Kausi 6, 5/5. Adam ja James Price matkaavat tänään juustojen tuoksuvaan valtakuntaan fonduepatojen ja raclettegrillien kautta. Mutta millaista on 23 vuotta vanha juusto Kreetalta tai sardinialainen juustoerikoisuus? (U)
Kausi 6, 4/5. Adam Pricen kotona on thaimaalainen kotialttari, ja siksi vuorossa on ylistyslaulu thaimaalaiselle keittiölle. Pääosassa ovat chili, inkivääri ja valkosipuli, mutta sanovatko kotijumalat silti viimeisen sanan? (U)
Kausi 6, 3/5. Veljekset Adam ja James Price ovat suklaan lumoissa. Veljekset valmistavat muun muassa herkullista suklaakakkua ja suklaakilpikonnia - eikä Adamin ja Jamesin pääsiäismuna ole todellakaan ontto. (U)
Kausi 6, 2/5. Millaista on Adam ja James Pricen haudutettu hapankaali? Veljekset loihtivat tarjolle upeita kaaliruokaklassikkoja, joissa ei sianlihaa säästellä. Kaiken kruunaa savoijinkaaliannos hanhenmaksan kera. (U)
Kausi 6, 1/5. Adam ja James Price tunnustavat rakkautensa itävaltalaiselle keittiölle. He valmistavat wieninleikettä kaikkine lisukkeineen sekä fantastista sachertorttua. (U)
Kausi 6, 1/5. Adam ja James Price tunnustavat rakkautensa itävaltalaiselle keittiölle. He valmistavat wieninleikettä kaikkine lisukkeineen sekä fantastista sachertorttua. (U)
Kausi 6, 5/5. Adam ja James Price matkaavat tänään juustojen tuoksuvaan valtakuntaan fonduepatojen ja raclettegrillien kautta. Mutta millaista on 23 vuotta vanha juusto Kreetalta tai sardinialainen juustoerikoisuus? (U) HD
Kausi 6, 4/5. Adam Pricen kotona on thaimaalainen kotialttari, ja siksi vuorossa on ylistyslaulu thaimaalaiselle keittiölle. Pääosassa ovat chili, inkivääri ja valkosipuli, mutta sanovatko kotijumalat silti viimeisen sanan? (U) HD
Kausi 6, 3/5. Veljekset Adam ja James Price ovat suklaan lumoissa. Veljekset valmistavat muun muassa herkullista suklaakakkua ja suklaakilpikonnia - eikä Adamin ja Jamesin pääsiäismuna ole todellakaan ontto. (U) HD
Kausi 6, 2/5. Millaista on Adam ja James Pricen haudutettu hapankaali? Veljekset loihtivat tarjolle upeita kaaliruokaklassikkoja, joissa ei sianlihaa säästellä. Kaiken kruunaa savoijinkaaliannos hanhenmaksan kera. (U) HD
Kausi 6, 1/5. Adam ja James Price tunnustavat rakkautensa itävaltalaiselle keittiölle. He valmistavat wieninleikettä kaikkine lisukkeineen sekä fantastista sachertorttua. (U) HD
5/5. Adam ja James Price matkaavat tänään juustojen tuoksuvaan valtakuntaan fonduepatojen ja raclettegrillien kautta. Mutta millaista on 23 vuotta vanha juusto Kreetalta tai sardinialainen juustoerikoisuus? HD
4/5. Adam Pricen kotona on thaimaalainen kotialttari ja siksi vuorossa on ylistyslaulu thaimaalaiselle keittiölle. Pääosassa ovat chili, inkivääri ja valkosipuli, mutta sanovatko kotijumalat silti viimeisen sanan? HD
3/5. Veljekset Adam ja James Price ovat suklaan lumoissa. Veljekset valmistavat muun muassa herkullista suklaakakkua ja suklaakilpikonnia - eikä Adamin ja Jamesin pääsiäismuna ole todellakaan ontto. HD
2/5. Millaista on Adam ja James Pricen haudutettu hapankaali? Veljekset loihtivat tarjolle upeita kaaliruokiaklassikkoja, joissa ei sianlihaa säästellä. Kaiken kruunaa savoijinkaaliannos hanhenmaksan kera. HD
1/5. Adam ja James Price tunnustavat rakkautensa itävaltalaiselle keittiölle. He valmistavat wieninleikettä kaikkine lisukkeineen sekä fantastista sachertorttua. HD