TietovisatViihdeHoroskooppiBlogitReseptitSanakirjaVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot torstaina 21.9.2017

Näytä tiivistettynä

Doctor Strange

to 21.09.2017 05.00 - 07.10 2h 10 minV film action

(Doctor Strange/2016) Tri Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) on maapallon huomattavin aivokirurgi, kunnes kärsii suurista hermovaurioista auto-onnettomuudessa. Kun länsimaisen lääketieteen rajat tulevat vastaan, tri Strange hakee apua Kathmandusta ja yrittää parantaa itsensä vaihtoehtoisin keinoin. Siellä hän kohtaa mystisen muinaisen tahon (Tilda Swinton) ja tutustuu tämän opetuksiin. Ennen pitkää tri Strange on sotkeutunut salaiseen maailmaan, jossa taikakeinot toimivat aseina ja vaihtoehtoiset ulottuvuudet taistelutantereina näkymättömässä kamppailussa maapallon herruudesta. Tri Strangen uudet taidot joutuvat pian koetukselle, kun hänen on estettävä pahan Kaeciliusin (Mads Mikkelsen) suunnitelmat valloittaa Maa.

AntiU

to 21.09.2017 07.00 - 08.51 1h 51 minV film action

(Anti/2016) Simon (Stefan Hjort) elää ystävänsä Freden (Casper Kjær Jensen) kanssa tuskastuttavaa elämää Kööpenhaminan lähiöalueella. Kun Chaos-graffitijengin johtaja Johan (Oscar Dyekjær Giese) tarjoaa heille tilaisuutta liittyä joukkoon, he tarttuvat tilaisuuteen ja nauttivat sissimäisen taidemuodon tuomista iloista. Kun Frede alkaa suhtautua vastahakoisesti graffiteihin, Simonin on valittava parhaan ystävänsä ja uuden jännittävän taiteilijan elämänsä välillä.

ConcussionU

to 21.09.2017 08.55 - 10.55 2h 0 minV film action

(Concussion/2015) Lääkäri Bennet Omalu (Will Smith) on pennsylvanialainen kuolemansyyntutkija. Hän toteaa entisen ammattilaisjalkapalloilijan kärsineen urheilu-uran aikana saamiensa jatkuvien iskujen aiheuttamasta aivovammasta. Julkistaessaan tutkimustuloksensa tohtori Omalu saa huomata NFL:n mahdin, kun se yrittää vähätellä sekä lääkäriä että hänen tutkimustaan.

FlyboysU

to 21.09.2017 10.55 - 13.07 2h 12 minV film action

(Flyboys/2006) Joukko amerikkalaisia nuoria värväytyi vapaaehtoisesti Ranskan sotavoimiin, ennen kuin USA liittyi ensimmäiseen maailmansotaan. Osa heistä päätti opetella lentämään, ja ensimmäinen 38 hävittäjälentäjän lentolaivue tuli tunnetuksi nimellä Lafayette Escadrille. Miehet eivät osanneet aavistaakaan, miten mahtava, romanttinen seikkailu heillä oli edessään, kun heistä tuli maan ensimmäisiä taistelulentäjiä.

Sausage Party

to 21.09.2017 13.10 - 14.39 1h 29 minV film action

(Sausage Party/2016) Shopwellin supermarketissa ruoka ja juoma ovat elossa, ne elävät, rakastavat ja tahtovat päästä ostetuiksi, jotta heidät voidaan viedä "tuonpuoleiseen". Huoleton nakki Frank Wienerton (Seth Rogen) ja hänen palvova sämpylätyttöystävänsä Brenda Bunson (Kristen Wiig) haaveilevat voivansa olla yhdessä, mutta he eivät voi panna suhdettaan täytäntöön ennen kuin heidät ostetaan ja viedään tuonpuoleiseen. Frankin kanssa samassa paketissa ovat hänen hyvät ystävänsä Carl (Jonah Hill) ja Barry (Michael Cera), jota Troy (Anders Holm) jatkuvasti pilkkaa epämuodostuneisuudesta. Heidän paratiisinsa ainoa uhka on kaupan työntekijä Darren (Paul Rudd), tai Dark Lord, kuten elintarvikkeet häntä kutsuvat. Tämä heittää vanhentunutta ruokaa pois huolimatta heidän protestoivista huudoistaan. Camille Toh (Lauren Miller) nappaa kärryynsä nakit ja sämpylät, mutta heidän juhlintaansa häiritsee post-traumaattisesta stressistä kärsivä Hunajasinappi (Danny McBride), joka epätoivoisesti yrittää vakuuttaa heille, että tuonpuoleinen on valetta. Hän kehottaa Frankia etsimään viinapullon, joka voi kertoa totuuden. Hunajasinappi hyppää kuolemaansa. Tämän seurauksena kärryt keikahtavat ja ostokset leviävät pitkin poikin. Seuraa verilöyly, jossa nuudelipurkki menettää sisuksensa, Oreo-keksi halkeaa kahtia ja Douche-suihku saa lommon suuttimeensa. Douche (Nick Kroll) vannoo kostavansa Frankille. Frank ja Brenda yrittävät ottaa selvää, onko Hunajasinapin varoitus otettava todesta. He tapaavat armenialaisen leivän nimeltä Lavash (David Krumholtz) ja juutalaisen Sammy Bagel Juniorin (Edward Norton), jotka kiistelevät ruoka-aineryhmiensä eroista. Douche johdattaa selviytyneet elintarvikkeet alkoholikäytävälle etsimään sitä tarunhohtoista pulloa. Hän tapaa kyseisen viinapullo Firewaterin (Bill Hader) ja kuolemattomien pilaantumattomien neuvoston, johon kuuluvat Firewater, tyly Mr. Grits (Craig Robinson) ja Twink (Scott Underwood). He ovat nähneet, mikä kohtalo odottaa ruokaa, kun se lä

