VaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatSanakirjaNauris.fi

Haulla x factor uk löytyy 371 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

X Factor UKS

pe 03.07. klo 02.20 - 03.40 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 12. Kausi 14, 28/28. Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden 2017 X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä. Kausi päättyy. Brittiläinen realitysarja,

X Factor UKS

to 02.07. klo 02.05 - 03.45 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 11. Kisassa ovat vielä mukana Kevin Davy White, Grace Davies ja Rak-Su, joista yksi putoaa tässä finaaliviikonlopun ensimmäisessä osassa. Kilpailijat esittävät kaksi kappaletta, joista toinen on duetto artistivieraan kanssa. Lisäksi lähetyksessä esiintyvät Pete Tong, Heritage Orchestra, Becky Hill, PrettyMuch ja Louis Tomlinson. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 01.07. klo 01.40 - 02.45 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 10. Kausi 14, 26/28. Viiden kärki kisaa finaalipaikoista. Tuplapudotus pyörii kaikkien mielessä, kun artistit yrittävät tehdä vaikutuksen äänestäjiin. Tähtivieraana Ed Sheeran. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

pe 26.06. klo 02.45 - 03.55 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 9. Live-esitykset 9. Semifinaalissa kilpailijat pääsevät esiintymään isolle yleisölle. Yksi esiintyjä joutuu illan päätteeksi poistumaan kilpailusta. Vierailevana artistina nähdään James Arthur. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 25.06. klo 01.30 - 02.50 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 8. Rakkauden pauloihin kietoutuvat tällä kertaa Sharonin tytöt eli Grace, Holly ja Rai-Elle sekä Nicolen yli 28-vuotiaat eli Matt ja Kevin. Eniten yleisöääniä saanut kilpailija etenee kaksintaisteluun edellisen jakson voittajaa vastaan, ja kisasta putoaa kaksi vähiten ääniä saanutta. Artistivieraana on Fergie. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 24.06. klo 01.40 - 02.50 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 7. Ilmassa on rakkautta, kun tulessa ovat Louisin pojat Sam Black ja Lloyd Macey sekä Simonin ryhmät Sean & Conor Price, Rak-Su ja The Cutkelvins. Ketkä jatkavat semifinaaliin, ja ketkä kaksi putoavat pelistä pois? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 19.06. klo 03.35 - 04.49 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 6. Tytöt ja pojat kamppailevat jatkopaikoista George Michaelin kappaleiden parissa, ja kaksintaistelun voittaja pääsee lämmittelemään Little Mixiä. Vierasesiintyjänä on Paloma Faith. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 18.06. klo 04.05 - 05.15 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 5. Nicolen yli 28-vuotiaat eli Matt Linnen ja Kevin Davy White sekä Simonin ryhmät eli Jack & Joel, Sean & Conor Price, Rak-Su ja The Cutkelvins esittävät George Michaelin biisejä. Vähiten ääniä saanut kilpailija putoaa, ja yleisöäänestyksen voittaja etenee viikonlopun kaksintaisteluun. Artistivieraana on Harry Styles. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 17.06. klo 01.20 - 02.55 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 4. Tytöt ja yli 28-vuotiaat kamppailevat jatkopaikoista latinotunnelmissa. Illan voittaja pääsee taistelemaan mahdollisuudesta tavata kuuluisa musiikkituottaja Savan. Vierasesiintyjä Rita Ora esittää myös uuden singlekappaleensa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 12.06. klo 02.50 - 04.11 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 3. Lavalle astuvat tällä kertaa Louis'n pojat Sam Black, Lloyd Macey ja Leon Mallett sekä Simonin ryhmät The Cutkelvins, Sean & Conor Price, Rak-Su ja Jack & Joel. Vähiten yleisöääniä saanut kilpailija lähtee kotiin, ja eniten ääniä saanut kohtaa myöhemmin kaksintaistelussa seuraavan jakson voittajan. Teemana on latinomusiikki, ja artistivieras on Britannian Talent-voittaja Tokio Myers. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 11.06. klo 01.35 - 03.05 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 2. Esiintymisvuorossa ovat Simonin ryhmät ja Nicolen yli 28-vuotiaat. Vähiten yleisöääniä saanut putoaa, ja eniten ääniä saanut kohtaa kaksintaistelussa edellisen illan voittajan. Simonia tuuraa tuomarina Alesha Dixon, ja lisäksi luvassa on Stormzyn esitys. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 10.06. klo 01.20 - 03.05 Sub
Katso ohjelma»

Live-esitykset 1. Tämän kauden live-esitykset alkavat, ja tänään jatkopaikoista taistelevat tytöt ja pojat. Uuden järjestelmän ansiosta tulokset kuullaan jo samassa lähetyksessä, joten yhden kilpailijan matka katkeaa tähän. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 05.06. klo 03.10 - 04.40 Sub
Katso ohjelma»

Tuomareiden talot, osa 2. Simon vie kuusi jäljellä olevaa yhtyettään Etelä-Ranskaan, missä hän valitsee kolme jatkajaa livelähetyksiin. Päätöksen teossa auttaa vieraileva tuomari poptähti Cheryl, joka tunnetaan yhtenä aiempien kausien vakiotuomareista. Louis puolestaan lennättää kuusi poikaa Istanbuliin, missä hän niin ikään valitsee kolme parasta jatkoon. Louis¿n apuna on laulaja-lauluntekijä Mika. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 04.06. klo 02.25 - 03.56 Sub
Katso ohjelma»

Tuomareiden talot, osa 1. Jäljellä olevat kilpailijat siirtyvät tuomareiden arvioitaviksi eri puolille maapalloa: Istanbuliin, Etelä-Afrikkaan, San Franciscoon ja Ranskan Rivieralle. Nicolen apuna Etelä-Afrikassa on Stormzy, kun tarkoituksena on päättää, ketkä kolme jatkavat live-esityksiin. Sharon turvautuu puolestaan San Franciscossa lähisukunsa apuun, kun hän pudottaa kolme kilpailijaa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 03.06. klo 02.15 - 03.45 Sub
Katso ohjelma»

Kuuden tuolin haaste, osa 3. Armottomat illat Wembley Arenalla jatkuvat Kuuden tuolin haasteen kolmannen osan myötä. Nicole valitsee lopulliset kuusi suosikkiaan yli 28-vuotiaista kilpailun seuraavaan vaiheeseen. Louis puolestaan karsii poikajoukkonsa kuuteen laulajalupaukseen. Luvassa on dramatiikkaa, kun yleisö antaa kuuluvan palautteensa niin esityksistä kuin tuomareiden valinnoista. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 29.05. klo 02.35 - 04.15 Sub
Katso ohjelma»

Kuuden tuolin haaste, osa 2. Kuuden tuolin haaste jatkuu, ja Simon joutuu päättämään, mitkä yhtyeet pääsevät jatkoon. Mukana on myös ennennäkemätön yllätysesiintyjä. Nicolekin pääsee aloittamaan urakkansa yli 28-vuotiaiden kanssa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 28.05. klo 01.15 - 02.35 Sub
Katso ohjelma»

Kuuden tuolin haaste, osa 1. Tämän vuoden ensimmäisessä kuuden tuolin haasteessa Sharon joutuu vaikean paikan eteen, kun hän joutuu päättämään, ketkä kuusi pääsevät jatkoon tyttöjen kategoriassa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 27.05. klo 01.55 - 03.05 Sub
Katso ohjelma»

Pudotusleiri, osa 3. Jaossa ovat viimeiset paikat Kuuden tuolin haasteeseen. Kilpailijat yrittävät vakuuttaa tuomariston ja Wembleyn tuhatpäisen yleisön itse valitsemallaan kappaleella. Lopuksi selviää, kuka tuomareista mentoroi mitäkin kategoriaa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 22.05. klo 04.05 - 05.10 Sub
Katso ohjelma»

Pudotusleiri, osa 2. Jäljellä olevat kilpailijat esiintyvät tuomariston lisäksi 4 000-päiselle Wembley Arenan yleisölle. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit itse valitun kappaleen avulla. Mukana ovat Sean ja Conor Price, SJ Hill, Jack Mason, The Cutkelvins, Gary Barker, Holly Tandy, Sam Black, Berget Lewis, Karen Kennedy, Jordan Rabjohn, El'Tee, Benji Matthews sekä Georgina Panton. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 21.05. klo 01.00 - 02.50 Sub
Katso ohjelma»

Pudotusleiri, osa 1. Pudotusleirin alkaessa kilpailijat joutuvat näyttämään taitonsa laulamalla ensin ryhmissä ja sitten yksin suuren yleisön edessä. Mukana ovat mm. jazztaituri Russell Jones, filippiineillä jo menestynyt Alisah Bonaobra sekä itseensä vahvasti luottava Jodie Woolcott. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 20.05. klo 03.30 - 04.25 Sub
Katso ohjelma»

Kahdeksannet koelaulut. Tämän vuoden viimeisissä koelauluissa mukana ovat mm. jo kotimaassaan Alankomaissa mainetta saavuttanut soul-laulaja Berget Lewis, ystävykset Johnny ja Jenny, sekä seitsenkymppisten Carolin ja Anna-Marian yhtye Just Us. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 15.05. klo 04.40 - 05.35 Sub
Katso ohjelma»

Seitsemännet koelaulut. Koelaulut ovat loppusuoralla. Tuomariston eteen marssii jälleen sekalainen joukko tähteydestä haaveilevia esiintyjiä, mm. Euroviisuista tuttu piiskatukka Montenegrosta. Tarjolla on myös miehistä silmänruokaa, ja piskuinen laululintu Filippiineiltä räjäyttää pankin huikealla esityksellään. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

to 14.05. klo 01.45 - 02.40 Sub
Katso ohjelma»

Kuudennet koelaulut. Tällä kertaa tuomaristo ihastelee ja ihmettelee koelaulajia Liverpoolissa. Louis saa ensin vetovastuun, kun Simon ei ehdi koelaulupaikalle ajoissa. Lattialla olevan X:n päällä nähdään ja kuullaan niin itsekruunattu kuninkaallista, äiti-tytärduoa kuin omista lahjoistaan epävarmaa koti-isää. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 13.05. klo 03.10 - 04.15 Sub
Katso ohjelma»

Viidennet koelaulut. Koelaulut jatkuvat, ja tuomariston eteen astelevat mm. katulaulajina aloittaneet irlantilaisveljekset Sean ja Conor, vanhempi herrasmies John Fitzsimons sekä tatuoitu nuorukainen Gregor Coleman. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 07.05. klo 03.20 - 04.10 Sub
Katso ohjelma»

Neljännet koelaulut. X Factor UK:n koelaulut jatkuvat kansainvälisissä merkeissä, kun mukana ovat anguillalainen Deanna ja filippiiniläinen poikabändi JBK. Useat esiintyjät myös kokeilevat rohkeasti itse tekemiään kappaleita vaihtelevalla menestyksellä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 06.05. klo 01.50 - 02.55 Sub
Katso ohjelma»

Kolmannet koelaulut. Koelaulut jatkuvat Chertseyssä. Tuomariston eteen pääsevät muiden muassa kaksospojat, Pariisista Lontooseen muuttanut sähkömies ja 27-vuotias yksinhuoltajaisä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

pe 01.05. klo 02.15 - 03.10 Sub
Katso ohjelma»

Toiset koelaulut. Koelaulut jatkuvat Manchesterissa ja Edinburghissa. Laulaja Alesha Dixon pääsee mukaan tuomaristoon tuuraajaksi, kun Nicolella ja Sharonilla on esteitä. Tuomaristoa ilahduttavat mm. nuori kotiäiti, vahvaääninen walesilainen sekä puhelias myyjä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 29.04. klo 02.15 - 03.30 Sub
Katso ohjelma»

Ensimmäiset koelaulut. Maailmalla megasuosion saavuttanut brittiviihdeohjelma X Factor UK palaa ruutuun etsimään uusia tähtiä! Ensimmäisissä koelauluissa nähdään mm. lupaava poikabändi Rak-Su, 60-luvun musiikista pitävä Sam Black, sekä jo aiemmin kisaan yrittänyt Anthony Russell. Tuomareina jatkavat ohjelman luoja Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh ja Nicole Scherzinger. Juontajana nähdään viime kauden tapaan Dermot O´Leary. 14. tuotantokausi.

X Factor UKS

la 03.08.2019 03.10 - 04.55 AVA
Katso ohjelma»

Finaali 2/2. Jännitys sen kuin tiivistyy! Superfinaalissa Lontoon Wembley Areenalla ratkaistaan vuoden 2016 X Factor -voittaja kahden viimeisen artistin väliltä. Vierailevina artisteina Kylie Minogue, Charlie Putt, Little Mix ja Madness. Esitetty 11.12.2016.

X Factor UKS

pe 02.08.2019 03.00 - 04.50 AVA
Katso ohjelma»

Finaali 1/2. Koko syksyn jatkunut kilpailu huipentuu vihdoin jännittävään finaaliin Lontoon Wembley Areenalta, kun jäljellä on enää kolme kilpailijaa; Matt Terry, 3 After Midnight sekä suomalainen Saara Aalto. Artistivieraina mm. Adam Lambert, The Weeknd, Louisa Johnson ja Nicole Scherzinger. Alkuperäinen esityspäivä 10.12.2016. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 01.08.2019 03.20 - 04.20 AVA
Katso ohjelma»

Semifinaalin tuloslähetys. Nyt eletään 13. kauden kutkuttavia ratkaisun hetkiä. Muistellaan, kuinka Saara Aallon matka finaaliin varmistui. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Esitetty 4.12.2016.

X Factor UKS

ke 31.07.2019 03.20 - 04.45 AVA
Katso ohjelma»

Semifinaali. Nyt eletään kutkuttavia 13. kauden ratkaisun hetkiä. Muistellaan, kuinka Saara Aallon matka finaaliin varmistui. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ma 29.07.2019 03.30 - 04.25 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 8. Tällä kertaa ratkeavat semifinaalipaikat, joita on jaossa vain neljä. Vierailevina esiintyjinä ovat paluun tehnyt Busted sekä listaykkönen Clean Bandit, jonka kanssa lavalla nähdään myös Sean Paul ja Anne-Marie. Esitetty Britanniassa 27.11.2016. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

su 28.07.2019 03.30 - 05.05 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 8. Kilpailu on edennyt neljännesfinaalivaiheeseen, ja jäljellä olevat viisi kilpailijaa esittävät nyt kaksi laulua. Ensimmäisenä kuullaan tuomari Louis Walshin lemppareita. Toisen kilpailukappaleen kilpailijat ovat valinneet itse. Alkuperäinen esityspäivä 26.11.2016. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

la 27.07.2019 03.05 - 04.05 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 7. Enää kuusi kilpailijaa on jäljellä, ja tänään jälleen yksi putoaa pois. Vieraina ovat huikean paluun tehnyt Craig David ja R'n'B-supertähti Alicia Keys. Esitetty Britanniassa 20.11.2016. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

pe 26.07.2019 03.20 - 04.35 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 7. Kilpailijoiden taidot punnitaan jälleen live-esityksissä. Kuusi viimeistä kilpailijaa yrittää vakuuttaa tuomarit elokuvamusiikin helmillä. Alkuperäinen esityspäivä 19.11. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

to 25.07.2019 03.15 - 04.15 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 6. Saara Aallon ja muiden kilpailijoiden kohtalot selviävät jälleen X Factorin tuloslähetyksessä. Vierailevina esiintyjinä lavalle astuvat Nathan Sykes ja entinen X Factor -kilpailija Olly Murs. Brittiläinen realitysarja. Esitetty UK:ssa 13.11.2016.

X Factor UKS

ke 24.07.2019 03.15 - 04.35 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 6. Seitsemän jäljellä olevaa finalistia kilpailee diskotunnelmissa. Show pannaan käyntiin todellisten diskolegendojen saattelemana, kun lavalle astelee Sister Sledge. Kenen diskoesityksessä on eniten säihkettä? Ketkä saavat brittiyleisön äänet? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Esitetty UK:ssa 12.11.2016.

X Factor UKS

ti 23.07.2019 03.10 - 04.05 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 5. Viidennessä tuloslähetyksessä selviää muun muassa se, pääseekö Saara Aalto jälleen jatkoon. Lavalla vierailevat myös Emeli Sandé ja Robbie Williams, jotka esittävät uusimmat hittinsä. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

ma 22.07.2019 03.40 - 05.05 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 5. Live-esitykset jatkuvat, kun kilpailijat esittävät menestyneimpien tyttö- ja poikabändien hittejä. Tutuista kappaleista kuullaan uudenlaisia, esittäjiensä näköisiä versioita. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

su 21.07.2019 04.40 - 05.35 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 4. Äänestäjät ovat jälleen puhuneet. Kuusi esiintyjää pääsee jatkoon, ja kaksi vähiten ääniä saanutta laulaa kilpaa tuomareille. Vierailevina tähtinä nähdään Bruno Mars ja Louisa Johnson. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

la 20.07.2019 03.30 - 05.10 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 4. X Factor UK:n 13. kauden toiset live-esitykset jatkuvat. Tällä kertaa vietetään kauhujen iltaa, joten hirviöiksi sonnustautuneet tuomarit saavat kuultavakseen pelottavia kappaleita. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

pe 19.07.2019 03.20 - 04.20 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 3. Tuloslähetyksessä selviää, kuka putoaa ja ketkä joutuvat laulamaan kilpaa jatkopaikasta. Esiintyjävieraina nähdään Shawn Mendes ja 10-kertainen Grammy-voittaja John Legend. Lisäksi jukeboksi arpoo ensi viikon teeman. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

to 18.07.2019 03.20 - 05.05 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 3. X Factor UK:n 13. kauden toiset live-esitykset jatkuvat. Tällä viikolla kilpailijat esittävät diivojen ja legendojen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ke 17.07.2019 03.15 - 04.10 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 2. Äänestäjät ovat puhuneet. Nyt selviää, kuka pääsee jatkoon ja kuka joutuu lähtemään kotiin. Vierailevina tähtinä nähdään OneRepublic ja vuoden 2011 voittajayhtye Little Mix. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UKS

ti 16.07.2019 03.30 - 05.25 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 2. X Factor UK:n 13. kauden toiset live-esitykset. Louisilla oli enää kaksi yhtyettä mukana kisassa, joten hän sai tuoda mukaan jo aiemmin pudotetun esiintyjän. Hän valitsi tyttöbändi Four of Diamondsin, joka liittyy jälleen kilpailijoiden joukkoon. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ti 16.07.2019 03.20 - 05.10 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 2. X Factor UK:n 13. kauden toiset live-esitykset. Louisilla oli enää kaksi yhtyettä mukana kisassa, joten hän sai tuoda mukaan jo aiemmin pudotetun esiintyjän. Hän valitsi tyttöbändi Four of Diamondsin, joka liittyy jälleen kilpailijoiden joukkoon. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ma 15.07.2019 04.50 - 05.50 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 1. X Factor UK:n 13. kauden ensimmäisessä tuloslähetyksessä kuullaan, kuka finalisteista putoaa ensimmäisenä pois kisasta. Entinen voittaja James Arthur esittää myös uuden hittikappaleensa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

ma 15.07.2019 04.25 - 05.15 AVA
Katso ohjelma»

Tuloslähetys 1. X Factor UK:n 13. kauden ensimmäisessä tuloslähetyksessä kuullaan, kuka finalisteista putoaa ensimmäisenä pois kisasta. Entinen voittaja James Arthur esittää myös uuden hittikappaleensa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UKS

su 14.07.2019 03.25 - 05.20 AVA
Katso ohjelma»

Live-esitykset 1. Kilpailijoiden taidot punnitaan nyt live-esityksissä. Jokainen esiintyjä on valinnut itseään parhaiten kuvaavan laulun. Brittiläinen realitysarja.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
X Factor UK
Live-esitykset 12. Kausi 14, 28/28. Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden 2017 X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä. Kausi päättyy. Brittiläinen realitysarja,
Arvosana 3.5/5, annettu 275 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Kuuluttaja, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Pieni talo preerialla, Kauniit ja rohkeat, Dublin Murders - Tappaja Dublinissa, Häät sulhasen tapaan, Pokka pitää, Arman Pohjantähden alla, Kotiin takaisin

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity