Kausi 2, 14/14. Uskottavan hyvä maa. Espanja totisesti tarjoaa jokaiselle jotain, olipa hän sitten herkkusuu tai maisemanautiskelija. Juan, Imanol ja Tonino muistelevat vielä kiertomatkansa parhaita paloja ja kirkkaimpia tähtihetkiä. Sarja päättyy. (U) HD
Kausi 2, 13/14. Gipuzkoa - ruutukokin kaverina. Tunnettu tv-kokki David de Jorge johdattaa matkalaisia makumaailmansa alkulähteille. Cantábricon seutu on paitsi kulinaristin myös geologin mekka, eikä suotta. Entä tiesitkö, minkä kasvin löytöretkeilijät toivat seudulle? (U) HD
Kausi 2, 12/14. Madrid: perhosia vatsassa. Tänään matkalaiset kiertävät Madridin ympäristössä, missä jatkuva uudistuminen ja traditio lyövät kättä kutkuttavalla tavalla. Se näkyy myös ruokakulttuurissa, missä vaalitaan perinteitä ja tehdään rohkeita kokeiluja rintarinnan. (U) HD
Kausi 2, 11/14. Gran Canaria - pilvien varjossa. Saarelaisten esi-isien taikavuoreksi nimeämän Rogue Nublon lehtevissä laaksoissa viljellään perinteisesti ja käsipelillä monia hedelmiä - ja jopa kahvia. Saari on kuin manner pienoiskoossa, eipä ihme, että se on päässyt UNESCOn maailmanperintölistalle. (U) HD
Kausi 2, 10/14. Córdoba - kuin kaunis neito. Seutu on kuulu kauneudestaan ja siitä, että kolme uskontokuntaa on elänyt siellä sopuisasti ripi rinnan. Eri kulttuurit näkyvät arkkitehtuurissa ja ne ovat antaneet oman mausteensa myös ruokakulttuuriin. (U) HD
Kausi 2, 9/14. Mallorca - iltaruskon taikaa. Mikä on Mallorcan ruokakulttuurin sydän ja tukijalka? Onko se tapa leipoa leipä ja tarjota sitä erityisen tomaattilajikkeen kera? Lihaa saadaan saaren alkuperäislajeista. Näitä ikivanhoja tapoja on elvytetty onnistuneesti. (U) HD
Kausi 2, 8/14. Murcia - siemenestä se alkaa. Armas aurinko hellii Murciaa yli 300 päivänä vuodesta. Seutu tunnetaan maanviljelystä ja se on hyötykasvien ja viiniköynnösten keidas. Puhtaat vedet kuhisevat elämää, ja kalastus sujuu ikivanhalla tavalla. (U) HD
Kausi 2, 7/14. Barcelona - pääkaupungin varjossa. Suurkaupungin ympärillä levittyvä maalaiskunta jää helposti vähemmälle huomiolle, mutta tämä seutu vakuuttaa kävijänsä myös omilla avuillaan. (U) HD
Kausi 2, 6/14. Tarragona - tikapuut taivaaseen. Seudun kuuluisilla maamerkeillä on kerrassaan kiehtova syntytarina. Täällä viljellään hienoja viinejä ja tehdään yllättäviä mutta onnistuneita kulinaarisia kokeiluita, jotka vievät kielen mennessään. (U)
Kausi 2, 5/14. Sevilla - hymyä ja kyyneleitä. Sevillassa uskonto on tiivis osa arkea, ja pyhät asiat heijastuvat ihmisten arkeen ja juhlaan. Täällä viljellään kulttuurin lisäksi vaikkapa riisiä, mutta mistä seudun japanilaisväestö on peräisin? (U) HD
Kausi 2, 4/14. Jaén - ilta oliivilehdossa. Jaénin vuoristoseutu on kuuluisa perinteisistä oliiviviljelmistään, ja työssä hääritään vauvasta vaariin. Kovan työpäivän jälkeen viljelijät rentoutuvat yhdessä. Sierra Máginan huipulla lumi pitää pintansa pitkään. (U) HD
Kausi 2, 3/14. Teruel - tryffelitaivas. Mikä tuo matkalaiset tälle seudulle juuri sydäntalvella? Tietenkin seudun musta kulta, tryffelit. Talvella myös moni teuraseläin kokee kohtalonsa, mutta on viime hetkellään perinteikkäästi juhlittu sankari. (U) HD
Kausi 2, 2/14. Kastilia-La Mancha: herkkuja ja historian siipien havinaa. Sahrami houkuttaa matkalaiset kotimaansa kenties kuuluisimmalle seudulle. Täällä viuhuvat Don Quijoten tuulimyllyt ja kasvaa tuo herrojen herkku. Mutta mikä siitä tekee niin arvokkaan? (U) HD
Kausi 2, 1/14. Ourense - satumetsän siimeksessä. Francon aika -sarjan näyttelijät Imanuel ja Juan etsivät jälleen espanjalaisuuden ydintä. Galiciassa tehdään käsitöitä ja herkkuja keskiaikaisella tavalla, ja seudun viini ja likööri vievät kielen mennessään. (U) HD
Kausi 2, 14/14. Uskottavan hyvä maa. Espanja totisesti tarjoaa jokaiselle jotain, olipa hän sitten herkkusuu tai maisemanautiskelija. Juan, Imanol ja Tonino muistelevat vielä kiertomatkansa parhaita paloja ja kirkkaimpia tähtihetkiä. Sarja päättyy. HD
Kausi 2, 13/14. Gipuzkoa - ruutukokin kaverina. Tunnettu tv-kokki David de Jorge johdattaa matkalaisia makumaailmansa alkulähteille. Cantábricon seutu on paitsi kulinaristin myös geologin mekka, eikä suotta. Entä tiesitkö, minkä kasvin löytöretkeilijät toivat seudulle? HD
Kausi 2, 12/14. Madrid: perhosia vatsassa. Tänään matkalaiset kiertävät Madridin ympäristössä, missä jatkuva uudistuminen ja traditio lyövät kättä kutkuttavalla tavalla. Se näkyy myös ruokakulttuurissa, missä vaalitaan perinteitä ja tehdään rohkeita kokeiluja rintarinnan. HD
Kausi 2, 11/14. Gran Canaria - pilvien varjossa. Saarelaisten esi-isien taikavuoreksi nimeämän Rogue Nublon lehtevissä laaksoissa viljellään perinteisesti ja käsipelillä monia hedelmiä - ja jopa kahvia. Saari on kuin manner pienoiskoossa, eipä ihme, että se on päässyt UNESCOn maailmanperintölistalle. HD
Kausi 2, 10/14. Córdoba - kuin kaunis neito. Seutu on kuulu kauneudestaan ja siitä, että kolme uskontokuntaa on elänyt siellä sopuisasti ripi rinnan. Eri kulttuurit näkyvät arkkitehtuurissa ja ne ovat antaneet oman mausteensa myös ruokakulttuuriin. HD
Kausi 2, 9/14. Mallorca - iltaruskon taikaa. Mikä on Mallorcan ruokakulttuurin sydän ja tukijalka? Onko se tapa leipoa leipä ja tarjota sitä erityisen tomaattilajikkeen kera? Lihaa saadaan saaren alkuperäislajeista. Näitä ikivanhoja tapoja on elvytetty onnistuneesti. HD
Kausi 2, 8/14. Murcia - siemenestä se alkaa. Armas aurinko hellii Murciaa yli 300 päivänä vuodesta. Seutu tunnetaan maanviljelystä ja se on hyötykasvien ja viiniköynnösten keidas. Puhtaat vedet kuhisevat elämää, ja kalastus sujuu ikivanhalla tavalla. HD
Kausi 2, 7/14. Barcelona - pääkaupungin varjossa. Suurkaupungin ympärillä levittyvä maalaiskunta jää helposti vähemmälle huomiolle, mutta tämä seutu vakuuttaa kävijänsä myös omilla avuillaan. HD
Kausi 2, 6/14. Tarragona - tikapuut taivaaseen. Seudun kuuluisilla maamerkeillä on kerrassaan kiehtova syntytarina. Täällä viljellään hienoja viinejä ja tehdään yllättäviä mutta onnistuneita kulinaarisia kokeiluita, jotka vievät kielen mennessään.
Kausi 2, 5/14. Sevilla - hymyä ja kyyneleitä. Sevillassa uskonto on tiivis osa arkea, ja pyhät asiat heijastuvat ihmisten arkeen ja juhlaan. Täällä viljellään kulttuurin lisäksi vaikkapa riisiä, mutta mistä seudun japanilaisväestö on peräisin? HD
Kausi 2, 4/14. Jaén - ilta oliivilehdossa. Jaénin vuoristoseutu on kuuluisa perinteisistä oliiviviljelmistään, ja työssä hääritään vauvasta vaariin. Kovan työpäivän jälkeen viljelijät rentoutuvat yhdessä. Sierra Máginan huipulla lumi pitää pintansa pitkään. HD
Kausi 2, 3/14. Teruel - tryffelitaivas. Mikä tuo matkalaiset tälle seudulle juuri sydäntalvella? Tietenkin seudun musta kulta, tryffelit. Talvella myös moni teuraseläin kokee kohtalonsa, mutta on viime hetkellään perinteikkäästi juhlittu sankari. HD
Kausi 2, 2/14. Kastilia-La Mancha: herkkuja ja historian siipien havinaa. Sahrami houkuttaa matkalaiset kotimaansa kenties kuuluisimmalle seudulle. Täällä viuhuvat Don Quijoten tuulimyllyt ja kasvaa tuo herrojen herkku. Mutta mikä siitä tekee niin arvokkaan? HD
Kausi 2, 1/14. Ourense - satumetsän siimeksessä. Francon aika -sarjan näyttelijät Imanuel ja Juan etsivät jälleen espanjalaisuuden ydintä. Galiciassa tehdään käsitöitä ja herkkuja keskiaikaisella tavalla, ja seudun viini ja likööri vievät kielen mennessään. HD
Kausi 1, 12/12. Kasvien salainen elämä. Imanolin ja Juanin kiertomatka ympäri Espanjaa huipentuu Navarraan ja sopraanon sulosäveliin. Täällä luonto on uhkeimmillaan, ihan sillä olisi sielu. Sarja jää tauolle. (U) HD
Kausi 1, 11/12. Onnellisempi kuin sika laitumella. Bajadosin tammimetsissä ja niityillä laiduntaa monia alkuperäisrotuja. Lehmien ja sikojen paratiisi on taannut leivän jo vuosisatoja. Ja mitä herkkuja täällä syntyykään! (U) HD
Kausi 1, 10/12. Pyhimysten jalanjäljissä. Juan ja Imanol etsivät henkisyyttä ja mystiikan salaisuuksia Ávilassa, sillä ihminen ei elä pelkästään leivästä. Seutu on otollinen, sillä täällä asuivat ammoin monet pyhimykset. (U) HD
Kausi 1, 9/12. Zaragoza: Labordetan jalanjäljissä. Reissumiehet muistelevat nimekästä muusikkoa ja matkaavat ihanuuden ääreltä toiseen: huimia makuelämyksiä, muistojen musiikkia ja kauniita maisemia. (U) HD
Kausi 1, 8/12. Gomeralainen ja ylpeä siitä. Yksi Kanariansaarten vähemmän tunnettuja helmiä on Gomera, jossa seikkaillaan tänään. Saarella viljellään trooppisia hedelmiä, ja siellä elää omintakeinen vihellyskieli, silbo. (U) HD
Kausi 1, 7/12. Asturia: Amerikan-siirtolaisten perintö. Täältä lähdettiin aikanaan Amerikkaan kultaa vuolemaan. Palaajat toivat uusia vaikutteita, mikä näkyy hyvin ruokakulttuurissa. Entä keitä täällä eli ennen ihmistä? (U) HD
Kausi 1, 6/12. Strawberry Fields ja kinkkua päälle. Mikä yhdistää mansikkaa ja kinkkua? Englantilaiset ihastuivat molempiin kulkiessaan Huelvan maakunnassa 1800-luvulla. Vieläkö niiden maku lumoaa niin kuin silloin? (U) HD
Kausi 1, 5/12. Itämaan tietäjät. Alicanten kierros tuo Juanille mieleen lapsuuden kesät. Alue on kuuluisa keittiövelhoista, jotka ovat kuin itämaantietäjät ikään. Heidän antimiaan ovat suklaa, valkosipuliöljy ja riisi. (U) HD
Kausi 1, 4/12. Galician jokisuistot. Aikovatko Juan ja Imanol ryhtyä merirosvoiksi? Niin kiinnostuneina he kuuntelevat tarinoita näiden vesien entisaikaisista herroista, piraateista. Meren herkut maistuvat kaikille. (U) HD
Kausi 1, 3/12. Maitomailla. Cantabrian maanmuodot ovat hyvin vaihtelevia. Alue on kuuluisa erityisesti maidontuotannosta ja monista kiehtovista taruista. Kellonvalaminen on perinteinen taito, joka kulkee isältä pojalle. (U) HD
Kausi 1, 2/12. Extremaduran laaksot: Aistien valtakunta. Keväisin Jerten ja La Veran laaksot pursuavat elinvoimaa, ja kukat puhkeavat loistoonsa. Juan ja Imanol tutkailevat paikallisia herkkuja. (U) HD
Kausi 1, 1/12. Cádiz, tonnikalan keidas. Francon ajan näyttelijät johdattavat värikkäälle kiertomatkalle ympäri Espanjaa. He etsivät kaiken ihanuuden keskeltä sitä kirkkainta ydintä, joka tenhoaa kävijänsä. (U) HD