SanakirjaHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla parker löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Parker

ke 08.12. klo 22.00 - 23.55 1h 55minParamount Network

ParkerParker (Jason Statham) varastaa vain niiltä, joilla on siihen varaa, ja satuttaa vain niitä, jotka sen ansaitsevat. Varaa ja ansiota on etenkin Parkerin omalla kiittämättömällä konnasakilla sen jälkeen, kun nämä selkäänpuukottajat päättävät napata hänenkin osuutensa ja henkensä. Petturien päivittämä saaliinjako ei kuitenkaan kelpaa kuolemaa karttavalle Parkerille ja määrätietoinen mies aikoo ottaa omansa vaikka verisinä seteleinä. Seksikäs, älykäs ja kunnianhimoinen Leslie (Lopez) lyöttäytyy yhteen Parkerin kanssa. Tämän duon dollarinhimolta ja koston iskuilta voivat välttyä vain viattomat.
IMDb 6.2»Traileri»

Parker

la 11.12. klo 23.05 - 00.58 1h 53minV film action

Parker varastaa vain niiltä, joilla on siihen varaa, ja satuttaa vain niitä, jotka sen ansaitsevat. Varaa ja ansiota on etenkin Parkerin omalla kiittämättömällä konnasakilla sen jälkeen, kun nämä selkäänpuukottajat päättävät napata hänenkin osuutensa ja henkensä. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2013.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Parker
Parker (Jason Statham) varastaa vain niiltä, joilla on siihen varaa, ja satuttaa vain niitä, jotka sen ansaitsevat. Varaa ja ansiota on etenkin Parkerin omalla kiittämättömällä konnasakilla sen jälkeen, kun nämä selkäänpuukottajat päättävät napata hänenkin osuutensa ja henkensä. Petturien päivittämä saaliinjako ei kuitenkaan kelpaa kuolemaa karttavalle Parkerille ja määrätietoinen mies aikoo ottaa omansa vaikka verisinä seteleinä. Seksikäs, älykäs ja kunnianhimoinen Leslie (Lopez) lyöttäytyy yhteen Parkerin kanssa. Tämän duon dollarinhimolta ja koston iskuilta voivat välttyä vain viattomat.
https://www.telsu.fi/l/parker_9409344.jpg
Arvosana 3.5/5, annettu 34 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Suurmestari, Uusi Päivä, Solsidan - Onnea onkimassa, Lumileikkejä, Lemmen viemää, Emmerdale, Radio Suomipop – Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa, Kahden joen välissä, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity