BlogitHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot perjantaina 3.5.2024

Näytä tiivistettynä

Oli aikakin

pe 03.05. klo 05.00 - 06.58 1h 58 minV film hits

Romanttinen draamakomedia Timistä, joka saa tietää pystyvänsä matkustamaan ajassa. Tim päättää hankkia kykynsä avulla tyttöystävän. Rooleissa Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ja Bill Nighy. USA romanttinen draamakomedia 2013.

Vaihtamalla paraneeU

pe 03.05. klo 07.00 - 08.37 1h 37 minV film hits

Kassie (Jennifer Aniston) on nelikymppinen, fiksu ja hauska sinkkunainen, joka päättää että on aika hankkia lapsi, vaikka sitten yksin. Hänen neuroottinen paras ystävänsä Wally (Jason Bateman) on ajatusta vastaan, varsinkin kun karismaattinen spermanluovuttaja (Patrick Wilson) osoittautuu hyvinkin avuliaaksi. Kassien tietämättä hänen suunnitelmansa saavat kuitenkin viime minuuteilla yllättävän käänteen, joka alkaa paljastua vasta seitsemän vuoden jälkeen, kun parhaat ystävykset Kassie ja Wally asuvat jälleen samassa kaupungissa. Wally tutustuu Kassien poikaan, ja yhtäläisyydet niin ulkonäössä kuin neuroottisessa luonteessakin ovat ilmeiset. Kuka tietäisi mitä tapahtui seitsemän vuotta sitten hedelmöittymisjuhlissa? Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2010.

He's Just Not That Into YouU

pe 03.05. klo 09.00 - 11.09 2h 9 minV film hits

Muistatko sen tosi ihanan miehen, joka sanoi soittavansa... eikä sitten soittanutkaan? Ehkä hän kadotti numerosi. Ehkä hän on sairaalassa. Ehkä häntä pelottaa kauneutesi, älykkyytesi tai menestyksesi. Tai ehkä sinun tulisi vain muistaa: jätä se – älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin. Todellinen tähtikaarti – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson ja Justin Long – etsimässä rakkautta, ja saaden sinut nauramaan tässä fiksussa ja seksikkäässä romanttisessa komediassa, joka perustuu Sinkkuelämää tv-sarjan käsikirjoittajien Greg Behrendtin ja Liz Tuccillon menestysromaaniin. Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin saa aikaan riemukkaita ahaa-elämyksiä, jotka jokainen deittailuviidakosta selvinnyt tunnistaa. Katso elokuva jonkun sellaisen kanssa jota haluaisit rakastaa. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2009.

Ihmisen tahraU

pe 03.05. klo 11.15 - 12.56 1h 41 minV film hits

Coleman Silk on arvostettu professori, joka joutuu eroamaan virastaan rasististen syytösten takia. Hän antautuu skandaalimaiseen suhteeseen salaperäisen Faunian kanssa. Eroottinen herääminen palauttaa hänen mieleensä menneisyyden, jota hän on 50 vuotta paennut. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2003.

Love Is All You Need

pe 03.05. klo 13.00 - 14.51 1h 51 minV film hits

Ida on juuri käynyt läpi rankat syöpähoidot ja saa eräänä päivänä kotioven avatessaan aviomiehensä kiinni rysän päältä. Ida lähtee kuohuvin tuntein matkalle italiaan tyttärensä häihin. Tanskalainen komedia vuodelta 2012.

Before We Go

pe 03.05. klo 15.00 - 16.31 1h 31 minV film hits

Seuraa kahta toisilleen vierasta ihmistä, jotka ovat jumissa New Yorkissa yön yli. Alun kohtelias tuttavuussuhde muuttuu pian syväksi luottamukseksi, kun yö täynnä odottamattomia seikkailuja pakottaa kaksikon kohtaamaan pelkonsa ja ottamaan elämänsä omiin käsiinsä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2014.

Jane Austenin jalanjäljillä

pe 03.05. klo 17.00 - 18.56 1h 56 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

Jackie & RyanU

pe 03.05. klo 19.00 - 20.26 1h 26 minV film hits

Ryan on muusikkona niukan elantonsa ansaitseva kulkuri, joka haaveilee musiikillisesta läpimurrosta. Jackie on yksinhuoltaja, joka kamppailee pienen tyttärensä huoltajuudesta. Musiikilla on tärkeä rooli myös Jackien elämässä. Sattuma heittää Jackien ja Ryanin yhteen. Syntyy ystävyys, joka syventyessään voisi mullistaa monta elämää. Amerikkalainen draama vuodelta 2014.

Oli aikakinU

pe 03.05. klo 21.00 - 22.58 1h 58 minV film hits

Romanttinen draamakomedia Timistä, joka saa tietää pystyvänsä matkustamaan ajassa. Tim päättää hankkia kykynsä avulla tyttöystävän. Rooleissa Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ja Bill Nighy. USA romanttinen draamakomedia 2013.

RommipäiväkirjaU

pe 03.05. klo 23.00 - 00.59 1h 59 minV film hits

Hunter S. Thompsonin Rommipäiväkirja-romaaniin pohjautuva elokuva seuraa kiertolaiselämää viettävän reportteri Paul Kempin (Johnny Depp) viinanhuuruista matkaa halki Puerto Ricon pittoreskin saaren. Hän on pian omaksunut paikallisväestön rommiinhukuttautuvan elämäntavan, ja tavattuaan hämäräbisneksiin sekaantuneen amerikkalaisliikemiehen, Sandersonin (Aaron Eckhart), Paul on myös korviaan myöten retkussa miehen huumaavan kuumaan kihlattuun, Chenaultiin (Amber Heard). Kun Sanderson palkkaa Kempin kirjoittamaan itsestään ja viimeisimmästä, vastenmielisestä juonestaan mairittelevansävyisen artikkelin, aukeaa reportterille kutkuttava valinnan mahdollisuus: käyttää sanallista arkkuaan korruptoituneen kaverin käteisvirran kasvattamiseen ? tai syöstäkseen hänet perikatoon. Amerikkalainen komedia vuodelta 2011.

Kuka sanoo tahdon

la 04.05. klo 01.05 - 02.45 1h 40 minV film hits

Romanttinen komedia, jossa Juliannen maailma järkkyy, kun hänen paras ystävänsä Michael aikoo mennä naimisiin. Julianne päättää yrittää estää häät. Amerikkalainen komedia vuodelta 1997.

Maggie MooreS

la 04.05. klo 03.00 - 04.35 1h 35 minV film hits

Maggie Moore
Omituinen kaksoismurha muuten hiljaisessa aavikkokaupungissa saa paikallisen poliisipäällikön Jordan Sandersin (Jon Hamm) järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa - paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Kun päällikkö Sanders tapaa erään epäillyn naapurin, Ritan (Tina Fey), palapeli alkaa loksahtaa paikoilleen, mutta nyt siihen liittyy uusi komplikaatio: ihastuminen synnyttää häiritsevän romanssin kesken tutkinnan. Ratkaistakseen rikoksen ja saadakseen elämänsä jälleen liikkeelle Sandersin on kahlattava epäluotettavien todistajien, juonittelevien aviomiesten ja eksentrisen palkkamurhaajan sekamelskan läpi. Amerikkalainen rikoselokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuolema maalaa taulun, Jalkapallon EURO 2024: AUT - FRA, Pikku Kakkonen, Hakekaa kätilö!, Jalkapallon EURO 2024: BEL - SVK, Jalkapallon EURO 2024: ROU - UKR, Puoli seiskan kesäilta, Kesäillan valssi, Onnela, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity