Nauris.fiVaihtoautotHoroskooppiReseptitSanakirjaTietovisatBlogit

Haulla 2012 löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

2012S

la 26.09. klo 22.00 - 01.15 TV6
IMDb 5.8»Traileri»

2012År 2009 besöker den amerikanska geologen Adrian Helmsley astrofysikern Satnam Surtani i Indien och får lära sig att neutriner från en enorm soleruption värmer jordens kärna. Helmsley presenterar uppgifterna till Vita husets stabschef Carl Anheuser, som då låter honom träffa presidenten. Under massprotester i Vancouver år 2010 inleder den amerikanska presidenten Thomas Wilson och andra världsledare ett hemligt projekt för att garantera mänsklighetens överlevnad. Kina och G8-nationerna påbörjar bygget av nio arkar i Himalaya i närheten av Cho Ming i Tibet. Var och en har plats för 10 000 personer. År 2012 är den kämpande science-fiction-författaren Jackson Curtis från Los Angeles chaufför åt den ryska miljardären Yuri Karpov. Den kvällen, efter att militären har evakuerat Yellowstone, tittar Jackson på Charlies videoklipp om Charles Hapgoods teori om att poler och jordskorpan förskjuts, och mayakalenderns långa räkning som förutspår ett fenomen år 2012.
> >
2012
År 2009 besöker den amerikanska geologen Adrian Helmsley astrofysikern Satnam Surtani i Indien och får lära sig att neutriner från en enorm soleruption värmer jordens kärna. Helmsley presenterar uppgifterna till Vita husets stabschef Carl Anheuser, som då låter honom träffa presidenten. Under massprotester i Vancouver år 2010 inleder den amerikanska presidenten Thomas Wilson och andra världsledare ett hemligt projekt för att garantera mänsklighetens överlevnad. Kina och G8-nationerna påbörjar bygget av nio arkar i Himalaya i närheten av Cho Ming i Tibet. Var och en har plats för 10 000 personer. År 2012 är den kämpande science-fiction-författaren Jackson Curtis från Los Angeles chaufför åt den ryska miljardären Yuri Karpov. Den kvällen, efter att militären har evakuerat Yellowstone, tittar Jackson på Charlies videoklipp om Charles Hapgoods teori om att poler och jordskorpan förskjuts, och mayakalenderns långa räkning som förutspår ett fenomen år 2012.
https://www.telsu.fi/l/2012_5278084.jpg
Arvosana 2.7/5, annettu 62 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Sydämen kutsumus, Pieni talo preerialla, The Voice of Finland, Miehen puolikkaat, MasterChef Australia, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Putous AllStars, Tähdet, tähdet 2020, Singaporen kosketus

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity