HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotSanakirjaViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot maanantaina 25.6.2018

Näytä tiivistettynä

The Social Network

ma 25.06.2018 05.00 - 06.56 1h 56 minV film hits

(The Social Network/2010) Eräänä iltana vuonna 2003 Harvardissa opiskeleva ohjelmointinero Mark Zuckerberg alkaa vimmaisesti viedä eteenpäin uutta ideaa. Asuntolahuoneessa alkaneesta bloggaus- ja ohjelmointimyrskystä muodostuu pian maailmanlaajuinen sosiaalinen verkosto ja viestinnän vallankumous. Kuuden vuoden kuluttua, viidensadan miljoonan käyttäjän jälkeen, Mark Zuckerberg on kaikkien aikojen nuorin miljardööri, mutta menestyksen hinta ovat sekä henkilökohtaiset että oikeudelliset ongelmat.

MaudieU

ma 25.06.2018 07.00 - 08.55 1h 55 minV film hits

(Maudie/2016) Maud on naimaton nainen, joka kärsii reumatismista. Hän ryhtyy taloudenhoitajaksi äreälle yksineläjälle Everett Lewisille. Everettin koti on hyvin pieni, ja heidän on nukuttava samassa sängyssä, mikä saa juorukellot kalkattamaan. Sisustaessaan asuntoa Maud huomaa osaavansa maalata. Everettin asiakas Sandra kehuu Maudin maalauksia, ja pian tieto huikeasta lahjakkuudesta leviää. Maud saa työtilauksen peräti Yhdysvaltain varapresidentiltä. Menestys ei kuitenkaan auta Maudin sairauteen, ja suhde Everettiinkin on koetuksella.

Lumottu EllaU

ma 25.06.2018 09.00 - 10.33 1h 33 minV film hits

(Ella Enchanted/2004) Taikurien maailmassa, jossa kaikki lapset ovat siunattu lumouksella lukuun ottamatta Ellaa (Anne Hathaway), jokin menee pahasti pieleen, kun tytön hyvä haltijatar Lucinda (Vivica A. Fox) antaa hänelle vahingossa kuuliaisuuden lahjan. Ellan on toteltava kaikkia hänelle annettuja käskyjä huolimatta siitä, mitä mieltä hän niistä on. Ella yrittää saada elämänsä takaisin ennalleen lähtemällä matkaan, jonka tarkoituksena on purkaa kirous. Matkansa aikana hän tapaa komean prinssin Charmontin (Hugh Dancy), joka pakenee häntä ihailevien tyttöjen fanikerhoa. Charmontin linnalla prinssin ilkeä setä Sir Edgar (Cary Elwes) juonii varastamaan tämän kruunun. Ella auttaa saamaan naiivin nuoren prinssin takaisin valtaan ja voittamaan omat ongelmansa tottelevaisuuden suhteen.

En gång i PhuketU

ma 25.06.2018 11.00 - 13.00 2h 0 minV film hits

(En gång i Phuket/2011) Romanttinen komedia uravalmentaja Svenistä, joka saa tarpeekseen työstään ja lähtee Thaimaahan kirjoittamaan kirjaa. Siellä hän onnistuu sekaantumaan kolmiodraamaan. Ruotsi 2011.

Digging for Fire

ma 25.06.2018 13.00 - 14.19 1h 19 minV film hits

(Digging for Fire/2015) Luun ja aseen löytymisestä alkavat miehen ja vaimon erilliset, hurjat viikonloppuseikkailut.

Dan-dream

ma 25.06.2018 15.00 - 16.36 1h 36 minV film hits

(Dan-Dream/201) Tanska 1980-luvun alussa. Herttaisten unelmoijien ryhmä päättää ryhtyä mahdottomaan tehtävään: he aikovat kehittää maailman ensimmäisen sähköauton.

Queen of Katwe

ma 25.06.2018 16.50 - 18.54 2h 4 minV film hits

(Queen of Katwe/2016) Phiona Mutesi (Madina Nalwanga) tapaa entisen jalkapalloilijan ja nykyisen lähetyssaarnaajan Robert Katenden (David Oyelowo), joka opettaa lapsille shakkia, ja tyttö innostuu pelistä. Shakki vaatii keskittymistä, strategista ajattelua ja riskien ottamista, joista on hänelle hyötyä päivittäisessä elämässä. Katende toivoo antavansa pelillä voimaa nuorille, ja Phionassa on paljon potentiaalia. Phiona on luonnonlahjakkuus, joka on perinyt taistelutahtonsa äidiltään Nakku Harrietilta (Lupita Nyong’o), ja tämän huomattuaan Katende alkaa opettaa häntä. Nakku ei kuitenkaan tahdo tyttärensä pettyvän, eikä pidä ajatuksesta. Kun Phiona alkaa menestyä kilpailuissa, Katende auttaa häntä koulussa opettamalla lukemista ja kirjoittamista. Phiona nousee nopeasti tilastoissa, mutta etääntyy perheestään keskittyäkseen elämäänsä. Phionan äiti lopulta huomaa, että Phionalla on mahdollisuus menestyä, ja yhdistää voimansa Katenden kanssa auttaakseen tyttöä saavuttamaan uskomattoman tavoitteensa, pakenemaan köyhyydestä ja pelastamaan perheensä.

The Social NetworkU

ma 25.06.2018 19.00 - 20.56 1h 56 minV film hits

(The Social Network/2010) Eräänä iltana vuonna 2003 Harvardissa opiskeleva ohjelmointinero Mark Zuckerberg alkaa vimmaisesti viedä eteenpäin uutta ideaa. Asuntolahuoneessa alkaneesta bloggaus- ja ohjelmointimyrskystä muodostuu pian maailmanlaajuinen sosiaalinen verkosto ja viestinnän vallankumous. Kuuden vuoden kuluttua, viidensadan miljoonan käyttäjän jälkeen, Mark Zuckerberg on kaikkien aikojen nuorin miljardööri, mutta menestyksen hinta ovat sekä henkilökohtaiset että oikeudelliset ongelmat.

Larry Flynt - minulla on oikeus

ma 25.06.2018 21.00 - 23.09 2h 9 minV film hits

(The People vs Larry Flynt/1996) Woody Harrelson, Courtney Love ja Edward Norton ovat pääosissa elokuvassa, joka kertoo tositarinan Hustler-lehden kustantajasta ja hänen oikeustaisteluistaan sananvapautensa puolesta.

Villit kuviotU

ma 25.06.2018 23.10 - 01.05 1h 55 minV film hits

(Wild Things/1998) Sam Lombardo (Matt Dillon) on koulun kuraattori Blue Bayn hienossa rantakaupungissa. Suosittu ja rikas Kelly van Ryan (Denise Richards) sekä köyhä goottityttö Suzie Toller (Neve Campbell) syyttävät häntä raiskauksesta. Oikeudenkäynnin edetessä Suzie myöntää Samille, että Sam ei ole raiskaaja ja Kelly keksi koko jutun. Kelly halusi kostaa ihastuksensa kohteelle Samille, että tämä makasi Kellyn äidin kanssa. Nöyryytettyään van Ryanin perhettä Sam saa miljoonien sovintorahat. Paljastuu, että Sam, Kelly ja Suzie keksivät skandaalin saadakseen rahaa. Kolmikko juhlii onnistunutta suunnitelmaansa rakastelemalla yhdessä. Asia ei tähän pääty, sillä sitkeän poliisin Ray Duquetten (Kevin Bacon) epäilykset heräävät. Suzie alkaa hätiköidä, ja Sam on huolissaan siitä, että tämä pilaa kaiken. Kelly ryhtyy suhteeseen Suzien kanssa, ja he liittyvät Samin seuraan rannalla. Sam murhaa Suzien viinipullolla, käärii Kellyn kanssa ruumiin muoviin, laittaa ruumiin autonsa takakonttiin ja ajaa auton suohon. Suzien katoamista tutkiessaan poliisi löytää verta ja osia tytön hampaasta. Ray tajuaa, että Sam on tappaja, ja kiirehtii suojelemaan Kellyä. Yhteenotossa Rayta ammutaan käteen ja hän ampuu Kellyn itsepuolustuksena. Ray erotetaan poliisin virastaan, muttei saa syytettä murhasta. Sam kohtaa meranrantakohteessa häntä odottavan Rayn. Kaksikolla on ollut riitaa alusta asti, ja kun he lähtevät Samin veneellä merelle, Sam kolkkaa Rayn yli laidan. Ray pyrkii epätoivoisesti takaisin veneeseen ja huomaa yllätyksekseen, että hiuksensa vaaleaksi värjännyt Suzie seisoo kannella. Suzie ampuu Rayta harppuunalla, ja poliisi ajautuu merelle. Jäljellä ovat vain Suzie ja Sam, jotka kohottavat yhdessä maljan. Juoma on kuitenkin myrkytetty, ja Suzie heittää kouristelevan Samin mereen. Suzie ohjaa veneen yksin rantaan. Paljastuu, että fiksu tyttö suunnitteli koko juonen yksin manipuloidakseen muita. Lopulta hän tapaa Samin asianajajan Kenneth Bowdenin (Bill Murray), joka hoitaa myös tytön

T2: Trainspotting

ti 26.06.2018 01.00 - 02.57 1h 57 minV film hits

(Trainspotting 2/2017) Ensin tuli tilaisuus, ja sitten tapahtui petos. Siitä on kulunut 20 vuotta. Moni asia on muuttunut, mutta moni on myös ennallaan. Mark Renton palaa ainoaan paikkaan, jota voi kutsua kodikseen. Spud, Sick Boy ja Begbie odottavat häntä, samoin muut vanhat ystävät: suru, menetys, ilo, kosto, viha, ystävyys, rakkaus, kaipaus, pelko, katumus, heroiini, itsetuhoisuus ja hengenvaara. Nämä kaikki toivottavat Rentonin tervetulleeksi tanssiin.

Sidottu

ti 26.06.2018 03.00 - 04.43 1h 43 minV film hits

(The Jacket/2005) Murhasta syytetty Persianlahden sodan veteraani Jack Starks passitetaan mielisairaalaan. Kokeellinen hoito lähettää Jackin tulevaisuuteen, jossa hän kohtaa Jackie-nimisen naisen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Lemmen viemää, Unelma-asunto auringon alta, Murha paratiisissa, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Kauniit ja rohkeat, Suuri seikkailu, Poliisikoira Rex, Tähdet, tähdet, Roy Grace

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity