Kaviaarinkevyitä kohtaamisia. Ravintola on muutakin kuin ruokaa - se on romantiikkaa, erotiikkaa ja joskus jopa seksiä. Tehtävänä on valmistaa ruokahalua kiihottava ja erotiikannälän herättävä romanttinen ateria. Kuviteltu kavaljeeri on Marco itse. Osterit, hummerit, kaviaari, tonnikala, parsa, avokado ja eksoottiset yrtit voi kaikki kokea seksikkäinä raaka-aineina, jos tuntee aitoa intohimoa ruokaa kohtaan. Onko roseeviini romanttinen aperitiivi? Riisipudding seksikäs ruoka? Entä ananaksen, kerman ja marjojen yhdistelmä - tihkuuko siitä intellektuelli, manhattanilainen seksi? Voisiko Marco rakastua hummeriruuan laittajaan? Jäljellä olevasta viidestä parista putoaa yksi - ja jäljelle jää kahdeksan kilpailijaa. New Yorkissa käytävä 8-osainen ruokarealitykilpailu isäntänään brittichef Marco Pierre White.