. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 29.08.2013 00.10 - 01.05 55 minAVA

Juuria jäljittämässä. Maryn uusi todistaja on koditon mies, jolla vaikeuksia noudattaa sovittuja ohjeita. Mary lupaa auttaa häntä jäljittämään biologiset vanhempansa. Tästä seuraa kuitenkin ongelmia. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 22.08.2013 00.50 - 01.45 55 minAVA

Vaikea tapaus. Aspergerin syndroomaa sairastava nainen kieltäytyy todistamasta vanhaa tuttuaan vastaan, mikä hämmästyttää Marya. Samaan aikaan Marshall ja Stan yrittävät pitää maassa avaintodistajan, jonka viisumi on umpeutumassa. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 15.08.2013 00.00 - 00.55 55 minAVA

Kuolema pukee häntä. Mary saa suojellakseen rikollisperheeseen kuuluvan naisen, jonka serkku uhkaa tätä. Naisella on salaisuus, joka tekee tehtävästä haastavan. Työtehtävästä tulee Marylle henkilökohtaisesti koskettava. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 11.08.2013 00.40 - 01.35 55 minMTV3

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ke 07.08.2013 23.55 - 00.45 50 minAVA

Isänsä poika. Marshallin isä, maineikas marsalkka, saapuu uusien työhaasteiden perässä Albuquerqueen. Myös Brandi palaa paikkakunnalle ja valottaa katoamistaan. Jaksossa vierailee näyttelijä Aaron Ashmore (näytteli vuosina 2004-2006 hittisarjassa Veronica Mars). Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 04.08.2013 00.55 - 01.50 55 minMTV3

Varsinainen karkuri isäksi. Maryn isän lähdettyä käpälämäkeen FBI pitää Marya silmällä, ja kun kostonhimoisen isän vihamies löytyy listittynä, pidetään tytär tutkimuksista loitolla. Irrottautuminen etsinnöistä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, joten Maryn on karistettava FBI kannoiltaan saadakseen isän nalkkiin omin päin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ke 31.07.2013 23.50 - 00.40 50 minAVA

Petoksia. Faber (Will & Grace ¿televisiosarjassakin näytellyt Steven Weber) palaa yllättäen Maryn elämään tuoden tälle uuden todistajan. Natalie on avaintodistajana maanlaajuisessa petosjupakassa, jonka pahamaineiset rikollisjengit organisoivat. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 28.07.2013 00.25 - 01.20 55 minMTV3

Isä-kulta?. Ongelmat vyyhteytyvät, kun Maryn rikollisena tunnettu isä saapuu tuoden vanavedessään vihollistensa uhkan, ja miehen perheen ollessa vaarassa yritetään taata Maryn äidin ja sisarusten turvallisuus. Katkera menneisyys kummittelee Maryn mielessä, eikä melskeessä auta ex-poikaystävä agentti O'Connorin paluu. Tahollaan myös Marshall pinnistelee isänsä kanssa tämän lentäessä tapaamaan poikansa morsiota. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 25.07.2013 00.15 - 01.05 50 minAVA

Kaidalle tielle. Kun taantunut rikollinen viimein vapautuu kalterien takaa, joutuu Mary vaativan tehtävän eteen: hänen on autettava ex-vanki takaisin kaidalle tielle ja pidettävä tämä pois pahanteosta. Marshall tekee ratkaisuja, joista saattaa koitua kohtalokkaita seuraamuksia. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 21.07.2013 01.20 - 02.15 55 minMTV3

Kuolettavaa glamouria. Todistajainsuojeluohjelmaan saadaan ripaus glamouria, kun huumekartellin hämärähommia todistanut drag queen Douglas kiidätetään turvapaikkaan. Ongelmat kuitenkin kasaantuvat, sillä Douglasilla on vaikeuksia luopua alter egostaan ja säihkyvästä show'staan, vaikka murhanhimoiset miehet kiiruhtavat kintereillä. Marshall kertoo hämmästyneelle Marylle kihlauksestaan, eikä hämmennystä hälvennä ex-kihlattu Raphaelin paluu. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ke 17.07.2013 23.40 - 00.25 45 minAVA

Tunteiden vuoristorataa. Marya pelottaa, kun entinen sosiopaatti yllättäen rakastuu. Hän pelkää, ettei tämä kestä rakastumisen aiheuttamaa tunteiden mylläkkää. Todistajainsuojeluohjelmaan palkataan uusi talousjohtaja. Mary jättää hyvästinsä Raphaelille. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 14.07.2013 00.40 - 01.40 60 minMTV3

Todistajainsuojelun iloiset rouvat. Kun lääkefirman myyntimies todistaa epäilyttävää tapausta töiden tohinassa, hakeutuu hän perheineen todistajainsuojeluohjelmaan, mutta Mary ja Marshall päätyvät kinkkiseen tilanteeseen saadessaan selville, että häntäheikillä onkin perheitä yksi jos toinenkin. Ohessa Maryn ja Markin lapsenvahtijahti käy kuumimmillaan ja Marshall suunnittelee Abigailille ikimuistoista yllätystä vuosipäiväksi. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 11.07.2013 00.25 - 01.15 50 minAVA

Neuvosta vaari. Mary ja Marshall yrittävät vakuutta FBI:n agentille, että hänen ilmiantajansa olisi suostuttava todistajainsuojeluohjelmaan. Varoituksista huolimatta ilmiantaja ei suostu suojeluun, vaan joutuu pahaan pulaan. Samaan aikaan Stan yrittää selvittää tapausta, jossa todistaja kärsii muistinmenetyksestä. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 07.07.2013 01.05 - 02.05 60 minMTV3

Reservaatillako rauhallista?. Itseään soimaava Marshall ajautuu pinteeseen, kun hänen ketterä todistajansa livistää vapauteen aikomatta astua kaidalle tielle. Takaa-ajon melskeessä Mary ja Marshall joutuvat alistumaan intiaanireservaatin sääntöjen ja luonnon armoille karkurin livahdettua rajan toiselle puolen. Sosiaalinen Mark kamppailee isyyden kourissa. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ke 03.07.2013 23.50 - 00.40 50 minAVA

Kooman jälkeen. Agentti Wade Guthrie herää kolme vuotta kestäneestä koomasta ja saa tietää toimivansa oikeusjutun todistajana. Raphaelin täti saapuu kaupunkiin kertoakseen Maryn ja Raphin tulevista häistä. Allison jatkaa edelleen toimiston tarkkailemista. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 30.06.2013 00.35 - 01.35 60 minMTV3

Neljä seriffiä ja vauva. Mary ajautuu taas uran ja äitiyden ristituleen tuodessaan Norahin töihin, mutta kollegat astuvat kukin vuorollaan hätiin. Vanha tuttu Carlos soittaa läväyttääkseen melkoisen päätöksen, ja avulias Delia tuuraa Marya tavatessaan innokkaan nukkekauppiaan Bethin, joka ei sopeudu todistajainsuojeluohjelmaan ongelmitta. Stan luovii rakkauselämän ja politikoinnin kiemuroissa. Marshallilla on huolenaan uusnatsi Christy. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

ke 26.06.2013 23.50 - 00.40 50 minAVA

Muistoja menneisyydestä. Mary muistelee aikaa, jolloin hän aloitti työskentelyn todistajainsuojeluohjelmassa ja tapasi Marshallin. Samaan aikaan uusi päällikkö (Allison Janney, joka muistetaan muun muassa American Beuaty -elokuvasta) piipahtaa toimistolla tapaamassa alaisiaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

su 23.06.2013 00.15 - 01.15 60 minMTV3

Vaaralliset verkostot. Mary palaa innokkaana töihin joutuen painottelemaan äitiyden ja uran välillä, mutta soluttautuminen työelämään ei suju muitta mutkitta, kun uusi äiti päätyykin psykologin pakeille. Ajatukset lennähtävät kuitenkin nopeasti muualle, kun murhaa todistanut Ivan pakenee salaseuraa, jonka lonkerot ulottuvat maan vaikutusvaltaisimpaan eliittiin, ja Mary aavistaa pojan äiteineen jättävän kertomatta jotain... Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

to 20.06.2013 00.00 - 01.00 60 minAVA

Ampujan jäljillä. Sarja jatkuu uusin, 3. tuotantokauden jaksoin! Uuden tuotantokauden avausjaksossa Mary toipuu taannoisesta ampumavälikohtauksesta. Sairaalasta päästyään hän palaa takaisin työntouhuun. Marshall yrittää selvittää Maryn ampujan henkilöllisyyttä. Maryn äiti on järkyttynyt tapahtuneesta ja tyttärensä vaarallisesta työstä. Maryn ja Marshallin vanha tuttu Jimmie joutuu tukalaan tilanteeseen. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 30.03.2013 22.55 - 23.50 55 minAVA

Häät vai hautajaiset?. Neljännen kauden päätösjaksossa Maryn pitäisi keskittyä olemaan siskonsa morsiusneitona, mutta tärkeän oikeudenkäynnin valmistelut pakottavat hänet toisaalle. Kun tilanne oikeustalolla muuttuu väkivaltaiseksi, tulee yhä selvemmäksi, ettei Mary kenties pääse perhejuhlaan lainkaan... Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 30.03.2013 00.00 - 00.50 50 minAVA

Ongelmaraskaus. Todistajainsuojeluohjelmassa olevan nuoren naisen tilanne mutkistuu, kun selviää, että hän on raskaana. Lapsen isä nimittäin on mafiapomo, jota vastaan naisen on tarkoitus todistaa. Samaan aikaan Mary yrittää päättää, mitä haluaa tehdä oman vauvansa suhteen. Olisiko jo aika kertoa raskaudesta lapsen isälle? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 23.03.2013 23.00 - 23.50 50 minAVA

Sodan varjo. Afganistanissa palveluksessa oleva amerikkalaissotilas näkee esimiestensä myyvän aseita vihollisille. Todistajainsuojeluohjelmassa hän tuntuu olevan turvassa vaaroilta. Suurimmaksi uhkaksi osoittautuvatkin häntä piinaavat taistelutilanteiden aiheuttamat traumat, jotka ajavat hänet hulluuden partaalle. Jaksossa vierailee V-sarjasta tuttu Joel Gretsch. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 23.03.2013 00.30 - 01.20 50 minAVA

Surulliset sävelet. Todistajansuojeluohjelmaan joutuneella teini-ikäisellä laulajalupauksella on vaikeuksia luopua unelmansa tavoittelusta. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen olisi lopetettava laulaminen, mutta hän kapinoi sääntöjä vastaan ja menee liian pitkälle. Maryn olisi päätettävä, millaiseen perheeseen hän haluaa lapsensa luovuttaa. Jaksossa vierailevat Älä kerro äidille 2 -sarjasta tuttu Michelle Clunie, Muodon vuoksi -sarjassa näytellyt Robert LaSardo ja Bonesista tuttu Patricia Belcher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 16.03.2013 23.15 - 00.05 50 minAVA

Samaa sukua, eri maata. Mies turhautuu jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan veljensä rötösten vuoksi. Myös veli on ohjelmassa, ja haluaisi paikata välit - turhaan. Pettyneenä hän päätyy tekemään huonon ratkaisun. Maryn äiti ja sisko innostuvat hänen raskaudestaan ja järkyttyvät kuullessaan, että Mary haluaa antaa lapsensa adoptoitavaksi. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 16.03.2013 00.00 - 00.50 50 minAVA

Intialainen murhenäytelmä. Intialaisen mafian hämärätoimiin sekaantunut lääkäri lupaa todistaa rikostovereitaan vastaan. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on kuitenkin yllättävän rankka kokemus koko perheelle, ja miehen vaimo päätyy hakemaan avioeroa. Mary uppoutuu juttuun vältelläkseen siskoaan, jolle ei ole vieläkään kertonut raskaudestaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 09.03.2013 23.00 - 23.50 50 minAVA

Isän synnit. Todistajansuojeluohjelmassa olevan iäkkään miehen vieraantuneet lapset saattavat olla vaarassa: liettualaiset mafiosot, joita vastaan miehen on tarkoitus todistaa, ovat hänen perheensä kannoilla. Todistajan vakava sairaus mutkistaa asioita entisestään. Juttu pitää Maryn niin kiireisenä, ettei hän ehdi miettiä omaa raskauttaan tai siskonsa Brandin lähestyviä häitä. Jaksossa vierailee NYPD Bluesta tuttu Gordon Clapp. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa12

la 09.03.2013 00.00 - 00.50 50 minAVA

Toisesta maailmasta. Amish-yhteisöön kuuluva nuori nainen joutuu moottoripyöräjengiläisten suorittaman murhan silminnäkijäksi. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on hänelle ja hänen miehelleen poikkeuksellisen vaikeaa, sillä uuden identiteetin lisäksi he joutuvat kohtaamaan aivan uuden maailman jättäessään suljetun ja konservatiivisen yhteisönsä. Jaksossa vierailee Hädän hetkellä -sarjasta tuttu Tia Texada. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Foylen sota, Tanssi kanssain, Ihana Elisa, 90 päivää morsiamena: Maailmalla, Amerikan kovimmat keräilijät, Berlin Ku'damm, McLeodin tyttäret, Komisario Lewis, Frendit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity