Lauantai

aina vaarassa

Haulla aina vaarassa löytyi 100 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.
Näytä seuraavat ohjelmat:     Ilmaiskanavat  Omat kanavat  Kaikki kanavat       Uusinnat
MA
03.02.
2014

Aina vaarassa12

00:45 - 01:35
Sub

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
27.01.
2014

Aina vaarassa12

01:25 - 02:25
Sub

Varsinainen karkuri isäksi. Maryn isän lähdettyä käpälämäkeen FBI pitää Marya silmällä, ja kun kostonhimoisen isän vihamies löytyy listittynä, pidetään tytär tutkimuksista loitolla. Irrottautuminen etsinnöistä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, joten Maryn on karistettava FBI kannoiltaan saadakseen isän nalkkiin omin päin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
20.01.
2014

Aina vaarassa12

01:15 - 02:05
Sub

Isä-kulta?. Ongelmat vyyhteytyvät, kun Maryn rikollisena tunnettu isä saapuu tuoden vanavedessään vihollistensa uhkan, ja miehen perheen ollessa vaarassa yritetään taata Maryn äidin ja sisarusten turvallisuus. Katkera menneisyys kummittelee Maryn mielessä, eikä melskeessä auta ex-poikaystävä agentti O'Connorin paluu. Tahollaan myös Marshall pinnistelee isänsä kanssa tämän lentäessä tapaamaan poikansa morsiota. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
13.01.
2014

Aina vaarassa12

01:05 - 01:55
Sub

Kuolettavaa glamouria. Todistajainsuojeluohjelmaan saadaan ripaus glamouria, kun huumekartellin hämärähommia todistanut drag queen Douglas kiidätetään turvapaikkaan. Ongelmat kuitenkin kasaantuvat, sillä Douglasilla on vaikeuksia luopua alter egostaan ja säihkyvästä show'staan, vaikka murhanhimoiset miehet kiiruhtavat kintereillä. Marshall kertoo hämmästyneelle Marylle kihlauksestaan, eikä hämmennystä hälvennä ex-kihlattu Raphaelin paluu. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
06.01.
2014

Aina vaarassa12

00:05 - 00:55
Sub

Todistajainsuojelun iloiset rouvat. Kun lääkefirman myyntimies todistaa epäilyttävää tapausta töiden tohinassa, hakeutuu hän perheineen todistajainsuojeluohjelmaan, mutta Mary ja Marshall päätyvät kinkkiseen tilanteeseen saadessaan selville, että häntäheikillä onkin perheitä yksi jos toinenkin. Ohessa Maryn ja Markin lapsenvahtijahti käy kuumimmillaan ja Marshall suunnittelee Abigailille ikimuistoista yllätystä vuosipäiväksi. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
29.12.
2013

Aina vaarassa12

23:55 - 00:45
Sub

Reservaatillako rauhallista?. Itseään soimaava Marshall ajautuu pinteeseen, kun hänen ketterä todistajansa livistää vapauteen aikomatta astua kaidalle tielle. Takaa-ajon melskeessä Mary ja Marshall joutuvat alistumaan intiaanireservaatin sääntöjen ja luonnon armoille karkurin livahdettua rajan toiselle puolen. Sosiaalinen Mark kamppailee isyyden kourissa. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
23.12.
2013

Aina vaarassa12

00:05 - 00:55
Sub

Neljä seriffiä ja vauva. Mary ajautuu taas uran ja äitiyden ristituleen tuodessaan Norahin töihin, mutta kollegat astuvat kukin vuorollaan hätiin. Vanha tuttu Carlos soittaa läväyttääkseen melkoisen päätöksen, ja avulias Delia tuuraa Marya tavatessaan innokkaan nukkekauppiaan Bethin, joka ei sopeudu todistajainsuojeluohjelmaan ongelmitta. Stan luovii rakkauselämän ja politikoinnin kiemuroissa. Marshallilla on huolenaan uusnatsi Christy. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
16.12.
2013

Aina vaarassa12

00:35 - 01:30
Sub

Vaaralliset verkostot. Mary palaa innokkaana töihin joutuen painottelemaan äitiyden ja uran välillä, mutta soluttautuminen työelämään ei suju muitta mutkitta, kun uusi äiti päätyykin psykologin pakeille. Ajatukset lennähtävät kuitenkin nopeasti muualle, kun murhaa todistanut Ivan pakenee salaseuraa, jonka lonkerot ulottuvat maan vaikutusvaltaisimpaan eliittiin, ja Mary aavistaa pojan äiteineen jättävän kertomatta jotain... Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
09.12.
2013

Aina vaarassa12

00:10 - 01:00
Sub

Häät vai hautajaiset?. Neljännen kauden päätösjaksossa Maryn pitäisi keskittyä olemaan siskonsa morsiusneitona, mutta tärkeän oikeudenkäynnin valmistelut pakottavat hänet toisaalle. Kun tilanne oikeustalolla muuttuu väkivaltaiseksi, tulee yhä selvemmäksi, ettei Mary kenties pääse perhejuhlaan lainkaan... Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
02.12.
2013

Aina vaarassa12

00:25 - 01:15
Sub

Ongelmaraskaus. Todistajainsuojeluohjelmassa olevan nuoren naisen tilanne mutkistuu, kun selviää, että hän on raskaana. Lapsen isä nimittäin on mafiapomo, jota vastaan naisen on tarkoitus todistaa. Samaan aikaan Mary yrittää päättää, mitä haluaa tehdä oman vauvansa suhteen. Olisiko jo aika kertoa raskaudesta lapsen isälle? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
25.11.
2013

Aina vaarassa12

00:30 - 01:20
Sub

Sodan varjo. Afganistanissa palveluksessa oleva amerikkalaissotilas näkee esimiestensä myyvän aseita vihollisille. Todistajainsuojeluohjelmassa hän tuntuu olevan turvassa vaaroilta. Suurimmaksi uhkaksi osoittautuvatkin häntä piinaavat taistelutilanteiden aiheuttamat traumat, jotka ajavat hänet hulluuden partaalle. Jaksossa vierailee V-sarjasta tuttu Joel Gretsch. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
18.11.
2013

Aina vaarassa12

00:40 - 01:35
Sub

Surulliset sävelet. Todistajansuojeluohjelmaan joutuneella teini-ikäisellä laulajalupauksella on vaikeuksia luopua unelmansa tavoittelusta. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen olisi lopetettava laulaminen, mutta hän kapinoi sääntöjä vastaan ja menee liian pitkälle. Maryn olisi päätettävä, millaiseen perheeseen hän haluaa lapsensa luovuttaa. Jaksossa vierailevat Älä kerro äidille 2 -sarjasta tuttu Michelle Clunie, Muodon vuoksi -sarjassa näytellyt Robert LaSardo ja Bonesista tuttu Patricia Belcher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
11.11.
2013

Aina vaarassa12

01:40 - 02:30
Sub

Samaa sukua, eri maata. Mies turhautuu jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan veljensä rötösten vuoksi. Myös veli on ohjelmassa, ja haluaisi paikata välit - turhaan. Pettyneenä hän päätyy tekemään huonon ratkaisun. Maryn äiti ja sisko innostuvat hänen raskaudestaan ja järkyttyvät kuullessaan, että Mary haluaa antaa lapsensa adoptoitavaksi. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
28.10.
2013

Aina vaarassa12

00:35 - 01:25
Sub

Intialainen murhenäytelmä. Intialaisen mafian hämärätoimiin sekaantunut lääkäri lupaa todistaa rikostovereitaan vastaan. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on kuitenkin yllättävän rankka kokemus koko perheelle, ja miehen vaimo päätyy hakemaan avioeroa. Mary uppoutuu juttuun vältelläkseen siskoaan, jolle ei ole vieläkään kertonut raskaudestaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
MA
21.10.
2013

Aina vaarassa12

00:55 - 01:50
Sub

Isän synnit. Todistajansuojeluohjelmassa olevan iäkkään miehen vieraantuneet lapset saattavat olla vaarassa: liettualaiset mafiosot, joita vastaan miehen on tarkoitus todistaa, ovat hänen perheensä kannoilla. Todistajan vakava sairaus mutkistaa asioita entisestään. Juttu pitää Maryn niin kiireisenä, ettei hän ehdi miettiä omaa raskauttaan tai siskonsa Brandin lähestyviä häitä. Jaksossa vierailee NYPD Bluesta tuttu Gordon Clapp. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
13.10.
2013

Aina vaarassa12

23:55 - 00:50
Sub

Toisesta maailmasta. Amish-yhteisöön kuuluva nuori nainen joutuu moottoripyöräjengiläisten suorittaman murhan silminnäkijäksi. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on hänelle ja hänen miehelleen poikkeuksellisen vaikeaa, sillä uuden identiteetin lisäksi he joutuvat kohtaamaan aivan uuden maailman jättäessään suljetun ja konservatiivisen yhteisönsä. Jaksossa vierailee Hädän hetkellä -sarjasta tuttu Tia Texada. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
06.10.
2013

Aina vaarassa12

23:25 - 00:20
Sub

Uusi elämä, vanhat kujeet. Ammattihuijarina kunnostautunut mies jatkaa rikollisia bisneksiään myös todistajansuojeluohjelman suojissa. Koska useita kavaltajia käräyttänyt mies kuitenkin omaa tärkeää tietoa, häntä ei voida passittaa linnaan. Sen sijaan hänet värvätään avuksi peiteoperaatioon, jossa yritetään vangita laittomaan asekauppaan erikoistunut konna. Jaksossa vierailee Unelmien kentistä tuttu D. W. Moffett. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
29.09.
2013

Aina vaarassa12

23:25 - 00:20
Sub

17 vuoden valhe. Rauhallista pikkukaupunkielämää elänyt teinityttö järkyttyy kuultuaan, että hänen äitinsä on todistajansuojeluohjelman suojissa elävä entinen huumediileri ja että hänen isänsä tiesi asiasta. Särkynyttä perheidylliään sureva tyttö on saatava vakuuttuneeksi siitä, että asian on pysyttävä salassa. Maryllakin on perhehuolia, sillä Brandin häävalmistelut uhkaavat viedä häneltä järjen. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
22.09.
2013

Aina vaarassa12

23:25 - 00:20
Sub

Sydänsuruinen todistaja. Mary ja Marshall saavat vastuulleen nuoren miehen, jonka on määrä todistaa ihmiskauppaan ja henkirikokseen syyllistyneitä albanialaisia gangstereita ja heidän rikostovereitaan vastaan. Asiassa on vain yksi mutta: todistaja on palavasti rakastunut naiseen, joka sattuu olemaan naimisissa yhden epäillyn kanssa. Saavatko suuret tunteet todistajan tekemään huonoja valintoja? Jaksossa vierailee Lisa ja pojat -sarjasta tuttu John Mallory Asher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
15.09.
2013

Aina vaarassa12

23:25 - 00:20
Sub

Hulluuden partaalla. Mehevän lahjusskandaalin paljastanut mies ja hänen poikansa saavat uuden elämän todistajansuojeluohjelman kautta. Maryn ja Marshallin työ vaikeutuu, kun todistajan mielenterveys alkaa rakoilla. Vai onko hänen esittämissään salaliittoväitteissä sittenkin totuuden jyvänen? Jaksossa vierailee West Wingistä tuttu Bradley Whitford! Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
12.09.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 01:00
AVA

Isä meidän. Mary ottaa suojelukseensa papin, joka todistaa raakaa rikosta. Monet moraaliset asiat nousevat puheenaiheiksi, sillä pappi yrittää piilotella toista tapauksen silminnäkijää. Maryn sisko ilmoittaa yllätysuutisista ja Mary puolestaan huomaa olevansa loman tarpeessa. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
08.09.
2013

Aina vaarassa12

23:25 - 00:20
Sub

Autovarkaan jäljillä. Neljännen kauden avausjaksossa Mary selvittelee varastettujen loistoautojen tapausta apunaan todistajansuojeluohjelmassa oleva mies, joka on itsekin aikanaan syyllistynyt autovarkauksiin. Tilanteesta tekee mutkikkaan se, että autot on viety liikkeestä, jossa Maryn sisko Brandi työskentelee. Nuorempana hölmöillyt Brandi vakuuttaa aloittaneensa uuden, viattoman elämän, mutta voiko hänen sanaansa luottaa? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
05.09.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 01:00
AVA

Kasvukipuja. Nuori Sabrina-tyttö asioi koruliikkeessä, joka ryöstetään väkivaltaisesti. Ryöstön todistanut Sabrina tarvitsee suojelusta. Eronneilla vanhemmilla on riitaisat välit, eikä aikaa tyttärelleen. He koittavat paikata läsnäolon puutteensa kalliilla lahjoilla. Teini-ikäinen Sabrina alkaa oireilla ja joutuu myös vaikeuksiin. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
29.08.
2013

Aina vaarassa12

00:10 - 01:05
AVA

Juuria jäljittämässä. Maryn uusi todistaja on koditon mies, jolla vaikeuksia noudattaa sovittuja ohjeita. Mary lupaa auttaa häntä jäljittämään biologiset vanhempansa. Tästä seuraa kuitenkin ongelmia. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
22.08.
2013

Aina vaarassa12

00:50 - 01:45
AVA

Vaikea tapaus. Aspergerin syndroomaa sairastava nainen kieltäytyy todistamasta vanhaa tuttuaan vastaan, mikä hämmästyttää Marya. Samaan aikaan Marshall ja Stan yrittävät pitää maassa avaintodistajan, jonka viisumi on umpeutumassa. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
15.08.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 00:55
AVA

Kuolema pukee häntä. Mary saa suojellakseen rikollisperheeseen kuuluvan naisen, jonka serkku uhkaa tätä. Naisella on salaisuus, joka tekee tehtävästä haastavan. Työtehtävästä tulee Marylle henkilökohtaisesti koskettava. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
11.08.
2013

Aina vaarassa12

00:40 - 01:35
MTV3

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
KE
07.08.
2013

Aina vaarassa12

23:55 - 00:45
AVA

Isänsä poika. Marshallin isä, maineikas marsalkka, saapuu uusien työhaasteiden perässä Albuquerqueen. Myös Brandi palaa paikkakunnalle ja valottaa katoamistaan. Jaksossa vierailee näyttelijä Aaron Ashmore (näytteli vuosina 2004-2006 hittisarjassa Veronica Mars). Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
04.08.
2013

Aina vaarassa12

00:55 - 01:50
MTV3

Varsinainen karkuri isäksi. Maryn isän lähdettyä käpälämäkeen FBI pitää Marya silmällä, ja kun kostonhimoisen isän vihamies löytyy listittynä, pidetään tytär tutkimuksista loitolla. Irrottautuminen etsinnöistä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, joten Maryn on karistettava FBI kannoiltaan saadakseen isän nalkkiin omin päin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
KE
31.07.
2013

Aina vaarassa12

23:50 - 00:40
AVA

Petoksia. Faber (Will & Grace ¿televisiosarjassakin näytellyt Steven Weber) palaa yllättäen Maryn elämään tuoden tälle uuden todistajan. Natalie on avaintodistajana maanlaajuisessa petosjupakassa, jonka pahamaineiset rikollisjengit organisoivat. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
28.07.
2013

Aina vaarassa12

00:25 - 01:20
MTV3

Isä-kulta?. Ongelmat vyyhteytyvät, kun Maryn rikollisena tunnettu isä saapuu tuoden vanavedessään vihollistensa uhkan, ja miehen perheen ollessa vaarassa yritetään taata Maryn äidin ja sisarusten turvallisuus. Katkera menneisyys kummittelee Maryn mielessä, eikä melskeessä auta ex-poikaystävä agentti O'Connorin paluu. Tahollaan myös Marshall pinnistelee isänsä kanssa tämän lentäessä tapaamaan poikansa morsiota. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
25.07.
2013

Aina vaarassa12

00:15 - 01:05
AVA

Kaidalle tielle. Kun taantunut rikollinen viimein vapautuu kalterien takaa, joutuu Mary vaativan tehtävän eteen: hänen on autettava ex-vanki takaisin kaidalle tielle ja pidettävä tämä pois pahanteosta. Marshall tekee ratkaisuja, joista saattaa koitua kohtalokkaita seuraamuksia. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
21.07.
2013

Aina vaarassa12

01:20 - 02:15
MTV3

Kuolettavaa glamouria. Todistajainsuojeluohjelmaan saadaan ripaus glamouria, kun huumekartellin hämärähommia todistanut drag queen Douglas kiidätetään turvapaikkaan. Ongelmat kuitenkin kasaantuvat, sillä Douglasilla on vaikeuksia luopua alter egostaan ja säihkyvästä show'staan, vaikka murhanhimoiset miehet kiiruhtavat kintereillä. Marshall kertoo hämmästyneelle Marylle kihlauksestaan, eikä hämmennystä hälvennä ex-kihlattu Raphaelin paluu. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
KE
17.07.
2013

Aina vaarassa12

23:40 - 00:25
AVA

Tunteiden vuoristorataa. Marya pelottaa, kun entinen sosiopaatti yllättäen rakastuu. Hän pelkää, ettei tämä kestä rakastumisen aiheuttamaa tunteiden mylläkkää. Todistajainsuojeluohjelmaan palkataan uusi talousjohtaja. Mary jättää hyvästinsä Raphaelille. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
14.07.
2013

Aina vaarassa12

00:40 - 01:40
MTV3

Todistajainsuojelun iloiset rouvat. Kun lääkefirman myyntimies todistaa epäilyttävää tapausta töiden tohinassa, hakeutuu hän perheineen todistajainsuojeluohjelmaan, mutta Mary ja Marshall päätyvät kinkkiseen tilanteeseen saadessaan selville, että häntäheikillä onkin perheitä yksi jos toinenkin. Ohessa Maryn ja Markin lapsenvahtijahti käy kuumimmillaan ja Marshall suunnittelee Abigailille ikimuistoista yllätystä vuosipäiväksi. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
11.07.
2013

Aina vaarassa12

00:25 - 01:15
AVA

Neuvosta vaari. Mary ja Marshall yrittävät vakuutta FBI:n agentille, että hänen ilmiantajansa olisi suostuttava todistajainsuojeluohjelmaan. Varoituksista huolimatta ilmiantaja ei suostu suojeluun, vaan joutuu pahaan pulaan. Samaan aikaan Stan yrittää selvittää tapausta, jossa todistaja kärsii muistinmenetyksestä. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
07.07.
2013

Aina vaarassa12

01:05 - 02:05
MTV3

Reservaatillako rauhallista?. Itseään soimaava Marshall ajautuu pinteeseen, kun hänen ketterä todistajansa livistää vapauteen aikomatta astua kaidalle tielle. Takaa-ajon melskeessä Mary ja Marshall joutuvat alistumaan intiaanireservaatin sääntöjen ja luonnon armoille karkurin livahdettua rajan toiselle puolen. Sosiaalinen Mark kamppailee isyyden kourissa. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
KE
03.07.
2013

Aina vaarassa12

23:50 - 00:40
AVA

Kooman jälkeen. Agentti Wade Guthrie herää kolme vuotta kestäneestä koomasta ja saa tietää toimivansa oikeusjutun todistajana. Raphaelin täti saapuu kaupunkiin kertoakseen Maryn ja Raphin tulevista häistä. Allison jatkaa edelleen toimiston tarkkailemista. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
30.06.
2013

Aina vaarassa12

00:35 - 01:35
MTV3

Neljä seriffiä ja vauva. Mary ajautuu taas uran ja äitiyden ristituleen tuodessaan Norahin töihin, mutta kollegat astuvat kukin vuorollaan hätiin. Vanha tuttu Carlos soittaa läväyttääkseen melkoisen päätöksen, ja avulias Delia tuuraa Marya tavatessaan innokkaan nukkekauppiaan Bethin, joka ei sopeudu todistajainsuojeluohjelmaan ongelmitta. Stan luovii rakkauselämän ja politikoinnin kiemuroissa. Marshallilla on huolenaan uusnatsi Christy. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
KE
26.06.
2013

Aina vaarassa12

23:50 - 00:40
AVA

Muistoja menneisyydestä. Mary muistelee aikaa, jolloin hän aloitti työskentelyn todistajainsuojeluohjelmassa ja tapasi Marshallin. Samaan aikaan uusi päällikkö (Allison Janney, joka muistetaan muun muassa American Beuaty -elokuvasta) piipahtaa toimistolla tapaamassa alaisiaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
SU
23.06.
2013

Aina vaarassa12

00:15 - 01:15
MTV3

Vaaralliset verkostot. Mary palaa innokkaana töihin joutuen painottelemaan äitiyden ja uran välillä, mutta soluttautuminen työelämään ei suju muitta mutkitta, kun uusi äiti päätyykin psykologin pakeille. Ajatukset lennähtävät kuitenkin nopeasti muualle, kun murhaa todistanut Ivan pakenee salaseuraa, jonka lonkerot ulottuvat maan vaikutusvaltaisimpaan eliittiin, ja Mary aavistaa pojan äiteineen jättävän kertomatta jotain... Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
TO
20.06.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 01:00
AVA

Ampujan jäljillä. Sarja jatkuu uusin, 3. tuotantokauden jaksoin! Uuden tuotantokauden avausjaksossa Mary toipuu taannoisesta ampumavälikohtauksesta. Sairaalasta päästyään hän palaa takaisin työntouhuun. Marshall yrittää selvittää Maryn ampujan henkilöllisyyttä. Maryn äiti on järkyttynyt tapahtuneesta ja tyttärensä vaarallisesta työstä. Maryn ja Marshallin vanha tuttu Jimmie joutuu tukalaan tilanteeseen. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
30.03.
2013

Aina vaarassa12

22:55 - 23:50
AVA

Häät vai hautajaiset?. Neljännen kauden päätösjaksossa Maryn pitäisi keskittyä olemaan siskonsa morsiusneitona, mutta tärkeän oikeudenkäynnin valmistelut pakottavat hänet toisaalle. Kun tilanne oikeustalolla muuttuu väkivaltaiseksi, tulee yhä selvemmäksi, ettei Mary kenties pääse perhejuhlaan lainkaan... Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
30.03.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 00:50
AVA

Ongelmaraskaus. Todistajainsuojeluohjelmassa olevan nuoren naisen tilanne mutkistuu, kun selviää, että hän on raskaana. Lapsen isä nimittäin on mafiapomo, jota vastaan naisen on tarkoitus todistaa. Samaan aikaan Mary yrittää päättää, mitä haluaa tehdä oman vauvansa suhteen. Olisiko jo aika kertoa raskaudesta lapsen isälle? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
23.03.
2013

Aina vaarassa12

23:00 - 23:50
AVA

Sodan varjo. Afganistanissa palveluksessa oleva amerikkalaissotilas näkee esimiestensä myyvän aseita vihollisille. Todistajainsuojeluohjelmassa hän tuntuu olevan turvassa vaaroilta. Suurimmaksi uhkaksi osoittautuvatkin häntä piinaavat taistelutilanteiden aiheuttamat traumat, jotka ajavat hänet hulluuden partaalle. Jaksossa vierailee V-sarjasta tuttu Joel Gretsch. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
23.03.
2013

Aina vaarassa12

00:30 - 01:20
AVA

Surulliset sävelet. Todistajansuojeluohjelmaan joutuneella teini-ikäisellä laulajalupauksella on vaikeuksia luopua unelmansa tavoittelusta. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen olisi lopetettava laulaminen, mutta hän kapinoi sääntöjä vastaan ja menee liian pitkälle. Maryn olisi päätettävä, millaiseen perheeseen hän haluaa lapsensa luovuttaa. Jaksossa vierailevat Älä kerro äidille 2 -sarjasta tuttu Michelle Clunie, Muodon vuoksi -sarjassa näytellyt Robert LaSardo ja Bonesista tuttu Patricia Belcher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
16.03.
2013

Aina vaarassa12

23:15 - 00:05
AVA

Samaa sukua, eri maata. Mies turhautuu jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan veljensä rötösten vuoksi. Myös veli on ohjelmassa, ja haluaisi paikata välit - turhaan. Pettyneenä hän päätyy tekemään huonon ratkaisun. Maryn äiti ja sisko innostuvat hänen raskaudestaan ja järkyttyvät kuullessaan, että Mary haluaa antaa lapsensa adoptoitavaksi. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
16.03.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 00:50
AVA

Intialainen murhenäytelmä. Intialaisen mafian hämärätoimiin sekaantunut lääkäri lupaa todistaa rikostovereitaan vastaan. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on kuitenkin yllättävän rankka kokemus koko perheelle, ja miehen vaimo päätyy hakemaan avioeroa. Mary uppoutuu juttuun vältelläkseen siskoaan, jolle ei ole vieläkään kertonut raskaudestaan. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
09.03.
2013

Aina vaarassa12

23:00 - 23:50
AVA

Isän synnit. Todistajansuojeluohjelmassa olevan iäkkään miehen vieraantuneet lapset saattavat olla vaarassa: liettualaiset mafiosot, joita vastaan miehen on tarkoitus todistaa, ovat hänen perheensä kannoilla. Todistajan vakava sairaus mutkistaa asioita entisestään. Juttu pitää Maryn niin kiireisenä, ettei hän ehdi miettiä omaa raskauttaan tai siskonsa Brandin lähestyviä häitä. Jaksossa vierailee NYPD Bluesta tuttu Gordon Clapp. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
LA
09.03.
2013

Aina vaarassa12

00:00 - 00:50
AVA

Toisesta maailmasta. Amish-yhteisöön kuuluva nuori nainen joutuu moottoripyöräjengiläisten suorittaman murhan silminnäkijäksi. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on hänelle ja hänen miehelleen poikkeuksellisen vaikeaa, sillä uuden identiteetin lisäksi he joutuvat kohtaamaan aivan uuden maailman jättäessään suljetun ja konservatiivisen yhteisönsä. Jaksossa vierailee Hädän hetkellä -sarjasta tuttu Tia Texada. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvostele
KorostaKommentoi
> >
Aina vaarassa
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.
Arvosana 3.3/5, annettu 20 ääntä.
Selvä! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!, Salatut elämät, Ryhmä Pullman, Ostoskanava Tvins.com, Neljän tähden illallinen, Käsipalloa: Final Four, Kardashianit, Fast n' Loud, Ranskan avoin tennisturnaus, Komisario Lewis

Asiakaspalvelu Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2016 Mainostilaa myy Improve Media Your online choices Avoimet työpaikat Duunitori.fi