BlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot perjantaina 26.4.2024

Näytä tiivistettynä

Venom: Let There Be Carnage

pe 26.04. klo 05.00 - 06.33 1h 33 minV film action

Tom Hardy palaa valkokankaille Venomina, yhtenä MARVELIN mahtavimmista ja monitahoisimmista hahmoista. Etsiessään seuraavaa jymyjuttuaan toimittaja Eddie Brock saa yksinoikeuden haastatella kuolemaantuomittua murhaajaa, Cletus Kasadya (Woody Harrelson), joka saa selville Eddien salaisuuden. Hänestä tulee isäntä vaaralliselle ja karmivalle symbiootille nimeltä Carnage. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

The Iron maskU

pe 26.04. klo 06.55 - 08.50 1h 55 minV film action

Englantilainen matkailija Jonathan Green saa Pietari Suurelta tilauksen kartoittaa Venäjän Kaukoidän. Jälleen kerran hän valmistautuu pitkään seikkailuun, joka tällä kertaa johdattaa hänet kauas Kiinaan. Yllätyksiä täynnä olevalla seikkailullaan kartografi tekee henkeäsalpaavia löytöjä, kohtaa ennennäkemättömiä olentoja, tapaa kiinalaisia prinsessoja sekä joutuu vastakkain taistelulajien mestareiden ja lopulta jopa suuren lohikäärmekuninkaan kanssa. Venäläinen toiminta vuodelta 2019.

2 Fast 2 FuriousU

pe 26.04. klo 08.55 - 10.38 1h 43 minV film action

Turboahtimet hehkuvat tulipunaisen kuumina, kun Miamin kadut muuttuvat kuolemanvaaralliseksi kisaradaksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2003.

Need For SpeedU

pe 26.04. klo 10.40 - 12.52 2h 12 minV film action

Laittomiin kaupunkirata-ajoihin osallistunut Tobey Marshall on istunut kaksi vuotta telkien takana murhasta, jota hän ei tehnyt. Kun hän pääsee vapaaksi, tärkeä urheiluautokisa lähestyy, ja sen myötä Tobey pystyy kostamaan. Irlantilainen/ amerikkalainen toiminta vuodelta 2013.

Arrival

pe 26.04. klo 12.55 - 14.46 1h 51 minV film action

Kielitieteilijä Louise Banks pitää luentoa yliopistolla, kun joukko avaruusolioita ilmestyy eri puolille maapalloa. Eversti G. T. Webster värvää hänet ottamaan selvää, miksi muukalaiset ovat saapuneet Maahan. Louise saa mukaansa teoreettisen fyysikon Ian Donnellyn, ja he yrittävät yhdessä kommunikoida avaruusolioiden kanssa. He luovat yhteyden heptapodeiksi nimeämiinsä seitsemänraajaisiin avaruusolioihin, jotka kommunikoivat kirjoittamalla ympyrän muotoisia symboleja musteellaan. Louise oppii kielen alkeet ja alkaa puolestaan opettaa olioille englannin alkeita. Kun Louise oppii kielen paremmin, näyt hänen kuolleesta tyttärestään alkavat kummitella häntä. Kun hän kysyy heptapodeilta syytä siihen, miksi nämä ovat saapuneet planeetalle, vastaus kuuluu "tarjota asetta". Kiinan armeija tulkitsee viestin eri tavalla ja lopettaa viestinnän täysin. Maiden välinen jännitys kiristyy, ja planeetta ajautuu sodan partaalle itsensä ja muukalaisten kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Jumanji: The Next Level

pe 26.04. klo 14.50 - 16.48 1h 58 minV film action

Elokuvassa Jumanji: The Next Level pelaajat ovat samat, mutta peli on muuttunut. Palatessaan Jumanjiin pelastamaan yhtä omistaan he huomaavat, ettei mikään ole kuin odottaisi. Paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä pelaajien on uhmattava tutkimattomia seutuja, aina kuivista aavikoista lumisiin vuoriin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

American Hustle

pe 26.04. klo 16.50 - 19.02 2h 12 minV film action

Irving Rosenfeld on huijari, jonka rikoskumppani on viettelevä brittikaunotar, Sydney Prosser. Räväkkä FBI-agentti, Richie DiMaso, saa kaksikon nalkkiin ja pakottaa nämä yhteistyöhön kanssaan. Pian Rosenfeld ja Prosser huomaavat tasapainoilevansa mafian ja FBI:n puristuksessa. Amerikkalainen draama vuodelta 2013.

The Bourne UltimatumU

pe 26.04. klo 19.05 - 20.55 1h 50 minV film action

Rakkaansa murhan jälkeen menneisyyttään raivokkaasti selvittävä Bourne saa vastaansa "viraston" parhaat salamurhaajat ja maailman tehokkaimman tiedustelupalvelun, joka on valmis mihin tahansa pitääkseen agenttinsa hiljaisena. Amerikkalainen/ saksalainen toiminta vuodelta 2007.

Venom: Let There Be CarnageU

pe 26.04. klo 21.00 - 22.33 1h 33 minV film action

Tom Hardy palaa valkokankaille Venomina, yhtenä MARVELIN mahtavimmista ja monitahoisimmista hahmoista. Etsiessään seuraavaa jymyjuttuaan toimittaja Eddie Brock saa yksinoikeuden haastatella kuolemaantuomittua murhaajaa, Cletus Kasadya (Woody Harrelson), joka saa selville Eddien salaisuuden. Hänestä tulee isäntä vaaralliselle ja karmivalle symbiootille nimeltä Carnage. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

ParkerU

pe 26.04. klo 22.40 - 00.33 1h 53 minV film action

Parker on alansa uskaliain, huolellisin ja armottomin ryöstäjä, jolle mikään keikka ei ole liian vaikea. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa mitä vain, kunhan ryhmä on rikkumattoman lojaali ja noudattaa suunnitelmaa tarkalleen. Kun viimeisin ryöstö menee pieleen yhden miehen huolimattomuuden takia, Parker kieltäytyy yhteistyöstä rikollispomo Melanderin kanssa seuraavalla kerralla. Tämä ei muita miellytä, ja Parker jätetään kuolemaan syrjäisen tien varteen. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2013.

Spider-Man: Homecoming

la 27.04. klo 00.40 - 02.47 2h 7 minV film action

Peter Parker yrittää ottaa haltuun elämänsä Hämähäkkimiehenä. Hän palaa kotiin Kostaja-episodin jälkeen uuden opettajansa Tony Starkin valvonnassa. Peter yrittää jatkaa tavallista elämää, mutta hän haluaa olla enemmän kuin pelkkä Hämähäkkimies. Sitten taivaalle ilmestyy Korppikotka, ja kaikki Peterille rakas ja tärkeä joutuu vaaraan. Amerikkalainen supersankariseikkailu vuodelta 2017.

Jack Reacher: Paluu päämajaan

la 27.04. klo 02.50 - 04.43 1h 53 minV film action

Kun majuri Susan Turner lavastetaan syylliseksi petokseen, Jack Reacher saa selville tämän olevan massiivisen salaliiton kohde. Yhdessä he riskeeraavat kaiken pysäyttääkseen voimakkaan järjestön, joka tekee kaikkensa salaisuuksiensa suojelemiseksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2016.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Emmerdale, Kaikki anteeksi, Murhia ja kantrimusiikkia, Tähdet, tähdet, Kesäillan valssi, Suuri seikkailu, Unelma-asunto auringon alta, MM-kisastudio, Salatut elämät

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity