Uudet perunat ovat saapuneet ja niiden kanssa Teemu tarjoilee suussa sulavaa voi-kapriskastiketta. Pääruuaksi Teemu tekee lempiannoksiansa eli kuhaa munakastikkeella ja mausteista karitsanpihviä. 24Kitchen
Keittiössä on keväiset tunnelmat, kun Teemu kokkaa parsaa parmankinkun kera. Mehevän kurkkurisoton jälkeen valmistuu helppo ja herkullinen jälkiruoka suklaasta, Rocky Road. 24Kitchen
Klassiset osterit saavat seurakseen vinegrettia. Alkupalan jälkeen Teemu tekee sitruksista maissikanaa ja leipoo jälkiruuaksi helppoa taatelikakkua. 24Kitchen
Grillipannu on kuumana kun Teemu valmistaa grillattua lammasta ja mausteista possua. Tuhtien liha-annosten jälkeen tarjoillaan raikasta raparperia tuorejuuston kanssa. 24Kitchen
Teemu vierailee Saloniemen juustolassa ja pääsee maistamaan uutuustuotteita. Keittiössä valmistuu annoksia juustotilalta saadusta raakamaidosta, josta Teemu tekee kotijuustoa ja kermaista polentaa gulassin kanssa. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää miten pitkään haudutetusta lampaasta saa helposti erilaisia annoksia. Keittiössä valmistuu mm. lammascurrya ja lammaspastaa. 24Kitchen
Päivän pääraaka-aine on kurpitsa, jota Teemu tarjoilee juustojen kera. Jälkiruuaksi valmistuu suosittua popcorn-jäätelöä, joka kruunataan karamellilla. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää miten pitkään haudutetusta lampaasta saa helposti erilaisia annoksia. Keittiössä valmistuu mm. lammascurrya ja lammaspastaa. 24Kitchen
Päivän pääraaka-aine on kurpitsa, jota Teemu tarjoilee juustojen kera. Jälkiruuaksi valmistuu suosittua popcorn-jäätelöä, joka kruunataan karamellilla. 24Kitchen
Teemu pääsee tänään lempiraaka-aineensa pariin, kun silakat saavat täytteekseen raikasta tillipestoa. Teemu tekee myös rapucaesaria ja leipoo mustikka-frangipaneja. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää uuden ja helpon tavan tehdä klassinen lihatartar. Alkupalan jälkeen hiillostetaan lohta ja jälkiruuaksi tehdään kermaista riisipuuroa. 24Kitchen
Päivän menu alkaa herkullisella porkkanan ja avocadon yhdistelmällä. Pääruuaksi Teemu valmistaa mustekalaa ja jälkiruuassa yhdistyy luumut ja pistaasit. 24Kitchen
Teemu tekee kasvissyöjän herkun eli täytettyä portobellosientä uunissa. Sienen lisäksi tarjolla on ankanrintaa tapenaden kanssa ja jälkiruuaksi raikas juoma appelsiinista ja inkivääristä mascarponesydämellä. 24Kitchen
Tänään keittiössä matkustetaan Japanista Karibialle valmistamalla ensin kampasimpukkaa ja fenkolia sekä Beef Tatakia. Jälkiruuaksi syntyy karibialainen juoma Morir sonando. 24Kitchen
Päivän teema on kalat ja äyriäiset, kun Teemu tarjoilee tiikerirapuja fetan kanssa ja valmistaa herkulliset muikut. Jälkiruuan pannariresepti on uusi versio vanhasta klassikosta. 24Kitchen
Teemu vierailee Saloniemen juustolassa ja pääsee maistamaan uutuustuotteita. Keittiössä valmistuu annoksia juustotilalta saadusta raakamaidosta, josta Teemu tekee kotijuustoa ja kermaista polentaa gulassin kanssa. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää miten pitkään haudutetusta lampaasta saa helposti erilaisia annoksia. Keittiössä valmistuu mm. lammascurrya ja lammaspastaa. 24Kitchen
Päivän pääraaka-aine on kurpitsa, jota Teemu tarjoilee juustojen kera. Jälkiruuaksi valmistuu suosittua popcorn-jäätelöä, joka kruunataan karamellilla. 24Kitchen
Teemu pääsee tänään lempiraaka-aineensa pariin, kun silakat saavat täytteekseen raikasta tillipestoa. Teemu tekee myös rapucaesaria ja leipoo mustikka-frangipaneja. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää uuden ja helpon tavan tehdä klassinen lihatartar. Alkupalan jälkeen hiillostetaan lohta ja jälkiruuaksi tehdään kermaista riisipuuroa. 24Kitchen
Päivän menu alkaa herkullisella porkkanan ja avocadon yhdistelmällä. Pääruuaksi Teemu valmistaa mustekalaa ja jälkiruuassa yhdistyy luumut ja pistaasit. 24Kitchen
Teemu tekee kasvissyöjän herkun eli täytettyä portobellosientä uunissa. Sienen lisäksi tarjolla on ankanrintaa tapenaden kanssa ja jälkiruuaksi raikas juoma appelsiinista ja inkivääristä mascarponesydämellä. 24Kitchen
Tänään keittiössä matkustetaan Japanista Karibialle valmistamalla ensin kampasimpukkaa ja fenkolia sekä Beef Tatakia. Jälkiruuaksi syntyy karibialainen juoma Morir sonando. 24Kitchen
Päivän teema on kalat ja äyriäiset, kun Teemu tarjoilee tiikerirapuja fetan kanssa ja valmistaa herkulliset muikut. Jälkiruuan pannariresepti on uusi versio vanhasta klassikosta. 24Kitchen
Teemu valmistaa tuttuja suosikkijuureksiaan uudella twistillä. Paahdetut punajuuret tarjoillaan tahinijugurtin kanssa, palsternakka mison ja parmesaanin ja porkkana fenkolin kanssa. Juurekset Teemu käy hakemassa Saaren luomutilalta. 24Kitchen
Teemu valmistaa herkullisen brunssin aluksi helpon annoksen chorizosta ja pavuista. Brunssi jatkuu klassisella eggs benedict - annoksella ja huipentuu suklaa-pinajuuri brownieen. 24Kitchen
Kurpitsaa kahdella tapaa. Kotimaisia raaka-aineita suosiva Teemu tekee tänään kurpitsaa kahdella tapaa ja tekee raikkaan alkuruuan kyssäkaalista. Mehevä kurpitsakakku valmistuu käden käänteessä. 24Kitchen.
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
Paahdettua perunaa. Keittiössä vietetään tänään kasvisten juhlaa, kun Teemu kokkaa kotimaisista juureksista samettista keittoa ja friteeraa kaaleista uskomattoman herkullisen annoksen. Perunat paahdetaan uunissa ja tarjotaan karamellisipulin kanssa. 24Kitchen.
Hiillostettua siikaa. Modernia, skandinaavista ruokaa kokkaava Teemu pääsee taas lempiraaka-aineensa pariin. Tällä kertaa siika hiillostetaan pannulla ja viimeistellään japanitwistillä. Siian lisäksi Teemu valmistaa possun kylkeä ja viikunasalaattia. 24Kitchen.
Green chicken. Tänään Teemu tekee grillatulle kanalle raikkaan yrttikastikkeen ja näyttää miten ohrasta ja sienistä saa maistuvan annoksen. Jälkiruoka on rapeaa honey combia ja helppo suklaamousse. 24Kitchen.
Uudet perunat ovat saapuneet ja niiden kanssa Teemu tarjoilee suussa sulavaa voi-kapriskastiketta. Pääruuaksi Teemu tekee lempiannoksiansa eli kuhaa munakastikkeella ja mausteista karitsanpihviä. 24Kitchen
Keittiössä on keväiset tunnelmat, kun Teemu kokkaa parsaa parmankinkun kera. Mehevän kurkkurisoton jälkeen valmistuu helppo ja herkullinen jälkiruoka suklaasta, Rocky Road. 24Kitchen
Klassiset osterit saavat seurakseen vinegrettia. Alkupalan jälkeen Teemu tekee sitruksista maissikanaa ja leipoo jälkiruuaksi helppoa taatelikakkua. 24Kitchen
Grillipannu on kuumana kun Teemu valmistaa grillattua lammasta ja mausteista possua. Tuhtien liha-annosten jälkeen tarjoillaan raikasta raparperia tuorejuuston kanssa. 24Kitchen
Teemu vierailee Saloniemen juustolassa ja pääsee maistamaan uutuustuotteita. Keittiössä valmistuu annoksia juustotilalta saadusta raakamaidosta, josta Teemu tekee kotijuustoa ja kermaista polentaa gulassin kanssa. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää miten pitkään haudutetusta lampaasta saa helposti erilaisia annoksia. Keittiössä valmistuu mm. lammascurrya ja lammaspastaa. 24Kitchen
Päivän pääraaka-aine on kurpitsa, jota Teemu tarjoilee juustojen kera. Jälkiruuaksi valmistuu suosittua popcorn-jäätelöä, joka kruunataan karamellilla. 24Kitchen
Teemu pääsee tänään lempiraaka-aineensa pariin, kun silakat saavat täytteekseen raikasta tillipestoa. Teemu tekee myös rapucaesaria ja leipoo mustikka-frangipaneja. 24Kitchen
Tänään Teemu näyttää uuden ja helpon tavan tehdä klassinen lihatartar. Alkupalan jälkeen hiillostetaan lohta ja jälkiruuaksi tehdään kermaista riisipuuroa. 24Kitchen
Päivän menu alkaa herkullisella porkkanan ja avocadon yhdistelmällä. Pääruuaksi Teemu valmistaa mustekalaa ja jälkiruuassa yhdistyy luumut ja pistaasit. 24Kitchen
Teemu tekee kasvissyöjän herkun eli täytettyä portobellosientä uunissa. Sienen lisäksi tarjolla on ankanrintaa tapenaden kanssa ja jälkiruuaksi raikas juoma appelsiinista ja inkivääristä mascarponesydämellä. 24Kitchen
Tänään keittiössä matkustetaan Japanista Karibialle valmistamalla ensin kampasimpukkaa ja fenkolia sekä Beef Tatakia. Jälkiruuaksi syntyy karibialainen juoma Morir sonando. 24Kitchen
Päivän teema on kalat ja äyriäiset, kun Teemu tarjoilee tiikerirapuja fetan kanssa ja valmistaa herkulliset muikut. Jälkiruuan pannariresepti on uusi versio vanhasta klassikosta. 24Kitchen
Teemu valmistaa tuttuja suosikkijuureksiaan uudella twistillä. Paahdetut punajuuret tarjoillaan tahinijugurtin kanssa, palsternakka mison ja parmesaanin ja porkkana fenkolin kanssa. Juurekset Teemu käy hakemassa Saaren luomutilalta. 24Kitchen
Teemu valmistaa herkullisen brunssin aluksi helpon annoksen chorizosta ja pavuista. Brunssi jatkuu klassisella eggs benedict - annoksella ja huipentuu suklaa-pinajuuri brownieen. 24Kitchen
Kurpitsaa kahdella tapaa. Kotimaisia raaka-aineita suosiva Teemu tekee tänään kurpitsaa kahdella tapaa ja tekee raikkaan alkuruuan kyssäkaalista. Mehevä kurpitsakakku valmistuu käden käänteessä. 24Kitchen.
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.