The Spy Next Door

to 21.09.2017 14.55 - 16.29 1h 34 minV film action

(The Spy Next Door/2010) Komedia entisestä CIA-vakoojasta Bob Hosta (Jackie Chan), joka kohtaa kovan paikan joutuessaan vahtimaan tyttöystävänsä lapsia. Kaiken kukkuraksi miehen riesana on venäläinen terroristi. USA 2010.

Captain America: Civil War

to 21.09.2017 16.30 - 18.57 2h 27 minV film action

(Captain America: Civil War/2016) Lagosissa tapahtuneen katastrofin jälkeen hallitus vaatii, että Kostajat allekirjoittavat sopimuksen, joka alistaisi heidät YK:n lautakunnan määräysvallan alle. Rautamies Tony Starkin (Robert Downey Jr) mielestä sopimukseen tulee suostua, sillä hänellä on edelleen huono omatunto Ultronista ja sen aiheuttamasta tuhosta. Kapteeni Amerikka Steve Rogers (Chris Evans) uskoo, että itsemääräämisoikeuden menettäminen johtaisi myös puolueettomuuden menettämiseen. Eripura johtaa ryhmän jakautumiseen kahteen sotivaan leiriin, joihin liittyy uusia jäseniä. Kun kuvioon sekaantuu vielä uusi roisto pahoine suunnitelmineen, miten maailman mahtavimmat sankarit selviytyvät?.

Doctor StrangeU

to 21.09.2017 19.00 - 21.10 2h 10 minV film action

(Doctor Strange/2016) Tri Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) on maapallon huomattavin aivokirurgi, kunnes kärsii suurista hermovaurioista auto-onnettomuudessa. Kun länsimaisen lääketieteen rajat tulevat vastaan, tri Strange hakee apua Kathmandusta ja yrittää parantaa itsensä vaihtoehtoisin keinoin. Siellä hän kohtaa mystisen muinaisen tahon (Tilda Swinton) ja tutustuu tämän opetuksiin. Ennen pitkää tri Strange on sotkeutunut salaiseen maailmaan, jossa taikakeinot toimivat aseina ja vaihtoehtoiset ulottuvuudet taistelutantereina näkymättömässä kamppailussa maapallon herruudesta. Tri Strangen uudet taidot joutuvat pian koetukselle, kun hänen on estettävä pahan Kaeciliusin (Mads Mikkelsen) suunnitelmat valloittaa Maa.

Hitman: Agent 47U

to 21.09.2017 21.00 - 22.36 1h 36 minV film action

(Hitman: Agent 47/2015) Agentti 47 (Rupert Friend) on uuden agenttiohjelman tulos - 46 kloonista rakenneltu parannettu versio 47 on tri Petr Litvenkon (Ciaran Hinds) vuosikymmeniä kestäneiden kokeilujen huipentuma. Hänellä on nopeat refleksit, valtavat voimat ja ylivertainen äly. Tri Litvenko kuitenkin hylkää projektin omatuntonsa alettua kolkuttaa ja vetäytyy eristyksiin. Hänen tyttärensä Katja (Hannah Ware) jää kotiin. 47 käyttää huippuunsa hiottuja kykyjään tarkkuusampujana, lähitaistelijana ja naamioitujana tehtävässään ICA:n parhaana salamurhaajana ja tappaa korkean profiilin kohteita armotta ympäri maailman. Uusin kohde on Katja Litvenko, joka yrittää epätoivoisesti etsiä isäänsä. Berliiniläisellä metroasemalla Katjaa lähestyy "John Smith" (Zachary Quinto), joka varoittaa Katjaa Agentti 47:sta. Smith tarjoutuu suojelemaan Katjaa ja vihjaa tietävänsä tämän isän olinpaikan. Yhtäkkiä Agentti 47 ampuu heitä kohti ja haavoittaa Katjaa käsivarteen. Katja ja Smith pakenevat hotelliin, jossa Smith kertoo edustavansa Syndicate International -yhtiötä, joka haluaa jatkaa Katjan isän geenitutkimusta. Agentti 47 ryntää huoneeseen, ampuu Smithiä rintaan ja kolkkaa Katjan tajuttomaksi. 47 on siis suorittanut tehtävänsä ja saa nyt uuden kohteen. 47 kertoo Katjalle tämänkin olevan osa genetiikkakokeilua, ja että Katjan taidot ja vaistot ovat vielä hänenkin kykyjään paremmat. Agentti 47 opettaa Katjalle taistelutaitoa, mutta silloin Syndicate Internationalin joukot ryntäävät sisään. Mukana on myös Smith, joka kertoo olevansa haavoittumaton ihonsa alla olevan panssarin vuoksi. Katja ja Agentti 47 pakenevat ja löytävät loputa tri Litvenkon Singaporesta. Sydicaten joukot kuitenkin sieppaavat tohtorin. Syndicaten johtaja Antoine LeClerq (Thomas Kretschmann) kiduttaa tohtoria, mutta tämä ei luovu agenttiohjelman tiedoista. Katja pudottaa helikopterin rakennukseen, ja Agentti 47 ryntää sisään palomieheksi naamioituneena. 47 tajuaa Smithin heikon kohdan ja tappaa tämän sähköllä. LeCle

PankkikeikkaU

to 21.09.2017 23.00 - 01.00 2h 0 minV film action

(The Bank Job/2008) Britannian turvallisuuspalvelu on kiinnostunut tallelokerosta, joka on pankissa Lontoon Baker Streetillä. Lokero kuuluu mustalle militanttigangsterille Michael X:lle, (Peter de Jersey), ja siinä on arkaluontoisia kuvia prinsessa Margaretista. Niillä Michael X uskoo voivansa kiristää viranomaiset pois häiritsemästä toimiaan. Martine (Saffron Burrows) on entinen malli ja MI5:n agentin naisystävä. Hän jää kiinni huumeiden salakuljettamisesta ja tekee viranomaisten kanssa sopimuksen välttääkseen vankilan. Hänen tehtäväkseen tulee hankkia valokuvat. Martine menee ystävänsä Terryn (Jason Statham) puheille. Terry on autokauppias, jolla on kontakteja rikollisiin. Martine pyytää Terryä kokoamaan porukan pankkiryöstöä varten ja lupaa kunnon saaliin, kuvista hän ei kerro mitään. Terry kasaa pienen porukan, johon kuuluvat hänen työntekijänsä Eddie (Michael Jibson) pitämään vahtia ja Dave (Daniel Mays), pornonäyttelijä joka on tehnyt elokuvia Lew Vogelille (David Suchet), gangsterille johon hän sattuu törmäämään pankin ulkopuolella ennen ryöstöä. Joukko murtautuu pankkiin tunnelin kautta ja ryöstää rahaa ja arvoesineitä. Terryn epäilykset kuitenkin heräävät kun hän huomaa Martinen olevan kiinnostunut pelkästään laatikosta, jossa on vain valokuvia. Jengi pakenee, ja Terry onnistuu karistamaan MI5:n takaa-ajajat kannoiltaan. Poliisi kuulee ryöstöstä harrastelijaradistilta, joka on sattunut kuulemaan ryöstäjien radiopuhelinkeskustelut. Lew’lle selviää, että yksi ryöstetyistä tallelokeroista oli hänen omansa. Siinä oli todisteita hänen poliiseille maksamistaan lahjuksista. Hän ilmoittaa asiasta Trinidadiin Michael X:lle, joka raivostuu ja epäilee aiheellisesti Gale Bensonia (Hattie Morahan), Hakim Jamalin naisystävää, MI5:n vakoojaksi ja murhaa Galen. Lew arvaa, ettei Dave ollut pankin ulkopuolella sattumalta, ja kuulustelee tätä kiduttamalla. Dave kertoo tietonsa, ja Lew menee Terryn liikkeeseen sieppaamaan Eddien. Eräs ministeri kuulee, että myös hänestä on var

Blunt Force Trauma

pe 22.09.2017 01.00 - 02.37 1h 37 minV film action

(Blunt Force Trauma/2015) John (Ryan Kwanten) ja Colt (Freida Pinto) sukeltavat kaksintaistelujen laittomaan maailmaan tarkoituksenaan haastaa salaperäinen mestari Zorringer (Mickey Rourke) ja kostaa Coltin veljen murha.

Harry Brown

pe 22.09.2017 03.00 - 04.43 1h 43 minV film action

(Harry Brown/2009) Nykyajan Britanniaan sijoittuvassa trillerissä seurataan Harry Brownia (Michael Caine), joka päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun hänen paras ystävänsä murhataan. Britannia 2009.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Erikoisjoukot, Hudson & Rex, Miehen puolikkaat, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Farmi Suomi, Unelma-asunto auringon alta, Sipoon herttua, Naked Attraction Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity